Читатели на “Струма” сигнализират: Губернаторите В. Смиленов и Л. Анчев газят закона, имат частни фирми

18 декември 2009 00:20   26 коментара   40051 прочита
В. Смиленов
В. Смиленов


В. Смиленов

Управителите на Благоевградска област Валери Смиленов и на Кюстендилска Любомир Анчев са назначени в нарушение на закона, тъй като не са прекратили участието си във фирми, алармираха читатели. Двамата първи държавни мъже са в скандал, подобен на този с шестимата министри на ГЕРБ - Румяна Желева, Сергей Игнатов, Симеон Дянков, Нона Караджова, Вежди Рашидов и Росен Плевнелиев, смятат читателите. Ето какво разкриха те:

Преди да бъде назначен за управител на 11 август тази година, Валери Смиленов, който бе директор на 11-то основно училище в Благоевград, според информационната система “Делфи” е забравил да заличи участието си в събирателно дружество “БОЦИ-СВБ-Ерделски, Смиленов, Спасов”. “Делфи” сочи, че дружеството е действащо, а Валери Смиленов е от тримата неограничено отговорни собственици заедно с благоевградчаните Божидар Спасов и Стефан Ерделски. Събирателното дружество е регистрирано през 1996 година. В електронния регистър на “Апис” липсва информация за фирмата.

Любомир Анчев, преди да бъде назначен на 18 август, е бил директор на спортното училище “Васил Левски” в Кюстендил. На 12 май 2004 година той е регистрирал ЕТ “Любомир Анчев-фреш” по Търговския закон. Той е собственик и управител на фирмата, специализирана в търговия на дребно с облекло. Анчев имаше магазин за детско облекло, който затвори, но е забравил да закрие фирмата си.

26 коментара
18 Декември 2009 01:16 | Мсат
Оценка:
-1
 (
21
 гласа)

голяма работа.няма що. има къде по важни неща от някви забравени нефункциониращи фирми на управници!


18 Декември 2009 01:38 | принципен
Оценка:
59
 (
81
 гласа)

Както е за всички, така да е и за тях. Те да не са случайно богопомазани, като са станали областни управители от ГЕРБ. Да отговарят според закона, ако са сгрешили. Или за тях може, за другите не може, така ли. А да видим сега Бат Бойко какво ще каже. А бе, дали ще ги набие.


18 Декември 2009 01:40 | Законен
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

Ако са виновни, да ги уволни. Ама къде ти, той няма кадри...


18 Декември 2009 01:41 | Неграмотен
Оценка:
1
 (
21
 гласа)

А бе, всички учители ли са такива....


18 Декември 2009 01:44 | Запознат
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Маани ги бе, разсеяни са.


18 Декември 2009 01:47 | Принципен
Оценка:
-1
 (
25
 гласа)

А къде гледа властта. А, да, къде ли гледа Бойко. Само камери му дай.


18 Декември 2009 01:59 | Фризьор
Оценка:
3
 (
19
 гласа)

Валери, Валери, кой с теб ще си ги мери. Само на Бат Бойко са по-малки. Косите, де. Ама - евала. Ти го надмина по фасон.


18 Декември 2009 05:27 | златина
Оценка:
-13
 (
31
 гласа)

Смиленов е моме за Бобовдол


18 Декември 2009 05:29 | тричков
Оценка:
-12
 (
32
 гласа)

Обласния е пълен въздух под налягане. Ще смуче на циганите маркучите по затворите.


18 Декември 2009 11:39 | URSA MAJOR
Оценка:
13
 (
27
 гласа)

Колко простотия и злоба блика от комунистическите душици. Мед ми капе на сърцето като ви гледам. Сигурен съм , че никой от горе повръщащите злоба другари никога не си е говорил със Смиленов, но това не им пречи да го обвинят в крадец, убиец, изнасилвач , и т.н. Какъв КЕФ! Голям шут по комунистическите задници. Браво Вальо - мачкай тази сган. Нека те плюват - значи работиш добре.


18 Декември 2009 12:01 | URSA MAJOR
Оценка:
-4
 (
24
 гласа)

Още нещо - този анонимен читател случайно да не е Люба Спириева?


18 Декември 2009 12:47 | андрешко
Оценка:
-4
 (
20
 гласа)

дори бат Бойко да не е "поредната напразна надежда" за народа, такива карикатури, като смиленов, ще опропастят и това управление. Те ще се угоят, а ние след няколко години пак ще се оглеждаме за нов спасител.


18 Декември 2009 14:10 | НЕма кво
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

понеже няма с какво друго да се захванат и затова почнаа да плюят пак по хората на Бойко. Що никой не се запита докаде стигна делото срещу доган за неговите имоти?


18 Декември 2009 15:24 | !!!!
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

Като гледам комунистичесдкия електорат добре са го впрегнали да коментира по форумите и да впръсква злоба с пълна сила навсясъде. Много е лесно да обиждате. Обогатили сте си речниците след като толкова години обиждаха само с вас - и то с право - и сега упражнявате получените си знания. Смиленов може да не е цвенте за мирисане, но поне върши някаква работа. А това за частите фирми - поправимо е все пак - за разлика от всички гнусотии, които направихте вие за България през последните години.....


18 Декември 2009 15:42 | Спаско
Оценка:
497
 (
517
 гласа)

До господата Принципен и Законен,
Уважаеми НАГЛИ ТИПОВЕ, безочието Ви няма край. Явно и паметта Ви е къса или по - скоро не знаете що е памет, така както както не знаете що е морал. Богопомазаните вече не са на власт, и добре че не са, защото освен с обръчите им от фирми, некадърно управление и ширеща се престъпност, няма да бъдат запомнени с друго. Управлението ми ще бъде отбелязано в историята като СИНОНИМ НА КОРУПЦИЯ. Нямаше европейска държава, която да не искаше да преустановят финансирането по фондовете, докато Вие и вашите хора не паднете от власт. В тълковните речници вашите имена могат да бъдат записани като СИНОНИМИ на НАГЛОСТ, ЛИЦЕМЕРИЕ, ДУШЕВНА НЕЧИСТОПЛЪТНОСТ И ИНТРИГАНСТВО, а НЕКОМПЕТЕНТНОСТТА на вашите другари управлявали държавата ни последните 8 години БЕЗГРАНИЧНА. Явно "успешното" Ви управление се дължи на "кадрите", които имате в редиците Ви. Вотът на избирателите това лято ПОКАЗА колко "успешно" е било управлението Ви !


18 Декември 2009 16:34 | засрамете се
Оценка:
65
 (
83
 гласа)

Ейй комунисти, по-добре спрете да плюете по хората, които се опитват да поправят вашите грешки и работят за разлика от вас, които само крадехте, по-добре се засрамете и замълчете завинаги, достатъчно ви слушахме !


18 Декември 2009 17:01 | андрешко
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

за комунистите ви е приказката, народа е прост и пак ще си гласува за тях - пример Причкапов и Паскалев, ами я кажете тоя ваш любимец смиленов, колко цвята смени, преди да стане гербаджия и да се издигне така, той е и ще си остане подмазвач на всички, само да се докопа до нещо


18 Декември 2009 19:34 | Стожер
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Евала за коментара на Спаско! Искам да добавя,че народа няма да забрави толкова лесно това,че беше лъган и ограбван 20 години. Това си пролича на изборите.Комунисти гадни,вие никога вече няма да сте на власт!прелътнете го и се скрийте в миши дупки,ако имате достойнство.Оттеглете се,примирете се и спрете да лъжете!Но какво ти достойнство...и вие сте като онези "Наглите"!!!


18 Декември 2009 20:04 | Катерина
Оценка:
-7
 (
23
 гласа)

Гадните, нагли комунисти направиха жените в отпуск по майчинство да взимат 1-та година 90% от РЗ, която са получавали, увеличиха МРЗ 150%, за мандата си, разкриха нови работни места, увеличиха пенсиите, дадоха по 150 лева на пенсионерите за Коледа, за разлика от тези управляващи, които ще им дадат подаяние в размер на 25 лева и то само на някои , бизнесмените ползваха преференции от Агенцията по заетостта при разкриване на работни места. А сега какво става? Абсолютно неадекватни са действията на това правителство. Игра на "тука има, тука нема". Всяко тяхно решение е предпоследно. Много хора осъзнаха, че са направили грешка, като дадоха гласа си за Герб, в това число и моето семейство.


18 Декември 2009 20:25 | руен
Оценка:
0
 (
20
 гласа)

Смиленов ше търка много скоро наровете, а и други неща ще протърка...


18 Декември 2009 21:08 | андрешко
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

Катерина има два варянта - или си от от комунистическите лапачи и сега те е яд, че са ти спрели кранчето за малко, или си проста като бурканче от кисело мляко !
Погледни нещата глобално, не така късогледо. Сравни живота и пенсията на един гражданин от Германия, Франция и т.н. и един мизерен пенсионер у нас и тогава ми говори какво са направили комунистите.
Немските бабички са на екскурзии по света и си се радват на старините, нашите майки се чудят как да връзват двата края.
Права си само за това, че съжаляваш за гласа си за герб. Ако знаех, че смешници, като смиленов ще ни управляват и аз никога нямаше да гласувам за тях.


18 Декември 2009 22:12 | nqma nikoi
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Чета коментарите и се чудя на повечето хора че за всички беди в България обвиняват само комунистите.Искам да ги попитам сега кой са на власт.Че от ГЕРБ как само за две-три години успяха да обучат свой кадри.Ами че в момента всички неуспели политици от другите партий,който не успяха да се доредят до кокала са в ГЕРБ.Да не давам примери.Почти всички са минали през другите партий,а даже един министър през БСП и ДПС(Вежди Рашидов).Кажете ми господа а Б.Б. колко партий смени за да стане министър.И ако има хора във форума от Банско да кажат,има ли Б.Б хотел в Банско.е със сигурност не се води на негово име.....Така че докато другите са крали,май и той не е спял.....


20 Декември 2009 21:33 | vij koi govori
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

жалко е,че все още четем злъчните коментари и обвинения на комунистите!колкото и да плюете,вече сте вън от играта!оставете хора като смиленов да си вършат работата!


20 Декември 2009 23:16 | гражданка
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

Аз гласувах за ГЕРБ, но май малко по малко и те почват да ме разочароват. Значи за родителите ни по 25 лв., а за съдебната система - по 5 хиляди! За тях след разкритията с Красьо, Баджанака и други подобни май трябваше да няма никакви бонуси, а вижте какво се получава.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар