Чиновнички се топят пред шефа кой с кого и какво говори с враговете му

22 април 2010 00:20   12 коментара   21928 прочита
П. Дангов
П. Дангов


П. Дангов

Тръгна слух - подслушват телефоните

Общинските служители в Дупница се подслушват, когато разговарят по телефона, съобщи вчера съветникът Първан Дангов. Обадих се по телефона на служителка, на която няма да цитирам името, тъй като веднага ще бъде уволнена, за да искам удостоверение. Отговорът отсреща, който получих, бе: “Г-н Дангов, затворете и елате на място, тъй като телефоните ни се подслушват”, обясни Дангов.

Служителките в общината работят под стрес, тъй като непрекъснато са следени с кого и какво говорят. Има уволнени, че са ме поздравили на площада пред общината.

Телефонната система на общината е марка “Сименс”. Самата централа представлява малка кутия, която е свързана с компютър, на който са изписани всички цифрови телефони, които са 60. На него се засича кой и с кого говори. За подслушване, поне по мое време, не зная да е имало някаква специална апаратура. Но служителките работят под стрес. Имало е случаи, когато са разговаряли по телефона и след това са получавали намеци от началниците си за съдържанието на разговора.

Специалисти от БТК коментираха, че по принцип телефоните не могат да се подслушват в общината, без да се сложи специално устройство.

Цифровата телефонна система в общината е монтирана през 2001 година по времето на управлението на арх. Асен Пилев. В системата са включени освен 60-те цифрови телефона и две мобилни линии.

Служител в общината, който е работил в телефонната централа, сподели, че според него няма подслушване, а служителките се топят една друга пред ръководството на общината, за да се издокарат пред шефовете.

12 коментара
22 Април 2010 06:36 | До Дангов
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

"Ако минавате през ада,не спирайте да вървите" УИНСТЪН ЧЪРЧИЛ


22 Април 2010 08:51 | До Дангов
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Дангов, доносничките ти са по откачени от тебе! ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!!!!!!!


22 Април 2010 09:54 | За Тони
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Айде Тони бързо бегай да си изпиеш хапчето...Днес ще е тежък ден за тебе и за твоя ортак Леонардо...


22 Април 2010 16:54 | Dupan
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Абе тъпанар! Не ти ли омръзна да плетеш интриги? Как те търпи женати ... незанам? Ако трябва да уточняваме, то по-добре служителките да се подслушват отколкото да се ,,опрашват". За Стефка иде реч ако не си разбрал. И това ,,Леонардо" май само ти го изплозваш :-)))))))))))


22 Април 2010 17:04 | ОБЕКТИВЕН
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ТОЯ КОНСКИ ВЕТЕРИНАР ДА ХОДИ ДА СИ ПРЕГЛЕДА БОЛНИЯ МОЗЪК, АКО ИЗОБЩО НЯКОЙ СЕ НАВИЕ ДА ГО ПРЕГЛЕДА!!!!!!!!!! ДАЛИ НЕ Е ЗАПОЧНАЛ ДА ПИШЕ СЦЕНАРИИ ЗА НЯКОЙ ФИЛМ!!!!!!!1


22 Април 2010 18:58 | вяра
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Г-жа Филипова ли ти пълни главата с глупости! Ей заместници прогледнете!


22 Април 2010 20:34 | някой
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ако има вреден човек за общината, то това е тая Филипова. То не рева за Панчо, то не рева за Соколов, то и за останалите не рева. От толкова рев щеше да е свалила поне половината от 100 си кила. Ама си е увирлива селянка и ето че и сега си стои там, а толкова свестен народ беше изметен през годините. Толкова ли няма в тая Дупница някой приветлив, интелигентен и образован млад човек... Тя и няма кой знае какво значимо образование. Факт е, че всеки нормален и интелигентен млад човек учи след като е кандидатствал, а тя и това не можа като хората да направи, а чрез рабфак я прати Вера Соколова да учи. Да я измитат и нея от там.


22 Април 2010 21:54 | do pi6e6tite po gore
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Ега си работата . Малоумниците пишешти в тоя форум прогресивно се увеличават . Простите селски пръчки след 20 години вече се сдобиха с компютри , и сега тук си тренират писането , но по никаккъв начин не може да скрият, че са мозачни инвалиди , и може да се лашкат ту на там , ту на сам . Но какво да се прави селянията е неизлечима , а до преди време помня как същите тези се мазнеха , на лицето което сега плуят . Лицемери , господ да ви накаже (ама тои ви е наказал да сте проззззззти до живот)


22 Април 2010 21:55 | smel
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

До Някой
Не само тя ,но и целият неин антураж. Ама тая Соколова не е ли... БСП?.....
.........


22 Април 2010 22:40 | до ,,do pi6e6tite po gore
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

мозАчен инвалид, какъвто явно си ти се пише с ,,Ъ", а иначе за дупелизците си много прав. Тях винаги ги е имало и ще ги има.


23 Април 2010 07:59 | някой
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

до смел
Да Вера Соколова е от БСП. Филипова работи в общината от нейно време, т.е. от преди 1989 година и беше пратена от Соколова да учи в значимия университетски град Свищов чрез рабфак. То от къде акъл за нещо или някъде другаде от нея. Дивна селянка!


23 Април 2010 08:13 | читателка
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

СМЕШЕН СИ Г-Н ДАНГОВ!ПРЕСТАНИ ДА ТЪРСИШ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ.ЗАЕМИ СЕ С ПО СЪЩЕСТВЕНИ НЕЩА.ОМРЪЗНА НА ХОРАТА И ТВОЙТО ИМЕ СТАВА НАРИЦАТЕЛНО.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар