Червените в Дупница снеха политическото си доверие от екскмета П. Дангов, той обяви: Дългата ръка на Галеви се протегна и в БСП

21 ноември 2009 00:22   12 коментара   19716 прочита
П. Дангов
П. Дангов


П. Дангов

С 15 “за” и 10 “против” закритият пленум на БСП в Дупница сне политическото доверие от ексградоначалника Първан Дангов. Една от точките на дневния ред на пленума, на който присъстваха 25 човека, бе и предложението първичната партийна организация, в която членува Първан Дангов, да го изключи от партията. Ето какво коментира Първан Дангов веднага след гласуването: Това, което не ме убива, ме прави по-силен. Моите съпартийци, за да угодят на агент Тони - Явор Тодоров, председателя на Общински съвет в Дупница, снеха политическото си доверие от мен и гласуваха първичната партийна организация, в която членуваму да ме изключи.

Дългата ръка на братя Галеви се пресегна и в БСП в Дупница, въпреки че моите колеги от групата общински съветници от БСП непрекъснато тръбят, че са независими и гласуват винаги “за” в Общинския съвет, затова че програмата на Атанас Янев се припокрива с програмата на БСП. Но сегашното гласуване доказа точно обратното - че БСП в Дупница вече не съществува. Общинският съвет в Дупница е еднопартиен и еднополюсен, заяви Първан Дангов.


Още за: П. Дангов   изключване   БСП   Още от: Политика

Принтирай статия
12 коментара
21 Ноември 2009 02:40 | Плачещ
Оценка:
28
 (
66
 гласа)

Лека му земя на БСП,отрепките от комунизма отдавна умряха в Галевград.Галевите два поредни мандата му правеха изкуствено дишане и го подържаха на системи,говорим за името БСП.Сега вече с помощта на бивши комунисти като сегашният кмет и председател на общ.съвет му изклучиха"системите".А общ.съветници участват само в масовите сцени като подвижни храсти.Нито говорят,нито някой ги слуша!!!А ти Дангов,защо риташ сега!!!С чия помощ беше избран?Забрави ли?Да те подсетя тогава.С помощта на Галевите.Не се прави на вода ненапита....


21 Ноември 2009 10:47 | до БСП-Дупница
Оценка:
31
 (
75
 гласа)

БСП-Дупница(Безпризорна Селска Пасмина )
По добре, че са те изключили Дангов, няма какво да правиш пти тия дупедавци и интеришчие катоп свиркаджията Ибришимов , киртака китчо, имерзавците мекотели Славчо павлов, асенчо брашленски и мая манолова галева.
Твоето одстраняване ще сложи началоро на пречистването от тия комуноиднически издънки и савсем скоро те ще си озтанат сами а на следващите избори дори и техните роднини няма да гласуват за тях. Така че спокоино ще дойде видов ден и ще им отесне града както на галеви така и на тия ситни КОМУНОизродчета но до тогава дупката дупница ще опустте като високо планинско селце и ще стане село Дупката към Кюстендилска област срещо което винаги сте се борили. ХА ха ха ИДИОТИ така ви се пада .


21 Ноември 2009 17:46 | член на БСП
Оценка:
573
 (
641
 гласа)

Това което става в БСП-Дупница е безпрецедентно.Изключват Първан Дангов,защото има собствено мнение.Точно тези,които обществото е изключи отдавна.И разбира се,всичко това става под вещото ръководство на Мая Манолова-известна,като Мутресата на Галеви,особено близка на бившия премиер Станишев.Това е пълен произвол.Саморазправата с врага с партиен билет,май е по-важна за днешното ръковоство на БСП от борбата с основния политически опонент-ГЕРБ.Така по-времето на Станишев от партията излезоха много стойностни хора и продължават да излизат.Ще спре ли някой това в БСП?!Изхода е един извънреден конгрес и смяната на Сергей Станишев.Дргото би било безвремие и бавна и тиха смърт на най-старата партия в България.


21 Ноември 2009 18:29 | До Член на БСП
Оценка:
2
 (
24
 гласа)

Бихте ли ми отговорили как, защо и при какви обстоятелства загина Станке Димитров?Може би тогава ще разберете, че БКП (и приемничката й БСП) спряха да следват идеалите на основателите си след стъпването на Червената армия и след зверствата на Народния съд.


21 Ноември 2009 18:57 | реплика
Оценка:
158
 (
186
 гласа)

Отговорих Ви достатъчно ясно кой и как,при какви обстоятелства обезличи и унищожи най-старата българска политическа партия -Българската социалистическа партия.Главното действащо лице разбира се,се крие зад една найвна усмивчица на лицето Сергей Станишев.И в една нормална партия щеше да има не 60% апаратно доверие,а 100% вън от БСП за Станишев и Ко.Не може единия да получава честитки за Нова година от Красьо-Черния,а другия да крепи Галевизацията на Дупница-визирам открито Манолова и Добрев.И да се говори за социална справедливост.Разбирате ли,че това е цинично от нашата уста,спрямо обикновенните хора,чийто интереси трябва да защитаваме и браним.До там я докарахме.Но аз не искам и не мога повече да нося и търпя чужди грехове,които се преписват на цялата партия.Това тежи на всички ни.И повече така не може.Дойде време разделно в БСП.Или те ще напуснат,или ние ще си тръгнем.Но както вървят нещата ще стане второто.И ще оставим Мишките да си мишуват в БСП.


21 Ноември 2009 19:05 | пипи дългото чорапче
Оценка:
-11
 (
95
 гласа)

Не мога да повярвам колко много оплквачи има за БСП и особено за един провалил се кмет и политик като Дангов - недейте не плачете няма нужда - партията е и ще бъде винаги но тя няма нужда в редиците си от такива мекерета които под път и над път я оплюват и мислят че тя им е трамплин за властта - е няма да го бъде драги оплаквачи останете си със здраве и се поспрете малко .


22 Ноември 2009 17:07 | онзи
Оценка:
-39
 (
79
 гласа)

Краино време беше да го свалят тоя малоумник!!!!!!


23 Ноември 2009 09:41 | веолина
Оценка:
-30
 (
46
 гласа)

Един неуспял вивш кмет не можа мъжки да приеме собствения си провал!!!


23 Ноември 2009 14:03 | БСП
Оценка:
4
 (
22
 гласа)

Я яяяяяяя мишките от Дупката бсп дупница се обадиха . Е така е това е заради комплекса за малоценност, не могат да се обадят в общинския съвет и в общината не може да се обадят пред галевци защото езика им е зает да му лижат задника (Ибришимов за теб става дума) та защо да не се обадят в партията или да попишат лицемерни оправдания във форумите като набеждават другите за гузното си поведение на уличница . В тая партия никога не е имало толкова много женчовци от сега и наглоста им е ненадмината като се вземат предвид последните 4 коментара които стоят зад чужди имена.


23 Ноември 2009 15:08 | Иван
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

И ти си много смел!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар