Червените в Благоевград отново си "изпраха гащите на улицата"! БСП с извънредно писмо: Искаме спешна ревизия на управлението и репресивните действия на лидера Л. Милев!....

24 август 2018 09:16   44 коментара   21889 прочита


Време е Нинова да дойде! Милев се държал като милиционер, съкращавал безпринципно, а уж парите били двойно увеличени... Вижте писмото без редакция:

Отпуските свършиха, летаргията мина и ето ги отново със сигурна заявка за раздори, вътрешнопартийни ежби и крамоли. БСП се появиха с Извънредно, "АнтиМилев", писмо до местни медии Явно е вече, че в структурите на столетницата в Благоевград се оформи отчетлив фронт срещу лидера Любен Милев. За втори път анонимно писмо става повод да заговорим за червените Ето какво написаха вчера "стари редови социалисти": "Общинската организация на БСП в Благоевград претърпя нов проблем, но този път той е от финансов характер.

Парите в БСП са свършили и Любен Милев е предприел стратегия за уволнение на служителите в края на м. Юли. Както е известно на щат в ОБС на БСП-Благоевград се водят две сътруднички-Валентина Рангелова и Евелина Георгиева, които били на пълен щат и 8 часов работен ден. След възникналият финансов колапс, Любен Милев ги извикал и им казал, че ще ги съкращава, защото няма пари и, че те двете минават на 4 часов работен ден и на половин щат от началото на м. Август. Трябвало да си изготвят и график коя ще служи сутрин и коя следобед.

Служителките са втрещени от развилите се събития, тъй като такава репресивна мярка досега не е била прилагана. Те споделят, че Любен Милев еднолично взема решението за тяхното съкращаване и по този начин грубо нарушава устава на партията. За да се реализира такова решение е нужно то да бъде предложено от ИБ на БСП-Благоевград и одобрено от Пленума на партията. Такава процедура не е реализирана, а Любен Милев, без знанието и решение на ИБ и на Пленума, еднолично ги заставя да напуснат постовете си, използвайки летаргията от летните почивни дни.

Редови социалисти се възмущават, защото откакто партията съществува в Благоевград, такова поведение и противоуставно действие не се е случвало. Как ще уволнява двете дългогодишни служителки, като организацията в града има над 45 Основни партийни организации, селски организации, работа по отчетни събрания, подготовка и провеждане на конференции, пленуми и други обществено-политически мероприятия и подписки и инициативи. През 2019 г. предстоят и избори за Европейски парамент и местни избори, а Любен Милев съсипва партията политически и организационно и няма кой да върши целия обем от работа.

Стари редови социалисти също недоумявят какво става с финансовата дисциплина в партията. По принцип финансовите потоци се увеличават, след като БСП има 80 народни представители в 44 НС и държавната субсидия е около 9-10 млн. лв. годишно, а Корнелия Нинова увеличи близо два пъти финансовите средства към всички местни организации, за сметка на националното ръководство на Позитано 20. Събира се и членски внос от членовете на партията, правят се дарения и др., а някои по-големи мероприятия се финансират от Централата на БСП-София.

Назрява сериозно напрежение в редиците на БСП и вече се обсъжда варианта за подписка с искане за Конференция и цялостна ревизия на управлението на Милев, Ще бъде сезирана и Централната контролна комисия на БСП, както и националното ръководство на партията на Позитано 20 за неправомерните действия на Любен Милев, се казва в писмото.

Това е второто писмо от явно фронта "АнтиМилев, което ние получаваме. Преди няколко месеца отново ни сезираха за действията на Любен Милев по време на отчетно събрание, бе направен обстоен анализ на доклада на лидера, който бе обект на всякакви нападки. Не е изненада случващото се в БСП, знае се, че там има оформени два лагера, които враждуват помежду си. Те се обособиха ярко след като депутатът Н. Бошкилов излезе с гневно съобщение, че напуска изпълнителното бюро, заради неразбории с част от съпартийците си.

Защитници на Милев твърдят, че срещу него са шепа от старите социалисти, които искат отново да вземат властта в партията, но Милев, който е подкрепен в действията си от Корнелия Нинова, се оказал костелив орех. Други пък твърдят, че изборът му е разочарование, затова търсят начин той да бъде сменен. Май ще се наложи отново Нинова спешно да пристигне в Благоевград, за да се разбере със своите. Те избори ли ще правят, или ще се самоунищожават?!

Докато другите опозиционни партии се оглеждат в търсене на кандидати за кметове, общински съветници, БСП не могат да подредят къщичката си. Наближават и евроизбори, така, че намесата на "Позитано" в структурата на БСП в Благоевградска област е наложителна, казват хора, които наистина милеят за социалистическата партия. Ако нещата продължават в такава посока, с крамоли и ежби, БСП за пореден път ще претърпи тотален крах в предстоящите избори.

П. Иванов


Още за: БСП   структури   характер   Още от: Политика

Принтирай статия
44 коментара
24 Август 2018 10:53 | Асен
Оценка:
5
 (
27
 гласа)

Хора не гласувайте за БСП, навсякъде в областта са смешни и жадни за пари, да не ги изброявам, защото, ще ви се доповръща. Сарандев смешника щеше да оправи партията.


24 Август 2018 10:59 | киро факиро
Оценка:
15
 (
21
 гласа)

Другари от БСП, къде е нашето дебело момче д-р Владимир Витков Пандев що го направивме директор на МБАЛ -Благоевград и се осра заради подлеците - доц. Д. Недин и д-р Сивиков от милицията. Тоя последнио сега е станал и от ГЕРБ.


24 Август 2018 11:10 | ха ха
Оценка:
13
 (
25
 гласа)

А бе ""другари" вие какво очаквате от един бивш милиционер - ЧУДЕСА ЛИ?
Разбира се, че ще ви провали тотално


24 Август 2018 11:54 | Баба
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Ако са пенсионерки, направо да ги изшитка. Какви 4 часа, какви 5 лева? За младите няма работа, а тези динозаври от БСП напълно са изкукали. Да си пият промоционалното кафе и да спрат с интригите!


24 Август 2018 11:58 | ......
Оценка:
2
 (
24
 гласа)

Бсп са най големите некадърници начело с приватизаторката, никога повече на власт.


24 Август 2018 12:10 | джендъро
Оценка:
14
 (
20
 гласа)

Либенчо, оди на село да си храниш кокошките и не се занимавай с туй що не може


24 Август 2018 13:13 | 001
Оценка:
16
 (
20
 гласа)

Любенчо, не ставаш, бе момче! И синът ти не става. Добре, че още имаш ятаци в Милицията, та прикриха золумите на синчето ти. Струма, проверете защо са свалени рег. табели на колата на синчето на Любенчо и къде е сега колата му. Ще излезнат интересни неща.


24 Август 2018 13:47 | !!!
Оценка:
15
 (
17
 гласа)

Този Емил Костадинов и Ко. нямат спирка. Защото не им мина номера с адвокатката, която за малко щеше да прецака Н. Бошкилов за Парламента, а сега искат да я наложат и за общински лидер, за да им е кукла на конци! За Гергана Янчева ви думам. През последните петнадесет години само я бутат за всичко. БСП винаги сама се бие на избори от такива динозаври!


24 Август 2018 14:04 | ДС
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Като споменавате, за евроизбори питайте "Др. "Костадинов, за онези сто хиляди лева ! А ако не може да си спомни да пита Станишев.


24 Август 2018 14:22 | до ДС
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

като говорим за парламентарни избори питайте дебелия татко барба влад пандо за онези 60 000 лв и записо


24 Август 2018 14:47 | Запознат
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

Комунистите, ще се избият и сами си казват, кой, колко е взел (виж в предните 2 коментара) Бенчо Бенчев каза колко е давал ама приватизаторката Корни не се сеща. Надявам се, че БСП никога няма да спечели избори, защото, ако това стане край с България и с Благоевградска област. Ако искате Е. Костадинов, Ю. Гошев, Н. Бошкилов, ниската Маникатева, Д. Капитанов, Й. Атанасова, В. Сарандев, К. Дурчов, Д. Ризов да ви управляват гласувайте за тях, ама май никой не иска да даде властта на тези хора и изборите го показват постоянно.


24 Август 2018 15:37 | 123
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

а к-во стана с мълчанието на агнетата?
седят си горките там и пладнуват в ОБС и са независими, защото нищо не зависи от тях
жалка работа


24 Август 2018 16:54 | Пациент
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Хора, защо се измъчват е, недейте, не разбрахте ли, че нашата мила България я управляват мутри _рожба на комунизма, всичко е битка за власт, защото има облаги, а народа го обсъжда, само ги обсъжда и ги прави"герои" .Оставете ги да се надлъгват, действайте когато дойдат избори, но със здрав разум.


24 Август 2018 17:05 | Пациент
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Не знаем какъв политик е доктор Пандев, но знам, че когато беше директор на болницата се бореше със зъби и нокти да я обновява. Лежах там по негово време, бях пациент и сега в нервно отделение, нищо, че съм от друг окръг. Сега болницата е само за умирающи и цигански бебета. Ужас.


24 Август 2018 17:22 | $$$
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Има милионери, които са произлезли от тази партия и благодарение на нея са такива. Да вземат да развържат кисията и да помагат или вече не са от БСП?! Вече са капиталисти от герб.


24 Август 2018 18:25 | Белогвардеец
Оценка:
-1
 (
15
 гласа)

Комунистите са всички еднакви - долни продажници! Никога повече не бива да се докосват до власт, иначе България загива!


24 Август 2018 22:10 | Чичо Сам
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

С Милан Богдански ударихме дъното, Янчева е троянския кон на ГЕРБ, а Асичето топи на Абв и продава партия та системно, като гледа само собствената облага


24 Август 2018 23:14 | Любчо и кокошките
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

Любчо, утре от Жабокрек да не забравиш да събереш останките от яденето и да ги дадеш на кокошките...


24 Август 2018 23:33 | до Позитано
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Нинова трябва да дойде и за друго.
ГЕРБ са на власт, а Гергана Янчева е общински съветник от БСП, а РАБОТИ ВЪВ ОБЩИНСКА ФИРМА НА ГЕРБ И КАМБИТОВ

Е как стават тези работи !!! ????? !!!! ????


25 Август 2018 09:24 | няма проблем
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

А Валери МиленкоФФ.....
-беше общ. съветник от БСП, после беше в листата на местните избори на БСП-2015
-беше в листата на БСП за депутати-2017
-извършва превози на БСП с частната си фирма до Бузлуджа, Жабокрeк за 1-ви май и т. н. т. е. прибира пари от БСП
-коалиционен партньор на БСП
и накрая ....зам. Директор на театъра и назначен от министър от ГЕРБ
НЯМА ПРОБЛЕМИ ДРУГАРИ-ВСИЧКО Е ТОЧНО


25 Август 2018 09:29 | Винету
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Защо забравяте Димитър Урдев, Васил Миладинов, Георги Георгиев-ушето и други, които в момента са от БЗНС, доскоро коалиционни "партньори" на БСП, пък са патерици на герб и Кмета??? Троянските конен


25 Август 2018 09:41 | до БСП
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

ГЕРБ искат да ликвидират БСП чрез Гергана Янчева
Янчева е троянски кон на ГЕРБ


25 Август 2018 11:12 | Илия М
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Емил джендъра и Гошев да кажат защо дадоха на Джери пълномощно на местните избори на социалдемократите на Атанасов. Костадиноффф лъжи бабите неставаш


25 Август 2018 11:20 | Заоизнар
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Санде Мановски къде ви е. Тоя измислен герой " продаде" АБВ за 20000 на Български път и се скри. Сложете го у листата на БСП и тая кака Бонка


25 Август 2018 11:27 | БСП
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

А защо пропускате цялата върхушка на всичките политически партии. Те също са бивши членове на бкп. Май не останаха много


25 Август 2018 11:57 | Георги
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

Николай Бошкилов е новият кмет на Благоевград! Той е млад, има си пари и е независим от БСП функционерите.


25 Август 2018 12:05 | Мария
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Страшно е ий. Всички са алчни, къде ще ги носите бре, на ковчега няма джобове. Как може цялото общество да гледа как хора умират и никой нищо не може да направи . Болна съм нямам ТЕЛК, такава е оправията ни, трудно се движа, мога да работя, добър специалист съм, но няма работа за мен. Трябва или ГЕРБ или БСП да са застъпи за мен. Фицическа работа не мога да работя, сама съм .Но се назначават общественици. Ми нека обществениците да са на мое място за да видят какви условия са сътворили за така наречения народ.


25 Август 2018 12:25 | Пухи
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Ужас! "Бошкилов кмет", та той на две магарета една купа сено не може да раздели !!!


25 Август 2018 12:38 | до Нинова
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Ало, БСП-то-давате ли си сметка къв председател имате, а говорите за другите
бай Либен е зависим, той е на чепарка във фирма на ГЕРБ и в същото време на хранилка там-ТАКОВА ЧУДО У БСП НИКОГА НЕ Е БИЛО


25 Август 2018 12:45 | к-во праим?
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Пари за заплати нема, а пари за курсовете и рейсовете на Миленков и рекламните матриали на Симонски има-нещо не разбирам к-во праим?


25 Август 2018 14:33 | 10/10
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Миленков трябваше да е съветник не 10/10 Геринка. Тая беше на хранилка у ВиК сега в Биострой е Растер юг. В кинфликт на интервси е . Вън от обс. Да дадем шанс на Миленков. Вън на Е. К подчинените смешници


25 Август 2018 19:19 | No
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Миленкоff e продажник-вън от листата и паттията, нищо не заслужава


25 Август 2018 21:05 | 10/10
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Гери знаем, че за адвокат неставаш и на БСП разчиташ за хеанилка. 350 лв от обс са малко но живота такива като теб и Емил на ви търпи. Вън вън. Да влиза Миленкив


25 Август 2018 21:54 | да, ама не
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Айде лагера около Миленков-милиционерчето, дебелия бидон, тъпото, гърменското и ко да не се заяждат, затова че г-жа Янчева влезна с преференции и измести толупа от Симитлишко село
Видя се че коалиционният партньор Миленков и неговата смешна партийка, на която не мога да запомня името, са един файтон хора и те не можаха да му помогнат


25 Август 2018 22:31 | МО на БСП
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

На миналите общински избори по същия начин прецака и Ванчето Маникатева

Явно тази на пръв поглед кротка и леко фъфлеща женица е едно голямо зло за БСП


25 Август 2018 23:02 | Джолан
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Саше не се прави на мъж знаем те. Как е кръчмата вървинли. А по съда работата. Седи си на село интригант долен. В АБВ, Евролевицата и дригите не ти се случи ха ха на Урдев прахта му дишай


25 Август 2018 23:09 | Джолан
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Има едно леке известно като Сашо - Джолано. Той е злобар гилям, бива го за свинар. Толкова е злобно, че неможе да расте. А само за интриги е родено. Ало БСП сложете го в листата да се развива


25 Август 2018 23:25 | Пп
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Янчева слушка нали си знаете. Тя е закъсала за пари. Чуди се на кой да се поклони. Миленков да си търси мандата. Тя има договор с фирми близки до Тасков. Да се маха


26 Август 2018 00:04 | Хошо
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

нито Визия, нито дар слово, нито акъл. Тя не става за кметски наместник в Голешово, комунистите я слагат на позиции. Нека има повече Маникатчета в бсп, така никога няма да спечелят избори


26 Август 2018 00:57 | До Джолан
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Няма какво да му дишам прахта на Д. У., само да му припомня, че преди мнооого време ми звънеше на домашният телефон за да търси съдействие от Икономическа полиция, защото го беше загазил с един 8-ми Декември в Мелник. Или да търсим човека с магазини за обувки, защото трябваше да пробутва обувките на неговият баща. Или когато се хранеше у дома... Тук ще спра, защото не ми се пише повече.


26 Август 2018 07:53 | БСП
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Най-голямото зло за БСП сте вие комплексирани мишоци дето пращате анонимните писма и пишете гнусните си коментари. Но всеки си плаща за дяволъка рано или късно. Помнете! И вие ще си платите.


26 Август 2018 10:54 | Живко
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Вижте, как заплашват бе, щели сме да си платим, както тяхното президентче каза всички вън, като вземел властта. Никога, никога злобари няма да вземете властта. запомнете с тая злоба, ще стигнете след няколко години до 4 процента и приватизаторката Нинова, ще ви закрие.


05 Септември 2018 07:51 | 321
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Тръгват приватизаторите на Корнелия из страната, искат нашата вяра! Не ви вярваме Корни! Къде е вашият дебил Томов, защо го вкара на хранилкана?


05 Септември 2018 10:32 | мими
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Чета и се чуда на наглостта на тези хора. В цялата държава е щом навършеш годините за пенсия те пенсионират за да може да има работа за младите, а тези скачат и заниват цялата общественост. Откъде БСП тези" моралисти" имат пари да издържат две лица на щат ? От членския внос на пенсионерите ли? В същото време лидерката им размахва пръст в парламента и говорят за нова визия. Те не могат да оправят своята партия, а искат да оправят страната. Какъв морал, какво чудо? За каква визия говорите? Високопарни думи без покритие.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар