Ќовините на югозападна Ѕългари€
 Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина
   –егистрац舫абравена парола

„ервените в Ѕлагоевград отново си "изпраха гащите на улицата"! Ѕ—ѕ с извънредно писмо: »скаме спешна ревизи€ на управлението и репресивните действи€ на лидера Ћ. ћилев!....


24 август 2018 09:16  44 коментара   17843 прочита¬реме е Ќинова да дойде! ћилев се държал като милиционер, съкращавал безпринципно, а уж парите били двойно увеличени... ¬ижте писмото без редакци€:


ќтпуските свършиха, летарги€та мина и ето ги отново със сигурна за€вка за раздори, вътрешнопартийни ежби и крамоли. Ѕ—ѕ се по€виха с »звънредно, "јнтићилев", писмо до местни медии явно е вече, че в структурите на столетницата в Ѕлагоевград се оформи отчетлив фронт срещу лидера Ћюбен ћилев. «а втори път анонимно писмо става повод да заговорим за червените ≈то какво написаха вчера "стари редови социалисти": "ќбщинската организаци€ на Ѕ—ѕ в Ѕлагоевград претърп€ нов проблем, но този път той е от финансов характер.

ѕарите в Ѕ—ѕ са свършили и Ћюбен ћилев е предприел стратеги€ за уволнение на служителите в кра€ на м. ёли.  акто е известно на щат в ќЅ— на Ѕ—ѕ-Ѕлагоевград се вод€т две сътруднички-¬алентина –ангелова и ≈велина √еоргиева, които били на пълен щат и 8 часов работен ден. —лед възникнали€т финансов колапс, Ћюбен ћилев ги извикал и им казал, че ще ги съкращава, защото н€ма пари и, че те двете минават на 4 часов работен ден и на половин щат от началото на м. јвгуст. “р€бвало да си изготв€т и график ко€ ще служи сутрин и ко€ следобед.

—лужителките са втрещени от развилите се събити€, тъй като такава репресивна м€рка досега не е била прилагана. “е сподел€т, че Ћюбен ћилев еднолично взема решението за т€хното съкращаване и по този начин грубо нарушава устава на парти€та. «а да се реализира такова решение е нужно то да бъде предложено от »Ѕ на Ѕ—ѕ-Ѕлагоевград и одобрено от ѕленума на парти€та. “акава процедура не е реализирана, а Ћюбен ћилев, без знанието и решение на »Ѕ и на ѕленума, еднолично ги застав€ да напуснат постовете си, използвайки летарги€та от летните почивни дни.

–едови социалисти се възмущават, защото откакто парти€та съществува в Ѕлагоевград, такова поведение и противоуставно действие не се е случвало.  ак ще уволн€ва двете дългогодишни служителки, като организаци€та в града има над 45 ќсновни партийни организации, селски организации, работа по отчетни събрани€, подготовка и провеждане на конференции, пленуми и други обществено-политически меропри€ти€ и подписки и инициативи. ѕрез 2019 г. предсто€т и избори за ≈вропейски парамент и местни избори, а Ћюбен ћилев съсипва парти€та политически и организационно и н€ма кой да върши цели€ обем от работа.

—тари редови социалисти също недоум€в€т какво става с финансовата дисциплина в парти€та. ѕо принцип финансовите потоци се увеличават, след като Ѕ—ѕ има 80 народни представители в 44 Ќ— и държавната субсиди€ е около 9-10 млн. лв. годишно, а  орнели€ Ќинова увеличи близо два пъти финансовите средства към всички местни организации, за сметка на националното ръководство на ѕозитано 20. —ъбира се и членски внос от членовете на парти€та, прав€т се дарени€ и др., а н€кои по-големи меропри€ти€ се финансират от ÷ентралата на Ѕ—ѕ-—офи€.

Ќазр€ва сериозно напрежение в редиците на Ѕ—ѕ и вече се обсъжда варианта за подписка с искане за  онференци€ и ц€лостна ревизи€ на управлението на ћилев, ўе бъде сезирана и ÷ентралната контролна комиси€ на Ѕ—ѕ, както и националното ръководство на парти€та на ѕозитано 20 за неправомерните действи€ на Ћюбен ћилев, се казва в писмото.

“ова е второто писмо от €вно фронта "јнтићилев, което ние получаваме. ѕреди н€колко месеца отново ни сезираха за действи€та на Ћюбен ћилев по време на отчетно събрание, бе направен обстоен анализ на доклада на лидера, който бе обект на вс€какви нападки. Ќе е изненада случващото се в Ѕ—ѕ, знае се, че там има оформени два лагера, които враждуват помежду си. “е се обособиха €рко след като депутатът Ќ. Ѕошкилов излезе с гневно съобщение, че напуска изпълнителното бюро, заради неразбории с част от съпартийците си.

«ащитници на ћилев твърд€т, че срещу него са шепа от старите социалисти, които искат отново да вземат властта в парти€та, но ћилев, който е подкрепен в действи€та си от  орнели€ Ќинова, се оказал костелив орех. ƒруги пък твърд€т, че изборът му е разочарование, затова търс€т начин той да бъде сменен. ћай ще се наложи отново Ќинова спешно да пристигне в Ѕлагоевград, за да се разбере със своите. “е избори ли ще прав€т, или ще се самоунищожават?!

ƒокато другите опозиционни партии се оглеждат в търсене на кандидати за кметове, общински съветници, Ѕ—ѕ не могат да подред€т къщичката си. Ќаближават и евроизбори, така, че намесата на "ѕозитано" в структурата на Ѕ—ѕ в Ѕлагоевградска област е наложителна, казват хора, които наистина миле€т за социалистическата парти€. јко нещата продължават в такава посока, с крамоли и ежби, Ѕ—ѕ за пореден път ще претърпи тотален крах в предсто€щите избори.

ѕ. »ванов

ќще за: Ѕ—ѕ  структури  характер ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


44 коментара

24 август 2018 10:53 | јсен
ќценка:
5
 (
27
 гласа)

’ора не гласувайте за Ѕ—ѕ, навс€къде в областта са смешни и жадни за пари, да не ги избро€вам, защото, ще ви се доповръща. —арандев смешника щеше да оправи парти€та.


24 август 2018 10:59 | киро факиро
ќценка:
15
 (
21
 гласа)

ƒругари от Ѕ—ѕ, къде е нашето дебело момче д-р ¬ладимир ¬итков ѕандев що го направивме директор на ћЅјЋ -Ѕлагоевград и се осра заради подлеците - доц. ƒ. Ќедин и д-р —ивиков от милици€та. “о€ последнио сега е станал и от √≈–Ѕ.


24 август 2018 11:10 | ха ха
ќценка:
13
 (
25
 гласа)

ј бе ""другари" вие какво очаквате от един бивш милиционер - „”ƒ≈—ј Ћ»?
–азбира се, че ще ви провали тотално


24 август 2018 11:54 | Ѕаба
ќценка:
14
 (
14
 гласа)

јко са пенсионерки, направо да ги изшитка.  акви 4 часа, какви 5 лева? «а младите н€ма работа, а тези динозаври от Ѕ—ѕ напълно са изкукали. ƒа си пи€т промоционалното кафе и да спрат с интригите!


24 август 2018 11:58 | ......
ќценка:
2
 (
24
 гласа)

Ѕсп са най големите некадърници начело с приватизаторката, никога повече на власт.


24 август 2018 12:10 | джендъро
ќценка:
14
 (
20
 гласа)

Ћибенчо, оди на село да си храниш кокошките и не се занимавай с туй що не може


24 август 2018 13:13 | 001
ќценка:
16
 (
20
 гласа)

Ћюбенчо, не ставаш, бе момче! » синът ти не става. ƒобре, че още имаш €таци в ћилици€та, та прикриха золумите на синчето ти. —трума, проверете защо са свалени рег. табели на колата на синчето на Ћюбенчо и къде е сега колата му. ўе излезнат интересни неща.


24 август 2018 13:47 | !!!
ќценка:
15
 (
17
 гласа)

“ози ≈мил  остадинов и  о. н€мат спирка. «ащото не им мина номера с адвокатката, ко€то за малко щеше да прецака Ќ. Ѕошкилов за ѕарламента, а сега искат да € наложат и за общински лидер, за да им е кукла на конци! «а √ергана янчева ви думам. ѕрез последните петнадесет години само € бутат за всичко. Ѕ—ѕ винаги сама се бие на избори от такива динозаври!


24 август 2018 14:04 | ƒ—
ќценка:
14
 (
16
 гласа)

 ато споменавате, за евроизбори питайте "ƒр. " остадинов, за онези сто хил€ди лева ! ј ако не може да си спомни да пита —танишев.


24 август 2018 14:22 | до ƒ—
ќценка:
9
 (
9
 гласа)

като говорим за парламентарни избори питайте дебели€ татко барба влад пандо за онези 60 000 лв и записо


24 август 2018 14:47 | «апознат
ќценка:
-1
 (
17
 гласа)

 омунистите, ще се изби€т и сами си казват, кой, колко е взел (виж в предните 2 коментара) Ѕенчо Ѕенчев каза колко е давал ама приватизаторката  орни не се сеща. Ќад€вам се, че Ѕ—ѕ никога н€ма да спечели избори, защото, ако това стане край с Ѕългари€ и с Ѕлагоевградска област. јко искате ≈.  остадинов, ё. √ошев, Ќ. Ѕошкилов, ниската ћаникатева, ƒ.  апитанов, …. јтанасова, ¬. —арандев,  . ƒурчов, ƒ. –изов да ви управл€ват гласувайте за т€х, ама май никой не иска да даде властта на тези хора и изборите го показват посто€нно.


24 август 2018 15:37 | 123
ќценка:
5
 (
7
 гласа)

а к-во стана с мълчанието на агнетата?
сед€т си горките там и пладнуват в ќЅ— и са независими, защото нищо не зависи от т€х
жалка работа


24 август 2018 16:54 | ѕациент
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

’ора, защо се измъчват е, недейте, не разбрахте ли, че нашата мила Ѕългари€ € управл€ват мутри _рожба на комунизма, всичко е битка за власт, защото има облаги, а народа го обсъжда, само ги обсъжда и ги прави"герои" .ќставете ги да се надлъгват, действайте когато дойдат избори, но със здрав разум.


24 август 2018 17:05 | ѕациент
ќценка:
7
 (
11
 гласа)

Ќе знаем какъв политик е доктор ѕандев, но знам, че когато беше директор на болницата се бореше със зъби и нокти да € обнов€ва. Ћежах там по негово време, б€х пациент и сега в нервно отделение, нищо, че съм от друг окръг. —ега болницата е само за умирающи и цигански бебета. ”жас.


24 август 2018 17:22 | $$$
ќценка:
6
 (
8
 гласа)

»ма милионери, които са произлезли от тази парти€ и благодарение на не€ са такива. ƒа вземат да развържат киси€та и да помагат или вече не са от Ѕ—ѕ?! ¬ече са капиталисти от герб.


24 август 2018 18:25 | Ѕелогвардеец
ќценка:
-1
 (
15
 гласа)

 омунистите са всички еднакви - долни продажници! Ќикога повече не бива да се докосват до власт, иначе Ѕългари€ загива!


24 август 2018 22:10 | „ичо —ам
ќценка:
6
 (
8
 гласа)

— ћилан Ѕогдански ударихме дъното, янчева е тро€нски€ кон на √≈–Ѕ, а јсичето топи на јбв и продава парти€ та системно, като гледа само собствената облага


24 август 2018 23:14 | Ћюбчо и кокошките
ќценка:
8
 (
16
 гласа)

Ћюбчо, утре от ∆абокрек да не забравиш да събереш останките от €денето и да ги дадеш на кокошките...


24 август 2018 23:33 | до ѕозитано
ќценка:
8
 (
10
 гласа)

Ќинова тр€бва да дойде и за друго.
√≈–Ѕ са на власт, а √ергана янчева е общински съветник от Ѕ—ѕ, а –јЅќ“» ¬Џ¬ ќЅў»Ќ— ј ‘»–ћј Ќј √≈–Ѕ »  јћЅ»“ќ¬

≈ как стават тези работи !!! ????? !!!! ????


25 август 2018 09:24 | н€ма проблем
ќценка:
10
 (
12
 гласа)

ј ¬алери ћиленко‘‘.....
-беше общ. съветник от Ѕ—ѕ, после беше в листата на местните избори на Ѕ—ѕ-2015
-беше в листата на Ѕ—ѕ за депутати-2017
-извършва превози на Ѕ—ѕ с частната си фирма до Ѕузлуджа, ∆абокрeк за 1-ви май и т. н. т. е. прибира пари от Ѕ—ѕ
-коалиционен партньор на Ѕ—ѕ
и накра€ ....зам. ƒиректор на театъра и назначен от министър от √≈–Ѕ
Ќяћј ѕ–ќЅЋ≈ћ» ƒ–”√ј–»-¬—»„ ќ ≈ “ќ„Ќќ


25 август 2018 09:29 | ¬инету
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

«ащо забрав€те ƒимитър ”рдев, ¬асил ћиладинов, √еорги √еоргиев-ушето и други, които в момента са от Ѕ«Ќ—, доскоро коалиционни "партньори" на Ѕ—ѕ, пък са патерици на герб и  мета??? “ро€нските конен


25 август 2018 09:41 | до Ѕ—ѕ
ќценка:
6
 (
10
 гласа)

√≈–Ѕ искат да ликвидират Ѕ—ѕ чрез √ергана янчева
янчева е тро€нски кон на √≈–Ѕ


25 август 2018 11:12 | »ли€ ћ
ќценка:
4
 (
6
 гласа)

≈мил джендъра и √ошев да кажат защо дадоха на ƒжери пълномощно на местните избори на социалдемократите на јтанасов.  остадиноффф лъжи бабите неставаш


25 август 2018 11:20 | «аоизнар
ќценка:
5
 (
7
 гласа)

—анде ћановски къде ви е. “о€ измислен герой " продаде" јЅ¬ за 20000 на Ѕългарски път и се скри. —ложете го у листата на Ѕ—ѕ и та€ кака Ѕонка


25 август 2018 11:27 | Ѕ—ѕ
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

ј защо пропускате ц€лата върхушка на всичките политически партии. “е също са бивши членове на бкп. ћай не останаха много


25 август 2018 11:57 | √еорги
ќценка:
-3
 (
15
 гласа)

Ќиколай Ѕошкилов е нови€т кмет на Ѕлагоевград! “ой е млад, има си пари и е независим от Ѕ—ѕ функционерите.


25 август 2018 12:05 | ћари€
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

—трашно е ий. ¬сички са алчни, къде ще ги носите бре, на ковчега н€ма джобове.  ак може ц€лото общество да гледа как хора умират и никой нищо не може да направи . Ѕолна съм н€мам “≈Ћ , такава е оправи€та ни, трудно се движа, мога да работ€, добър специалист съм, но н€ма работа за мен. “р€бва или √≈–Ѕ или Ѕ—ѕ да са застъпи за мен. ‘ицическа работа не мога да работ€, сама съм .Ќо се назначават общественици. ћи нека обществениците да са на мое м€сто за да вид€т какви услови€ са сътворили за така наречени€ народ.


25 август 2018 12:25 | ѕухи
ќценка:
2
 (
12
 гласа)

”жас! "Ѕошкилов кмет", та той на две магарета една купа сено не може да раздели !!!


25 август 2018 12:38 | до Ќинова
ќценка:
6
 (
8
 гласа)

јло, Ѕ—ѕ-то-давате ли си сметка къв председател имате, а говорите за другите
бай Ћибен е зависим, той е на чепарка във фирма на √≈–Ѕ и в същото време на хранилка там-“ј ќ¬ј „”ƒќ ” Ѕ—ѕ Ќ» ќ√ј Ќ≈ ≈ Ѕ»Ћќ


25 август 2018 12:45 | к-во праим?
ќценка:
13
 (
13
 гласа)

ѕари за заплати нема, а пари за курсовете и рейсовете на ћиленков и рекламните матриали на —имонски има-нещо не разбирам к-во праим?


25 август 2018 14:33 | 10/10
ќценка:
0
 (
8
 гласа)

ћиленков тр€бваше да е съветник не 10/10 √еринка. “а€ беше на хранилка у ¬и  сега в Ѕиострой е –астер юг. ¬ кинфликт на интервси е . ¬ън от обс. ƒа дадем шанс на ћиленков. ¬ън на ≈.   подчинените смешници


25 август 2018 19:19 | No
ќценка:
10
 (
10
 гласа)

ћиленкоff e продажник-вън от листата и патти€та, нищо не заслужава


25 август 2018 21:05 | 10/10
ќценка:
3
 (
9
 гласа)

√ери знаем, че за адвокат неставаш и на Ѕ—ѕ разчиташ за хеанилка. 350 лв от обс са малко но живота такива като теб и ≈мил на ви търпи. ¬ън вън. ƒа влиза ћиленкив


25 август 2018 21:54 | да, ама не
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

јйде лагера около ћиленков-милиционерчето, дебели€ бидон, тъпото, гърменското и ко да не се за€ждат, затова че г-жа янчева влезна с преференции и измести толупа от —имитлишко село
¬ид€ се че коалиционни€т партньор ћиленков и неговата смешна партийка, на ко€то не мога да запомн€ името, са един файтон хора и те не можаха да му помогнат


25 август 2018 22:31 | ћќ на Ѕ—ѕ
ќценка:
4
 (
8
 гласа)

Ќа миналите общински избори по същи€ начин прецака и ¬анчето ћаникатева

явно тази на пръв поглед кротка и леко фъфлеща женица е едно гол€мо зло за Ѕ—ѕ


25 август 2018 23:02 | ƒжолан
ќценка:
-2
 (
4
 гласа)

—аше не се прави на мъж знаем те.  ак е кръчмата вървинли. ј по съда работата. —еди си на село интригант долен. ¬ јЅ¬, ≈вролевицата и дригите не ти се случи ха ха на ”рдев прахта му дишай


25 август 2018 23:09 | ƒжолан
ќценка:
-2
 (
6
 гласа)

»ма едно леке известно като —ашо - ƒжолано. “ой е злобар гил€м, бива го за свинар. “олкова е злобно, че неможе да расте. ј само за интриги е родено. јло Ѕ—ѕ сложете го в листата да се развива


25 август 2018 23:25 | ѕп
ќценка:
5
 (
7
 гласа)

янчева слушка нали си знаете. “€ е закъсала за пари. „уди се на кой да се поклони. ћиленков да си търси мандата. “€ има договор с фирми близки до “асков. ƒа се маха


26 август 2018 00:04 | ’ошо
ќценка:
7
 (
9
 гласа)

нито ¬изи€, нито дар слово, нито акъл. “€ не става за кметски наместник в √олешово, комунистите € слагат на позиции. Ќека има повече ћаникатчета в бсп, така никога н€ма да спечел€т избори


26 август 2018 00:57 | ƒо ƒжолан
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

Ќ€ма какво да му дишам прахта на ƒ. ”., само да му припомн€, че преди мнооого време ми звънеше на домашни€т телефон за да търси съдействие от »кономическа полици€, защото го беше загазил с един 8-ми ƒекември в ћелник. »ли да търсим човека с магазини за обувки, защото тр€бваше да пробутва обувките на негови€т баща. »ли когато се хранеше у дома... “ук ще спра, защото не ми се пише повече.


26 август 2018 07:53 | Ѕ—ѕ
ќценка:
0
 (
4
 гласа)

Ќай-гол€мото зло за Ѕ—ѕ сте вие комплексирани мишоци дето пращате анонимните писма и пишете гнусните си коментари. Ќо всеки си плаща за д€волъка рано или късно. ѕомнете! » вие ще си платите.


26 август 2018 10:54 | ∆ивко
ќценка:
1
 (
7
 гласа)

¬ижте, как заплашват бе, щели сме да си платим, както т€хното президентче каза всички вън, като вземел властта. Ќикога, никога злобари н€ма да вземете властта. запомнете с та€ злоба, ще стигнете след н€колко години до 4 процента и приватизаторката Ќинова, ще ви закрие.


5 септември 2018 07:51 | 321
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

“ръгват приватизаторите на  орнели€ из страната, искат нашата в€ра! Ќе ви в€рваме  орни!  ъде е ваши€т дебил “омов, защо го вкара на хранилкана?


5 септември 2018 10:32 | мими
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

„ета и се чуда на наглостта на тези хора. ¬ ц€лата държава е щом навършеш годините за пенси€ те пенсионират за да може да има работа за младите, а тези скачат и заниват ц€лата общественост. ќткъде Ѕ—ѕ тези" моралисти" имат пари да издържат две лица на щат ? ќт членски€ внос на пенсионерите ли? ¬ същото време лидерката им размахва пръст в парламента и говор€т за нова визи€. “е не могат да оправ€т сво€та парти€, а искат да оправ€т страната.  акъв морал, какво чудо? «а каква визи€ говорите? ¬исокопарни думи без покритие.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.