Червените трудно сменят нрава си! Пак скандали! Очаквано! БСП- Благоевград отложиха конференцията си! Изпокараха се здраво заради кандидат- кмета Р. Томов! Не го познавали?

04 септември 2019 15:06   21 коментара   16874 прочита


Кандидатът на БСП Румен Томов се превърна в ябълката на раздора в редиците на червените в Благоевград, вътрешнопартийните неразбории доведоха до отлагане на насрочената за тази вечер конференция, на която трябваше да бъде гласувана подкрепата на БСП за кандидатурата на Томов за кмет на Благоевград, както и листата им с общински съветници.

Общо взето по листата няма много разногласия, но около кандидатът им за кмет крамолите са големи, разкриха запознати.. Голяма част от бесепарите скочили срещу съпартийците си, които лансирали Томов с предсказанието, че ще загубят изборите, тъй като този човек бил силно неразпознаваем. Никой не го познава? Как ще успеем да го наложим за месец?, били част от въпросите, задавани между червените активисти.

За отлагането на конференцията не бяха информирани на "Позитано 20", където очакваха тази вечер протокола от конференцията, за да насрочат пленум за одобряване на кандидатите. Според източници на struma cом, е определена друга дата, след около седмица, за да бъде обявен кандидатът им за кмет.

Припомняме, че кандидатурата на строителния предприемач Томов изненада благоевградката общественост. Освен пряко ангажиран в бизнеса си той няма никакви обществени изяви, което наистина поставя БСП в риск за изборите. Честолюбиви бесепари се чувстват засегнати, че никому малко познатият в Благоевград, Томов, ще трябва да представлява и тяхната партия, отгледала политически мастодонти.

Лобитата в БСП воюват от години и преди всеки избор, така, че не очаквахме и този път да мине без проблеми. Всъщност за задаващата се буря в БСП имаше индикации преди дни, когато лидерът на БСП Любен Милев направи изявление в местна медия, че все още умуват около кандидата си за кмет.

Е, докато умуват изборите чукат на вратата. Някои твърдят, че е получена и депеша от столицата местната структура добре да си помисли, тъй като има вероятност пленумът да отхвърли предложената кандидатура, така както се случи в Сандански. Въпреки единодушната подкрепа на Снежана Стоянова, пленумът издигна Младен Тимчев.

Имат ли резервен вариант червените, ще продължи ли Румен Томов в предизборната битка?! Това не е ясно, БСП Благоевград пак ни хвърли в зоната на здрача, както се казва. Очаквайте подробности около случващото се..

П. Костадинов

21 коментара
04 Септември 2019 15:52 | ГРАДСКИ
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

РУМЕН МИТОВ Е ИСТИНСКИ МЪЖ. КАКВО ИМА ДА УМУВАТЕ.


04 Септември 2019 16:00 | старогражданин
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Паскалевът чакат да реши кой и кога. За него това е последен шанс в политиката.


04 Септември 2019 16:04 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
15
 гласа)

Златен шанс за Костадин Паскалев.


04 Септември 2019 16:31 | ДС
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Тези, мухали от крилото на СерГЕЯ, отново се активираха! Зада4ата им е да създават напрежение и провокации с опита им да налагат подкрепа, за ЛЪЖЛАТА!!!!


04 Септември 2019 16:34 | Петърчо
Оценка:
-7
 (
23
 гласа)

Старият нов кмет ще е Камбитов!


04 Септември 2019 16:37 | старогражданин
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Това общество, което не прие партийната секретарка от Плевен за десен кандидат за Президент... прие крокодилката от Кюстендил за обдусман. Ей ви я цял крокодил. Грешки за милиони или милиарди, Бойко Борисов?
Какво ни грее това, ако утре герб и БСП стигнат до коалиция в името на доброто на държавата???


04 Септември 2019 17:08 | Сирма Войвода
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Мдааа има време... поумвайте още.


04 Септември 2019 17:11 | Хан Крум
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Пак си пишете различни неща от истината. Партията няма проблем в консолидацията за подкрепа на Румен Томов. Проблема е подредбата на листата - така наречената гражданска квота. Не се приема от партийците разчупването на листата с различни лица - не коментирам техните качества. Ще си решат всичко не ги грижете.


04 Септември 2019 17:40 | Елин
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Агония... Не знам как се навиват тези хора да бъдат издигнати въобще за кандидати, като погромът ще е огромен, особено след като срещу тях стои титан като Камбитов


04 Септември 2019 17:43 | старогражданин
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

И Герб ще си решат всичко и пак ще искат единение на всички против комунетата. Да си оправят и правнуците. Някои. К... Ц!!! Жвакайте си пунта мара!


04 Септември 2019 18:07 | старогражданин
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Никой не разглежда София като пристанище на вътрешната емиграция. В държава, в която няма лява партия терминал 2 е лявата партия. Или магистралите. Крокодилката ще ви разкаже играта. Защото владее по-висши форми на демагогията. Благоевград и Дупница-курортни дестинации. Пълни идиоти.


04 Септември 2019 18:21 | старогражданин
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Само с едно идване около спорът Митев-Пандев Мая Манолова показа нагледно какви кретени управляват Благоевград, че даже и Министерството на здравеопазването. Закона го нямат за нищо! А тя владее заобикалянето на закона. Защото го знае перфектно. Паскалев ще ви каже същото. Дайте му микрофона да ви удави.


04 Септември 2019 21:55 | Пенка
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Кмет ще бъде този който плаща най много... за съжаление това ще са ГЕРБ с кандидат за кмет отново Камбитов. Стоят много интереси зад него и няма как да позволят някоя партия да издигне силна кандидатура, която да е заплаха за сегашния кмет. Като получиш една добра сума, бързо си пренастройваш хард драйва в мозъка...


04 Септември 2019 22:22 | Сандански
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

По добре да гласувам за БСП от колкото за ГРОБ!!!
Оня крадливия дограмджия Киро втори път няма да бъде избран колкото и да плюете по другите кандидати!
Тоя сол ташак на Сашо Манолев гледа първо двамата да си прекарат минерална вода до удома, а на хората около реката от Била на соло, че им мирише на кенеф нищо не предприе цял мандат, само велопоходи и лентички може да реже като началника им ББ-най-великия крадец на всички времена!
ББ бие по кражби всички взети заедно до сега барабар и бай Тошо!
Изберите ги на гробарите и накрая не прасета, а след 3-4г ще кажат, че и в хляба има някаква чума хората хептен да ги погребат!


05 Септември 2019 07:22 | старогражданин
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Златно време за всякакви спекулации дори и в Сандански. Видно е от коментарите.
От начало до край БСП е част от коалицията около Котев. Видях с очите си как групата около Ризов гласува за десни инициативи, които са част от шаблона на Герб, валиден за всички общини в които Герб управлява. За мое чудо в ляво беше ...РЗС. И Балтов. Само те гласуваха против!. Така и не отидох на срещата с тях някъде около радио"Гея". Това помня от присъствието ми на една от първите сесии на Котев. Пълна безпринципност от всички. Май само Балтов остана със собствена позиция.


05 Септември 2019 07:43 | старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Батев-извинение. Мина доста време.


05 Септември 2019 08:59 | старогражданин
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Видях и чух крокодилката от Кюстендил по бТВ. Тя е в екстаз. Длъжен съм да припомня и друг момент от нейните инициативи в района.
Мая Манолова публично подкрепи корумпирания кмет на Кочериново Костадин Катин. В противоречие с местната организация на БСП. Същото го стори и Иван Костов в противоречие на местната организация на ДСБ.
Много скоро те ще бъдат пак заедно срещу фандъкова. Няма да мине без рамо от Президента. Ще поживеем, ще видим.


05 Септември 2019 11:59 | БСП-Сандански
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Уважаеми граждани на гр. Сандански.
Всички членове на БСП в гр. Сандански са шокирани, смазани и отвратени от избора на Младен Тимев за кандидат кмет от НС на БСП . Той е известен само с това, че е племенник на Андон Тотев, който беше три мандата кмет на гр. Сандански и благодарение на него БСП-Сандански беше разбита и имаше най-слаби изборни резултати при провежадщите се парламентарни и меснтни избори. Освен че е неморален този избор, той е и противоуставен за БСП.


05 Септември 2019 12:03 | на Вуйчо ми
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Чакам с нетърпение да стана кмет,
та като дойдат европаричките,
да ги изпапкам всичките.
Ние с Вуйчо сме шампиони
по кражба на евромилиони


05 Септември 2019 20:44 | Доволна
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Руменчо, като дава анонс, че ще спазва всички правила и ще бъде стриктен, дали всичко в Плаза откъдето печели 20 000 лева всичко е законно и плаща толкова тротоарно право колкото трябва, нали е много за бизнеса.


05 Септември 2019 21:35 | старогражданин
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Благоевград никога не е имал по- ерудиран кмет от Паскалев. Много са му местните критици от всички страни, но нито един не е на неговото ниво. Спорил съм с много хора с голямо его... и много празни места в мозъка. От всяка пръчка свирка не става. Без Паскалев летвата е удобно ниско за всички. И за БСП, и за Герб.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар