Червените обсъдиха последната скандална сесия на ОбС Дупница, намериха кусури на ремонтите

27 ноември 2012 16:57   2 коментара   4830 прочита


„Ние не сме против допитването, което трябваше да се проведе на 1 и 2 декември. Гласувахме против, тази докладна на сесията на Общински съвет, защото въпросите в докладната не бяха добре издържани.

Не бяха споменати и имената на 47 бележити дупничани, за които гражданите, трябваше да гласуват, каза на днешната пресконференция инж. Станислав Павлов – председател на БСП–Дупница и член на НС на БСП. ”Допитването по закон става чрез Референдум или чрез общоградско събрание. За какво ще се харчат средства, след като може да се качат въпросите на сайта на общината.", бе категоричен инж. Павлов. Що се отнася до въпроса за депо за отпадъци, д-р Иван Ибришимов спомена ”Въпроса, трябва да се формулира: Да има ли Регионално депо за отпадъци на територията на община Дупница? И след това, ако гражданите решат, то тогава да се определи мястото от специалисти”.

Инж.Станислав Павлов, който е и член на Комисията по предотвратяване и разкриване на конфликт на интереси в местния парламент, каза че: „Комисията не е установила конфликт на интереси при Методи Стойнев, Стоян Шушков, Георги Рангелов и Костадин Костадинов. Въпрос на морал е реализацията на обществени поръчки от страна на членове на общинския съвет., каза още инж.Павлов. ”Ремонтът на ЦДК № 4 е извършен некачествено”, каза Ибришимов.Той смята,че фирмата трябва да отстрани нередностите, защото от това страдат децата и учителите на детската градина.

Николая Иванова

2 коментара
28 Ноември 2012 09:24 | БАНДАТА НА СЪУЧЕНИЦИТЕ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Защо не кажете че всички ОБЩИНСКИ поръчки в момента минават през АТАРЯН КАРАИЛИЕВ КОМПИРО И се отчитат на ИВКОНИ


28 Ноември 2012 13:00 | общинар
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Срам нямат тези двамата. Единият с феодална галевска школовка, другият кацовче. Съсипаха партията, а сега са се захванали и с града.
Срам и позор.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар