Червените ескадрони щурмуват! БСП на обиколка из Пиринско! Политическият им тур "Визия за България" започна от скъпарския хотел "Хот Спрингс Медикъл" в с. Баня

11 септември 2018 12:56   13 коментара   11508 прочита


59 от парламентарната им група сред хората, 20 остават в парламента! Психоза или истина?! ГЕРБ подкупват активистите на партията, активирали се в подривна дейност

БСП щурмува България, 59 от парламентарната им група излизат извън Народното събрание и тръгват като емисари из страната, за да се срещнат очи в очи с електората, за да чуят, видят и припомнят за себе си. Обиколката им започна от област Благоевград.

Вчера 79 от групата бяха на семинар в село Баня, община Разлог, на който официално бе обявено, че ще се дискутират законодателните инициативи на БСП и организацията на продължаващите срещи на представители на БСП с граждани от цялата страна за „Визия за България“.

В село Баня Корнелия Нинова се срещна с кмета на селото и съобщи че ПГ на „БСП за България“ дарява на всички първокласници учебни помагала и средства на читалището за развиване на детската самодейна група. Сред срещата червените се настаниха в най-тузарския хотел в района "Хот Спрингс Медикъл", на строителния предприемач Явор Капитанов, където нощувката е 250 лева, за да обсъдят стратегията и тактиката си за предстоящите избори, както обстановката в страната и мястото на БСП в нея.

Според източници на Struma.com, лидерът им Корнелия Нинова е натегнала обръчите на структурата на партията в Благоевград, които нееднократно показваха разделение в редиците си, биейки се с анонимки, разпространявани по медиите. Нинова винаги е показвала сантимент към областта, от която тръгна бурно нейната политическа кариера. Тя бе избрана за депутат от областта преди години.

Из редиците на червените се говори, че ръководството е силно притеснено от постъпващите сигнали за подривна дейност на видни гербери сред определени активни членове на БСП. Според мълвата, дори се предлагали сериозни суми на част от върхушката в БСП да напуснат партията и предадат лидерката си.

Именно тези слухове, които буквално предизвикали масова психоза сред червените, са в основата на мобилизирането им и тръгването на обиколки из цялата страна, за да се разсеят всякакви съмнения, че редиците на партията оредяват и устоите и на опозиция се разклащат. Очаквайте подробности от пресконференция на Нинова след двудневния семинар.

В. Кирилов


Още за: БСП   щурм   страна   група   Още от: Политика

Принтирай статия
13 коментара
11 Септември 2018 13:37 | Живко
Оценка:
1
 (
23
 гласа)

Тая лелка, не разбра ли, че власт няма да види, и нейния лак ей, мазника Сарандев.


11 Септември 2018 14:02 | ......
Оценка:
5
 (
21
 гласа)

Тази нека първо разкаже на хората за Техноимпекс, а мъжа и как горе долу по същото време беше в ръководството на друго приватизирано дружество Минералимпекс, и защо беше уволнена от Станишев. Незнам дали хората, ще я припознаят като морален стожер.


11 Септември 2018 15:38 | РЕВОЛЮЦИЯ
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Няма полза нито от ЧЕРВЕНИ, нито от СИНИ, нито от ЗЕЛЕНИ, нито от БЕМБЕНИ ... Държавата се нуждае от ОСНОВЕН РЕМОНТ . Ако политиците не върнат МЛАДИТЕ от чужбина, РЕВОЛЮЦИЯТА е неизбежна ... Работещите българи зад граница станаха най-големия ИНВЕСТИТОР за страната ни ... Нека някои от силните на деня не се тупат в гърдите за БЮДЖЕТНИЯ ИЗЛИШЪК ... Заслугата е на работещите ВЪВ и ИЗВЪН България ... БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО ..


11 Септември 2018 17:07 | с.Баня до Живко
Оценка:
0
 (
22
 гласа)

Г-жа Нинова не е никаква лелка, а красива и умна жена. За жалост на герберите именно г-жа Нинова ще доведе БСП на власт, както стана с президента г-н РадевПожелаваме и успех.


11 Септември 2018 17:49 | Гражданин
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

За тебе може да не е лелка, вие от бсп сте младежи до 60. Да умна е щом можа да приватизира Техноимпекс. Президента Радев добре, че не беше от БСП, а независим издигнат от инициативен комитет, иначе, щеше да стане президент друг път. Никой не вярва на приватизаторката Корнелия, тя, ще вземе властта, когато пръдне гущера. България не е Техноимпекс.


11 Септември 2018 19:02 | Баба
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

Стратегията и тактиката трябваше да си обсъдят в София. Не ме засягат, но нощувки по 250 лева от народни представители на " лява" партия, звучат кощунствено. Забравят, че електората им са предимно възрастни, които живеят с толкова пари месечно. " Слизат "при хората, за да им покажат как добре си живеят.


11 Септември 2018 22:13 | vinetu
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Причината да сме толкова зле е, че не изкоренихме БКП- БСП и власт и капитало имащите от ДС и подобни. ДПС, НДСВ, ГЕРБ са отрочета и маши на тези престъпници. Най-големите капиталисти в България са свързани или отгледани от БКП-БСП.
Само изкуфели пенсионери и пълни олигофрени могат още да им симпатизират


11 Септември 2018 22:32 | ина
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Тенденциозно написана статия ! От заглавието до платените тролове!


11 Септември 2018 23:30 | Ризов
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Не се оправдавайте с ГЕРБ за това, че ви напускат хора в Петрич, Гоце делчев, Банско и т. н. Просто хората не обичат лъжци като вас. Хората не ви искат разберете го, никой не ви иска измислената визия. Пак, ще се събирате в тесни кръгове да ядете държавна пара. Хората не са будали, и никога няма да ви дадат властта.


12 Септември 2018 00:43 | Хан Аспарух
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

САМО ДЕБИЛИТЕ НЕ РАЗБРАХА, ЧЕ БСП НЕ Е ЛЕВА ПАРТИЯ, А МРЪСНА ГАДНА БАНДА НА ОЛИГАРСИТЕ ОТ КОТИЛОТО НА БКП (К)
=====
ТОВА Е КАУЗА ПЕРДУТА!!!
НИКОГА ПОВЕЧЕ ТАЗИ ЗАРАЗА КОМУНИСТИЧЕСКА ПО НАШТЕ БЪЛГАРСКИ ЗЕМИ!!!
КАЗАХ


12 Септември 2018 12:09 | еха
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

яко


12 Септември 2018 15:31 | ВМРО
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Долу комунистите и червената мафия! Родоотстъпници русофилски


13 Септември 2018 09:14 | До Струма
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

А долните хора от ГРОБ къде си правят обиколките - по мазетата ли? Платени безмозъчни същества.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар