Червени вълнения: Николай Бошкилов, най-вероятният лидер на БСП в Благоевград, Корнелия Нинова прави фурор в Пиринско като претендент за поста национален лидер

19 април 2016 11:11   11 коментара   8876 прочита


Бизнесменът Николай Бошкилов е най-вероятният нов лидер на общинската структура на БСП в Благоевград, до момента той е с най-много номинации, след проведените събрания в града. На предстоящата партийна конференция той ще смени досегашния водач в оставка д-р Владимир Пандев, твърдят запознати с процесите в столетницата.

На конференцията ще бъдат избрани делегати за националната конференция, на която предстои избор и на национален лидер. Фаворитът на Пиринско за национален лидер е Корнелия Нинова, в битката е и досегашният лидер Михаил Миков, но проучванията и резултатите от номинациите сочат Нинова като водачът. Миков засега има преднина в Петрич и Банско, но в останалите градове на областта Нинова води. В Петрич обаче вчера опозиционери категорично обявиха, че ако Корнелия Нинова не стане национален Истински фурор направи Нинова в бастиони на опонентите си.

Изненадващо със 100 % подкрепа за нея излязоха структурите във Велико Търново, Шумен, Добрич, и Пазарджик, където традиционно са утвърдени бази на Миков и Янаки Стоилов. Вчера Според последните данни, ако нещата се развиват така, то в БСП на национално ниво ще настъпи дългоочакваната революция и ще има смяна на ръководството.

Промяната в партията, провалила се на два поредни избора и затъваща катастрофално в собствените си интриги и боричкания, ще стане факт. Преди дни конференцията на БСП Благоевград бе отложена, тъй като във времето, в което червените са искали да я проведат има национален форум, на който присъствието им е задължително.

П. Попов

11 коментара
19 Април 2016 12:58 | .
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

за другарката Нинова
питат гражданиТе на гр. Сандански
ЗА сладкарница Чинара
с 312 кв. м застроена площ от административна сграда
на четири етажа, масивна конструкция, находяща се в гр. Сандански, УПИ І, кв.
39, описана в Акт за държавна собственост №2055/08. 04. 2009г. и Акт за поправка
на акт за държавна собственост №2085/08. 06. 2009г.
защо се оставя този обект да се разпада-толкова ли е богата тая наша Държава !
питат г-жо Нинова ! питат, но никой не отговаря ..?
Ильо Янев открадна половин град и всички мълчат ....защо мълчите бе ...???


19 Април 2016 13:58 | @@@@
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Миков засега има преднина в Банско -не се учудвам начело на БСП в Банско е човек, който пет пари не дава за партията. Поста му е необходим само да си ласкае болното его и съвсем да не изпадне в изолация, след като приятелите му от ГЕРБ го натириха позорно като разбраха с какъв неточен и хлъзгав лисунгер си имат работа.
ОПТИМИСТ СЪМ - ТОВА Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА ТОЗИ ДОКАЗАНО НЕКАЧЕСТВЕН ЧОВЕК.
УСПЕХ Г-ЖО НИНОВА


19 Април 2016 14:17 | Жоро
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

И Капитанов и Йорданка Атанасова са на път към политическо забвение


19 Април 2016 15:31 | ЛЕКО,ШУМ НЕ ВДИГАЙ
Оценка:
-2
 (
18
 гласа)

ИНТРИГАНТИТЕ НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА РАЗБИХА БСП В ПИРИНСКО. С ЛИЦА КАТО НА ТАЗИ ГОСПОЖА НИЩО ДОБРО НЕ ЧАКА ПАРТИЯТА. ТРЯБВАТ НОВИ ЛИЦА, А НЕ ТАКИВА КАТО НИНОВА, МЕРДЖАНОВ, МИКОВ И ЙОТОВА.


19 Април 2016 18:41 | Червеният Пеевски
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Корнелия Нинова - жената хамелеон. През есента на 1997 г. Корнелия Нинова вече е на върха на новата синя власт. Като представител на СДС, тя поема огромния товар и на двата висши ръководни поста – да управлява като изпълнителен директор Техноимпекс и да ръководи борда на директорите на Техноимпортекспорт – двете златни мини. Сега драги социалисти ще позволите ли на тази дама да застане начело на БСП?


19 Април 2016 19:21 | блянове
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Се от един дол дренки, земи единия удри другия. напред, другари, битката за кокъла започнала!!!


19 Април 2016 21:11 | опссс
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

тя държавата приключи, те ни занимават с някаква срутена партия от миналото хилядолетие. Няма, стига - БСП свърши, колкото по-рано го разберете толкова по-добре.


20 Април 2016 09:01 | СПОНСОР Й Е СВИЛОЗА
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ТАЗИ СЛАДУРАНА НА СНИМКАТА Е НАЙ - ДОБРИЯ ВАРИАНТ ЗА ЛИДЕР ЗА Б. Б. ТОЙ И НЕГОВИТЕ ХОРА ЩЕ Е ПОДКРЕПЯТ И ФИНАНСИРАТ АКО СЕ НАЛОЖИ . ДАВА ВИД НА ОСТРА И ГОЛЯМА ОПОЗИЦИОНЕРКА, НО И ТУК ВАЖИ ПРИКАЗКАТА ЗА КУЧЕТАТА, КОИТО ЛАЯТ, ЧЕ НЕ ХАПЯТ . КОНКРЕТЕН ПРИМЕР ДР. МАЯ МАНОЛОВА КАК БЪРЗО И ТАКТИЧНО И ЗАТВОРИХА УСТАТА И УРЕДИХА С ХУБАВО МЕСТЕНЦЕ . ТАЗИ ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА Е УМИРАЩА СТАРИЦА, КОЯТО БЕШЕ КУПЕНА ОТ ПЕЕВСКИ И ДОГАН И ОТ ТОВА НАМАЗА ДР. СТАНИШЕВ И ЛЮБИМАТА МУ МОНИКА


20 Април 2016 13:38 | НЕПОЗНАТ
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Г-жа Нинова почти си свърши работата за която и е платено още с влизането в БСП
Със задкулисие успя да противопостави членовете един срещу друг, създаде интриги в почти всички Общински съвети в региона. Вижте какви хора я подкрепят? Ако с манипулации не успее да оглави Партията, ще трябва всички ние да я изритаме, тя няма да си тръгне сама.


20 Април 2016 20:11 | Верен
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Истинският разрушител на БСП, областният интригант е Емил Костадинов и обкръжението му. От неговата поява на сцената през 2011 година, БСП в областта е в агония, на всякъде сее омраза, вражди, интриги и подкрепя бивши "величия", преминали в други вражески партии ! Докато този човек не бъде изхвърлен от БСП в област Благоевград мир и успех на БСП няма да има!


23 Април 2016 15:54 | ПРИЯТЕЛ И КОМУНИСТ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ЧЕСТИТО НА НИКОЛАЙ БОШКИЛОВ ЛИДЕРСКИЯТ ПОСТ В БСП БЛАГОЕВГРАД! ТОВА Е ВИСОКА ОТГОВОРНОСТ И ЗАДЪЛЖЕНИЕ! С РАЗУМ И ДИАЛОГИЧНОСТ НИКОЛАЙ ЩЕ ПОСТИГНЕ ЦЕЛТА-ВРЪЩАНЕ НА БСП В ОБЛАСТНИЯТ ГРАД НА ВОДЕЩА ПОЗИЦИЯ И ЗАЩИТА ИНТЕРЕСИТЕ НА ТРУДОВИТЕ ХОРА НА ТОЗИ ПРЕКРАСЕН БЪЛГАРСКИ ГРАД! УСПЕХ НИКИ!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар