Цецка Цачева в Сандански: Стабилността на държавата гарантира успешното развитие на бизнеса и сигурните доходи на хората

02 ноември 2016 11:37   5 коментара   7525 прочита


От резултатите на изборите на 6-ти ноември ще зависи каква ще бъде посоката в бъдещото развитие на България. Това заяви кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева на среша с представители на бизнеса в Сандански. Според Цачева е недопустимо агресивното поведение на опонентите й, издигнати привидно от Инициативен комитет, но всъщност кандидати на БСП.

Кандидатът на ГЕРБ за президент обясни, че в днешния сложен свят България не може да се справи сама с предизвикателствата и се нуждае от приятели и съмишленици. „Ние имаме такива партньори в Европейският съюз и НАТО, затова трябва да продължим да отстояваме европейските демократични ценности. Така ще гарантираме успешното развитие на бизнеса, сигурните доходи и социалните придобивки на гражданите. Страната ни трябва да запази своя положителен образ в Европа и в региона и да продължи да бъде фактор на стабилност и сигурност”, каза Цецка Цачева. Тя обясни, че за нея и за вицеадмирал Манушев приоритет е образованата нация. По думите й, образованието трябва да съответства на нуждите на 21-ви век.

Цецка Цачева подчерта, че въпреки последиците от „експеримента Орешарски”, правителството на Бойко Борисов успява да се справи със завещаните проблеми и продължава да развива всички населени места в страната. „Не бива да забравяме времето, когато парламентът работи под обсада, пазен от жандармерия, а хората бяха оставени без защита. Това не трябва да се случи отново. Заедно с вицеадмирал Манушев ще бъдем гарант, че държавните институции ще работят прозрачно, в интерес на хората”, каза още Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент вицеадмирал Пламен Манушев призова хората да бъдат активни и да отидат да гласуват на 6-ти ноември с номер 17 в бюлетината. „Трябва да продължим да вървим напред заедно с Европа, да запазим демократичните ценности, за които мечтаеха нашите възрожденци“, каза вицеадмирал Манушев. Той коментира, че правителството на Бойко Борисов прави всичко възможно за запазването на сигурността на българската граница. По думите му са осигурени над 200 мил. за нови самолети. Има заделени средства и за нови кораби. „Държавата не е разграден двор. Румен Радев и Илияна Йотова говорят само лъжи. Българската армия не е загинала, не се поддавайте на манипулации“ , призова присъстващите Пламен Манушев.

На срещата присъстваха евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, Мария Габриел, Андрей Ковачев, областният координатор на ГЕРБ в Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, народните представители Йордан Андонов, Красимир Велчев и кметът на община Сандански Кирил Котев.

*Предизборна публикация

5 коментара
02 Ноември 2016 13:02 | Траянка
Оценка:
16
 (
16
 гласа)

Г-жо Цачева, Вие изобщо имате ли си представа как бизнеса в България работи? Ама изобщо си нямате предства за какво става въпрос. И стига вече сте обикаляли България, че вече ни писна да гледаме вашия предизборен щаб и протежетата около него. Писна ни, ама много ни писна вашето появяване. Спрете се вече. Видяхме кой ви подкрепя, същите като вас бивши номенклатурници. И то какви слънчогледи! Не ви отива никак вашата кандидатура.


02 Ноември 2016 13:52 | Мода+
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Бе тая "господин президент " рокля няма ли??? Май по едно време и с пола я снимаха.., ама неестетично някак се получи и от тогава само на панталони го кара...


02 Ноември 2016 14:04 | Член на ДПС
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Госпожо ТРАВЕСТИТ спри да дрънкаш вече глупости. За какви доходи ми говориш- за 300-400 лв. заплати, за това ли ми говориш. Та това е пълна подиграфка г-жо ТРАВЕСТИТ. Вашите месечни доходи са по 30-40 000 хиледи лева башка далаверите г-жо. Ще загубите тотално изборите г-жо. Няма балами вече да ви се хващат на опашатите лъжи.


02 Ноември 2016 15:13 | ЯНЕ
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Нали ви казах преди време какво ще се случи !
Сега на изборите Кметчето ще се свие като малко котараче, защото ще види че има по малко гласове от ВМРО .
За нищо не става и е крайно време да го изритаме този Келеш !!


02 Ноември 2016 15:46 | гражданка
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Този кмет с действията си и с приближените негови хора отказа много хора от ГЕРБ. Нека началниците му от София да ревизират изпълнението на европейските програми. Заради Котев-без ГЕРБ!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар