Цецка Цачева ще дари книги в подкрепа на инициативата на МГЕРБ-Петрич по повод Деня на народните будители

02 ноември 2016 15:43   6 коментара   9380 прочита


Държавата е просперираща тогава, когато хората имат по-високи доходи и по-висок стандарт на живот. Страната ни ще продължи да се развива, ако България запази стабилността и сигурността, която има в момента. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева на среща с представители на бизнеса, културните институции и учебните заведения в Петрич.

Цецка Цачева обяви, че ще дари книги, за да подкрепи родолюбивата и патриотична инициатива на Младежи ГЕРБ-Петрич „Да дарим книга”, обявена по повод Деня на народните будители.

Цачева подчерта, че президентът трябва да олицетворява единството на нацията. „Историята ни показва, че сме били силна и уважавана държава, когато сме били единни. С вицеадмирал Пламен Манушев винаги сме били близо до хората, такива ще бъдем и като президентска двойка. Ако получим доверието ви на 6-ти ноември, ще ви го връщаме всеки ден от 5-годишния ни мандат като президент и вицепрезидент на България“, заяви още Цецка Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев заяви категорично, че ГЕРБ предлага най-подготвения човек за поста президент. „Цецка Цачева има целия опит да заема поста държавен глава. Тя ще обединява нацията в името на националните идеали. Заедно с нея ще запазим европейския път на развитие, за да останем в семейството на европейските държави и ще продължим да вървим редом до тях, както е мечтаел Апостола на свободата Васил Левски”, каза вицеадмирал Пламен Манушев.

Кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев положиха цветя на паметника на капитан Никола Парапанов – освободител на Петрич, по повод 104-годишнината от освобождението на града.

*Предизборна публикация

6 коментара
02 Ноември 2016 16:56 | Николета
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Невянке, Невянке хич не ти е мястото в тази измислена партия. Ти единствена си с най чисто минало и най честни намерения. На твое място бих напуснала на часа това сборище на нечистоплътни идеалисти. Ако наистина искаш да се отдадеш на политиката, то поне си избери някоя друга партия, но не и "Герб". Можеш спокойно да създадеш някакво гражданско сдружение и ще видиш, че ще привлечеш много симпатизанти. А на вашата кандидатка за президент, защо не и предложи един петрички стилист да си оправи малко от малко визията и като спечелише на изборите щеше да ти благодари.


02 Ноември 2016 19:40 | хахо-адмирал
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Вицето се е сбъркало. Къде е служило? Може да е бил в щатската флота. И ония кукувици от трибуната на седми ноември козируваха с бомбета. Сложете му един каскет, та да не козирура на празна тиква.


02 Ноември 2016 22:02 | Боко тиквата
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Мети Шапката написа:Мети Шапката

Не съм я прочел цялата. Стигнах до втора глава с "Вечните ловни полета", но не ми се получава да превърна България в това, но какъв е края на книгата? Пък чух, че има и ІІІ тома тая книга, Верно ли е?
Ще се радвам все пак за Коледен подарък да я получа!


02 Ноември 2016 22:41 | Старшина
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Цял адмирал козирува гологлав!!! Боже, Боже! Да се върне веднага "матрос"във флота! Затова Е нужно да се върне задължителната военна служба-поне на козируване да се научат. Защо се казва "козируване"-защото на главата трябва да има козирка, демек шапка!


02 Ноември 2016 23:43 | 123
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Боко тиквата написа:Боко тиквата

Томовете са ІV и има още трилогия "Поразяващата ръка", а немеца Карл Май е автор за пубери и предлагам да ти подари "Идиот" на Достоевски или "Мъртви души" на Гогол, че пък там има един олигофрен като Примиера дето стреля по мухи.


02 Ноември 2016 23:48 | редник
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Старшина написа:Старшина

Тия са от Американската армия и затова получават от героят на филма "Боговете сигурно са полудели" заповеди. Виж ги колко са смешни само! Същият цирк от преди година, но номерата не са променили! А клоуна "Премиер" със стари вицове лъва гони...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар