Буря в БСП Петрич: Лидерът им М. Миков пристига светкавично, ще има "бой" и наказания!

26 февруари 2016 10:40   10 коментара   13783 прочита


Тръгна ли националният лидер по структурите, за да се подготви за предстоящия избор? Какво точно ще се случи в Петрич след 13 часа днес?

"Миков пристига спешно днес в 13 часа в Петрич", с тази новина се събудиха червените тази сутрин, причината за светкавичната визита са крамолите и неразбориите в столетницата в южния град, която се разцепи, съдра от скандали и интриги.

На заседанието в присъствието на Миков днес не са поканени опонентите на сегашната управа на червените, ще съобщим подробности след днешната среща. Според нас обаче, Миков ще се разходи до Петрич, за да си изгради лоби, във връзка с предстоящия избор на национален лидер на БСП, тъй като се очаква срещу него да се изправи като претендент за поста сериозен конкурент.

А иначе червените в Петрич са в непрекъснати скандали повече от една година. Караниците са за това, кой да я оглави. Следим случая.

Валентин Герчев


Още за: М. Миков   визита   скандали   Още от: Политика

Принтирай статия
10 коментара
26 Февруари 2016 10:54 | Така става винаги
Оценка:
-1
 (
23
 гласа)

Имаше СДС, вече го няма! Имаше НДСВ, вече го няма! За сега има ГЕРБ, скоро и него няма да го има! Наш "Гоце" също. Социалистическата идея винаги ще я има, докато свят светува, дали се харесва на лумпениадата, нас въобще не ни интересува. ПЕС и БСП завинаги!



26 Февруари 2016 11:23 | Антон
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Поканени са опонентите и то лично от Миков


26 Февруари 2016 12:06 | тотото
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

червените отдавна са ходещи мумии. и сами са си виновни. както казваше Т. Ж. : Принизяване, принизяване, принизяване... амъъъ, кажи гу тва на кумунистити, а де???


26 Февруари 2016 12:07 | MМИШО
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Опоненти на кого са поканени


26 Февруари 2016 12:17 | Антон
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

На капитано и атанасова


26 Февруари 2016 15:45 | Ми-МИК
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

БСП излезе най измамната партия. Вождовете са милионери, а редовите - бедняци, но държат идеите. Вождовете да дадат личен пример като си национализират ВЕЦ, ТЕЦ. Елетрики, бензинистанцийки и др фабрички и тогава ще им повЕрваме. ГЕРБ е друго нещо - партия на богатата държавна администрация и винаги ще си е на власт. нямат идеи, но това не пречи, нали са най-близо до кацата с медец.


26 Февруари 2016 20:13 | Веско
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

За кой ще има бой? Ако е за тоя при който БСП в Петрич едва крета и за кандидатката за лидер така и трябва да бъде! Що е тоя мерак за лидери кога индианците ги нема?


27 Февруари 2016 09:16 | Жельо
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Миков идва в Петрич с една цел:да подкрепи своите мекерета Капитанов и сие с цел отново да спечели предстоящата битка на конгреса. Не виждате ли и на кои разчита-Гошев, Костадинов и сие, хората които доведоха до крах партията в областта. Срам и позор! Лидерът да подкрепя собствените си гробокопачи.


27 Февруари 2016 19:19 | Ай
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Това посещение на лидера на БСП за сетен път потвърждава истината, че партийните вождове ползват партиите си/разбирай хората/ за свои собствени цели. Пример - БСП в Петрич боледува от години. Никой от София не дойде да вземе мерки, при очевидната неспособност на местните функционери да се справят сами. Но когато се задава избор на нов Председател на БСП ето го нашия цъфна тук като кокиче. Извода - какъвто царя - такива и лакеите...


03 Март 2016 09:47 | Катя
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Трябва основна чистка в Петрич-нито един от сегашните да не остане в ръководството- само тогава може да се говори за промяна и организационно укрепване в БСП. Сега е умряла работа.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар