Бумеранг в ефира! Председателят на ОБС Ан. Тодоров: Шокиран съм от изявлението на Р. Томов, че съм подвел общински съвет! Той излъга и манипулира, спазил съм закона! Този човек е некомпетентен!

18 май 2020 11:38   102 коментара   26145 прочита


Общински съвет избра законосъобразно Ясен Попвасилев за кмет, не отменихме решението докато не приключи съдебната сага, няма да си играем на "иди ми, дойди ми ", " Когато стигнеш случайно на това място, нямаш никакъв опит, стигаш дотук, да говориш глупости в ефир, казва още Тодоров

Нелепата ситуация, която заформиха управленците на Благоевград вече заема трагикомичен отенък. Областният център стана известен с това ,че общината в момента се управлява от двама кметове -единият, върнат с определение на съда, другият законно избран от общински съвет.

Румен Томов е кмет по силата на съдебно определение, спряло временно изпълнението на съдебно решение за детронирането му, а Ясен Попвасилев е кмет по волята на най-важния орган в местото самоуправление, общински съвет. Всичко това се случва при наличието на категорично решение на ВАС и ОИК, че Румен Томов трябва да освободи поста си, заради нарушение на ЗМСМА.

Той се втурна да обжалва тези решения и докато институциите се занимават да анализират категорични нарушения, в Благоевград се вихрят смехотворни ходове и прецеденти, невиждани в страната.

По познатия вече маниер да се търси вината на друго място, единият от кметовете при изява в БТВ в края на седмицата обвини за създалата се ситуация председателя на ОБС Андон Тодоров. Румен Томов заяви в ефир, че председателят е побързал да свика сесия, побързал е да изберат временен кмет, с което е подвел обществеността и общински съвет да гласуват за избор на нов кмет.

Думите му предизвикаха буря от негативни коментари, осъждащи случващото се в Благоевград. Томов хвърли топката в полето на ОБС шефа и последва очакван отпор.

Днес в ефира на същата телевизия ОБС председателят Андон Тодоров защити достойно действията на ръководения от него Общински съвет:

"Шокиран съм от изявлението на Румен Томов, че аз съм подвел ОбС за свикване на заседание и избора на временния кмет Ясен Попвасилев. Това се наложи, тъй като Общинската избирателна комисия реши Томов да напусне кметския кабинет.

В 3-дневен срок, след решението на ОИК, Общинският съвет трябваше да избере кой ще управлява Благоевград до частичните избори. Гласува се с мнозинство това да е Ясен Попвасилев" Румен Томов излъга и манипулира в телевизионно интервю, че аз съм виновен за избора на втори кмет. Преди сесията казусът се реши на Председателски съвет. Юристите са категорични, че обжалването на решението не спира изпълнението. Областният управител също не атакува решението на ОбС, не го върна за преразглеждане", обясни Андон Тодоров.

"За да не си играем на "иди ми, дойди ми" в ОбС, ще изчакаме окончателното решение на Административен съд-Благоевград по делото, с което Румен Томов обжалва предсрочното освобождаване от поста. Трябва разбира се да се изчака и евентуално решението на ВАС ".

Минути след като беше в ефира, председателят Тодоров написа на страницата си във Фейсбук категорично : Румен Томов е некомпетентнен. Когато попаднеш на това място случайно и нямаш административен и политически опит стигаш дотук, да говориш глупости в ефир, заяви Тодоров, който както се вижда май е оттеглил доверието си от Томов , когото подкрепи на изборите.

Тодоров бе сред факторите, допринесли за победата на Румен Томов. Томов хвърли "ръкавица" с обвиненията си в ефир, с което разпали враждата между кметската администрация и общински съвет. И докато доскоро областният център бе сочен като добрия пример за най-много инвестиции по програми и европроекти и предизвикваше благодордна завист в страната, днес Благоевград буди съжаление с изключително смехотворната кметска ситуация и серията правни абсурди, на които цяла България става свидетел. Кметската сага вече е уморително досадна, а низът от съдебни битки  не произвежда нищо добро за областния град. Ялови действия и безвремие.

Обжалванията, които Томов прави в съда са само начин за просрочване престоя му в кметския кабинет и удължаване на агонията. Нищо НЕ ОТМЕНЯ влязлото в сила решение на ВАС за предсрочното прекратяване на правомощията МУ ,съдебното определение, с което той отново влезе в кабинета си, е временно спиране на изпълнението на решението на ОИК, но не отменя решението на ВАС, по силата на което Румен Томов загуби кметските си правомощия.

Опитите са се заблуждава обществеността, че нещо ще се промени в Конституционния съд, за да чакаме решение и от там са манипулативни и лъжливи. Каквото и решение да вземе Конституционният съд за отмяна на текста от закона, който Томов е нарушил, то решението няма обратна сила ,т. е не важи за казуса "Румен Томов".

Освен това КС не може да променя закони, това трябва да направят законотворците в българския парламент. Каквито и маневри да се правят, както и да се усукват сегашните управленци в Благоевград ИЗБОРИ ЩЕ ИМА! Крайно време e  да се спре с обидите към българските правораздавателни органи и видимото незачитане на върховенството на закона. Срамните коментари по отношение на решенията на съдилищата, невежите анализи на действията им са меко казани престъпни и злонамерени.

Въпреки лутанията и съдебните ходове, въпреки манипулативните актове на управляващите ,Благоевград ЩЕ ИЗБИРА НОВ КМЕТ В КРАЯ НА СЕПТЕМВРИ и това не подлежи на коментар.

П. Костадинов

Текстовете и изображенията в сайта STRUMA.COM са под закрила на Закона за авторското право. Възпроизвеждането на цели или части от текстове и изображения става задължително след изрично писмено разрешение на STRUMA.COM и позоваване с хиперлинк.

102 коментара
18 Май 2020 11:47 | Toni
Оценка:
13
 (
23
 гласа)

Мислете като гласувате. Станахме за смях


18 Май 2020 11:57 | !!!!!!!!!
Оценка:
2
 (
26
 гласа)

Господин Тодоров, напълно съм съгласен с Вас, а за Томов има само едно определение " гьон сурат", достойнство и чест нищо не означават за него!!!!!


18 Май 2020 11:58 | Татко Барба
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

О Камбарионе, магарок див! Защо заряза ти Ристена! Озлочести я и я изостави!


18 Май 2020 12:00 | Апотема
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ццццццццццццццъ


18 Май 2020 12:01 | Понци
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

АБЕ, ОДИХ МАЛКО НАДОЛЕ ПО ПЕТРИЧ! ВЕЧЕ НЕ ТИ ТРЕБЕ ОТКРИТ ЛИСТ!


18 Май 2020 12:11 | РЕФЕРЕНДУМ В БЛАГОЕВГРАД
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

ЗА ДЕНОНСИРАНЕ НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ И КМЕТ НА БЛАГОЕВГРАД И ПРОВЕЖДАНЕ НА НОВ ИЗБОР!!!


18 Май 2020 12:13 | РЕФЕРЕНДУМ В БЛАГОЕВГРАД
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

ТЕЗИ ХОРА НЕ ЗАСЛУЖАВАТ НАШЕТО ДОВЕРИЕ!!!


18 Май 2020 12:25 | �� ������
Оценка:
18
 (
20
 гласа)

Абсолютно съм съгласен с горния. НОВИ ИЗБОРИ и за общински съвет. Дончо не изтрая и 6 месеца. Камбитов му яде попарата, сега е ред на Томов. Новия кмет да мисли дали ще заложи на такова менте. Нови избори за кмет и съветници, това е решението


18 Май 2020 12:28 | hm
Оценка:
13
 (
21
 гласа)

ДОНЧО БАЛИТО ПЛАТЕНАТА ЖИРИЦА 2 МАНДАТА НА КАМБАТА ДОКАТО МУ ОСИГУРЯВАШЕ КЕШОВИ ПОДАРАЦИ КАТО СПРЕ ЗАРЯТА ПОЧНА ДА ГО ХРАНИ И КАЗВА КАКВ МУШЕНИК Е КАМБАТА, ПОСЛЕ НА ИЗБОРИТЕ НА БАЛОТАЖА ПОДКРЕПИ ТОЧНО ТОЯ МИШОК ТОМОВ СЛЕД ТОВА 2 МЕСЕЦА МУ ЦЕЛУВАШЕ КРАКАТА И ПИЕШЕ ВОДАТА ДА ТЕ НАПРАВИ ПРЕЦЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ 2 МЕСЕЦА ЗАРАДИ ТАКИВА МИШОЦИ КАТО ТЕБ ЛАМТЯЩИ ЗА ПОСТОВЕ ОБЩИНАТА НЕМОЖЕШЕ ДА ЗАРАБОТИ (ТОМОВ САМ СИ Е ВИНОВЕН ЧЕ СЕ НАВЕДЕНА ТОЯ И ДРУГИТЕ ) СЕГА ЗАМИРИСА НА ИЗБОРИ И ПЛАЩА В ФЕЙСБУК ДА СЕ РЕКЛАМИРА КАТО СИ МИСЛИ ЧЕ ЩЕ ГО ИЗБЕРАЪТ ГРАЖДАНИТЕ НА ПРЕДСРОЧНИТЕ ИЗБОРИ ХАХАХА


18 Май 2020 12:34 | Херман Ритхофен
Оценка:
6
 (
18
 гласа)

ВЪН ГЕРБ, БСП, ВМРО, И ВСИЧКИ ДРУГИ ПАРТИИ ОТ БЛАГОЕВГРАД! БЛАГОЕВГРАД НА БЛАГОЕВГРАДЧАНИ!


18 Май 2020 12:38 | Благоевград
Оценка:
-14
 (
16
 гласа)

Новият кмет се знае вече - Атанас Киряков.


18 Май 2020 12:42 | Баба
Оценка:
-14
 (
18
 гласа)

Ако така вървят нещата наесен дончо е кметът


18 Май 2020 12:56 | Блг
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Благоевградчани си заслужават съдбата - турбо смешен кмет, съветници до един платили за това място и най-вече ДПС в областния град!!! Ехоооо добро утрооо


18 Май 2020 13:02 | ���. K������� ������
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

НЕМА ЛИ МЪЖЕ В ТОЗИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ???
ДА СЕ НАТОВАРИ ТОЗИ БОКЛУК И ДА СЕ ЗАКАРА ТАМ ДЕТО МУ Е МЯСТОТО- СМЕТИЩЕТО В БУЧИНО:)))
КАЗАХ


18 Май 2020 13:05 | Шумантов@
Оценка:
18
 (
20
 гласа)

И ние сме учудени, че ти въобще стана общински съветник, че и председател, ама траем. Дончо сутеньора и продавач на наркотици. Така че не обсъжда ти другаря Томов. Кажи колко работещи при тебе в бали склоняваше към проституция, чрез заплахи? С бриндо и злато сте от една черга, дъното на българското общество.


18 Май 2020 13:07 | Бойко Борисов
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

А бе селяци, ви си заслужавате и Дончо и мунчото Томов и бриндовица недоклатена. Всичките си заслужавате. А Смиленов и пари за винетка няма. Селяци от крупник, ляски и копривлен, айде марш, гербаджии големи, да паднеш от смях. Още кандидат не можете да изберете, добре че съм ви аз, селяци.


18 Май 2020 13:13 | Ibrik
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

А градевските где са?


18 Май 2020 13:20 | Мариета Димитрова
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Ние си седим дома, че сме се ояле и опиле


18 Май 2020 13:27 | Питу Гули
Оценка:
-13
 (
17
 гласа)

Благоевград трябва да стане квартал на Симитли! Там има кмет та кмет! И е ебач! Таман снаата ке дава повече пари! Може сека сутрин и баница да меси!


18 Май 2020 13:31 | Питу Гули
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

Ке го кръстим Бойковград!


18 Май 2020 13:31 | До дончо
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Ама ти си поверва и пак пусна фейк страниците ти, много си зле, маджо те търси да те бие, труп си


18 Май 2020 13:32 | Апостол
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Ооо, весито много добре меси, особено отдолу под кръста


18 Май 2020 13:50 | Лея
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Какъв беше Благоевград, какъв стана...


18 Май 2020 13:51 | Ivan
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Като не мислите на предишните избори,. Мислете му сега


18 Май 2020 13:52 | СърПичук
Оценка:
8
 (
20
 гласа)

НИКОГА ГЕРБ В БЛАГОЕВГРАД!


18 Май 2020 13:55 | �� ����� � ����
Оценка:
-5
 (
9
 гласа)

Т. Е Ще избираме. Между Дончо и между атанас Киряков. Така ли


18 Май 2020 13:58 | хихи Шльопи де Камбарион
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Благоевградския театър стартира сезона с драмата "Прелъстена и изоставена в района на Падеш! "


18 Май 2020 14:01 | ембака
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Тоя колко е долен! Защо не касират и тези за общински съветници? Тогава тая мека китка ще гледа от Барок зала 22 септември.


18 Май 2020 14:03 | Еленово
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Влашки потури, иди ми дойди ми- а първия мандат с Камбитов добре ти беше?


18 Май 2020 14:05 | Васко
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Как може да наричаш премиера мека китка бе Бабуин? Улав Бабуин!


18 Май 2020 14:11 | �� ����� � ����
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Томич, попиляхате. Как не се срамуваш?


18 Май 2020 14:12 | инж.
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Дончо е най-големия боклук!


18 Май 2020 14:12 | Юлска пролет
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Румен май се праави на малоумен


18 Май 2020 14:14 | Боро
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

ШашиВан, кротни се вече.


18 Май 2020 14:15 | Форбс
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Очаквайте скоро:Румен Томов на палатка пред общината, хахах


18 Май 2020 14:28 | Малииии
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Най-простият човек в общината - Дончо Балито е заедно с Мама Кажа де, да говори за компетентност е комично.


18 Май 2020 14:37 | Ивана
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Ех, мой роден Благоевград! Жална ти майка с тия некадърници на власт!


18 Май 2020 14:39 | бок
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

МАГАРОКА Е добарал младо гадже! Цела нощ са играли в Биад!


18 Май 2020 14:41 | КОЙ
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Даааа.... магарок си е камбич!


18 Май 2020 14:51 | СърПичук
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

НИКОГА ГЕРБ И БСП В БЛАГОЕВГРАД!


18 Май 2020 15:27 | Смотаняк
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

И благоевградчани бе ме шокирани, че въобще си председател на общинския съвет селянин от кресна, дето умори баща си и брат си. Колко ще плащаш ти оттук нататък, само господ знае.


18 Май 2020 15:28 | Боро
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

ШашиВан, от коментарите ти струи безсилие. Приеми фактите.


18 Май 2020 15:30 | Калоян
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Борбата е безмилостно жестока, мераклиите са безконечно прости. Благоевград затъва


18 Май 2020 15:41 | Щ+щ
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Нали имаше снимки и клипчета, как се купуват гласове за тоя гелосан паун ? Нали имаше и запис, как "иска ресто от Камбитов, за да спре да го напада" в неговия скапан сайт? Къде е ОИК и Прокуратурата?


18 Май 2020 15:48 | sandra
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Има видео как Христина игра гола на магарока!


18 Май 2020 16:04 | Боро
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

ШашиВан, падаш много ниско, под дъното си.


18 Май 2020 16:06 | Тримата съдии
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Някой трябва да подведе Томов под отговорност за безстопанственост и безотговорно отношение към община Благоевград


18 Май 2020 16:07 | Лилия
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Донка, скрий се и ти некъде. От една черга сте


18 Май 2020 16:51 | Дамбата
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Камбитов кмег


18 Май 2020 17:04 | Протести!
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Томов е ГОЛЯМ ЧЕРВЕН БОКЛУК! ПРОТЕСТИ пред общината да изгоним натрапника позорен! Нагъл и некомпетентен слуга на червените крадци! т о м о в - ВЪН!


18 Май 2020 17:20 | Кюмур махала
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

И ние сме за Атанас Киряков да бъде кмет на Благоевград Сериозен честен човек, можещ, знаещ проблемите на града, човек който ще даде на Благоевград, а няма да открадне .Стига със стари лица все едни и същи .Видяхме до къде доведоха града, до дъното.


18 Май 2020 17:37 | Асим Адемов
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Не мога да повярвам, че мара данчова, тази некомпетентна и аругантна жена ми бе пратена от Камбитов и тя сега ходи на море със Саши, от горе на всичкото се разделила с мъжа си, само за да има общинско жилище, което отново не отговаря на нейнети доходи, но кой да я провери.


18 Май 2020 19:03 | Йоана
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Сестра Таня, Верно ли кой те мине не повтаря? Са затова си пощуряла, нема кой да те повтори у тоя град, хвани по Ощава.


18 Май 2020 19:17 | Познавам го
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Дончо гъзът ти е широк като мръсен канал а стомаха пълен със сперма


18 Май 2020 19:33 | близък на Дончо
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Голямо мекере. До този боклук никой да не се доближава. Продажен, продажен, та чак долно същество. Той яде от ръката на Камбитов и малко само като му се отказа започна мърсотиите със записи и подмолни действия. Лично съм свидетел. Толкова пари смъкна, че се забрави. Този гьонсурат има очи да дава оценки. Не знам нищо за Томов, но той изтегли късата клечка. Нито председател, нито обс, сега и пандемия. Ами пак има куража да помага на дребните хора, на обикновените. А дончо е само с мутраците. Той ще допогуби и без това жалкия ни град. Не го слушайте какво дрънка, а гледайте какво прави. Камбитов беше пич пред него.


18 Май 2020 19:44 | извън политиката
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Ние сами сме си виновни. Не помогнахме с нищо на Томов. Само плюене, само тормоз, само жлъч и простотии. Какво искаме? Казусът с Камбитов беше същия. И той използва съдебен трик, за да изкара мандата. Какво сте настръхнали срещу сегашния. Дайте му глътка въздух. Минали 6 месеца. Колко дни т тези месеци някой му подаде ръка? Какво изкарвате сега Паскалев, Милев и не знам кой. Човекът иска да помогне честно и почтено, но явно не засужаваме този кмет. Изберете Дончо и тогава ще видите колко мърсотии ще се спретнат, за да си изплати на мутрите задължениятя. Томов поне няма връзка с подземния свят. А може би точно там му е грешката- С ЧЕСТНОСТ НИЩО НЕ СЕ ПОСТИГА. МНОГО ЖАЛКО


18 Май 2020 19:55 | джумаята
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Бизнесмени и един бивш кмет ще строят на Бачиново, на Кортовете, на Баражите, и на Ловният дом Естествено ще строят с протекциите на настоящи кметове в община Благоевград.. Един бивш кмет ( и едни настоящи кметове) също така е замесен в извозването на буклука през времето когато не беше подписан договор за Депото. Общината олекна с близо 2 милиона лева народни пари, които пари отидоха в нечий джоб.


18 Май 2020 20:24 | Да саши*селските простити
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Саша, 32 годишното лъвче пак ли ти отказа, а майка ти верно ли е със сифилис? На мама златната кокошчица си ти, асенчо много говори за теб, явно и на него му духаш, ще те изпапкам, Струмска нинджо


18 Май 2020 20:26 | Зара
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Дончо, верно ли си с Таня и така обърна палачинката?


18 Май 2020 20:30 | Горна Джумая
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Гражданите ще гласуват кмет да бъде гражданин
Селяните от градО ще гласуват за селянин
Това е


18 Май 2020 20:32 | Верно е
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Верно е, сега е с Дончо, любовница му е, Танчето, много отправна


18 Май 2020 20:37 | �� ����� � ����
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Тука има. Много болно мозъци, може ли да сте толкова гнусни


18 Май 2020 20:46 | Паола
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Благоевград си има своя Волен,
Дончо с мозъка си болен,
Сам привиква се в родната полиция,
И пристига с партньори от червената коалиция.
***
Томката го гони достойно,
даже често задминава го тройно
Благоевград вече потъна,
претенденти за кмет - кой от маймуна, по-е маймуна


18 Май 2020 20:55 | Гражданин
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Време е да си изберем достоен, градски човек, какве са тези луди по телевизия се изявяват, дават им трибуна. За мен най-добре е да стане Ивайло Златанов, ако герб залагат на него, ще спечелят.


18 Май 2020 20:56 | �� ����� � ����
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

ШашиВан, няма ли с какви други неща да се занимаваш? Показваш плиткоумие


18 Май 2020 21:06 | вароша
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

джумалиите се изгубиха в морето от приоданци селяни


18 Май 2020 21:56 | Питане
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Коя е Танчето, за един приятел питам


18 Май 2020 22:15 | Благоевградчанин
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Дончо се захвана с маджо, томов с Ганджов и Паскалев
Нормално е да има приемственост, сега Томов ще даде властта на Тодоров и ще продължи да се строи по бачиново


18 Май 2020 22:18 | Еля
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Каква Танчето бе йоанчето е на Дончо гаджето сега


18 Май 2020 22:31 | Кочинките
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Смиленов се гласи да е кмета от герб


18 Май 2020 23:20 | Кузманов
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Абе не му при давайте на тоя толкова важност, той има няма две хиляди, герб ще изберат кмет на място и всичко ще се оправи


18 Май 2020 23:23 | Маджо
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Къде е бай Дон, да ми връща парите


18 Май 2020 23:32 | До маджо
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Дончо е
Остави ме до спечеля изборите, молим ти се, всичките 1300 00000 ше ти върна


18 Май 2020 23:50 | КОЧО
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Земете си за кмет ВИРУСА от Симитли


19 Май 2020 00:00 | До кочо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Неговото отроче да вземат, ама то се не знае кое е вече негово, кое е на сино му


19 Май 2020 00:01 | Коко
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО: РУМЕН ТОМОВ - ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ. С ТОЯ ОПИТ ПО ЖАЛБИ И СЪДИЛИЩА 6 МЕСЕЦА - И ОЩЕ СЕ КРЕПИ - МАЙСТОРЛЪКА МУ НЯМА КРАЙ. ДОСТОЕН Е ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ. ТОГАВА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЦЪФНЕ И ВЪРЖЕ.


19 Май 2020 00:14 | Джони
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Да строят... ама като нема хора да посещават Блград и това ке стане ръждиво старо предприятие. Ако нЕма Руснаци да си хвърлят парите тука никой нЕма да знае за Блград а и великите строители ке треба да биркат насила хората да дойда в Блград. нЕма живот, болницата е стара, докторите не работят, Кмето и за лукова глава не става.... Общината е бедна, пари замо за БОКЛУК "дава"... Благоевградчани НЕМАТ свестни хора останали ... никой не става за Кмет.. Една провинциална съдийка спира решение на ВАС заради жалба от обикновен гражанин щото са и подбутнали.... Тоест провинциална съдийка има по-голяма сила от ВАС????? Що стана бре? Лелеее Царо НЕ дава, ПАДАРО дава..... Станааме за срам на България...


19 Май 2020 02:15 | До питане
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Една разпоретина, сестра и беше кметица, Мона Лиза от Али експрес, също и порно актриса пак от там...


19 Май 2020 06:08 | Издател
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Статия свързана с Дон Барон и Чичо Томовата колиба, А героите все различни ! Толкова омраза! Вземете и отворете друга страница-по темата! Ама, как да стане, като драскачите са едни и същи!?


19 Май 2020 10:12 | Хан Аспарух
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

МАЧКАЙ ТОМОВ!!!


19 Май 2020 10:16 | Тцтцтцтц
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

И


19 Май 2020 10:19 | Тцтцтцтц
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Андон Тодоров само мрън мрън


19 Май 2020 10:20 | Тцтцтцтц
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Де застани като мъж какво е това мрънкане? Не подкрепям и Томов и той не знае защо стана кмет....


19 Май 2020 10:20 | Тцтцтцтц
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

И за капак Жерева вместо Тодоров каза Томов тцтцтц


19 Май 2020 11:42 |
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Томов, Дончо.... все е тая


19 Май 2020 11:43 | Рени
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Нали Дончо подкрепи Томчо. За какво въобще говорим


19 Май 2020 11:44 | Рени
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Само циркове


19 Май 2020 11:45 | Геро
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Абе, къде е Градевеца?


19 Май 2020 11:45 | Яна
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Няма здравомислещ човек, който да подкрепи Андон или Румен


19 Май 2020 11:46 | Боро
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

ШашиВан, пак тебе ударила съчмата. ШашиВан ВЕрно ставаш за сраю


19 Май 2020 11:48 | Боро
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

ШашиВан, вЕрно ставаш за срам


19 Май 2020 15:39 | гражданин
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

фирма БАЛИ-Ко, да прибере кучетата и да реши проблема с тях.
Този А. Тодоров на какъв се прави? На "света вода ненапита".


19 Май 2020 16:18 | жител
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Коя е Танчето и коя Йоанчето?


19 Май 2020 16:29 | Gocho
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Айде Данчо ела си пак при мен да караш такси това го може. Кой те излъга 'че можеш да се занимаваш с политика. Та ти даже си с болен мозък.


19 Май 2020 17:09 | До Жител
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Танчето е един къдрав урунгел, дето не иска да си вдигне гащите, и тя като сестра и


19 Май 2020 21:54 | До жител
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Ами сега като проверят Сашка ЛУЛЕОВА, майка и Мара, сестра и Евгения тъпото и леля и откъде имат по 8 апартамента и Сашка простата кара Порше за 100 00 лева без един работен ден в живота си, ко прайм?


19 Май 2020 22:17 | Зъкова
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Сашка, помниш ли какви магии правихме, ееех хубави времена бяха


20 Май 2020 08:02 | Ура
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Дон Барон -КМЕТ!


20 Май 2020 08:43 | ГЕРБ
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

АНДРЕЙ НОВАКОВ СЕ КАЗВА БЪДЕЩИЯ КМЕТ НА ГРАДА НИ! ЯСНО!


20 Май 2020 09:43 | /////////
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Малииии, ко стана?


23 Май 2020 14:51 | ANATEMA
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Андон Тодоров е прост, неук и безскрупулен тип, който се домогна до властта, за да се обогати. Той заслужава затвор, а не да ръководи Общ. съвет Благоевград. Ще го настигне Божието възмездие рано или къ8сно, по-скоро рано. Няма да избягаш, Дончо, от Провидението. Господ да го съди!


31 Май 2020 21:19 | �����, ����� , ���������
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Андон Тодоров е най-смешния, неук, смотан и безперспективен пресдедател, който е имал Общински съвет Благоевград. Тъпоэ копеле, без принципи, без интелект. Е, само с една гола амбиция не става!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар