Будни санданчани, ето какво има да ви каже кметът К. Котев

11 ноември 2016 15:04   7 коментара   9860 прочита


Уважаеми съграждани,

Изборът в неделя – 13-ти ноември, е изключително важен за България. Важен е, защото е отправна точка за бъдещото развитие на страната ни. Защото избираме посоката - да бъдем демократи или да отстъпим крачка назад.

В тези смутни времена нямаме нужда от популистки обещания, а от обединение и действие. През годините ГЕРБ показаха, че могат. Фактът, че в момента България е една от най-сигурните държави в Европа, е неоспорим.

В изборния ден, с № 17 в бюлетината, да дадем гласа си за кандидат-президентската двойка – Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Гласувайки с №17 ще заявим желанието си България да продължи по своя път на Европейско развитие, като подкрепим активната и балансирана политика, основана на националния интерес.

Нека на 13-ти ноември да гласуваме за тези, които работят и ще работят за България с № 17 в бюлетината!

*Предизборна публикация

7 коментара
11 Ноември 2016 17:59 | Тити
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Ти ли ще ни казваш за кой да гласуваме, къдто твоята партия докара хората до мизерия, никога повече ГЕРБ


11 Ноември 2016 19:10 | 123
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Ние от ГЕРБ не ти вярваме КИРЕ! Ти ни предаде! Връщаш хора на Тотев на работа/племенницата му на пазара, сестрата на Васка Димитрова десна ръка на Тотев/, назначаваш ги, назначаваш и назначи сумати хора на ВМРО/перфектна работа на Мравчо/, лидер на БСП, остави началници, директори, гл. специалисти все отбор слънчогледи, добри и послушни с всеки кмет, а хората, хората агитирали за теб и работили за ГЕРБ ни смачка, принизи и унижи. Слабия резултат в общината е благодарение на теб, КМЕТЕ КИРЧО! Така още повече боли, но екипът ти, назначенията ти, търси отговорите сам, просто ни П Р Е Д А Д Е.....


11 Ноември 2016 21:17 | ПЕШО
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

И с тази синя зона организирана в улици с двуетажни къщи от двете страни искат още кожи да съдерат.


11 Ноември 2016 21:53 | Кирчо
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Метка колкото и да плюеш ние в ГЕРБ предатели не искаме, предаде ВМРО предаде и нас.


17 Ноември 2016 09:54 | Мети Шапката
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Боли, а адаш? За тебе място няма! Напразно лиза тръбите с дъх на френско сирене и се кълна във вярност на всеки новоизлюпен партиен "авторитет", но всички те разбраха що за гюбре си! Ся, кой ти е крив?


03 Декември 2016 16:02 | приятел
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Некой яко се вживява в ролята на Метката, ама требва да знаят че не му пука нито от селяците на Мравлето нито от свиркаджиите на Тотев и Котев. Много смелчаги, много нещо изпълзеха последно време. Иначе се криеха като п... и.


31 Януари 2017 15:25 | Мети Шапката
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

До: Приятел;
Приятелю Мети, ти изпълзя от мрачният и влажен хендек! Поздравления! Когата свалиш мазният и опърпан каскет ще ти разреша да целунеш Мравлето под мишницата. Нищо, че не ти пука, стига е да те боли?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар