Бъдещият губернатор на Благоевград В. Смиленов и заместникът му Б. Михайлов посрещнаха министър Т. Младенов, днес МС трябва да обяви свалянето на Вл. Димитров

12 август 2009 00:20   11 коментара   32550 прочита
Повече от час В. Смиленов, Б. Михайлов и депутатът от ГЕРБ Ат. Камбитов /отляво надясно/ чакаха пред областната администрация новия социален министър
Повече от час В. Смиленов, Б. Михайлов и депутатът от ГЕРБ Ат. Камбитов /отляво надясно/ чакаха пред областната администрация новия социален министър


Повече от час В. Смиленов, Б. Михайлов и депутатът от ГЕРБ Ат. Камбитов /отляво надясно/ чакаха пред областната администрация новия социален министър

Голямата безработица в Белица, Якоруда и Разлог - основният социален проблем в Пиринско

Социалният министър Тотю Младенов бе посрещнат вчера в Благоевград, макар и неофициално, от новия ръководен екип на областната администрация - бъдещия губернатор Валери Смиленов и заместника му Бисер Михайлов, чийто назначения днес вероятно ще бъдат обявени след заседанието на Министерския съвет. Двамата, както и кандидатурата на санданския бизнесмен Смилен Филянов, са били одобрени от премиера Бойко Борисов и днес се очаква смяната на сегашния губернатор Владимир Димитров да стане факт и той да отстъпи мястото на Валери Смиленов, потвърди източник от ГЕРБ. Тотю Младенов бе посрещнат и от депутата Атанас Камбитов. Макар срещата да бе пред входа на областната администрация, настоящият губернатор Владимир Димитров не слезе да посрещне министъра. Т. Младенов обяви, че един от основните проблеми в Благоевградска област е високата безработица в общините Белица и Якоруда, където тя надхвърля 40%, а в Разлог над 12%. На среща със социалните партньори гостът обсъди мерки за преодобляването на проблема. На среща с екипите на Агенцията за защита на детето, бюрата по труда, службите по социално подпомагане и инспекциите по труда от областта министърът разпореди да правят ежемесечни срещи с общинските кметове, със синдикатите и работодателите, за да се търсят варианти за откриване на нови работни места. Младенов поиска ежеседмични доклади за предстоящи масови съкращения на работници.

11 коментара
12 Август 2009 07:16 | Фата Моргана
Оценка:
32
 (
294
 гласа)

Все пак Валери Смиленов ли? Язък за барута - ако знаех, нямаше да ида въобще да гласувам.


12 Август 2009 07:42 | България Може
Оценка:
40
 (
278
 гласа)

даааааа явно" България Може "да продължава да прави глупости , които я дърпат към дъното.
Ако това ще са ни управниците (Смиленов-клоун)....язък ти за приказказките и за това , че похарчихме толкова енергия по изборите .


12 Август 2009 11:53 | Георгиев
Оценка:
10
 (
234
 гласа)

Тоя "селски бек" - Областен управител! Е това се вика идиотия.


12 Август 2009 19:41 | искаме проверка
Оценка:
-26
 (
182
 гласа)


за какво отидоха парите-искаме отчет за новия областен управител -искаме отговор - Господин Кмете искаме да знаеме за какво са отишли тези пари !!! Публично-частно партньорство -Извори наживота - Мирото-Медицинските Спа на Сандански 30 525 евро Програма ФАР Грантовасхема ПЧП МИЕ Реализиран !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


12 Август 2009 20:27 | Hajko
Оценка:
8
 (
186
 гласа)

Смиленов се въртя като пумпал по партийте и накрая с разни тъпи и заучени директорски фрази успя да подхлъзне старата му дружка Хаджигаев и сега хоп областен управител. Според мен ще се издъни защото е мързелив и некадърен да направи каквото и да е сам.Язък за ГЕРБ мислех че имат по качествени кадри!!!


12 Август 2009 21:17 | the fox
Оценка:
-33
 (
249
 гласа)

Майко мила, дотам ли се стигна, няма ли кадърни хора в тази партия , Смиленов е некадърен директор на училище -алкохолик, корумпиран от как е на този пост а сега ще се налапа още повече, а замесникът му Михайлов 12 години учи ЮЗУ - право и нейсе завърши миналата година и защото е некадърен за друго продава коли ,които негов братовчед от Кюстендил , откъдето дойде и той, за да търси клиенти в Благоевград, му ги доставя от чужбина, но от как бизнеса със стари коли замря, реши , че това е най -лесния начин за оцеляване и се присламчи към редиците на ГЕРБ от рано , така че поздраления за правилната му орентация! Хайде да Ви е честито уважаеми съграждани за новите ни Управници!!!!!!!


12 Август 2009 22:56 | eruiioioo yyyyyy
Оценка:
31
 (
239
 гласа)

Смиленов е некадърник и блюдолизец. Освен това е тъп като гьон. Смени триста партии, незнайно как се намърда в ГЕРБ.Тези, които го издигат, трябва да са си загубили ума. Дано се опомнят! Срам и позор! Ако трябваше сега да гласувам, ГЕРБ нямаше да получи моя глас!


13 Август 2009 01:41 | marian
Оценка:
-24
 (
202
 гласа)

smilenov e nai potjodq6t


13 Август 2009 11:14 | андрешко
Оценка:
34
 (
176
 гласа)

Тоя Смиленов е най-подлата твар, която познавам. Всички прегръща и им разправя - "Приятелю тва, приятелю онова". След две крачки, вече говори зад гърба им.
тъп спортист, интригант и подляр, истински Бай Ганьо.
Тая политика какви ги ражда....


17 Август 2009 12:51 | мила майко
Оценка:
-7
 (
117
 гласа)

като си мислехте, че бат бойко ще се клонира и ще управлява на всякъде - нека ви е... сега плюйте срещу смиленов и прочие. сега ще се насладим ва всички селски изпълнения от страната на смиленов и подобни на него. ама няма как да се промени нещо. 4 години ще им гледаме сеира.


17 Август 2009 14:26 | 123
Оценка:
3
 (
117
 гласа)

давай валка, давай сега е момента всичко да научиш.тъпачките от областната са много нервни не издържат взеха една за друга да пишат по форумите




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар