БСП продължава разговорите по „Визия за България” с хората от област Благоевград

12 септември 2018 12:14   2 коментара   7301 прочита


БСП продължава разговорите по „Визия за България” с хората от област Благоевград. В четвъртък, 13 септември, социалистите ще се срещнат с жители на общините Благоевград, Симитли, Струмяни, Кресна, Сандански, Петрич и Якоруда. Народните представители Надя Клисурска, Петър Кънев, Ирена Анастасова, Николай Бошкилов и Иван Ченчев ще се срещнат с жители на Благоевград в конферентната зала на хотел Кристо от 18.00 ч. В читалище „Климент Охридски” в Симитли, също от 18.00 ч, народните представители Станислав Владимиров, Любомир Бонев и Милко Недялков ще дискутират с жителите на населените места важни за общината теми и приоритетите на „Визия за България”.

Народните представители Атанас Костадинов,Чавдар Велинов и Даниел Йорданов ще разговарят с жители на община Струмяни. Срещата ще започне в 18.00 ч, в клуба на БСП в с. Микрево. В 19.00ч, в залата на Общински съвет – Кресна, народните представители Елена Йончева, Валентин Ламбев и Кристиан Вигенин ще разговарят за приоритетите на Визията с жители на общината.

В 18.00ч, в четвъртък, в конферентната зала на хотел Св. Никола в Сандански народните представители Румен Гечев, Никола Динков и Лало Кирилов ще разговарят с жителите на населените места в общината. Народните представители Крум Зарков, Георги Йорданов, Николай Цонков и Веска Ненчева ще разяснят приоритетите на „Визия за България” пред жителите на Петрич в залата на общината от 18.00 ч. Приоритетите, заложени във Визията, свързани с демографията и инфраструктурата с жителите на община Якоруда ще разискват народните представители Александър Симов, Явор Божанков, Христо Проданов и Илиян Тимчев. Срещата ще се проведе в градината на ресторант Балкана в 18.00 ч.


Още за: БСП   разговори   област   среща   Още от: Политика

Принтирай статия
2 коментара
12 Септември 2018 12:57 | Н. Импресариото
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Кой идиот разреши да се отрежат дърветата по ул. "Марица" в Бл-д


18 Септември 2018 12:37 | БКП
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Все същия идиотизъм Ха почнете някъде работа в публичния сектор ако ГЕРБ първо или БСП не се разпоредят.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар