БСП-Петрич с пресконференция за проверката от Позитано-20, ето какво е констатирала комисията

07 март 2018 14:17   19 коментара   14067 прочита


Днес БСП-Петрич, начело с председателя на местната структура Йорданка Атанасова, зам. -председателят Димитър Малев и зам. -председателят. на младежката структура Йосиф Ангушев, дадоха пресконференция относно резултатите от проверката, направена от Позитано-20

Ето какво каза Йорданка Атанасова: "Тази проверка е в следствие на жалбите подадени от тримата членове на партията, които са вътрешната опозиция, а именно Ангел Иванов, Максим Илиев и Илия Вачев. Констатациите след проверката са, че няма кухи структури и злоупотреби в БСП. Няма и открити нарушения по провеждането на конференция по избор на председател, която се проведе на 10 април 2016г. Проверяващите дадоха препоръки за организационната работа,. Предстои ни през месец април младежките организации в цялата област да проведат отчетно изборни събрания. По устав всеки член на БСП до 35 години е член на младежката организация. В Петрич тя е в състав от 50 души. Следващия месец те ще изберат ново ръководство." - заяви тя.

Чуйте какво още каза Йорданка Атанасова във видеата.

На 23 март от 18ч. в залата на община Петрич ще се проведе открита среща на граждани с евродепутата Георги Пирински.

Анита Георгиева


Още за: БСП   структура   проверка   Още от: Политика

Принтирай статия
19 коментара
07 Март 2018 15:47 | Петрич
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Иска ти се, да са констатирали това. Нали знаеш, че си тръгваш, по същия начин както стана в Казанлък и, ще се убедиш. Защо не показа доклада, Йорданке скоро, ще ти кажем, сбогом.


07 Март 2018 16:17 | Панталей
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Илия Вачев, ами сега? Насочи се пак към Христо Георгиев от Народен съюз или Митата Атанасов от АБВ - то? Ако те искат, защото никой не харесва помиари.


07 Март 2018 16:35 | До Панталейчо
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

И ти знаеш, че това, което казва е далеч от истината, защо с Капитанов рипкаха на този общински съвет и не бяха съгласни с доклада, защото доклада не е в тяхна полза и скоро, ще се обедите. Йорданка Атанасова няма да е председател на следващите избори, категорично, ако искаш да се обзаложим?


07 Март 2018 16:57 | Някои
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Някой от пресата прочете ли този доклад, защото той е много, ама много критичен, и въз основа на него, ще си кажем довиждане с йорданчето, както си взе сбогом казанлъшкия председател и той пред медиите казваше, че всичко е точно.


07 Март 2018 17:56 | коки
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Само неистини от тая пишман председателка, тя не познава 50 младежи и второ не може само трима да пишат жалби и да им обърнат внимание от Позитано. Зад тези тримата значи седят и други хора аз така го разбирам. Вместо да обиждаш насочи усилията си да направиш нещо съществено, защото си много безлична


07 Март 2018 18:08 | оз полк М Илиев
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Не съм съгласен др Атанасова да замесва името ми с това, че има някакъв доклад от проверяващи и аз с А Иванов и И Вачев сме виновни за състоянието на Петричката организация Препоръчително е и морално да бяхме поканени на тази пресконференция В наше отсъствие не е трябвало да се провежда Излиза, че отново се лъже Къде са тези 50 младежи Обръщам се към госпожа Атанасова да ми се извини официално и да повтори пресконференцията в наше присъствие с прочитане на този доклад от проверявашите. За сега ние нямяме достъп до него и всичко може да се интерпретира както е удобно на Й Атанасова. За да излезе от това положение да ни покани в присъствие на пресата с нова пресконференция. Тогава ставам пред всички да се извиня в случай, че е права за онова, което е казала днес.


07 Март 2018 18:10 | Байко
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Хей, който и да е председател на БСП в Петрич - все тая. Просто ставащото в тази партия е обективно обусловено от случващото се в страната. Все едно по време на феодализъм да говориш за права на човека. Пък и същността на социализма никога не е прилягала на България. Виж - Швеция, Норвегия - може би? Но България - не. Посочете ми един момент от нашата история, когато ставащото тук да не е зависело от волята на един човек. В България или извън нея.


07 Март 2018 19:14 | ФЕН
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Валери Симеонов ПРЕМИЕР ПРЕМИЕР.


07 Март 2018 19:24 | Г.Я
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Прав е Максим Илиев, аз знам, че доклада е много лош за Петр. Парт. Организация, обвиненията на Атанасова са безпочвени и, ако има смелост да направи съвместна пресконференция с тримата, за да се разбере истината. Може би в доклада има нещо положително, че поне отиват по няколко човека на събранията, но само това е положителното, защото в общини, като Сандански и толкова няма.


07 Март 2018 19:47 | Чичко
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

ДО ИВАНОВ, ВАЧЕВ И ИЛИЕВ, ПОПИТАЙТЕ И КАЖЕТЕ КАДЕТО ТРЯБВА ЗАЩО КАПИТАНОВ Е ВЪРНАТ НА РАБОТА ОТ БРЪЧКОВ СЛЕД КАТО ПО ВЕСТНИЦИТЕ СЕ ИЗПИСАХА КУП СТАТИИ ЧЕ ЩЕ ГО СЪКРАЩАВАТ .ПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ПРЕДУПРЕДИХ ЧЕ КАПИТАНОВ ВЗИМА КУП БОЛНИЧНИ ЗА ДА ИМА ВРЕМЕ ДА СЕ СПАСИ. СПОРЕД МЕН СИ НАПРАВИ ИГРАТА И СЕ СПАСИ. НО ИНТЕРЕСНОТО Е СРЕЩУ КАКВО СЕ СПАСИ ТОВА Е ВАПРОСА .СКОРО МОЖЕ ДА ВЪРНАТ И БРАТА НА ЙОРДАНКА АКО НЕ Е ВЪРНАТ НИЩО СЕ НЕ ЗНАЕ


07 Март 2018 20:24 | Гогов
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

На другарката и коса не и е останала на главата от напъни, а като гледам има и парадонтоза по венците.


07 Март 2018 20:57 | ветеран
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Проверяващите дали са ползвали екстрите осигурявани на бунгалата в Камена та са си затворили очите за очевидни неща. Нинова ако знае какви са ги свършили проверяващите ще и стане ясно защо ГЕРБ печели изборите.


07 Март 2018 21:50 | ПРИЯТЕЛ НА БСП
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Не са си затворили очите просто тази смешната казва неистини, имам познат от журналистите който каза, че не им е даден никакъв доклад да прочетат, аз ще им разреша спора на всички, Корнелия и Кирил Добрев, ще цетат доклада. Те не са фенове на Атанасова, а и нац. съвет, който решава няма да реши в полза на Атанасова така, че Йорданка да си направи сметката, ясно е че, ще последва съдбата на КАзанлъшкия председател, но няма да е само тя в цяла България, ще има промени, Капитанов клекна пред Бръчков и си запази постчето за него това е важно, но и той, ше изхвърчи скоро и от БСП И ОТ ВИК. Най добре за Йорданка е да си подаде оставката


07 Март 2018 22:35 | Стамат
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

ОСТАВКА, ОСТАВКА на антисоциалния Председател йорданка атанасова


08 Март 2018 09:33 | бети
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

малев какво гледаш по то таван бе, да не го застраховаш


08 Март 2018 17:18 | Верен и отчаян социалист!
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Другари социалисти от нашият красив Петрич, не чакайте реални и адекватни мерки от Позитано. Там ще си извадят очите помежду си, Корнелия е обречена с този си екип подобно е положението и на областното ръководство-сиво, вяло, полицейско и занимаващо се само с дребни интриги!


08 Март 2018 21:36 | До Стамат
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

И да не даде оставка си заминава, има една поговорка дръж приятелите си близо, а враговете си още по близо, а тези за които говори изобщо не са за подценяване, отделно и централното ръководство не е на нейна страна.


08 Март 2018 22:28 | Приятел под прикритие
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

ЙОРДАНКА АТАНАСОВА ГОВОРИЛИ СМЕ МНОГО ПЪТИ. ТИ ЩЕ СЕ СЕТИШ. И МНОГО ПЪТИ СЪМ ТИ КАЗВАЛ КАК ТРЯБВА ДА ПОСТЪПИШ. БЕЗ МНОГО ШУМ. ПО УСТАВ. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК.


09 Март 2018 19:11 | Асо
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Вън, това така наречено ръководство на Бсп, по слабо ръководство от това не може да има




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар