БСП кръщава улица в Перник на убития от кучета професор

10 април 2012 00:03   4 коментара   4067 прочита

Да бъде кръстена улица в Перник на убития от кучета професор Ботьо Тачков, предлага ръководството на общинската структур на БСП в Перник. Тя ще се намира в родния квартал на учения "Варош" . За целта ще бъде създаден Инициативен комитет. Търси се и коя от улиците в квартала да бъде кръстена на професора.

"Не исках трагедията да се политизира, но явно трябва. Ще се обърнем и към други партии да подкреят предложението ни", поясни областният лидер на БСП Ненко Темелков.

Червените ще внесат предложението си в Общинския съвет за гласуване.

Според социалистите проблемът с бездомните кучета не е в гладните помияри, а в преялите чиновници. Има закон, гласуван от парламента, но той не се спазвал.

"Трябва да има наказания за тези, които го нарушават. Но дори и глоби няма", уточни народният представител Ангел Найденов. Той се солидаризира с идеята на областното ръководство на БСП за кръщаване на улица на името на проф. Ботьо Тачков.


Още за: Б. Тачков   улица   гласуване   Още от: Политика

Принтирай статия
4 коментара
10 Април 2012 09:59 | бсп?
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

ей тези комунисти нямат срам - човекът е зарязал родината за да избяга от тях - сега за извинение ще му кръщават улица селото на гоце първаноглу! по добре да я кръстят - никога вече бсп!


10 Април 2012 11:37 | 8888
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Подържам те безрезевно!!! Как не ги е срам от тях да е инициативата!! Това е подигравка!! Този човек, не е могъл да ги гледа и сега улица на негово име!! Ей, комунистите -това са безочливо племе!!


10 Април 2012 11:43 | 8888
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Човекът е избягъл от вас, вие улица ще кръщавате на негово име. Явно нямате друга работа. Оправете се с убийствата и кучетата, с безработицата и оставете духа на професора на мира!!! Сигурен съм, че той няма да желае такова нещо!! Комунистически безделници!!!


10 Април 2012 15:59 | баба ви
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Стига сте сменяли имената на улиците ! Това са пълни глупости.... Нещо трябва да се направи с бездомните кучета... там е въпроса !




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар