БСП - Дупница пред разцепление, зад лидера К. Ангелов остават само шепа приятели

03 май 2010 00:22   15 коментара   27930 прочита
П. Дангов
П. Дангов


П. Дангов

Съветникът-екскмет Първан Дангов

Много партийни секретари на първични партийни организации на БСП в Дупница се готвят да подадат оставка, недоволни от сегашното ръководство начело с Кирил Ангелов и д-р Иван Ибришимов. Това съобщи съветникът от БСП в Дупница - екскметът Първан Дангов. Има раздвоение в партийните редици. Младежката организация също е раздвоена, тъй като под натиска на Явор Тодоров, председател на Общински съвет в Дупница, двамата общински съветници от БСП д-р Иван Ибришимов и Светослав Павлов са предложили синът му Орлин да отиде на 5-дневен курс, финансиран от австрийската фондация “Фридрих Еберт”. Това е породило недоволство сред младежите, тъй като за този 5-дневен курс, където се дава сертификат за завършването му, са имали желание да отидат други младежи.

До мен достигат слуховете от партийните среди на БСП, че Явор Тодоров подготвя сина си за депутат от БСП, което не се харесва на голяма част от партийните членове на БСП, тъй като има много по-достойни хора за това, не визирам себе си. До края на месеца трябва да се проведат партийни събрания и се очаква тогава секретарите на големите първични организации по селата и в града да подадат оставки. В същото време се оформя движение в БСП от стари партийци, които в момента са извън властта. Сред тях са изгоненият от БСП Радослав Радославов, който сега е председател на партия Българска социалдемокрация, бившият общински съветник и кмет на село Джерман, община Дупница, Борислав Тасков и други. Те искат да сменят статуквото на партията, а от там и облика й в бъдещия Общински съвет в Дупница. Тази групичка обикаля всички партийни организации, за да разбере кой е на тяхна страна, и до месец най-вероятно ще се легитимират в обществото. Те ще са и в основата на разцеплението в общинската организация на БСП, като зад сегашния лидер Кирил Ангелов ще останат само шепа хора, които са негови приближени, заяви общинският съветник от БСП в Дупница Първан Дангов.


Още за: П. Дангов   БСП   разцепление   Още от: Политика

Принтирай статия
15 коментара
03 Май 2010 09:25 | ХЕЛКСИНЕ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Който иска да укрепи вътрешно една партия ,нека предостави възможността да се отнесат явно несправедливо с нея, така тя ще натрупа капитал от чиста съвест ,която до тогава може би и` е липсвала .


03 Май 2010 10:10 | ГЛУПАВА ШЕГА
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

"ТАКСИ, свободно ли си? -Свободно съм .-Тогава викай : да живее свободата!"


03 Май 2010 11:29 | 12345
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Да да, със сигурност ще има разцепление, между дангов и всички останали!!!!Абе къде си тръгнал с Радославов да се цепиш бре , двама души при това единият отдавна изгонен не стигат за разцепление, получава се изгонване!


03 Май 2010 12:53 | До 12345
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Няй-голямото достойнство на Дангов е,че не се подаде на натиска на "Бр.Галеви" Няма значение,че те са го подкрелили на изборите.По-важно е ,че не имазреши по негова време да превърнат града в "ГАЛЕВГРАД" с феодално управление.А Д-Р Ив.Ибришимов има доста време да изплаща обучението си,в Алма ата дето си купи дипломата за зъболекар-Колко е умен пролича на кандидатстудентските изпити където получи следните оценки: БИОЛОГИЯ-СЛАБ2, ХИМИЯ-СЛАБ2. После баща му плати с помощга на БСП доста висока такса, прие го един партиен другар на квартира в АЛМА АТА ызапочна да си плаща всеки изпит Така един "ВИСОКОКВАЛИФИЦИРАН ЗЪБОЛЕКАР4 пристигна с купената диплома в родна ДУПНИЦА. По същия начин завърши синът на други партийни функционери Посочвам само още един--СИНЪТ НА ДИРЕКТОРКАТА НА ПИОНЕРСКИЯ ДОМ И КМЕТЪТ НА БОБОШЕВО МИЛЧО РИЗОВ.ИТой завърши фармация.ОЩЕ НА един кмет ,още но ...много още. Не им бери кахърите за разцеплението Те са си добреVНа К.Ангелов децата са в САЩ.Той ще стои тукда управляв


03 Май 2010 16:58 | До до 12345
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Да, най-голямото достойнство на Дангов е, че го мързеше да работи и когато дупничани искаха да го накарат да проработи, него толкова го мързеше и не го биваше, че се превърна в "борец за свобода.


03 Май 2010 17:01 | до ХЕЛКСИНЕ
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Ако тази партия ще я укрепват Тасков и Радославов /до който стои лицето Чипев от Кюстендил, когото преследваха за наркотици/, жална й майка!


03 Май 2010 17:03 | дупничанин
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Наистина БСП в Дупница ще остане шепа хора, защото начело й стояха случайни хора като Дангов.


03 Май 2010 17:30 | RED
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

БСП в Дупница е пародия на социалистическа партия, ако искат да бъдат фактор и хорат да им вярват, трябва час по-скоро да се освободят от сегашното ръководство и ясно да осъдят и разграничът от "бизнесмените" дерибеи! Всеки друг вариант би бил пагубен!


03 Май 2010 18:13 | Стефан Данаилов
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Ей, омръзна ми тоя с гъстите вежди от снимката да го гледам. Егаси всеки ден го има, да не би да работи към Струма ??? Че и с 2 статии днес ? Да не би да си прави Пи Ар?


03 Май 2010 18:23 | еви
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Това което сте писали за Д-р ибришимов е много гнусарско.Личи си ,че този които го е писал много му завижда.За Веско сащо.На този „които пише с такава злоба и омраза искам да му кажа,колко много му личи,че е с нереализирани амбиции.Аз сам пациентка на Ибришимов и мисля,че е един от добрите заболекари в града и това не се постига с купена диплома.Чудя му се само зашто се занимава с политика и дава вазможност на такива отрпки да го коментират.


03 Май 2010 22:17 | до еви
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Не се чуди, моето момиче! На злобарите, дето до обяд мразят целия свят, а след обяд - и себе си, гроздето им е кисело! Никак обаче не им е лесно. Малко са човеците, дето знаят границата между това, за което можеш да хулиш човека и това, което не е допустимо. Това се научава с раждането, във всеки друг момент вече е късно за горките злобарчета! Спокойно, те са плевели от друга планета.


03 Май 2010 22:23 | Пипи дългото чорапче
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Ей какви оплаквачи се намериха за БСП-НЯМА ДА ИМА РАЗЦЕПЛЕНИЕ това може да си го помисли само някой с болен мозък-не може чавек с бити карти да ми се явява като някой месия и да трови с отровните си мисли хората-просто това се казва наглост .И колкото по бързо тези наглеци си отидат от партията толкова по добре за нея.


04 Май 2010 12:43 | мими
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

и на мен ми омръзна да го гледам този с дебелите вежди но ще си изпее и той песента -ще запее друга песен рано или късно


04 Май 2010 16:16 | марек
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Стига, , Дангов, имай милост към читателите и не се явявай по два пъти в брой! Много ,бе! Не се издържаш вече! Обърни внимание и на пациентите си , напълниха улиците песовете, и те много, бе!


05 Май 2010 03:02 | Пешо
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Браво на Марек,най после взе да разбира че в любимия му Нагазаки бездомните кучета стават повече от хората...Всичко това става благодарение на голямите грижи на съюза между престъпниците братя Галеви и БКП/БСП Дупница,наречен от някои идиоти нов "модел на управление".Само слепите общ.съветници начело с кмета и агент Тони(комунист и в червата)не виждат че са 100% слуги на една престъпна организирана група,самоназначили се за "консултанти".....




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар