БСП Банско излъчи кандидати за кметове и листа за Общински съветници за предстоящите местни избори

03 септември 2019 10:09   10 коментара   21903 прочита


БСП Банско излъчи кандидати за кметове и листа за Общински съветници за предстоящите местни избори. Това се случи на конференцията на червените в града, която премина под огромен интерес и пълна зала. Форумът зададе тон за консолидация и вътрешна мобилизация за местния вот наесен. Бяха излъчени кандидати за кмет на града и населените места в общината и листа за общински съветници.

Социалистите в курортния град подкрепиха категорично кандидатурата на бившия шеф на Сигурността в ОД на МВР - Благоевград Иван Кадев. Той ще бъде издигнат като независим кандидат за кмет от инициативен комитет, подкрепен и от БСП.

Същият е бил на ръководни постове в МВР и ДАНС, както и секретар на Община Банско. Има необходимият административен опит, казват от столетницата Листата за общински съветници бе гласувана единодушно и ще бъде водена от председателя на партията в общината Костадин Дурчов.

На предните места в нея са младежкият председател и зам. председател на областната структура на МО - Мартин Бориков, кандидатът за кмет в Добринище - Георги Бояджийски и председателят на Групата общински съветници - инж. Костадин Атанасов.

Партията в Банско излиза с млади и образовани кандидати, но с достатъчен партиен стаж. С пълно мнозинство бе приет отчета на досегашните съветници подготвен и представен от Атанасов. Председателят Костадин Дурчов закри партийния форум с пожелание за здраве и успех на предстоящите местни избори.

Така стройната партийна организация в Банско е сред първите, които убедително издигнаха кандидатите си за кметове, утре е конференцията на БСП Благоевград, след няколко дни червените в Петрич ще излязат с решение, кой ще е кметът им.

П. Костов

10 коментара
03 Септември 2019 10:37 | Честито
Оценка:
15
 (
29
 гласа)

Доживяхме бесепарите в Банско да не се изпокарат преди местни избори и да предложат нещо смислено. Кадев е човекът, който може да събори Икономов!


03 Септември 2019 11:00 | Ариф
Оценка:
13
 (
25
 гласа)

И Вие един път да излезете обединени. А дано да катурнете Монтофонски, ама надали.


03 Септември 2019 11:19 | $
Оценка:
9
 (
25
 гласа)

Приемлив кандидат за кмет, листата е ОК, но за да биете Икономов ще ви трябват и пари. А пари има само в ГЕРБ и в Джипсовете.


03 Септември 2019 12:01 | Пази боже
Оценка:
-9
 (
27
 гласа)

Ване Кадев е мързеливо ченге от него нищо не става па се кмет боже боже


03 Септември 2019 12:13 | предатели
Оценка:
-6
 (
26
 гласа)

БСП Банско са некадърни и неспособни да издигнат собствен кандидат и затова подкрепят друг - В Банско отдавна няма организация
Поредното предателство на Дурчото и компания, с цел личното облагодетелстване т. е. заемане на челните места в листата за съветници


03 Септември 2019 12:22 | G точката
Оценка:
8
 (
18
 гласа)

Сега вече е Кадев срещу Икономов, а преди беше секретар на общината. Дали Кадевия не им знае слабите места на герберските шменти-капели?


03 Септември 2019 14:09 | Онзи
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Простата сметка е следната:
Колчагов се опитва да се докопа до общината отново, сдружението до последно ще чака нареждане от високо ниво, но както винаги до последно ще обясняват, че са против ГЕРБ, а накрая ще се обърнат срещу своите. Колчагов не губи нищо, а Мацурев се погребва сам, но беше очаквано. Всички са толкова лакуми и заслепени от жаждата за пари и слава, че чак е нереално!


04 Септември 2019 13:35 | Иван
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Кадев беше изключително слаб и некомпетентен секретар. Секретар, назначен от Икономов. Какво се получава? Тези, които явно не стават за ръководни постове, след като се освобождават от тях в подходящ момент, се явяват за кметове?!? Еми съжалявам, ама няма как да не си добър секретар, а да си добър кмет. Ако ще да си подкрепен и от филанкишията. Просто не ставаш


05 Септември 2019 01:09 | Запознат
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Дурчов си реди обществени поръчки в общината, Бориковия е на служба в Агромах, която е зависима от ГЕРБ, кандидата за кмет на Добринище за сефте го слушам и май не съм единствен, а Атанасов е безгласна буква и прави каквото му кажат. Ай сиктир с вашта листа


05 Септември 2019 13:44 | К.Дурчов
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

https://www.struma.com/politika/eksshefut-na-slujba-sigurnost-ivan-kadev-nachelo-na-dans-v_9361/




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар