Братът-близнак Ив. Костадинов стана социалист, зубри, за да стане студент по медицина, иска да върне родителите си от Италия

11 септември 2009 00:18   4 коментара   19628 прочита
Д. Костадинов /на последния вдясно/ позира гордо с младата смяна партийни членове от “Еленово”
Д. Костадинов /на последния вдясно/ позира гордо с младата смяна партийни членове от “Еленово”


Д. Костадинов /на последния вдясно/ позира гордо с младата смяна партийни членове от “Еленово”

Старите активисти: Напливът е заради предстоящото на 22-и учредяване на Младежкото обединение на партията, Й. Слатинска готви за лидер Вл. Иванов, групата около Кр. Палапуов е за Ст. Савов

20 младежи, някои от които току-що навършили 18 години, се вляха в редиците на БСП в Благоевград навръх 9 септември на тържество в залата на Историческия музей. Над 200 червени активисти почетоха паметта на загиналите антифашисти на Братската могила в парк Ловен дом, цветя на паметника поднесе и единствената останала жива партизанка от Рило-Пиринския отряд Мария Хаджииванова.
Новоприетите социалисти са предимно от село Еленово, където партиен секретар и кмет е Димитър Костадинов. На въпрос защо стават членове на БСП, повечето младежи отговаряха: За да помогнем на партията да излезе от криза и да докажем, че не левицата е виновна за кризата в България.
Винаги съм смятал, че младите хора трябва да имаме активно отношение към политиката в държавата, а не да гледаме отстрани, затова още щом навърших пълнолетие, гласувах, а заедно с брат ми близнак решихме да станем партийни членове, сподели пред “Струма” дванайсетокласникът от ПМГ Иван Костадинов, който е племенник на Димитър Костадинов. Родителите на Иван са от 1999 г. гурбетчии в Италия, той смята, че ако може с позицията си да помогне в България ситуацията да се подобри и те да се върнат, длъжен е да го стори. Иван в момента активно чете за кандидатстудентски изпити, защото си е поставил амбициозната цел да стане лекар.

4 коментара
11 Септември 2009 11:55 | За Влади
Оценка:
17
 (
171
 гласа)

Браво тоно Влади е човека. Познавам го и мисля че 6те се справи с тази задача.


11 Септември 2009 12:23 | Фулвио Коловати
Оценка:
-4
 (
164
 гласа)

Според мен тези селяндури стават членове на БСП не защото искат да помогнат, а за да може някой ден да бъдат назанчени на топло чиновническо местенце. Да им пожелаем неуспех!


18 Септември 2009 22:31 | Анелия
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

ужас... пази Боже тези деца... да станат социалисти, какво изкривление...


18 Септември 2009 22:35 | Анелия
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Комунистите и ДС изгониха хората от България... сега БСП ще ги върне... о свещенна простота...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар