Борисов флиртува с кметовете, но им забива нож, смята Корнелия Нинова

02 октомври 2012 15:00   40 коментара   17063 прочита


Правителството на ГЕРБ дели кметовете в страната на свои и чужди, дели българите на такива, които живеят в общини, управлявани от ГЕРБ, и на други. Това изтъкна на пресконференция в Благоевград червеният депутат Корнелия Нинова.

"Флиртът на министър-председателя Борисов с кметовете е фалшив. Прегръща ги за пред камерите и им забива нож в гърба. Заявява, че не прави разлика между кметовете от различни партии, че всички са негови до изборите, но това е лъжа и лицемерие. Истината е, че ГЕРБ налива европейски пари на своите, а реже чуждите", заяви Нинова и в подкрепа на заключението си представи справки от Сдружението на общините за броя на одобрените за финансиране проекти по фонд "Козлодуй", програма "Красива България" и "Енергийната ефективност".

По мерките за енергийна ефективност, специално за улично осветление през настоящата година, са финансирани 17 проекта в Бургас, 28 са в Пловдив, 26 - в София, 4 са в Стара Загора и нито един в други общини.

По програма "Красива България" за 2012 година също получават пари общини на управляващата партия. Сред тях е и един одобрен проект на Общинската администрация в Разлог, където се ремонтира сградата на училище "Св. Св. Кирил и Методий", посочи депутатът Корнелия Нинова.
"Използват се европейски пари за партийни цели. Иска се победа на следващите парламентарни избори на всяка цена.

Така се наказват българите, които са си позволили да не харесват ГЕРБ и да си изберат кадърен кмет от друга политическа партия. Тази година правителството раздава на своите европейски пари, догодина така ще правят с националните. Промените в Закона за публичните финанси се цели Симеон Дянков да определя и дирижира бюджета на общините. Отпада съгласувателната процедура между Министерство на финансите и

Националното сдружение на общините. Този закон слага край на децентрализацията и дава възможност на управляващите сами да определят кои общини се развиват и кои не", коментира народният избраник Корнелия Нинова.

източник: dariknews.bg


Още за: К. Нинова   ГЕРБ   партия   Още от: Политика

Принтирай статия
40 коментара
02 Октомври 2012 15:10 | съветник
Оценка:
4
 (
42
 гласа)

Една червена, вече стара бабичка плете интриги и клевети за ползу нейната оглупяла и вече умираща партийка столетница.


02 Октомври 2012 19:15 | докъде стигна този
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

случай-резултат !!
! цел град знае кой ореза гората министъра не знае - срам ! -
Корнелия Нинова: Не приемам, че сечта при Поленица е била "незабелязана"
Министър Найденов: Готови сме да подпомогнем собствениците да възстановят гората, ако те го желаят.
Министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов информира Парламента, че държавата е готова да помогне на собствениците на изсечената край село Поленица 12-16 декара 45-годишна гора от черен бор да бъде възстановена.
Найденов каза това в рамките на парламентарния контрол в отговор на питане, внесено от Корнелия Нинова, депутат от Парламентарна група на Коалиция за България.
Министърът съобщи, че е извършена спешна проверка, при която е установено, че сечта е извършена от неизвестни лица, а имотът попада в зелената зона на град Сандански и НАТУРА-2000.
"Тезата Ви, че сечта е останала незабелязана, за мен е неприемлива. Радвам се, че е подаден сигнал до прокуратурата. Ще има ли наказани? ", коментира отговора на минис


02 Октомври 2012 19:17 | ето ги секачите !!
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Факсимиле от писмото на Г. Мицев
Публикация на Г. Мицев и привърженици на ПП ГЕРБ от с. Поленица

До главния редактор на вестник “Струма”

Копие до областния управител К. Хаджигаев

Уважаеми жители и гласоподаватели на ПП ГЕРБ от с. Поленица, община Сандански,

Силно съм обезпокоен от извършващите се престъпни и демонстративни действия спрямо боровата гора, намираща се в близост до село Поленица /между с. Поленица и гр. Сандански/. Ежедневно аз и съселяните ми сме свидетели на поголовна сеч на боров дървен материал, който се пренася привечер през с. Поленица.


02 Октомври 2012 19:18 | ето ги секачите !!
Оценка:
0
 (
8
 гласа)


Участниците в това престъпно деяние са Стоян Борисов Спасов от с. Поленица и неговите племенници Георги Атанасов Лазаров и Борис Атанасов Лазаров. Подбудител и съучастник им е оперативно интересният Благой Златков от гр. Сандански. Тези лица гласно демонстрират моралната си подкрепа от кмета на с. Поленица Георги Бакалов и кмета на община Сандански Андон Тотев.

Горепосочените лица демонстративно изсякоха и изнесоха стотици кубици дървен материал от иглолистната гора без никакъв подбор и разрешителни. Видимо на 200 метра северозападно от с. Поленица им огромно изсечено било.



02 Октомври 2012 19:19 | ето ги секачите !!
Оценка:
0
 (
8
 гласа)


Към момента от РУГ - Сандански не са взели отношение по въпроса. Тъй като горепосочените действия са престъпления по смисъла на Наказателен кодекс на РБ, то е очевидно бездействието на Районна прокуратура, гр. Сандански и РУП - Сандански. Затова се обръщаме към Вас с апел да се информира обществеността на областно ниво и да се предприемат действия в най-кратък срок от съответните институции. Надяваме се нашият сигнал да бъде отразен с нужното внимание.

С уважение: Георги Иванов Мицев, с. Поленица, община Сандански, подкрепен от привърженици на ПП ГЕРБ


02 Октомври 2012 21:39 | Любопитен
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Андон Тотев от койа ли патйа е ?


02 Октомври 2012 22:01 | Корчагин
Оценка:
-1
 (
27
 гласа)

Корнелия, излишно се занимаваш с тази престъпна банда гробари! Те за това са дошли на власт, да крадат, разрушават и убиват всичко родно! Другите политически субекти са не по-малко мръсни мародери! Нужна е революция, малко сеч, лагери и каменни кариери! Народа ще озрее, но много жертви ще даде!


02 Октомври 2012 22:30 | до Корчагин
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

Павле, Павле ти добре си запомнил урока, който комунистите ти набиха в главата. Предай и баща си в името на партията, а ти стигаш даже до лудостта да предадеш и погубиш народа си. Тежка деформация на човешката ценностна система, насадена ни от червеното управление, за съжаление нелечима.


02 Октомври 2012 22:34 | Политико
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

Флиртове, прегръдки, забивания... Уважавам терминологията на госпожата (пЪрдон, другарката). Личи си опитът!


03 Октомври 2012 05:06 | антов
Оценка:
-1
 (
21
 гласа)

ние сме на всеки километър, а простаците от герб са на всеки милимитър...


03 Октомври 2012 09:00 | Градъ
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

МНОГО ПОЗДРАВИ НА КОРНЕЛИЯ ОТ Г-Н БИЛАРЕВ .... ТЯ ЗНАЕ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ . ХА ХА ХА . НЕЩО НАШИЯ РЕГИОН МНОГО Я ВЛЕЧЕ .


03 Октомври 2012 10:39 | Сандански
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

Това, което плямпа тая овца съвсем не отговаря на истината. Да й изложа фактология ли иска:
ГЕРБ се спука да отпуска средства по най-различни програми и схеми на червения другар Андон Михайлов Тотев. Така че другарко Нинова, престанете да лъжете.


03 Октомври 2012 10:49 | гражданин
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Със огромното съдействие и благоволение се отпуснаха от ГЕРБ 1 000 000 лв. на левунската тиква, за да изреже и унищожи парка. Така че ГЕРБ и комуниста Тотев са си другарчета и си се обичкат.


03 Октомври 2012 11:06 | ВЪЗМУТЕН
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

ДО ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛИЦА!
ИМА ЛИ ЗАКОН В ТАЗИ, ТАКА НАРЕЧЕНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА, КОЯТО ДА ОЗАПТИ БЕЗЗАКОНИЕТО? ЕЙ, ХОРА, НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ПО ВРЕМЕТО НА БАТ ВИ БОЙКО НЯМА ЗАКОНИ. ИМА МОЙ И ТВОЙ ЧОВЕК. УМОРИХМЕ СЕ ОТ РЯЗАНЕ НА ЛЕНТИЧКИ. А КЪДЕ ЗА ЗАКОНИТЕ ЗА ПРАВАТА НА МЛАДИТЕ ХОРА? МАЙЧИНСТВО, ВИСШИСТИ И Т. Н.


03 Октомври 2012 11:10 | ВЪЗМУТЕН
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ДО САНДАНСКИ
ТИ ПЕ ГЛУПАКО, ДЕТО КАЗВАШ, ЧЕ СА ОТПУСНАТИ СРЕДСТВА, ЧЕ ТЕЗИ ПАРИ НЕ СА ЛИ ОТ ДЖОБА НА ПОРЯДЪЧНИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ?


03 Октомври 2012 11:17 | ВЪЗМУТЕН
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

АКО НЕ БЕШЕ 10 НОЕМВРИ, НЯМАШЕ ДА ИЗДИГАМЕ МУТРИТЕ В КУЛТ. И НЯМАШЕ ВСИЧКИ ПРОСТАЦИ ДА БЪДАТ НА ЕЛИТНИ ПОЗИЦИИ. И НЯМАШЕ ДА ИМА ТАКАВА БЕЗРАБОТИЦА, ЦИГАНИЯ И ОТЛИВ НА МЛАДИ ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА, КОИТА ТЪРСЯТ СВОЕТО БЪДЕЩЕ В ДРУГИ ДЪРЖАВИ. Е ЗАТОВА СЛЕД НЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ, БЪЛГАРИЯ, ЩЕ БЪДЕ САМО ИСТОРИЯ.


03 Октомври 2012 11:26 | ВЪЗМУТЕН
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

ДО ЕТО ГИ СЕКАЧИТЕ!
ТИ, КАТО СИ ТОЛКОВА ЗАИНТЕРЕСОВАН, ЗАЩО ДОСЕГА НЕ АЛАРМИРА СЛУЖБИТЕ? ИЛИ СМЕ НА ПРИКАЗКАТА"КУЧЕТО СИ ЛАЕ, КЕРВАНА СИ ВЪРВИ. "ДОКОГА САМО ЩЕ ПЛЯМПАМЕ, БЕЗ ДА ВЪРШИМ НИЩО СЪЩЕСТВЕНО?


03 Октомври 2012 12:24 | Че Ге Вара
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Браво на възмутения! Само така! Да живее революцията! Да живее комунизма!


03 Октомври 2012 12:28 | Санданчанин
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Тая червена комсомолка с Доньо Тотев си бъркаха по дупките, защо не го пита сега, как така ГЕРБ-аджиите му отпускат парички за всякакви проекти. И като е загрижена толкова много за беззаконната сеч, защо не дойде в парка да види какви поразии направи нейния червен другар от село Левуново.


03 Октомври 2012 12:33 | до КОРНЕЛИЯ НИНОВА
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Другарко Нинова,
много сте смешна!
Никой вече не ви бръсне за слива!
Така както ви изритаха едно време от зам. министерското кресло от Министерство на икономиката, така ви изритаха и от борда на директорите на Булгартабак. Сега дойде ред да те изритат и от изпълнителното бюро, а после и областен председател на партията в Благоевградско. И всичкото това ви го причиниха вашите съпартийци.
Колко още време ви е нужно да прозрете, че болшевишката ви, замирисала партия се състои само от лицемери, нагаждачи, нищожества, крадци, далавераджии и пумияри.


03 Октомври 2012 15:11 | Стефан
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

ТИ ЗАБИВАШ НОЖ ЗАЩОТО ТЕ МРАЗИМ ВСИЧКИ ЧЕ СИ РЕНЕГАТ БОЯДЖИИКА. БРАВО НА СЕРГЕЙ ЧЕ ТЕ ИЗГОНИ ОТ БЕСЕПЕТО.


03 Октомври 2012 17:47 | !до ВЪЗМУТЕН
Оценка:
2
 (
2
 гласа)


ДО ЕТО ГИ СЕКАЧИТЕ!
ТИ, КАТО СИ ТОЛКОВА ЗАИНТЕРЕСОВАН, ЗАЩО ДОСЕГА НЕ АЛАРМИРА СЛУЖБИТЕ? ИЛИ СМЕ НА ПРИКАЗКАТА"КУЧЕТО СИ ЛАЕ, КЕРВАНА СИ ВЪРВИ. "ДОКОГА САМО ЩЕ ПЛЯМПАМЕ, БЕЗ ДА ВЪРШИМ НИЩО СЪЩЕСТВЕНО?

сезирани са всички държавни органи - областен управител, зам областен .....и т ...н .....но нищо не мърда .....на Тотевите щурутии явно има политически чадър, а защо ????


03 Октомври 2012 17:54 | ! до възмутен
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

в Сандански се изпълняват проекти с европейски пари - от които голяма част се явно крадат и явно делят с хора от властта - а кой държи властта - ГЕРБ- най- пресния пример е корекцията на река санданска бистрица - няма нормален човешки мозък да приеме това що се случва за нормално, но проекта продължава .....и г-н Баханов се крие като миш в трици ..


03 Октомври 2012 20:48 | Корчагин
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Стефане, СС не изгонил Корнелия, а си отряза клона на който стои!? Този Плъх е истенско бедствие за БСП и България!


03 Октомври 2012 21:28 | Драгомир Малчев
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

ГЕРБ е разтворил огромен политически чадър над Андон Тотев. В едни гащи пърдят.
В България всичко е мафия, не го ли разбрахте?


03 Октомври 2012 21:58 | !!за Драгомир Малчев
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

прав си явно делят и Гошката баханов само прави имитация за някаква уж дейност против Тотев . всичко е игра мръстна с мечтите на хората за едно по човешко управление ! всичко е кражба без последствие ТОТЕВ е човека на ГЕРБ останалото е приказки от хиляда и една нощ ! но един ден нервите на харата няма да издържат и тогава няма да се види ни Герб ни Тотев


03 Октомври 2012 23:15 | бсп
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

корнелия + масларова +онова Кюсдендилското джереме забравих му името е = на минус 50% ЕЛЕКТОРАЛНА ПОДКРЕПА


04 Октомври 2012 00:00 | Драгомир Малчев
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Напълно си прав! Ще дойде време, в което на народа съвсем ще му писне и като излезе масово на улицата няма да го интересува кой с кого и от кои е. Защото му е вече все тая при този недоимък, мизерия и глад коя партия каква е. Защото и Бойко се усра. Такова отчаяние, безперспективност и безверие никога не е имало. Минавали смзе през тежки кризи, ама все е оставала надежда у хората. До като сега са напълно обезверени и унили.


04 Октомври 2012 05:43 | за Драгомир Малчев
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

не съм привърженик на революционни действия І насилие І но просто нещата на там вървят - най- страшно е бездействието на властта ! то ще изкара хората ! оная зима на недоволство когато Жан Виденов беше премиер бяха малко нещата измислени - сега ще стане спонтанно и .....жестоко ! защо ще е отмъщение ...


04 Октомври 2012 07:58 | тъч
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Стегаите коланите и които пие кафе с боко ще си го плаща. И 20 милиона левчета за своите послушковци. И - ръката у джеба на панталона- що ли значи това.


04 Октомври 2012 09:24 | тит
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Много глупости, много моабет а пропускате най-важното! Тотев печели проекти, но не защото ГЕРБ ги наливат, а защото са с европейски пари и там Герберите ги е страх да менажират потока - наши, ваши общини. Корнелия не говори за тях, говори за програми Козлодуй и Красива България, където контрола на ЕС го няма, тъй като финансирането не е от тях. Там еднолично се разпорежда ГЕРБ и ето го резултата - печелят само "наши" общини. Така че целта на статията и изказването на Корнелия май никой от пишещите не го хвана. Как може, когато парите са от ЕС да ги печелят общини в които кметове не са от ГЕРБ, и изведнъж когато парите не са от ЕС печелят само герберски общини! А сега да видя някой може ли да мисли.....


04 Октомври 2012 12:19 | до тит
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

тит,
ти запознат ли си с "европейския" проект за корекцията на река Санданска Бистрица?


04 Октомври 2012 15:54 | за до тит
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

това което се прави на корекцията на река Бистрица е престъпление - което се прикрива от държавните органи .....ГЕРБ- защо г-н Баханов се крие като миш у трици ....защо не отиде да види какво се прави .....това е кражба на европейски пари ... пари на европейския данакоплатец.....
Стъпката на стената откъм реката трябва по проекта корекция на река Санданска Бистрица трябваше да е подпрена с габиони по одобрения проект който се изпълнява с европейски пари !! това което се прави са свободни съчинения с цел кражба на европейски пари ! това е престъпление Кмете ! престъпление ! да редиш парчета от мрамори -боклуци ! престъпление е че тия гербаджииски боклуци те остави да си правиш що си сакаш ! престъпление е !
кмете, баркаканите на стената на корекцията са оставени само в облицовката ! това е също престъпление ! къде е държавата, къде е ГЕРБ-в кражбата на европейски пари явно всички участвате ! и по братски делите !!облицовката трябваше да е от гранит, а не от мраморни боклуци !! .


04 Октомври 2012 17:17 | прочетете що Ви пишат
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

това което се изпълнява няма нищо общо с проекта - поканете някой инж. строителен да Ви обясни - къде трябваше да се сложат габионите, каква трябваше да е облицовката, какво преставяват барбаканите - п

"Зелените" от Сандански днес разгледат документацията на "Корекцията" в Благоевград
Зелените от Сандански днес разгледат документацията на Активистите на протестите срещу "тераформинг"-а на градския парк ще осиновят паун

Ивалина Иванова, Стоян Давидов и Хари Иванов, активисти на "Зелените" от Сандански, днес ще разгледат документацията на проекта "Корекция на река Сандански Бистрица", съхранявана в администрацията на Област Благоевград.

Тримата възнамеряват да посетят и местния зоопарк, за да си изберат паунче за осиновяване.

Идеята им е, то да бъде пуснато на свобода в парка на Сандански.

Паунчето най-вероятно ще получи име "Корекция" или сходно.

След известни спорове в инициативния комитет е била отхвърлено предложението за осиновяване да бъде взето прасенце.


04 Октомври 2012 20:56 | Проклетия
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Проклет град сме Сандански, да ни управлява едно левунско гюбре цели девет години вече. Кой ни наказа с тази чума, с тази проклетия?


05 Октомври 2012 09:25 | muro
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Тъпа овца ненаяла се и ненакрала се...


06 Октомври 2012 07:01 | !!!
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

По повод 100 години от освобождението на Свети Врач (град Сандански) община Сандански трябва да се съберем на пл. Алианс и да разбием тези мазни тънки плочки на които се претрепаха сумати хора, некой ще останат и инвалиди !!защо прокуратурата още мълчи ! кой се разпореди - коя фирма ги достави - въпроси който чакат отговори но за да ги получим трябва да излезем на площада всички -освен че ни крадат тия хора ни и осакатяват ! нашите деди са възставали срещу азиатския поробител, а ние оставихме едни крадци да ни управляват и осакатяват .Да поискаме оставките на отговорните лица за тази простотия - Кмета, зам. Кмета по строителството и гл. архитект на Община Сандански -на тия хора внуците и децата им не минават ли през тоз площад - при най - слабия дъжд там става убииствета пързалка .Къде си бе г-н Баханов ?? що си мълчиш ?? ти си баща поне като такъв реагирай ! смешник!!


06 Октомври 2012 08:56 | Петьо
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

НИНОВА, ЖАЛКА СИ!


07 Октомври 2012 13:43 | за Кмета на Сандански
Оценка:
2
 (
2
 гласа)


Кмете коя фирма достави тези мраморни боклуци що ги лепите по стената на корекцията на река Сандански Бистрица и сега ги къртите ! колко си поделихте ! Баханов що спиш бе .....!?!?!....тип таков !


08 Октомври 2012 17:05 | Зелка и морков
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Другарко Нинова,
вие наистина сте много лицемерна.
Всички в Сандански знаят за вашите топли отношения и връзки с феодала от село Левуново - Доньо Тотев. Същия в момента е под крилото на ГЕРБ и го заливат с европейски пари по най-различни програми.
Другарко Нинова, в момента май ще Ви парламентарната комисия за борба с корупцията за далавери до като бяхте зам. министър на икономиката. По-добре мислете за това и си спасявайте кожата, а не се занимавайте с кметовете и местната власт. А и не вярвам увехналия чеп на Тотев да ви доставя някакво удоволствие.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар