Бойкот и двойно гласуване не успяха да провалят избора за 2-ри мандат на М. Парпелов

17 май 2010 00:20   68 коментара   28746 прочита
Д-р Ани Моллова бе от първите, които поздрави председателя Михаил Парпелов
Д-р Ани Моллова бе от първите, които поздрави председателя Михаил Парпелов


Д-р Ани Моллова бе от първите, които поздрави председателя Михаил Парпелов

Водачът на привържениците на изключения Велко Давидов - Венцислав Чаушев, след като получи само 6 гласа "за", напусна залата с около 40 души с призива: Отиваме във ВМРО

Досегашният председател на общинското ръководство на ГЕРБ - Сатовча Михаил Парпелов със 170 гласа "за" получи доверие за нов 4-годишен мандат на повторната отчетно-изборна конференция на партията. Първият форум заради скандали, вътрешен разнобой и спорове относно редовността на делегатските списъци бе отложен от областния координатор Костадин Хаджигаев по.миналата седмица. На събранието присъстваха 243-ма делегати. За лидерския пост бяха номинирани още Младен Мутафчиев, който получи 104 гласа "за" и 139 " против". Слезли от балкона хора, привърженици на бизнесмена Велко Давидов, които вдигнаха делегатски карти, за да бъдат преброени от квесторите по два пъти, предизвикаха суматоха в залата и се наложи кандидатурата на кмета на село Долен Валя Мицикулева да бъде прогласувана. При единия вот тя получи 79 гласа "за" и 164 "против", при другия - 106 гласа "за". Кандидатът Алик Спахиев от с. Кочан получи 85 гласа "за" и 135 "против".

За организационен секретар се състезаваха Живко Мутафчиев от Сатовча и Фазли Арнаудов от с. Вълкосел. За първия гласувалите със "за" бяха 162 и "против" 84, за втория гласовете бяха 82 "за" и 161 "против".

Девет кандидати номинираха делегатите за членове на общинското ръководство. Фаворит с най-много гласове стана кметъг на с. Плетена Румен Арнаудов, за когото гласуваха 178 делегати, следван от бизнесмена Венцислав Манов от с. Плетена, д-р Ани Моллова от с. Кочан, Любомир Вароков и Кемал Неджитов. Останалите четирима, номинирани от залата кандидати за членове на общинското ръководство, получиха по десетина гласа "за", които резултати също бяха записани в протокола. Венцислав Чаушев от с. Плетена, който работи в строителния бранш в столицата и бе номиниран за член на ръководството, взриви скандал в залата, след като получи само 6 гласа "за" и 135 "против" и разбра, че няма шанс да влезе в новото роководството. В края на конференцията той провокира и извади от залата под строй около 40-50 делегати с думите: Който е за Велко Давидов, да напусне веднага залата! Какво правим тук, след като никой не ни зачита " Всички ставаме войводи, отиваме във ВМРО,

Въпреки помирителните совалки на членове от областното ръководство в Благоевград, които бяха през цялата седмица в Сатовчанско и водеха разговори и с двете страни за постигане на консенсус и обединнение на двата лагера, конференцията в Сатовча не мина без напрежение, което не попречи да приключи според устава. За разлика от предишната седмица Чаушев не намери поддръжници, които да му пригласят в гръмките лозунги и нападки и в крайна сметка само неговият глас остана да кънти на площада, като останалите, излезли по негова команда от залата делегати, тихомълком си тръгнаха.

Сигурен съм, че много от тези хора ще осъзнаят истината, ние с тях в никакъв случай не се разделяме, оставяме ги сами да преценят дали мястото им е в ГЕРБ, коментира областният координатор Костадин Хаджигаев Той обясни още: Съобразихме се с желанията и исканията и на двете страни, допуснахме всички записани в представените списъци членове и симпатизанти да присъстват на конференцията и да гласуват, никого нито спряхме, нито върнахме. Дадохме възможност по най-демократичния начин да си изберат сами ръководството. В името на единството направихме и множество компромиси, заключи Хаджигаев.

При откриването на форума той заяви пред делегатите: Благодаря ви, че не повторихме цирка от миналата седмица, надявам се, че са направени първите стъпки към обединение и ще дадат резултат само ако се обединим около каузата, устава и програмата на ГЕРБ, задгърбвайки всички лични вражди, спорове и интереси. Трябва да се знае, че днес не избираме председател, а гласуваме само номинираните от вас кандидатури за председател, секретар и членове на общинското ръководство. Изпълнителната комисия ще вземе решение кой да оглави ГЕРБ - Сатовча, кой да заеме секретарската длъжност и кои от номинираните и гласувани от вас кандидатури за членове на общинското ръководство да влязат в новия му седемчленнен състав. В областта след Благоевград най многолюдното общинско отчетно изборно събрание е в Сатовча. Радва ме препълнената зала, радва ме това, че хората идват при нас. Дано всички тук сте събрани именно за да работим за ГЕРБ и за промяната. Проблеми има и в Сандански, и в Сатовча, както такива има и във всяко семейство, това не го крия, но е важно да се полагат усилия от всички за тяхното решаване, каза Хаджигаев. Председателят на мандатната комисия Юри Моллов при старта на отчетно изборното събрание обяви, че от поканените 495 членове и симпатизанти в залата присъстват 243-ма. За необходимия кворум от 50 + 1 не достигнаха 5 ма делегати, което наложи едночасово изчакване според устава, след което бе обявено уставно провеждане на конференцията.

Гости на конференцията бяха още Георги Аврионов, зам областният управител Бисер Михайлов, Иван Кунев и депутатът Георги Андонов. Конференцията в Сатовча бе проведена при засилени мерки за сигурност с наети охранители и полицейско присъствие.

Зам. областният управител Бисер Михайлов предаде лично на бунтаря Велко Давидов решението на изпълнителната комисия за излючването му от ГЕРБ и той не участва в конференцията.


Още за: М. Парпелов   мандат   ГЕРБ   Още от: Политика

Принтирай статия
68 коментара
17 Май 2010 06:29 | свидетел и участник
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Пълен резил!? И Йосиф Джугашвили би завидял на ДПС в ГЕРБ! Ще получат резултата на следващи местни и парламентарни избори? Да живее ДПС-то и неговите ВОДАЧИ?!...


17 Май 2010 07:18 | до свидетел и участник
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

ти не си спал бе брато , рано рано си се разписал от хотел " Зенит" . Аз пък се радвам че не стана това което си бяхте намислили . Закакво ДПС отново говориш за какви чудесии . Нима от ДПС хората не са хора като теб. Защо се опитвате да ни делите на такива и онакива Ти пък си приелза членомве на гГЕРБ комунисти , яневци, атакаджии и какви ли не . ГЕРБ е отворена и демократична партия .Не ти ли хрумва че натези хора които идват н ГЕРБ им е писнало както на теб , както на мен от предишните управляващ и търсят спасение и надежда именно в ГЕРБ. Ти обиколи всички директори на училищата и ги заплаши че ще ги сменят за да дойдат на конференцията . Добре че те изключиха сега ще се успокоят нещата . Прав е г-н Хаджигаев на който му си работи за ГЕРБ вратите са отворени , за провокатори , мшеници и далавераджии вън.


17 Май 2010 07:26 | да бе
Оценка:
-7
 (
11
 гласа)

Мястото на " свидетел и участник" е именно при Йосиф Джугашвили , как не те е срам бе червен боклук и продължаваш да вмирисваш форума . Лъсна вашата лоялност и загриженост към хората . Не се криите вече зад ГЕРБ намерете си друг окоп за прикритие . Поздравявам организаторите на конференццията н Сатовча поздравявам и всички лоялни делегати които не се потдадоха на маниполациите и натиска.


17 Май 2010 07:28 | точно е
Оценка:
-5
 (
13
 гласа)

Всичко написано в статията е точно и вярно няма място за сърдене за издънките те са факт .


17 Май 2010 08:13 | ВЕНЦИ
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

СЪБРАНИЕТО БЕШЕ НАПЪЛНО РЕДОВНО И БЯХА СПАЗЕНИ ВСИЧКИТЕ ПРАВИЛА ЧЕСТИТО НА НОВОТО РЪКОВОДСТВО ПОЖЕЛАВАМ ИМ УСПЕХ ПРЕЗ ИДНИТЕ 4 ГОДИНИ


17 Май 2010 08:24 | до....
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Докарайте управленци от Анадола,от ОАЕ/обединените арабски емирства/,поканете и с.......я и всичко ще наред!? Само,че за секретаря на ГЕРБ има аудиозаписи като студент в ЮЗУ какво е мнението му за ПОМАЦИТЕ! Като ги чуи те ще се втресете?


17 Май 2010 08:31 | ЧЕЧ
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

ХАЙДЕ ДА ИМ Е ЧЕСТИТО НА НОВОТО РЪКОВОДСТВО !!! Всяка жаба да си знае гьола и по точно мястото в гьола ! Това за ДПС в ГЕРБ не е лъжа и то ще си проличи ? Само народа ще го разбер след изборите ? Ще поживеем , ще видим !?! В Балгария една партия пада от власт , идва нова , парите веднага се трансформират в новата партия и си намират и поддръжници ??? На 25.02.2008г му казах на Велко Давидов при посещението на Б.Борисов във Слащен за среща със Тютюнопроизводителите, че нощувката на вилата на Горското на Дикчан ще реши бъдещето на управлението на Община Сатовча !!! На тържествената вечеря присъстваха тесен кръг хора в това число и А.Мименов и Пламен поюков !?! Да е сменен Пламен ? Кмет ще бъде лице от герб с помоща на ДПС и Арбен ще е Председател на ОБ.Съвет! Велко си пиеше ракията с Краси Терзиева в своя хотел.Знак? Пролича си на събранието в Петък!?! Парите Велко... хората имат отромен финансов и политически ресурс. Който плаща, той поръчва музиката! Пророк съм и пак ще позная народе..


17 Май 2010 09:00 | ЧЕЧ много си нагъл
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

ако тебе те вълнуват единствено парите недей пришива такива етикети и към другите . Много добре знаеш че нощувка не е имало на Дикчан а това че ББ и ЦЦ са се срещнали с Мименов и Поюков е спазване на някакъв етикет . Когато отидеш някъде всеки уважаващ себе си човек и най вече интелигентен и добре възпитан се среща с домакините колкото и да не му се иска . На тебе като ти липсват първите 7 години имаш право да разсъждаваш така но в мнозинството си българите сме учтиви и гостоприемни хора . Жалко за теб , а могже и да не се чвстваш за българин знам ли те какъв бичим си но определено си злобар и тъпак .


17 Май 2010 09:09 | до велковата дружина
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Аз бях на събранието , бях от страната на В.Д. Срамувам се че се оставих да бъда маниполиран . Днес пътувам за Благоевград и лично ще се извиня на г-н Михайлов и г-н Хаджигаев . Оставам в ГЕРБ ще поднеса извинение и пред новото ръководство . Лъснаха лъжите на Велко Давидов , разбраха се и неговите интереси , стана ясно че той целеше чрез нас да си постигни целта да трупне още някое друго милионче за да живеят неговите търтеи на широко и да ни демонстрират величие . Аз вече не играя в този цирк , нека ме последват и другите заблудени и излъгани от Давидов .защото ние сме достойни хора и няма какво да делим с другите . Всичко си беше целенасочен сценарии не за ГЕРБ а против ГЕРБ. Пари действително играеха , получи ги В.Д. от няколко опонентни на ГЕРБ партии за да разбие структората в Сатовча .


17 Май 2010 09:18 | ЧЕЧ до 9.00 часа
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Ало колега, да те информирам ,че съм Българин и за бичима да ти кажа, сигурно сме от един, наследници на траките !?! Но да пишеш , че съм нагъл ? Ти пишещия, по горе братко или сестро, следи внимателно нописаното от мен и си прави изводи след изборите? Анализите ми са вного точни и се разминават максимум с 10%. Сигурен съм, че ще се окажа прав, аз си знам защо. Може би защото, поназнайвам повечко ! Защо те засърбя като писах за срещата на Дикчан? Да не би да не е вярно ? И за какви алабалистики ми пишеш и за гостоприемство??? Още тогава се договориха , нещатта в Общината. Ко не е вярно от това което съм писал? Пламен с явни далавери да е СМЕНЕН ? Да ама не ! Всички се изредиха на луксозното чакало. Хората знаят но от страх за хляба мълчат. Освен Президента на Р.България, Министър Найденов беше ли? Да той беше на проверка??? Депутат Г.Андонов беше ли??? Да той беше да се освежи на чист въздух!?! Това за гостоприемството го разказвай на малките в д. градини.След изборите ще се червиш...


17 Май 2010 09:23 | ЧЕЧ до 9.00
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

ТЪПАК И ЗЛОБАР Е НА МАЙКА ТИ СИНА И !!!!!!!!!!! А ЗА ПЪРВИТЕ 7 ГОДИНИ ЩЕ ПОСПОРЯ С ТЕБ ???????


17 Май 2010 09:23 | елза
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Еййййййй пак ли се започнахте помаци слрещу помаци срам е да противопоставяте тези хора едни срещу други . В този час хората отдавна са на полето . Пред компютрите са именно лапачите които искаха да провалят събранието на ГЕРБ в петък . Ха помислете си кой е Венци Чаушев от Плетена , какво прави в София чии зат се стяга да стане и защо крещеше като луд на площада . Статията е точна трябваше обаче да е по критична. Видяха се" народните защитници ". Да си стоят в София и да не идват повече тук да разбунван народа . Ще си останат сами няма кой вече да им се хваща на въдиците . Честито на новоизбраното ръководство предстои ви много работа защото Велко разруши всичко и ще трябва да започваме отначало . Ще се справим заедно .


17 Май 2010 09:27 | ЧЕЧ до 9.18
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

ГА ЯДЕ КИФТЕТАТА НИ РИВА, СИГА РИВЕШ !!! Подмазвач, предател, подлизурко и мнооооого други епитети !!! Извини се писмено и устно и на арменския поп !!! Такива хора никой не ги обича??????? Присъщо за смачканите хора от ЧЕЧ.....................


17 Май 2010 09:31 | ЧЕЧ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ЧЕЧ до 9.18 да се чете ЧЕЧ до 9.09 часа !!!


17 Май 2010 09:32 | ЧЕЧ
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

що говориш глупости и аз съм бил да почивам на дикчан и пак ще отида , ти какво искаш да не ходи никой там ами плати си и ти и ти иди бе кво завиждаш на хората . Още повече на президента , на министрите на депутатите . Ами ще ходят ти какво искаш . Що разсъждаваш така просташки , де отвори си по широко мирогледа , живеем в демократична държава а не в анадола . И там обаче я няма тъзи първенющина . Защо били на Дикчан , що били в Зенит ами къде да отидат на палатка под върбата . Аде , стига смехории така политика както си мислищ ти не се прави , така се прави война , това ли искаш .??????????????????? Аз не !!!!!!!!!


17 Май 2010 09:43 | имал си дал си
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Имал си дал си но не от твоя джоб . Нали си много загрижен за бедните гладните и отрудени хора що им подбиваш кюфтето бе гадняр те сигорно са си го платили триста пъти пък и парите не са бли твои , или са крадени или са дадени за да унищожиш ГЕРБ. Даваше почерпки най- вече да си изкупиш греховете ама Аллах такива неща не прощава . А защо ли си черпел с кюфтета и ракия тези хора , кой така черпи без да има килипир . Пък накрая ще ти кажа имал си дал си никой не ти е сложил примка на врата за да ги черпиш . Така и с купуването на гласовете по 100 лева и всеки си гласува за кой си иска . Що да не ти взема стотачката , сега си тръгнал да говориш за кюфтетата , разсмей ме и с други твои подвизи .


17 Май 2010 09:53 | доЧЕЧ и кифтаците
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Това се казва популизъм искайте си дипломите от В.Давидов на 24 май да ви ги връчи пък и абитуриенски костюми да ви купи ,да нареди трапеза с кифтета и люта ракия пък и фоерверки да ви гръмне . Добре ви е изучил ама на нас велковци не ни трябват, трабват ни ЧОВЕЦИ .


17 Май 2010 10:26 | ЧЕЧ
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

До пишещия по горе брат в 9.32 ! Мили ми братко, когато аз съм ходил, ял и пил и почивал на Дикчан ти си ходил прав под масата !?! Ходил съм и съм си плащал !!! Въпроса е за гостуващите първенци ? Кой плаща сметките ??? Моята съм си я плащал аз от ДЖОБА, това е разликата. Правилно е да ходиш и ти и да си плащаш? Схвана ли намека, момко? За Величията иде реч ние си плащаме почивките. И не пиши алабалистики, личи си , че си от мекеретата на заплата в горското или в Общината? Аз не съм в нито едната институция и ми е много болно за ХОРАТА ??? Една шайка крадци-дебили управлява общината и горското и мачка народа, а народа получава оргазъм....Това се нарича МАЗОХИЗЪМ!!! Сега ще ги видим и новата КЛИКА в ГЕРБ ??? Както е казал Поета П.Славейков " ВСИЧКИ СА МАСКАРИ ", но поне да пооправят положението на НАРОДА. До тук ОПРАВЯХА СЕБЕ СИ И СВОИ БЛИЗКИ ОТ ОБРЪЧИТЕ ! Румене, на другите нямам вяра? Бори се както за Плетена така и за Общината, но далеч от Арбен и Пламен!!!Някой ден щети кажа защо???


17 Май 2010 10:33 | валя
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Много за достойно намирам да се извиниш когато разбереш че си играчка в нечии ръце .или си сбъркал по отношение на някого и си го обидил незаслужено . На който му е лисно да се извинява му е лесно и в живота Аз съм от тези хора и го казвам от опит . Не бих простил единствено на човек който целенасочено ме е маниполирал възползвайки се от моето доверие към него . Дори и да простя няма да му вярвам на такъв човек повече така чче е излишно . Човек трябва да има принципи в характера си за да оцелява измежду мошениците които живеят единствено от това да лъжат , да маниполират да използват по бедните , по слабите а защо не и най- близките си стига да съзрят личната облага . Такива хора наричам плазмодии . Нека не сме такива и да се доверяваме и разчитаме всеки на всеки взаимно . Така е и в политиката и в семейството .


17 Май 2010 10:43 | ЧЕЧ
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Защо мислиш че величията не си плащат . Смятам че не си прав . Ако истръгнем от душите си тези съмнение и да говорим само когато сме видели а не чули ще сме по добри един към друг . Аз съм видял лично как си плащат за лова ББ и Мирослав Найденов . Първанов също си плаща , не мога да го премълча или да излъжа въпреки че го ненавиждам . Факта си е факт , грозно е да преиначаваме само защото трябва да оклепаме някой човек . Това ни е проблема че сме по- склонни да повярваме на лъжата и маниполацията отколкото на истината . Търсим зрелища , а не истина другото е злоба и завист .


17 Май 2010 10:46 | 0ня
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

помашки герб


17 Май 2010 10:54 | дари
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Честито на новото ръководство! Работете здраво ние сме зад Вас а който иска да хваща гората.....Като сте разочаровани от ГЕРБ как пък веднага отивате във ВМРО...защо преди не отидохте там пък сега хоп...добре че стана така да си тръгнете по-рано.Не Ви е срам.....властолюбци


17 Май 2010 10:59 | шок
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

За къкъв ГЕРБ говорите ? В Сатовча вече няма такава организация ,не може да приемеш в ГЕРБ най голямия депесарин , който влиза по среднощ в хр.гробища и осквернява десетки гробове , е кандидат за депутат от крадливата доганова партия и съветник от същата партия ?А за събранието ,беше пълна пародия ?Не може в твоя лагер да има 137 човека а да получиш 170 гл.Броячите които бяха сложени със задача да маниполират целия избор си свършиха работата, това го знаят и Хаджигаев и Михайлов. Затов сега на висок и чист глас казвам СБОГОМ ГЕРБ ТИ МЕ ПРЕДАДЕ и призовавам всички честни хора да го направят.Може и сигурно от ДПС-ГЕРБ ще ме обвинят в предателство , но аз с депесари в една редица не мога да бъда ....


17 Май 2010 11:06 | до ЧЕЧ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ами това е като платените сметки от ВД за КЮФТАЦИТЕ бе братко . Що не го питаш този защо е черпел с ракиика и кифтаци тези хорицца та сега им ги изкарва през носа та си тръгнал да питаш кой е плащал сметките на големците . За разлика от онецзи велкови гости големците си имат пари да си платят сметките и са го правили . А тях няма ли право някой да ги почерпи , ай стига много популизъм стана кой от кой ял колй колко е изсрал , дребни и нищожни душици ще си останем . И на мен да дойде нагости ББ и аз ще го почерпя , пари назаем ще взема и пак ще го почерпя . Но ако ми дойде и следващата седмица няма ще си кажа че идва да ме използва . Питам колко пъти до сега ББ МН и ГА са били на Декчан за президента не питам защото звнам


17 Май 2010 11:18 | Велко Велко
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

С депесари в една редица не можеш а обекти от депесари да вземаш можеш . Колко си долно същество само . Не теб предаде ГЕРБ а ти предаде по най- долния начин ГЕРБ въпреки че благодарение на тази партия синът ти работи в МРРБ. И той е леке като тебе в Благоевград се напиваше като казак , уволняваше полицаи , сваляше се на всяка фуста , вживяваше се преди изборите на могъщ депутат . Е добре че не стана , добре че и тебе те изключиха да не ти носим срама защото скоро ще бъдеш клиент и на прокуратурата и на съда . Изобщо не говори повече за ГЕРБ твоето присъствие вътре бе голяма грешка . А хората с идеята сами ще се определят това не ти е Мишо да го плашиш и тормозиш да подписва ти каквото искаш . Направи си партия с Крико и Брандо на тримата обаче едва ли ти ще си лидер . А за Арнаудов гласуваха и хората от твоя лагер , евала им казвам .


17 Май 2010 11:18 | ща
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

СБОГОМ ГЕРБ ???????????????? ДА ЖИВЕЕ ДПСь


17 Май 2010 11:28 | за какви лагери гово
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

За какви лагери говори този идиот по горе . Кой му дава право да дели хората на лагери . Тези комунистически приоми отдавна си отидоха . Само комунистите се ровеят в живота на неудобните и кадърните хора и когато им стане горещо припомнят дори детските им игри и грешки . При всеки скандал изкарват на Поюков че като ученик с приятели се скрили в гробищата да пият и като се напили бутнали няколко паметника . Чудо голямо , всеки ден сме свидетели на такива тинейжърски изяви . Па Велко много се загрижил за хр. гробища . Несъм проче нито един християнин до сега да напомня тази детинщина единствено Велко я ползва за коз а и Валя Мицикулева я пее на Хаджигаев . Айде стига вижте се първо вие тогава доносничети за хората .. По горе пищше за подвизите по Благоевград на велковия син , ами да разкажем ли и за подвизите на дъщеря му на него самия ?


17 Май 2010 11:49 | Антон
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Ако един човек е държал истински за ГЕРБ или на която и да е партия никога не прави такива показни демонстрации освен ако не му се плаща да ги прави . В България са еденици такива и какво стана с тях , провериха ги и всички се оказаха агенти на ДС . Така че нищо чудно в ГЕРБ Сатовча да е имало такива , Браво че хората ги усетиха бързо и им дадоха червен картон . Браво , така трябва , Хаджигаев забави изгонването на Давидов не било морално каза той а сега това морално ли е ? Красимир Каракачанов лидер на ВМРО - агент на ДС , Велко Давидов кандидан член ва ВМРО - агент на ДС . Страхотем тандем партия на агентите да си направят и да млъкнат .


17 Май 2010 13:49 | Един помак
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Нищо ново под слънцето - комунистите си обраха местата. ГЕРБ, ДПС, СДС, БСП, БКП - все едни и същи хора. Която партия дойде на власт, в нея влизат и се бият за постовете. А народа си е все така беден и очукан. Все ми е тая кой ще оглави ГЕРБ - те са всички еднакви ченгета. И всички се борят за парите. Не знам защо такъв цирк трябва да се нарича "новина". Когато изхвърлим комунистите, тогава вече ще има новина.


17 Май 2010 14:16 | Терезиева
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Г-жо Терезиева заглавието на тази статия трябваше да е следното "Мекерета Депесари и Ибрикчий се опитват по всякакъв възможен начин дори и чрез маниполация на избора да оглавят ГЕРБ - Сатовча


17 Май 2010 14:26 | 555
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Християнски гробища, много добро място за компания, пиене, гаджета и т.н. залитане и оскверняване на седемдесет гроба и хоп там кадето ти е мястото.


17 Май 2010 14:40 | 656
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Най голямата маниполация я направи д-р Ани Молова чрез нейните пациенти които не знаеха каде са ,лично г-н Хаджигаев ги питаше тези отрудени жени със забратки "Каде сте тръгнали какво ще има " и те скромно отговаряха "Не знаем само за десет минути сме и заминаваме на нивите ????" зА МЕН ТАЗИ ЖЕНА НЕ Е ДОКТОР ,след като си позволявш да маниполираш свойте пациенти , а чрез спечелване на лидерското място да маниполираш и г-н Парпелов а от там да се облагодетелстваш както до сега .А за злоупотреба с лични данни се носи наказателна отговорност,а и декларация сигорно е подписала .


17 Май 2010 15:22 | Докторка
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Г-Н Парпелов ,не бързайте да приемате поздравления, все пак има още един избор на Изпълнителна Комисия и там ще Ви оценят за работата Ви през последните години за тези 991 гласа от 15400 възможни .Оправдавате се с ДПС а след това приемате за членове в ГЕРБ хора от ДПС който със своето влияние работеха против ГЕРБ . Помни, с маниполаций може да постигнеш нещо но накрая винаги се давиш.


17 Май 2010 15:32 | 000
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Амет Доан взе власта в Сатовча ,да се готвят Гърмен,Якоруда,Белица и Г.Делчев


17 Май 2010 15:35 | ща
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Г-н Парпелов , на тези избори взехте 991 гласа на следващите Ви гарантирам 99. Честито?


17 Май 2010 15:48 | док
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

В Сатовча 283 гласа за ГЕРБ от 60 членове в Кочан 135 гл. от 230 чл.,в Слащен от кадето е и Председателя на ГЕРБ 32 гл. от 53 чл. и така на татък .Правете равносметка ????????


17 Май 2010 15:55 | до новите псевдогербери
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

да интегрирате дпс в герб както и да е.. политиката е мръсна, всички сме съгласни с това, народа какво ли не видя вече! Но да изсипвате толкова помия по Велко след като на всички им е ясна каква е всъщност истината и кой кой е, е най-малкото неморално и нечовешко. Тук прекалихте тотално и ще си плащате за всичко това!


17 Май 2010 16:13 | до секретарката на арбен
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Марио стига си писала поръчково под 100 имена ма парцал ибрикчииски. за тва ли та плаща Арбен мимен с народните пари


17 Май 2010 18:01 | еееооо
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Абе Джамале Даутево и с политиката се осра ,както със строежите по селата и пак ДПС ти е виновно.А сега на къде бе Джамале като никъде не си желан вече.А що се отнася до кюфтетата и ракийката където сте яли и пили станахте като децата " На си ти куклата, дай си ми парцалките''


17 Май 2010 18:58 | иван
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Браво момчета! Давйте все така!


17 Май 2010 19:34 | ех
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Ех Венко,къде си бе приятелю.Кажи си тежката дума по тази дописка на твоята приятелка.


18 Май 2010 01:27 | ние
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

А къде да отидем тогава ние разочарованите от ДПС и Ахмед Доган . Насила ни връщате в тази партия която ни лъга толкова години . вярно е че на парламентарните избори страхът и натиска бе огромен но вече не ни е страх от нищо . Доган не е на власт и нищо не зависи повече от него . Благодарение на ГЕРБ ние получихме свободата си сега разни местни ибрикчии и интересчии не ни разрешават да членуваме , а как без нашите гласове ще победи ГЕРБ на идващите местни избори .Ами никак . А може би това е целта да ни прогонят от ГЕРБ за да остане ДПС на власт в община Сатовча ви веки и веков . Тъкмо прогледнахме и сега такива като Велко давидов се опитват да ни избодат очите . Ами при кой ще отидат да агитират на изборите като така постъпват с нас . Искат да ни капсоловат в ДПС и пак те да имат мнозинство защото гонените и обижданите гласуват на инат .


18 Май 2010 01:35 | ние
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

за едни кирливи пари ще се изтрепете . На нас пари не ни трябват трябва ни свобода и закони които да ни защитават интересите и бизнеса . Достатъчно сме трудолюбиви че да си изкарваме парите . Некадърниците обаче не ни дават да припарим в ГЕРБ защото под заплахи и закани са ни карали под строй да гласуваме толкова години за ДПС . Няма полза никаква от деления а точно това се цели в момента С кой Велко Давидов ще победи ДПС 6000 гласа до сега са изтръгвани от народа насила а когато дойде времето да гласуваме свободно и по съвест ни гонят от ГЕРБ. Това не е ли конспирация и провокация които още от сега са ршили изборният резултат . Ей хора осъзнайте се всички сме едно и само обединени ще отстраним от власт оялите се депесарски вождове . Не ни гонете от ГЕРБ необходими сме ви .


18 Май 2010 01:36 | венко
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

точна е както винаги


18 Май 2010 15:23 | казанова
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

А бе тази ли е дето на снимката така известната докторка от кочан АННИ МОЛОВА,мале та иаз си я приставех много по красива и симпатична а тя е била като смарта грозна направо да те побият трапки,и то имало в нея и номера даже ма ти госпожа не ставаш за ништо каде си трагнала да се правиш на ква ли не,и как само се нагодила да я снимат запази си снимката като те дадат на сад за фалшифициране на документи и злопутреба сас лични данни,там ша ти трябва!!!!


19 Май 2010 08:00 | коко
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

еи .... вън от сатов4а колко гласа имаш там бе... нали ленко такъв как се събрахте по интернет ли мошеници все...


19 Май 2010 09:03 | до Венци и Велко
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Големи сте нещастници вие двамата бе . Сами си пишете коментарите сами се хвалите и се помпите със самочувствие . Не разбрахте ли чи първо населението на Сатовча ви е било шута отдавна сега ви го биха и от ГЕРБ. Такива лекета никой и никаде не ги иска . След изборите нали Велко парадираше че Бойко Борисов му е подарил черния джип за отличната му работа . С Борисов искаше да си измие поредната далавера , ето кой черни и подронва авторитета на ГЕРБ да не говорим че всичко по- горе написано против гЕРБ е именно от Велко , Венци и техните мекерета които се бият в гърдите че едва ли не са готови да умрат за ГЕРБ V Кой вярва на такива лъжепатриоти които крещетят по площадите и които задкулисно плюят ГЕРБ и неговите ръководители . Хората не пасат трева господа ибрикчии единствената ви цел да сте в ГЕРБ са облагите но няма да ви огрее .


19 Май 2010 09:08 | VVV
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Всички хора които искат промяна в статуквото са добре дошли . Бивши членове на ДПС, БСП, РЗС и други без право да са членове или лидери на ГЕРБ . Само редове членове . Няма кой да спре този процес . А Велковци и Венцивците се страхуват единствено от това че в ГЕРБ вече влизат кадърни и отговорни хора които ги превъзхождат във вкссяко едно отношение а те остават на заден план . Това им е проблема на тези хубавци не че толкова ги е еня за ГЕРБ.


19 Май 2010 09:15 | до казанова
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

за такава жена не можеш и на сън да си помечтаеш не можеш да си мечтаеш за такава жена дори и в най- смелите си мечти даже затова е по добре да си обика ляш по магистралите и да си чукаш спинаджииките колкото си искаш така че по добре си трай и не плюй по нидостижимата си мечта . която не е лъжица за твоята мръсна уста . Тестото е друго няма нищо общо с твоето дето е замесено със 80% трици и пепел. 908


19 Май 2010 14:31 | до09,08
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Брато на мен такава лажлива и измамна жена не ми трябва,последа се срамувам от нея че е цела докторка и си позвлява да лаже хората по наи долния начин да води хора като членове на герб а пак те да сас наван от страната,и даже има и хора кото ненаят че дори членуват в герб.а кажи ми отворко за кво е тази.и как може да се доверим хората на такава жена но тя може утрешния ден да ни отрови с някои лекарства ако не гласуваме за които тя каже,кои знае на такав човек неможе да се разчита но нека да видим кво е стане всичко е много ясно горе!!!!!!!


19 Май 2010 14:33 | и
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

не искам да меччтая,сигорно този или тази дето пишете сега сте или малоумни или по грозни от нея та да се хаванете сас тва чудувиште недно.


22 Май 2010 22:48 | Е бре бе.......
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Е бре Велко бе когато работиха за теб и синчето ти всички бяха много красиви,цялата община беше приказка за теб.Сега когато блесна голата истина,че ти си никой в тази община и никога не си бил някой,освен един голям крадец и мошенник.Ти го видя с очите си,сега всички са грозни и страшни за теб.О,времена!О,нрави!


22 Май 2010 23:07 | Доброжелател
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Жената си е много на място.Тя е всичко "НАЙ–" в тази община.НАЙ-добрият Доктор,това го казват хората в цяло Сатовчанско и околните общини.НАЙ-умната,защото не се предаде на фалшификатори и мошенници.Че е красива това го виждат млади и стари и слепите дори!
Душевната красота е нещо което не се дава и взема.Това е дар от природата.А Докторката блазя И,надарена е пре щедро.Кой не би завидял на толкова дарова,като някои хора нямат и троха от това.


23 Май 2010 09:50 | Сатовчанци
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Както е видно във форума някои хора са се побъркали от злоба.Чак всички им се виждат двоини и грозни.Признайте си като хора,че не сте победители и това е.Но големият проблем е че Вие Велковците не сте хора.Кога ли сте били е въпроса?Истината винаги е била една,това го знае общ.Сатовча.Това че се самозаблуждавате и си вярвате дори,кой ви е ви е виновен.Пак ДПС,Арбен,Секретарката му.Дрън,Дрън! Истината рано или късно побеждавам,а лъжата излиза на яве.Казал го е народът,а от народа по мъдар няма.


23 Май 2010 09:57 | Дарак
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

На крива ракета космосът и пречи.Велко си оплеска пейзажа от Сатовча до София и после всички били виновни.Цял областен управител му връчи заповед за изключване на мегдана в Сатовча.Ясно че за това заслугите са лично негови,никой друг не е виновен.


23 Май 2010 15:28 | 12
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

но сас вашата помощ и топене се стигна до това но нека да видим кво ша стане не барзаите последния се смее най добре!!!!!!


24 Май 2010 12:51 | juja
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Злобата почивен ден няма ,почиват само некои лентяи дето си мислят че без тях не може.Заира интригантката та тя работи само на площада а пък вечер кой знай къде ходи по доспашките криви улици и кафенета.Нарежда се наред с безделниците от пенсионерскиа клуб като доктор Цачев на коъто тя помогна да заграби Тузлуолан.Да разделят парите от САПАРД и да лъжат народа че не е земал пари субсидии. Да го разправят на шапката ми. Нека да се видят мекеретата като тях дето екплоатират хората в буквалния смисъл на думата. И заира и Цачев са лисици и първите крадци и разбойници в сатовча. чак след това се нареждат други дето окакатиха нашта гора. Охрадаха я като Пламен от Кочан дето не се наяде , дето получава солидни рушвети над 20 хилядарки. По големи крадци от тях няма в Сатвча


24 Май 2010 12:58 | juja
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Погледнете ги как се разпореждат като дерибейовци. Как получават заплати само на гърба на другите. Заира получава заплата, койлкото двама служители от общината.Тая стара кранта не е заработила и един лев в общината само сплетничи и окипазява хората. Цавеч през целия трудов стаж не е изработил и един работен ден. Все на някой на гърба е -шеф на болницата - умърли сувати надор, ограби сатовчанци със земяна на Тузлуолани заговорничи с Заира и с Пламен влизан в заткулисни игрички които са твърде прозрачни за хората. И тримата са сменили не прекалено много партии- може би имат опита от всички и сега правят нова а може би новата ще се казва "крадеца казва дръще крадеца" Тя тази партия най много им подхожда.
Историята ще си покаже кой какво е свършил, тогава някой ще го е срам, ако има срам разбира се


24 Май 2010 13:02 | ДО ЖУЖА
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

КАКВО МА ЗАВИЖДАШ НА ЗАЙРА. ПИШЕ СЕ ЗАЙРА С Й , А НЕ КАТО ТЕБ. ПЪРВО СЕ НАУЧИ ДА ПИШЕШ, А ПОСЛЕ ПИШИ ВЪВ ФОРУМИТЕ. ЗАЙРА И ПЛАМЕН СА СИ БИЛИ ВИНАГИ ПРИЯТЕЛИ . ЕДИНИЯТ ВИНАГИ Е ЗАЩИТАВАЛ ДРУГИЯТ ТЕ СА МНОГО ПО БЛИЗКИ ОТ ВСЕКИ ДРУГ ОСОБЕНО СЕГА КОГАТО И ДВАМАТА РАБОТЯТ ЗА ГЕРБ.


24 Май 2010 13:16 | 999
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Близки са защото и двамата са самолюбци и искат да на най-отгове, но не са се погледнали в огледалото. За там не ги бива. Нито единия нито другия. Единият- Зайра трябва много хляб да изяде, за да стигне интелекта и постигженията на Арбен. Но уви няма да го постигне, дори ако Арбен стои на място, а тя с космическа скорост се опита да го мине. Той е АСЪТ в общината. Дори и да не ми харесва да го призная е така. Поне като се обърне човека назад има какво да види - направил е нещо ( за някои малко за някои много). А те какво са направили - Единият троши християнски гробове, опитва вкуса на няколко партии, облагодателства се от ДПС, съсипва горите на общината а после с цялото си нахалство става член на ГЕРБ. къде сте хора Вие от ГЕРБ знаете ли къде сте тръгнали. Знаете ли с какви подлизурковци си имате работа с какви мазници като Зайра , Пламен и Цачев. та и тримата са от един дол дренки. И тримата са А другият - Пламен. Пламен е мекере от всякъде. поднесоха му директорскиото място на


24 Май 2010 13:20 | До 999
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Троянски кончета са и тримата, личи си им. Зайра съботира работата на Арбен, Плавен съботира работата на ДПС, Цачев е народен изедник- ограби народеца на сатовча. Дано да му преседнат паричките, които е полу(чил. Как не го е срем от хората на които казва ползизурското добър ден, и и м се успихва като пу..ка Безделвици са и тримата . Браво правилно разсаждаваш. Тези са мекеретата. политически проститурти, а и не само политически.


24 Май 2010 13:26 | рпт
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Не въвличайте доктора в интригантските истории на Зайра и Пламен той не е политик, а е доктор- цачев де. такъв доктор, че ако си болен сам ще умреш, за да не те лекува. Ами докторката моллова. Защо я притеснявате жената - та тя си търси начин за публичност за изява и напредък. до сега никой не й е давал тази възможност. А що се отняся за това че ползва пациентските листи и информацията до личните данни на пациентите. това го правят сички доктори, включително и Цачев и брат бу бойко зъболекаря. Крадат от Здравната каса, гледат си пилета и се радват на успехите си. погледнете ги какви здания имат Зайра, -толкова имоти иди доказвай че не е крала от държавата, Цачев публично окраде народа на сатовча с Тузруолан, освен кражбите в Здравната каса. Пламен прали огромно здания в Кочан с джакузита с фитнес център в къщи. Да пита човек за какво му е фитнес Та той отдавна е загубил форма - шкембелии и тримата.


24 Май 2010 14:09 | гошо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Така и не ми стана ясно какво общо има има общината със събранието на ГЕРБ. та там всички са ДПС.


24 Май 2010 14:15 | до гошо
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Лъшеш се мой човек там има ГЕРБ, като започнеш от заместник кметицата Зайра, минеш покрай Подземната комисия и стигнеш до Анета. даже Анета Петева е дала домашният си адрес на Велко Давидов по време на изборите, ходи на събранията на ГЕРБ тя им е ВеКеРеТо в общината. Тази баба Яга е доносникът на ГЕРБ. Може всички да се Депесари, но тя е от Цереуто, Контраразузнаването и т.н. Тя е особен случай. Предлагала се на Пламен поюков докато бил заместник кмет в предишния мандат на Мименов. Тази стара вещица е контрабандист. Краде пари от хората уж таксата била а пък после я прибирала в лявото джобче. Тая стара парантия си мисли че е несменяема и че може да си прави каквото иска.


24 Май 2010 14:17 | 000
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

За нея- Анита всички са крадци и разбойници, лекета и маскари. Ами да се погледне в огледалото и да погледне свмъртта отсреща.


24 Май 2010 14:21 | ели
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Красимира Айвазова откраднала горското и станала богата, зайра откраднала парите и направила голямо сдание, Арбен откраднал парите и направил хотел и т.н. Тя е вманиячена в криминални филми и всеки за нея е престъпник. Не казва нищо обаче за Пламен - по разбираеми причини. Стара, ама много стара пара......Изхабен парцал изтрита страница и так далъше и так далъше.


27 Май 2010 16:14 | 666
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Много болни мозъци в таз община Сатовча,пази боже....


28 Юли 2010 19:48 | :)
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Маскари с маскарите им




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар