Бойко Борисов в Сандански: Eврокомисарят "хвана за ухото" Орешарски и го изхвърли на дипломатичен език с думите: "Марш оттук некадърнико"!

14 декември 2013 16:01   24 коментара   34566 прочита


И на следващите избори ще ги бием с много и ще ги боли много

Не може един псевдофинансист да спре пенсионната реформа, която правителството на ГЕРБ започна, без да посочат какво ще се промени, за да бъде решен проблемът с дефицита на пенсионната система. Това заяви председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов пред над 100 младежи от цялата страна, по време на традиционния зимен университет на МГЕРБ, който се провежда в Сандански под надслов „Успехът в България – мисията възможна“. По думите му вчера рейтинговата агенция Стандарт енд Пуурс е опровергала твърдението на Местан от Боровец, който е казал, че това е най-стабителното правителство на България. „

Дълговете, които трупа това правителство, ще доведе България до криза в началото на 2015 г. Орешарски не е никакъв експерт. Пропагандата на БСП и ДПС го изкара такъв. Той провали България и като финансов министър, и като премиер. Местан и Доган ще изхвърлят Орешарски като един парцал, и тогава ще кажат, че БСП и ДПС нямат нищо общо с катастрофата. Ще кажат, че са се доверили на един експерт, но се е оказало, че не е експерт“, посочи председателят на ГЕРБ. Той припомни, че БСП обещаха 250 000 работни места, а не са създали нито едно. „На шестия месец им спряха еврофондовете. Но аз не се радвам, защото те са спрени и за нас, и за тях. Ако през май 2014 г. няма предсрочни парламентарни избори, катастрофата в България е неизбежна и няма нищо оптимистично“, подчерта Борисов.

 

„Пропагандата им иска да ни изкара всички маскари. Защото на тях им е ясно, че никой няма да си помисли, че са добри, но трябва всички да изглеждаме лоши. Те не са победили, ние сме победили на изборите. Те са купени шампиони. Обещавам ви, защото усещам пулса, на следващите избори много ще ги бием. Ще гледат вечерта и няма да разбират какво е станало. Сигурно пак ще се опитат да се изкарат победители“, заяви Бойко Борисов. Според него оптимизъм може да има само ако управляващите паднат от власт още в началото на 2014 г. „В противен случай след 2015 г. аз няма да пусна ГЕРБ във властта. С действията си е много вероятно управляващите да бутнат валутния борд и хората да изгубят отново спестяванията си, както се случи през 1997 г. Целта им е само да откраднат парите“, предупреди Борисов.

По думите му буквално онзи ден еврокомисaрят хвана за ухото Орешарски и го изхвърли от масата за преговорите, като му каза, че Еврокомисята ще преговаря вместо нас за Южен поток. „Това е дипломатичният език на ЕК, но на български това означава „Марш от тук, некадърнико!“. Няма по-ясен начин Европейската комисия да каже, че това правителство е некадърно“, посочи Борисов. Споре днего този псевдопремиер подписва нещо с „Уестингхаус“, което никой не знае какво е. „В това нещо се казва, че държавата няма да плаща нищо за 7-ми блок. Така Станишев беше казал, че държавата няма да плаща нищо за „Белене“. Но задължиха НЕК, а НЕК е държавна. Похарчиха милиони за един гьол и излъгаха Северна България. Това направи лицето Станишев – излъга!“, категоричен бе Бойко Борисов и допълни, че да се подписват договори без конкурс, е върла степен на корупция, а лихвите по дълговете, които управляващите трупат в момента, ще бъдат плащани от следващите поколения.

 

„Колко години Доган е мандатоносител и управлява България? Истината е, че в момента Българя се управлява от Доган. Аз не хваля Доган, но казвам истината“, заяви Бойко Борисов. Пред младежите от ГЕРБ той посочи, че в страната ни в момента има тотална медийна забрана да се говори. „Цветанов го скъсаха, а Бисеров изчезна от медиите - вторият човек в ДПС, зам-председател на парламента, участвал в създаването на толкова много закони, и все едно го е нямало. Хиляда пъти са ме питали какво ще правя с Цветанов, а колко пъти отидоха да попитат Доган знае ли какво е правил Бисеров.

Знаел ли е какво прави Бисеров, според вас?“, попита Борисов. Той бе категоричен, че сега ДПС си прави патерица с партия ПОМАК. Другата е „цензурата“. „Така си осигуряват две патерици, ако Атака не влезе в парламента“, предупреди председателят на ГЕРБ. Той подчерта, че в момента тези хора и депутатът Ахмед Башев подлагат на зверска разправа хората в Гърмен, подкрепили на частичния вот за кмет там, кандидата на ГЕРБ, като вече са зпочнали първите уволнения на хората работили в щаба на ГЕРБ по време на изборите.

Борисов посоччи, че проблемът с Волен не е с ВЕИ-тата, а това, че Европа тотално не го иска. „За БСП и ДПС той е тежест. Затова се помпа толкова „цензурата“ и партия ПОМАК. Те вече правят сметка Ахмед Доган как да управлява в следващия парламент, както го прави сега. Мислите ли, че нещо се решава от Местан, освен да говори гладко в парламента? Всичко се решава от Доган“, подчерта Бойко Борисов. Председателят на ГЕРБ припомни, че го подслушват и в тоалетната, а наскоро Местан каза, че ще излизат още записи. „Откъде Местан знае, че ще излизат още записи? Питайте Доган дали има суматоха в София, защото шефовете на служби му се отчитат директно на него. Затова и Бисеров така го скриха. Там действа закона на мафията – омерта“, каза Борисов.

 

Радвам се, като виждам как израстват кадрите на ГЕРБ, каза още Бойко Борисов. „Винаги съм отчитал това, което Ханс Зайдел прави за България. Въпреки това, и на тях им създадоха проблеми, като им запорираха сметките“, подчерта Борисов в началото на семинара. По думите му това не е правено никъде в Европа, освен в Санкт Петербург. „Това правителство се намърда в такива скандали, че февруари месец ще има много тежки отзиви от Европа“, допълни председателят на ПП ГЕРБ. Той благодари на фондация Ханс Зайдел, затова, че толкова много години поддържа ГЕРБ. „Ние останахме единствените независими политици. Това е най-доброто наследство, което аз ще Ви оставя като партия. Вие ще управлявате своето бъдеще, за да може хората да се доверяват на вас“, категоричен бе Бойко Борисов пред младежите от ГЕРБ. Вие ще сте новите депутати и в Европа, и в България. Вие ще сте новите министри. Затова германският данъкоплатец Ханс си дава от заплатата, за да ви обучава. Ние си имаме приятели в Германия, във Франция, в Щатите и навсякъде.

За вай-важния в Благоевградска област инфраструктурен проект - автомагистрала „Струма“ Борисов заяви категорично, че управляващите ще го объркат. „Някакъв си зам.министър обявява, че единия от предвидените попроекта тунели в Кресненското дефиле, ще го пратят в Габрово. Това няма как да се случи, защото за този проект трябва да изпълним това, което е заложени – нито повече, нито по-малко“, коментира Борисов.

П. Петрова


Още за: Сандански   избори   визита   Още от: Политика

Принтирай статия
24 коментара
14 Декември 2013 16:16 | ДОКТОРА
Оценка:
15
 (
91
 гласа)

БОКЛУКА ПОЖАРНИКАР, ПАК ПОВРЪЩА ТЕНИЯ И ГНОЙ В САНДАНСКИ !!!МУТРО БУДА!!БУДА, ВЕЧЕ СИ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП И ОТ ТЕБЕ СТАВА САМО ЗАТВОРНИК, МРЪСЕН УБИЕЦО, НАРКОТРАФИКАНТ И КРАДЕЦ №1 НА РЕПУБЛИКАТА !!


14 Декември 2013 16:28 | Румен
Оценка:
11
 (
43
 гласа)

За да каже Тодор Живков чé " Партията греши като допуска да дава някой път и възможност на неподготвени и откровено некадърни кадри да се издигат на ръководни длъжности, то това е все едно да направят министри тези дето ни охраняват"Ама явно тези дето са ги охранявали са се научили да лъжат повече от тях.


14 Декември 2013 16:43 | тъч
Оценка:
17
 (
59
 гласа)

ДАНО НЕ ДОЧАКА ПЕНСИЯ КРАДЕЦА МУ С КРАДЕЦ---КАКВО ИСКА - ЖЕНИТЕ НА 100 ГОДИНИ ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТ..... НА СЛОНА ЧИКИИ ЩЕ БИЕ НА ИЗБОРИТЕ- ИДИОТА МУ С ИДИОТ.


14 Декември 2013 18:09 | 123
Оценка:
25
 (
39
 гласа)

Къде е Георги Шапков от Престиж Бизнес? Преди постоянно позираше с големците от Герб. А сега?


14 Декември 2013 18:45 | Симо
Оценка:
15
 (
41
 гласа)

Футболист, пожарникар, каратист, "политик"... и още много. Как ли го прави? ....тцтц срамота


14 Декември 2013 19:04 | анонимен
Оценка:
17
 (
49
 гласа)

Не мога да повярвам, че този човек, с този махленски език, има докторска дисертация. Както и да ни убеждават това е направено или купено. ББ няма акъл за две стотинки, той освен да хленчи, че някой му пречи, може само да говори глупости - аз ще дам, аз няма да дам, аз ще бия, аз, аз, аз... И начинът, по който е прегърнал т. е. се е овесил на тези две фльорци, говори за липса на поведение и всякаква изисканост, каквато би трябвало да демонстрира обществена личност като неговата особа, ама пожарникар, Буда и т. н.


14 Декември 2013 21:54 | 123456
Оценка:
1
 (
21
 гласа)

Дани миличка много си сладка и аз искам да те гушна със теб сме дерзай


14 Декември 2013 22:01 | Сандански
Оценка:
6
 (
30
 гласа)

Нямаше ли кой са го гръмне тоя помак ?!?
А каза ли им на тъпите парчета от Сандански в коя банка са му 4-та милярда Евро, а???
Дето ги краде до сега. И иска още да краде, защото никой нищо не му направи като го свалиха, нали?
БОКЛУК!!!


14 Декември 2013 22:34 | КИ
Оценка:
1
 (
25
 гласа)

Опорните точки на Мая и Киро няма да ви помогнат хейтърчета. Ще дойде вашия беславен край.


15 Декември 2013 08:53 | ОХТИ
Оценка:
-2
 (
34
 гласа)

САМО ЗЛОБАРИ, КОМПЛЕКСАРИ И ДЪРТОФЕЛНИЦИ СА СРЕЩУ БОЙКО. ТОВА ЛИ ВИ Е ПОЗИЦИЯТА ТУРЦИТЕ ДА ДОЙДАТ НА ВЛАСТ, АМА ТОГАВА МНОГО ЩЕ РЕВЕТЕ И МНОГО ЩЕ ВИ БОЛИ... СТАНИШЕВ МНОГО СЕ ГУШКА С ТУРЦИТЕ, ЗАЩОТО ОБИЧА ДА БЪДЕ ОБИЧАН... ТОВА ИСКАТЕ ВИЕ ГНУСНИ И СМЪРДЯЩИ ЛЮДЕ. ПРОДАЖНИЦИ!


15 Декември 2013 09:15 | ********-
Оценка:
-1
 (
33
 гласа)

На дипломатически език означава, че нямаме право на собствена социална (и каквато и да е друга) политика и трябва да слушкаме Брюксел. Никога повече ГЕРБ!


15 Декември 2013 12:25 | ОХТИ
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

до господин ЧИТАТЕЛ :НИЕ МОЖЕ ДА СИ ГЛЕДАМЕ РАБОТАТА, А ВИЕ И ТОВА НЕ УМЕЕТЕ


15 Декември 2013 20:06 | Кирил
Оценка:
-1
 (
15
 гласа)

Тези комунисти трябва да се махнат от властта стига са крали държавата, с тях на власт никога няма да се оправим. Веднъж ще се появи някой който се опитва да направи нещо и те се стремят да го спънат само ГЕРБ.


15 Декември 2013 21:19 | XviD
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

БАЩИЦАТА :D


16 Декември 2013 02:26 | ХА ХА
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

ТОЗИ СИ Е ЗАБРАВИ ДА СИ ИЗПИЕ ХАПЧЕТАТА.
КОЙ ВИ ВЗЕМА НА СЕРИОЗНО ВЕЧЕ ГРОБАРИТЕ НЕ Е ЯСНО, ОСВЕН ВАШИТЕ БОЛНИ МОЗЪЦИ


16 Декември 2013 13:10 | тън тън
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Комунизма си отива, комунисчетата лаят.
Спрете се бе, който и да е бил и да е такава популистична и подла партия като вашата няма.
Ако някойи са крали 3-4 години, вие крадете 104. Съсипахте и обрахте българския народ.
Не ви ли е срам, че зад всеки ъгъл ви оплюват и скандират оставка.
Не ви ли е срам за това, че вие доведохте страната до това положение, на омраза и разидинение...
Извинете са на българския народ за безчинствата 1944-1946


16 Декември 2013 14:16 | потърпевш
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

Последни вопли, стон на един умопобъркан, политически труп, болен мозък, жалка утрепка в дън земята да потънеш ти и всички твой последователи, дави се връщат 100 пъти повече злините които причинихте-АМИН


17 Декември 2013 10:06 | Аз
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

Бойко 10 години ги биеш на всички избори. Нека си плюват и злобеят.
А плювачите са истинските болни мозъци в тази държава


17 Декември 2013 22:15 | Да
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Вярно е. Брисов ги бие на всички, но с наша помощ. Пак ще ги бием.


22 Декември 2013 22:44 | лили
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Незнам дали демокрацията в която живеем не е демокрация, или ние не я разбираме добре. Всеки който се докопа до депутатско мяксо или се издигне в ерархията става недосегаем, със самочуствие на нещо велико, но и богатгаш, и то какъв-с окрадените пари от бедния българин. Ако пък стане министър, заместник или ПРЕЗИДЕНТ, ЗА ГОДИНА. ДВЕ СТАВА МИЛИОНЕР ОТ ЧЕСТНО СПЕЧЕЛЕНИТЕ КРАДЕНИ ПАРИ, и се самозабрави кои е и от каде е тръгнал. Всички работят за народа, за държавата, боли го за народа докато си напълни бисеровата гуща, и след това дим да го няма. Незнам до кога ще трае тази рая тези крадци, дето изнесоха богатствата и парите в странство. Ще дочакаме ли един бэлгарски ПИНОЧЕТ, да реши проблема с всички хайдуци и да изведе страната ни на пред с икономиката, както Пиночет направи с Чили?


25 Декември 2013 17:19 | Даме........
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Този си е объркал професията, става само за бияч и нищо друго !Липсвот му мутренските години от прехода! Колко ли кокали е изпочупил, колко ли майки е разплакал, колко ли лъжи е изказал и колко ли книги е прочел ? Аз зная само за Винету .....


09 Януари 2014 19:29 | ДО ЛИЛИ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Браво... нещо умно най- после прочетох до тук..... малко като съдържание, но много вярно.... ето такива коментари трябва да се пишат, а не разни простотии..... но разбирам, че тези хора имат нужда от разтоварване, защото им е дошло до гушата.....


12 Януари 2014 15:28 | до Лили
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Късно е либе за китка! Това за жалост нема да се случи, докато мие сме живи! Не може да си бил Министър Председател а да се снимаш сякаш си в някоя махаленска кръчма!?! Тоя зелена балка няма ли ПР, който да му каже, как да се държи? Лили, да знаеш власта размива ценностната система и разваля човека!


23 Януари 2014 19:34 | ВАНДИ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

вие македончетата още си чакате Лазар Причкапов, да ви ремонтира, че след като построи 30 години никой не е ремонтирал построеното! Гласувайте си за комунетата и ще ви изкупят тютюна по 3 лева килото! Вижте фона на снимката! Зад Станишев никога няма да видите такъв фон! И лицата на протеста вижте! И ги сравнете с Мишо Шашмара и Каратанчев! Просто пропаст! Така е и с двете Българии, тази на успелите и градивните и онази другата на червените другари, дърпаща всички ни назад и пораждаща злоба у роба!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар