Бодигард на братя Галеви назначен от кмета Ат. Янев за главен експерт в община Дупница

16 февруари 2010 00:20   11 коментара   21245 прочита
Ат. Янев
Ат. Янев


Ат. Янев

Йордан Васев бе уволнен от предишния управник П. Дангов, след като бе забелязан да дава нощни дежурства пред заведението “Империал” на ексбаретите-консултанти

Бодигард на братя Галеви е назначен за главен експерт “Енергетика, отопление и вентилация” в община Дупница със заповед на кмета Атанас Янев. 45-годишният Йордан Васев, който е бивш служител на община Дупница, се върна на работа отново в общината с трудов договор. Той е познат на дупничани като служител по сигурността и класифицираната информация от времето на Първан Дангов. Екскметът и настоящ независим съветник Първан Дангов го освободи, като го заподозря във връзка с братя Галеви. Лично градоначалникът и служителите му го забелязаха да дава дежурства пред заведение “Империал”, стопанисвано от баретите. През деня е служител в сигурността и класифицираната информация в общината, а вечер охранител на братя Галеви, беше основният мотив за отстраняването на Йордан Васев, според информация от пресцентъра тогава.

Йордан Васев е бивш офицер от армията, след отстраняването му от Дангов той започна работа към транспортна фирма в столицата. Дупничани подозират, че е работил към “Юнион Ивкони”, но информацията не беше потвърдена.

11 коментара
16 Февруари 2010 03:12 | usa
Оценка:
12
 (
54
 гласа)

воико от софия ж дупнитса отиваи и ги затжори ина4е 6е махнат даржавата от европа и после и визи нема да ни дават


16 Февруари 2010 04:14 | димо
Оценка:
24
 (
74
 гласа)

Шоуто я Дупнишкият Цирк никога не е спирало!!!Нон стоп се весели града разположен под Братя Галевият купол.Много са малко хората които са в състояние да разберат колко надълбоко е навлязла Галевизацията вДупница....Та кмета е една послушна марионетка....Какво може да се очаква от зависим кмет избран с парите и помощта на местните феодали(мафиоти),освен да изпълнява разпорежданията им.Така са наредили,така ще бъде!!!!Ама защо се чудим!!!Такава е цялата държава.Нали четете на какво ниво е играл техният приятел Алексей Петров в държавата.Ами Красъо Черния в така наречената ,,независима"съдебна система....Не е за мислене...Срещи с министри и т.н....Черни партийни каси!!!Кой мислите ги пълни????Ами тия бандити,дето се срещат с тия министри.Всичко е дай ми,да ти дам.Та затова с години всички се правиха на луди,нямало нищо нередно!!!А сега същите боклуци реват в един глас,колко надълбоко била навлязла мафията и скочиха да защитават държавността!!!Много е късно!!!


16 Февруари 2010 08:14 | Аз
Оценка:
23
 (
51
 гласа)

А октоподът - до къде ли е стигнал!!!!


16 Февруари 2010 09:19 | Важно!
Оценка:
-16
 (
86
 гласа)

Ай, сиктер, бе!
Защо трябва да четем всякакви слабоумици, единствено защото някоя писачка трябва да си избие парите за следобедната водка?!


16 Февруари 2010 11:20 | Мистър Пънч
Оценка:
6
 (
18
 гласа)

Ало, Дупница ! Пътеката за Галевите направиха червените престъпници, соцкомунягите !


16 Февруари 2010 11:31 | Октопод
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

Операция Октопод 2 трябва да се проведе и в Дупница.Там пипалата на Галеви са проникнали навсякъде-бизнес,полиция,прокуратура,съд...За общината да не говорим-тя си е тяхна частна собственост.Трябва да натръшкат Леонардо и Тони по земята с белезници и да ги затворят в една килия след това с техните приятели-братята, в Бобовдолския затвор!


16 Февруари 2010 14:46 | Аз!
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

Нито един не е назначен след оценка на качества - всички Кметът ги набутва ей така - кой приятел...кой близък...кой слуга...кой подмазвач....


16 Февруари 2010 22:12 | и аз не знам кой сам вече
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

???????? не мога да се начудя на изцепките на кмета, та нали Дупница е една шака народ бе Наско? толко ли не можеш да се усетиш? Ако не познаваш хората, питай бе!!!! но правилнитв хора!!!!!!!!!Събуди се!!!! Имаш още малко време!Или си дай оставката!
Твой избирател.


16 Февруари 2010 22:21 | и аз не знам кой сам вече
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

направи си труда да разбереш защо прават /НЕЩО/? в Дупница????


17 Февруари 2010 07:08 | Каптагон и Амфетамин
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Това нещо е синтетиката.....Трябва да се пази производството...Чужди не се допускат,наблизо.Ще издадат фронта!!!!За какво мислиш са купили 30 общ.съветници,начело с кмет и председател....Бизнес интереси...Даже и това не е.Какъв бизнес ???Те направо си крадат,разпреелят порциите на властта.Ама да не мислиш че това са кмет или председател на общ.съвет.Нееее това са БРАТЯ ГАЛЕВИ,другите са КУКЛИ НА КОНЦИ.И така ще е докато и тях ги сграбчи властта като помака Алексей.Идва и тяхният ред ако не избягат навън!!!!Пътници са.....




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар