Благоевградчанинът Вл. Димитров осъди действията на парламентарната група на АБВ, подкрепила загробващия дълг от 16 млрд. лв

26 февруари 2015 11:41   4 коментара   11547 прочита


Като член на НС на ПП АБВ Димитров се закани да преосмисли членството си в партията

Остра позиция срещу действията на парламентарната група на АБВ, не спазила решение на Националния съвет за противопоставяне на искането за дълг, един от основателите на АБВ в Пиринско Владимир Димитров, разпространи гневна позиция. Ето какво казва Димитров:

Като член на националният съвет на ПП АБВ и като гражданин изразявам остро недоволство от гласуването на Парламентарната група на АБВ в подкрепа на новия дълг от 16 млрд. лева.

Неспазването на решението на Националният съвет за противопоставяне на искането на нов дълг е сериозна политическа грешка и ще нанесе трайни негативни последици в развитието и бъдещето на нашата млада политическа сила и влиянието й сред българските граждани. Подобни стъпки водят до вътрешно напрежение, размиване на политическите ориентири и загуба на обществен авторитет и позиции. За това настоявам за спешно свикване на заседание на Националния съвет на ПП АБВ за разглеждане на позицията на Парламентарната група и съответни мерки за неспазване взетите преди това решения от политическите органи.

Ако това е начинът да правим политика и в бъдеще, си запазвам правото за преразглеждане на участието си в активния политически живот.

П. Петрова

4 коментара
26 Февруари 2015 12:05 | до АБВ
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

Веднага този да се изключи от партията . А и много поздрави от д-р Пандев и "приятели" от София


26 Февруари 2015 12:47 | НАСКО
Оценка:
5
 (
19
 гласа)

Приветствам г-н Димитров за гражданската позиция. Точен както винаги.


26 Февруари 2015 13:48 | смях
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

тоя па на какъв се прави, абе алонколлу да не мислиш че тия дебелаци от измислената ви партийка се интересуват от теб или мнението ти. или май идват избори и някои гладят панталоннннниииии


27 Февруари 2015 12:13 | червеи
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Защо админтистраторите на сайта постоянно чистят най-лошите, а в случая най-верните коментари за това просто ченге Владо Димитров????




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар