Бл. Калъпсъзов, Д. Танев и В. Коемджиев лансирани на тайни преговори за председател на ОбС - Петрич

02 декември 2009 00:18   4 коментара   12159 прочита
Бл. Калъпсъзов
Бл. Калъпсъзов


Бл. Калъпсъзов

Продължават политическите интриги в южния град

Три са лансираните имена за нов председател на ОбС - Петрич: Благой Калъпсъзов от ВМРО, инж. Димитър Танев от ГЕРБ и Васил Кемджиев от НДСВ.

Както “Струма” писа, съветниците от БСП, ДПС, ВМРО, ГЕРБ и “Атака” на тайни срещи коментират сценарий за свалянето на председателя Стоян Николов.

И вчера нито един представител на политическите сили в минипарламента не пожела да изрази позицията си, мотивираха се, че още всичко е в начална фаза и няма яснота как ще се развият неформалните преговори. Партиите Българска социалдемокрация, СДС, “Гергьовден”, Коалиция независими земеделци и радикали и Земеделски народен съюз са на мнение, че на този етап не е най-важното смяна на председателя, а определяне на приоритетите в работата на местния парламент.

Стоян Николов вчера е провел няколко телефонни разговора с представители на партиите, за които се твърди, че са склонни да гласуват срещу него, като се е интересувал от мотивите им, подтикнали ги да предприемат подобни действия.


Още за: ОбС   председател   Петрич   Още от: Политика

Принтирай статия
4 коментара
02 Декември 2009 13:08 | Петричанин
Оценка:
-2
 (
30
 гласа)

Танев е най-сериозният,за този пост.Умерен е в изказванията си и е от управляващата партия.Така ще може да иска повече пари за благоутройството на Общината и няма да участва в тъмни сделки,прогив интереса на съгражданите и избирателите на ГЕРБ.Очакваме много от него и нека не си дава самоотводи,а се заеме с тази задача.Поткрепете го в наш интерес е.


02 Декември 2009 14:50 | Мустафа Ибрахим
Оценка:
5
 (
21
 гласа)

Време е община Петрич да се освободи от СДС боклуците - Мендовския неграмотник, инж.Азис, инж. Туфчо-Пуффчо и др. подобни. Най-добре е Д.Танев като представител на ГЕРБ да бъде председател на Общинския съвет и връзка с централната власт. Иначе загиваме бавно...


02 Декември 2009 16:12 | Муте Антов
Оценка:
3
 (
21
 гласа)

От Мендовски и Туфчо по прости няма да намерите,за тези постове.Но явно това е удобно за нашия Кмет.


02 Декември 2009 18:42 | Муте Антов
Оценка:
12
 (
32
 гласа)

Та има ли още БСП в Петрич???




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар