Бизнесменът Ст. Саев влезе в кабинета на отстранения д-р Л. Димитров

07 март 2011 00:08   6 коментара   37338 прочита

Оглави Дирекцията по безопасност на храните в Кюстендил

Кюстендилският бизнесмен Стоян Саев оглави новата Областна дирекция по безопасност на храните в Кюстендил. Той седна в стола на дългогодишния началник на ДВСК в областния център д-р Латин Димитров, отстранен преди около три месеца от поста му.

Новият началник бе представен на подчинените си преди националния празник 3 март от директора на дирекция "Контрол" в новосъздадената Агенция по безопасност на храните в столицата д-р Лилов.

Стоян Саев е завършил Висшия селскостопански институт в Пловдив, със специалност "Агроном", и Висшия институт по хранителна и вкусова промишленост в Пловдив, със специалност "Технология на храните". Саев е бил директор на бившата Вакуумна фабрика в Кюстендил. От няколко петилетки е съдружник в частната фирма "Босто", занимаваща се с производството и търговията на консерви.

Новата структура Областна дирекция по безопасност на храните обединява под шапката си досега съществуващите структури РВМС, ДВСК, "Растителна защита", както и част от РИОКОЗ. Бившите контролни структури сега ще бъдат обособени в четири отдела в новата структура.

Както е известно, д-р М. Бащавелов само смени "фирмата" /ДВСК/ и остана шеф на новата агенция в Благоевград.

6 коментара
07 Март 2011 07:15 | сара
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Струмата ама не се правете на шантави, а вземете напишете, статия за Бащавелов и я изпратете на Найденов. Поне малко да го, подсетите" за какъв човек става въпрос. Нали джипове нещо му взимаха? Акции и т. н. а накрая -директор.


07 Март 2011 07:27 | pipi
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Много тихомълком си оставиха Бащавелов. ГЕРБ пак ли са без кадри? Или министъра ви е корумпиран?


07 Март 2011 07:29 | до Хаджигаев
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Хаджиплочков, колко пари взе от нашия, хубавец" М. Бащавелов, който е от РЗС да го оставиш на поста? Кажи поне колко върви при теб едно директорско място да събираме пари и за нашите деца, че за нас няма да стигнат.


07 Март 2011 07:31 | хахахха
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ГЕРБ пак без кадри. Както за кметски така и за служебни места. А ние чакаме кадрови промени в Благоевград. Браво Кюстендил!!!!!


07 Март 2011 07:57 | до горните
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

е как хаджиболтов да промени нещо като него не го броят в министерствата като сте заспали мулета да го крепите сами сте си виновни то в благоевград ми кажете къде са ви промените има стара поговорка нов бардак със стари к... расавици не става ама при вас от старите к... расавици е и хаджиболтов така че да ви е честито


07 Март 2011 09:49 | wertu
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Ей, голямо леке е този мишок бащавелов. Извъртя сума ти партии за да се задържи 14години на директорският пост. Като си спомня как се подмазваше навремето на Масева, за да назначат една седмица след като СДС взе властта през далечната 1997, световнонеизвестния плужек-мишо бащавелов




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар