Бившият СДС лидер на Пиринско Славчо Смилков в одиторския екип към ДКЕВР

24 юни 2010 00:16   6 коментара   24322 прочита
Сл. Смилков
Сл. Смилков


Сл. Смилков

Бившият шеф на “Електроразпределение” - Благоевград и бивш областен лидер на СДС Славчо Смилков е един от екипа на външните одитори, които направиха ревизията на енергоразпространителните предприятия в България /ЕРП/. Да, наистина съм ангажиран с ревизията от два месеца, поканиха ме от Държавната комисия за енергийно и водно регулиране /ДКЕВР/ и аз приех, все пак от година съм без работа, каза пред “Струма” Смилков. Той обаче отказа да изнася детайли от проверката.

Шефът на ДКЕВР Ангел Семерджиев, който е с неврокопски корен, преди два дни обяви, че на повечето от комисарите в регулаторния орган им предстои смяна, защото “работели различно”. Вече широко се коментира, че от комисията изтичат данни от одиторската проверка към ЕРП-та, това бил и един от мотивите за наемането на външни независими експерти като Славчо Смилков.

6 коментара
24 Юни 2010 13:45 | енергетик
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Е тва е голям майтап славчо и одитор - та той можеше да разлива вино на Трифун Зарезан и да пече кебапчета в двора на енергото.
Щом дкевр е опрял до такива "специалисти-рабфак" ШЪ е оправим енергетиката!!!


24 Юни 2010 14:17 | До енергетик
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Бая кебапчета си изял в двора на енергото.А предполагам, че Смилков те е назначил и на работа.Знае Ви всички далавери и сега май на много от Вас Ви пари под краката.
Преди година Вие него, сега той Вас.Давай Смилков.


24 Юни 2010 14:49 | Болен
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

СДС! СДС! СДС! А някои си мислят, че сте в опозиция.


24 Юни 2010 18:36 | до енергетик от запознат
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

май ви затреперват гащите а??? прецакахте го въпреки че ви оправи всички на работа и поддаржаше , подкрепяше и т.н. ама сега ще дойде момента да започнем любимото мазнене...


24 Юни 2010 19:16 | kd
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

На Зойчето искам да съм одитор............


24 Юни 2010 22:33 | до запознат
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

А бе ти си май болен - първо се научи да пишеш грамотно . след това си вържи гащите защото много смърдиш- от Петрич до Благоевград. А този дето сам си плаща статиите да научи как се пуска компютър. Два пъти го махат от енергото и пак се натиска - ама изпуска ли се софрата.БКП ; ДС ; СДС ; Атака а сега на къде - в ГЕРБ естествено!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар