Битката за управленски тронове! Мераклии за съветници и кметове "на рояци" в Благоевград!

14 септември 2019 16:32   84 коментара   65058 прочита


Протестърът, международен шофьор, Ал. Стамболийски влиза в битката за кмет, екскметът В. Смиленов също, вижте още

Инициативен комитет регистрира Александър Стамболийски като независим кандидат за кмет на Община Благоевград. Той е подкрепен от Илия Трунгов, Ивайло Василев, Стоян Кьосев, Румен Падърски и Румен Захаринов. Стамболийски ,който е международен шофьор и доби популярност по време на протестите срещу социалната несправедливост и тежкия живот,заяви намерение да се впусне в политиката още преди европейските избори.

Разбира се, протестите му се провалиха, но това явно не го е отказало от намерението да се пробва в кандидат-кметската надпревара. След като не успя да взриви държавата и да повлече хиляди недоволни след себе си, Стамболийски изчезна от публичното пространство, въртейки волана на камиона си по света.

Според мълвата тогава, организаторите на протестите се изпокарали, защото им свършил "стимула", мотивиращ творческите им натури към революция. Наскоро Стамболийски  се появи в залата на ОБС, представяйки пред местните парламентарсти някои наболели проблеми, които според него вълнуват обществеността в областния център.Засегна и темата с минералната вода до хотела на Р. Калайджиев, но така и не разбрахме каква беше целта на изявата му от трибуната на ОБС.

Днес обаче всичко е ясно ,взел си е отпуск ,за да се яви на кандидат-кметските избори през октомври,разчитайки на силната си разпознаваемост и трайна следа, която е оставил у благоевградчани,организирайки провалените протести в областния град, начело на шепата протестиращи срещу системата.

Като кандидат за кмет ще участва в изборите и уволненият школски директор, бивш областен управител и бивш зам.кмет на община Благовеград, Валери Смиленов, част от местната опозиция в областния град. До момента  в ОИК няма  постъпило заявление за регистрацията на Смиленов.

Сред кандидатите ,регистрирали се за участие  е и дъбравският кмет Росен Георгиев,бивш гербер,отказал се от партията. Той също се регистрира за кандидат-кметската надпревара. Албина Анева,адвокат, излиза от новоучредената партия "МИР", Румен Томов -подкрепен от БСП и издигнат от инициативен комитет, шефът на Топливо Иван Ризов от ВМРО, очакваме да се появят още кметове от партии с различни цветове, за да изпъстрят дъгата от мераклии за кметския пост. Срещу всички изброени ще се бори досегашният градоначалник Атанас Камбитов, който е кандидатът на ГЕРБ за трети пореден мандат.

В Благоевград се говори, че политически стратег е измислил схемата с многото кметове, които да разсейват гласове така, че да се достигне до балотаж ,след който да започнат политическите пазарлъци. Домашни сметки,които едва ли ще излязат на пазара в края на октомври.

Няколко от изброените кметове са мотивирани от местен опозиционер, а другите от политик от миналото на Благоевград. Продължаваме да твърдим,че такова чудо никога не е било. Изобилие от мераклии да управляват Благоевград,без значение какъв е цензът им, каква е обществената им значимост и разпознаваемост и без ясна стратегия за бъдещето на Благоевград.

Много е интересно как си представят управлението на града, хора, които никога не са заемали обществени и публични длъжности и как ще успяват да защитават интересите на областния град, при така съществуващото статукво на управление на държавата.Международен шофьор,учител по физическо,бивш училищен директор,бивш областен управител и бивш зам.кмет се впускат смело в играта на "управленски тронове".

Броени дни до края на срока за регистрацията броят на кандидатите за кметове още ще се увеличава. Говори се, че още двама от отявлените опозиционери в ОБС щели да се включат в кметската надпревара. Не, че нещо очакват, просто да увеличат броя на участниците  в предизборното състезание .

Ето кои се регистрираха до момента в ОИК!

 

-ПП ГЕРБ - за кмет, съветници и кметове на кметства;

-ДПС - за съветници;

- Земеделски съюз Александър Станболийски - за съветници;

- Политическо движение Социалдемократи - за съветници;

- АБВ (Алтернатива за българско възраждане) - за кмет и съветници;

- партия "Възраждане" - за кмет, съветници и кмет на кметства;

- Национален фронт за спасение на България - за кмет, съветници и кмет на кметства;

- Ние, гражданите - за кмет, съветници и кмет на кметства

П. Костадинов


Още от: Политика

Принтирай статия
84 коментара
14 Септември 2019 16:49 | Мартин
Оценка:
18
 (
26
 гласа)

511 хиляди лева е похарчи ла община Благоевград за медийно обслужване по непрозрачна схема само от началото на 2018 година до месец май 2019 та година. твърди фондация "Антикорупционен фонд" Общината е на първо място по този показател в България


14 Септември 2019 16:49 | Мартин
Оценка:
25
 (
31
 гласа)

Познайте коя медия е лидер в класирането на хранилката? Жокер-река в Югозападна България с 6 букви.


14 Септември 2019 16:54 | Вувузел
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Не е от югозапада едбо радио е лидер с централа в софия


14 Септември 2019 16:54 | запознат
Оценка:
-9
 (
17
 гласа)

Веднага ти отговарям -Не е тази, която мислиш !направи си справка, ако умееш ! Много назад е в класацията, медията, за която намекваш, тролю... фокуси, мокуси, телевизии, национални сайтове, местни вестници и чак тогава идва ред на "лидера в класирането " ! Не се ли уморихте да лъжете и манипулирате, затова мястото ви не е на ничия хранилка, а директор в ....


14 Септември 2019 16:56 | Вувузел
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Подкрепям горния станно защо истинските лапачи не бяха извадени в тая справка


14 Септември 2019 16:58 | да
Оценка:
19
 (
23
 гласа)

Макар че струма ком заслужава да е лидер, няма медия, която да брани повече кмето, не им злобейте работат яко за камбата хората аааа, я по кротката .тоя па тоя сашко къде си тръгнал бе еееей -сигурно са му обещали некое левче а


14 Септември 2019 17:07 | Реалност
Оценка:
19
 (
29
 гласа)

Struma. com са подлоги на герб и кмета.


14 Септември 2019 17:18 | старогражданин
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

С пунта мара се обезличава Герб. Другите не ме интересуват. Стари, стари мошеници. Схеми, завери, интриги. От тях да очаквате визия за бъдеще на града. Главния град на Югозапада... туристическа дестинация. А какво да кажем за другите кратуни, които 30 години крадат един от друг програми за развитие или ги пускат през четири години със спокойствието, че всичко предишно е забравено или просто е минало през ушите.
Десните на гъби. Измамени сме отвсякъде!!!


14 Септември 2019 17:19 | Баба
Оценка:
-3
 (
29
 гласа)

От циганската махала няма ли кандидат? Ще ме извинят петима от кандидатите, но явно нямат реална представа за себе си. Благоевградчани не са идиоти. Надявам се, тези измислени герои да останат с мечтите си . Нивото им е под средното за Благоевград. Желая успех на Томов и Камбитов! Другото е шкарт.


14 Септември 2019 17:23 | Емил
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

До запознат - всички разбрахме, че си журналя от пошлия сайт.


14 Септември 2019 17:54 | Камбата
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Директорката на ВиК до кога ще се прави че не знае за незаконните включвания в главния водопровод за Струмско при опитното поле. Докато не потърсим съдействие от медиите най вероятно. И това време ще дойде и ще излезнат още много задкулисни оговорки за незаконни включвания.


14 Септември 2019 17:58 | старогражданин
Оценка:
22
 (
28
 гласа)

Баба, колкото Варна прокопса с Портних, толкова и Благоевград с Камбитов. А Томов е всичко друго, но не и Паскалев. Поняла?


14 Септември 2019 18:04 |
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Кои са тия гражданите?


14 Септември 2019 19:20 | Ваня
Оценка:
-18
 (
32
 гласа)

Камбитов, напред, момче


14 Септември 2019 19:39 | Циркът е пълен
Оценка:
-8
 (
28
 гласа)

Малее, всички малоумници срещу Камбитов. Само Златка остава да се кандидатира и циркът ще е пълен-бивши директори, бивши номенклатурчици, бивши адвокати на престъпници, бивши жрици на любовта. Все са бивши. Успех на Камбитов, тия освен да ръсят простотии срещу него, друго не могат.


14 Септември 2019 19:42 | До горния
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Забрави и един бивш селски кмет. И той тръгнал да се кандидатира. Верно циркът ще е пълен.


14 Септември 2019 20:00 | МЕИ
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

Тоя на БСП наистина ли е завършил в Русе. Какъв инженер е тоя бе, хора. Само от МЕИ по наше време излизаха инженери.


14 Септември 2019 20:12 | старогражданин
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

В онези години заводите на Русе изобщо не можеха да се сравняват със заводите на Благоевград. Да говорят по същество всички други, но не и влезлите по буква.... от Пиринско.


14 Септември 2019 20:14 | ДЖУМАЛИЯ
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

Б С П .МИЛО И ДРАГО ЩЕ ДАДЪТ НО ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ. ТЕЗИ ИЗБОРИ. И ЩЕ ВИДИМ КАМБАТА КАКЪВИ ОПРАВДАНИЯ ЩЕ ИЗМИСЛИ ПРЕД БОИКО ЗАЩОТО Е ОБЕЩАЛ ТВЪРДО ДА СПЕЧЕЛИ. И ЗАТОВА ГО ИЗДИГНАХА. А И РОМИТЕ. НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО. ЩЕ СЕ СЕЩАТ ЗА БАГЕРИТЕ. ТОИ ГО Е КАЗАЛ.


14 Септември 2019 20:19 | Янислав
Оценка:
-20
 (
28
 гласа)

Камбитов е титан, другите бледнеяъ


14 Септември 2019 20:25 | Юли
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

На събрание в централата на герб (гроб) е разпоредено на тролчета да са денонощно на смени във всички видове форуми. Дерзайте стотинкаджии.


14 Септември 2019 20:26 | До Джумалия
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Много неграмотно е написано. Пълно е с правописни грешки. Спазвайте правописа и пунктуацията. От уважение към хората.


14 Септември 2019 20:54 | Паола
Оценка:
-24
 (
30
 гласа)

Камбитов трън ви е в очите,
А властта остава във мечтите,
Я, по-добре се примирете,
Раните си оближете!

Камбитов си е кмет мечта,
Кмет на всички времена.
Вие пак сте шеста глуха,
На кой не му изнася да го ду*а


14 Септември 2019 20:58 | Костадинов
Оценка:
-16
 (
26
 гласа)

Тея всички събрани заедно, не са направили за целия си живот колкото камбитов направи за два мандата. Мчкай, момче. Ти си нашият кмет


14 Септември 2019 21:00 | Balaban
Оценка:
-17
 (
29
 гласа)

Може да съм закърмен с комунистическата идея, но на Камбитов шапка му свалям. Такъв кадърен кмет, Благоевград никога не е имал


14 Септември 2019 21:01 | Петя
Оценка:
-11
 (
25
 гласа)

Бойко не е глупав. Щом го пуска в битката, значи Камбитов си заслужава


14 Септември 2019 21:06 | Гони
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Илко Стоянов и компания, коя коалиция е и вярно ли подкрепя Камбитов


14 Септември 2019 21:08 | До Гони
Оценка:
-5
 (
15
 гласа)

Не знам дали Илко подкрепя Камбитов, но ако е вярно, значи адвокатчето есе пак има 2 грама мозък


14 Септември 2019 21:10 | Добри
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Здравейте нощна смяна герберски тролчета


14 Септември 2019 21:14 | Гоце
Оценка:
14
 (
18
 гласа)

Желателно е актуално участие на всички жители на община Благоевград. ДПС прави листа за общински съветници. Никога не е имало техни хора в Общинския съвет. Ще е безумие да позволим да има и сега. Безспорен факт, е че в последните години хора от Гоцеделчевските села трайно с протекции на ДПС превземат държавни, областни и общински структурни звена. Много хора подценяват това нещо . А ако има българи с листата им е хубаво да ги пратим на една екскурзия до Батак, Шипка, Копривщица и много други места.


14 Септември 2019 21:18 | Орлин махала
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Браво Гоце, смислен коментар.


14 Септември 2019 21:19 | Дядо на лудия репортер
Оценка:
-17
 (
27
 гласа)

Истината е, че Камбитов е много, ама много класи над всички изброени в статията. На черното няма как да кажа бяло


14 Септември 2019 21:25 | Антон Миленков
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Станболийски от Екип "По-лютика"


14 Септември 2019 21:28 | Гергана
Оценка:
-13
 (
25
 гласа)

Дори Паскалев не успя да направи наполвината на напраенто от Камбитов. А, щом коцето е някакъв капацитет, няма какво да говорим за Наско


14 Септември 2019 21:32 | Майка
Оценка:
-16
 (
26
 гласа)

Винаги ще подкрепя Камбитов. само като се сетя в каква гнусотия плуваха децата, преди този чоек да полмисли за тях. Кадърен човек е


14 Септември 2019 21:46 | Орлин махала
Оценка:
19
 (
25
 гласа)

Затова ли прокопаха целия град, да има минерална вода в хотелчето, а в плувния басейн НЯМА.


14 Септември 2019 21:53 | До Орлин махала
Оценка:
-5
 (
21
 гласа)

Минералната вода е за отопление не децата да плуват в нея. Ти си идиот. Кой плува в минерална вода, освен когат е за рехабилитации.


14 Септември 2019 21:58 | Орлин махала
Оценка:
14
 (
20
 гласа)

Кой плува ли? Всички курорти в България се славят и хората ходят най вече заради басейни с мин вода. Идиот си ти, страхливка калинка, която трепери, че след изборите си отива в родното си село. А басейна НЕ СЕ ОТОПЛЯВА и няма достига на минерална вода.


14 Септември 2019 21:59 | Petyr
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

Остави го тоя лумпен "Орлин махала", чули недочули. Здарва мислъл, никаква у тея хора


14 Септември 2019 22:01 | Щепсел
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

"До Орлин махала" е поредния тъпунгер, герберски трол. Те имат задапс-важно е да се защитава кмета, не е важно да се пише истината.


14 Септември 2019 22:03 | Мартин
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Petуr-поредния стотинкаджия, герберски трол от село.


14 Септември 2019 22:04 | Васко
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Petyr-до колко ти е смяната във форума?


14 Септември 2019 22:06 | Георгиев
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

Колко ли трябва да си заблуден и глупав, да видиш как прокопаха целия град за частни интереси с лъжата, че уж били за нуждите на плувния басейн и пак да защитаваш псевдо - доктора от село Падеш.


14 Септември 2019 22:07 | До горния
Оценка:
-7
 (
19
 гласа)

истината е, че децата имат великолепен нов басейн, в който тренират, благодарение на кмета. А ти се мъчи по форумите. И не съм трол. Майка на състезател.


14 Септември 2019 22:09 | Георгиев
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Имаше ли обещание, че минералната вода е за нуждите на плувния басейн, а изпълниха ли го?


14 Септември 2019 22:11 | Стефан
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Случайно майката на детето, което тренира плуване да работи в общината или е на друга държавна службичка:)


14 Септември 2019 22:22 | Кузман Шапкарев
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Никой нормален няма да тренира плуване за състезатели, минералната вода е само за разтоварване след тренировка. Леле дано не сложат минерална вода в плувни басейн в еленово


14 Септември 2019 22:23 | Оля
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Ох, за Росен и аз няма да гласувам ама какво да го правя, дондуркам го цял живот.


14 Септември 2019 22:31 | Йордан
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Ех, Росене, ех... колко спомени от "Карамбол" имам. Знам, че не искаш никой да знае, знам... Ама, май и други има какво да рзажат.... Не се срамувай, всеки си носи съдбата


14 Септември 2019 22:36 | Майка
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Не, зад общината работя. И такива като еб не ме инересуват, Стефане, интересуват ме децата ми, пуа ми за техните връстници. То е ясно, че колото и да избиваш, е останеш комплексар


14 Септември 2019 22:36 | Карамбол
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Да беше само карабола, всичко е с документи и снимчици


14 Септември 2019 22:44 | Стефан
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

До майката на държавна хранилка - и какво има зад общината? Идвате от село ще се загубите хей.


14 Септември 2019 22:45 | Путин
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Майката е доста неграмотна, тамън е за служителка в общината.


14 Септември 2019 23:32 | Петя
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

Всички са Титаник! Само Камбитов оцелява!


14 Септември 2019 23:34 | Пртър
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Леле цирк. Стига кандидати ОГ кол и въже! Смешни сте ей.


14 Септември 2019 23:46 | Демоктрация
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Не разбирам защо е този тон в статията. Нали това е демокрацията - да има много и различни кандидати, за да се разбере кой е този който ще служи на хората в Благоевградска община. А дали имат или нямат опит за да се справят, това хората ще преценят като знаят какви са качествата на кандидатите. Ако всички мислят с главата си и изхождат от това, кой ще бъде честен и ще работи за подобряването и елиминирането на настоящите проблеми на хората и се вижда че нещата могат да се подобрят от него, нека да е кмет или общински съветник. Има хора с различни квалификации дето с е справят добре и без висше. А според мен, проблемите за нискокачественото здравеопазване и липсата на работа и изтичащото население от Благоевград и ниската раждаемост.


15 Септември 2019 00:23 | Гонче
Оценка:
3
 (
17
 гласа)

Какво направи Паскалев ли? Има дял в Пазара, Езерец е негов и си прекара минерална вода, чакам и аква парка да вземе скоро. Още?


15 Септември 2019 10:54 | Ха ха
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

Освен Камбитов, другите не знаят за какво иде реч и къде се намират. Липсата на реална преценка води до такива трагикомични кандидатури. А този, подкрепения от Бе це пе не може да говори бре. Абе, подкрепящите го, вие сте пълни циркаджии. Колко ли ви плащат, за да пишете, м?


15 Септември 2019 11:21 | Яни
Оценка:
-6
 (
16
 гласа)

Напред, Камбитов! Доказа се


15 Септември 2019 12:45 | старогражданин
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

При рецесия и ново правителство хвалипръцкото от Падеш отива под леда.


15 Септември 2019 13:04 | Благоевградчанин
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Ти не знаеш и рецесия какво е ама много ти пляпма устата, Калояне


15 Септември 2019 13:18 | 11111
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

За съжаление никой от изброените в статията има минимален шанс пред КАМБИТОВ. Аз не одобрявам това управление, но нямам избор. Страшно е това което се случва в България от 10 години насам. Но ние живущите все още в родината си само си говорим, но да се направи нещо реално.. СТРАХ СТРАХ И ОТНОВО СТРАХ. ЗАСЛУЖАВАМЕ ВСИЧКО КОЕТО СЕ СЛУЧВА И НЯМАМЕ НИКОКВО ПРАВО ДА ГОВОРИМ ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО И ДА НЕДОВОЛСТВАМЕ! При тези кандидати ЧЕСТИТА ПОБЕДА В АВАНС НА КАМБИТОВ..!!


15 Септември 2019 13:20 | Ivo
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Само да знаете че не герб издигат насо камбитов за кмет а ДПС хората трябва да го знаят


15 Септември 2019 13:51 | До Иво и другите идиоти
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

Толкова сте прости и злобни, че нямате една нормална мисъл в главите! Какво ДПС, бе пич!? Къде ти е акъла? Останалите и срещу Камбитов да тичат, няма да го стигнат! Червените тролове се скъсват да упрекват другите в тролене! Нещастни подлизурковци!


15 Септември 2019 14:38 | Гост
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Това е отдушник на водопровода в опитното поле и е още от 50 години поне по


15 Септември 2019 15:19 | станимир дончев
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Идва кумнизам -бекпе на влас. Бсп-1


15 Септември 2019 17:03 | Ясен
Оценка:
3
 (
15
 гласа)

Леле, Албина, дето от нея реве половината град, Ризов Тариката и нкакъ тираджия, дето е взелл някой лев да се кандитира, ужас. Още по-гоем ужас е Росен пръча. Камба, услуга ти правят всички тея. Не, че нЕмаше да си ти в друга ситуация, д


15 Септември 2019 17:28 | я
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Дума "протестър" в българския език няма. С какво самочувствие правите политически анализ, след като нямате елементарна грамотност? Ограничете се до преписване на клюките от Близ.


15 Септември 2019 17:39 | ле ле
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Толкова много коментари и на никой не му прави впечатление кандидатурата на шофьор за кмет на града. Какво става в тази държава, шофьори и затворници като Иванчева се кандидатират на избори. Абе има длъжности, за които е нужен ценз... Кака Сийка санитарката много я бива да коментира политически теми, прави го ежедневно, ще и пусна мухата да се кандидатира за кметица, такава уста има че ще ви хипнотизира. Само е за кметица. Тя се оплакваше, че е със средно, но можело и така


15 Септември 2019 17:51 | роза
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

#КОЙ ИЗБРА КАМБИТОВ


15 Септември 2019 19:24 | тц тц тц тц
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

В Благоевград няма изявени личности -интелектуалци и уважавани хора с бизнес или дори лекари, архитекти, инженери. Само малка шепа подобни, които са се дистанцирали от обществото и си гледат бизнеса и живота сякаш не живеят в този град. И от това се възползват купищата селяци уж раждани в Благоевград, но расли в елементарна селска среда. Читавите хора напуснаха града и виждаме все повече напориста измет с претенции и самочувствие като надути балони. Жалко за този хубав в миналото град, който от година на година така западна, че прилича на голямо село пълно с тъпанари. Благоевград е изцяло в хватката на посредствени, корумпирани и нагли идиоти. Бог да ни е на помощ на живеещите тук позастарели граждани. Младите имат алтернатива да напуснат кораба-град, но ние ще си идем отвратени от селското нагло нашествие и съсипия...


15 Септември 2019 20:47 | Баба до ле ле
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Отличен коментар. Пропускам една запетая и една главна буква, но всичко друго е супер. Не се шегувам.


15 Септември 2019 21:00 | Том
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

Малее, октомври се очертава да е много забавно. Пълно е с клоуни (стари и нови муцуни) Цирк и пародия.! зора е за власт. Много смешки! Камбитов трябва да стане пак Кмет!!!


15 Септември 2019 21:45 | Асо
Оценка:
-2
 (
16
 гласа)

Егати смешниците са се навъртели за кокала. Аре бегайте да се скриете. Кмета си е един! Камбитов!!!


15 Септември 2019 21:49 | Пртър
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Октомври ще бъде май! Зсщо се напрягате и хабите енергия да поставяте разни смешни кандидатури, поне да има един заради който да размишляваме! Камбитов е единствения кмет който за два мандата нсправи толкова както никой друг!


15 Септември 2019 23:08 | Боби
Оценка:
9
 (
19
 гласа)

Ако случайно Камбитов спечели трети мандат, в града ще останат само държавните калинки, две три фирми близки до герб и кмета, пенсионери и роми.


16 Септември 2019 10:18 | Ivo
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Хора вдигнете се бе !!! Може ли в Джумаята ДПС да издигнат тайничко кмет на Благоевград тоест Камбитов !!!! Това не е било никога ... спете си вкъщи и това е ! ДПС ще имат кмет в БЛАгоевград . Срамно е


16 Септември 2019 12:18 | toni
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

Преди да стане кмет, Камбата беше фалирал! Сега е с по две къщи в Благоевград и София, две коли и три жени!
Дай боже всекиму!!!


16 Септември 2019 13:34 | ГОШО
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Албина вечния кандидат - пет мандата общински съветник от пет партии.
Тази търчи лъжи едва ли някой ще гласува за нея?


16 Септември 2019 16:18 | гиш
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

Благоевград е закопан от екипа Камбитов! Студентите намаляха двойно, никаква ифраструктура, никаква икономика- само каквото капне от санирането / за хора на ЦЦ/, улиците са задръстени от автомобили, центъра е като клоака. Само зарята им е Ок!
Айде стига! Дайте шанс на друг екип!


16 Септември 2019 16:24 | саня
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Какво стана с големите обещания за терените на казармата ? Нито експо, нито логистичен център ! Една гола сцена! Големите лъжи от два мандата некадърност! Колко работни места създадохте?


16 Септември 2019 20:33 | Симитли
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

До Поли дали знае, че жената на кмета на Брежани е в листата на съветници от ДПС????


16 Септември 2019 20:47 | До Симитли
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

За тази нахалната ли Даниела Благоева от Симитли на кмета жена му ли! Дето досажда на хората от Ураново по къщите от фонд Доверие


18 Септември 2019 20:14 | Ха ха ха
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Джизъс, щом хора като Сашо Стамболийски се кандидатират за кметското място, значи е време да се напуска тоя град




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар