Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!
   –егистрац舫абравена парола

Ѕитката за ќЅ— председател в Ѕлагоевград провокира: ѕозици€ на съветниците от ѕѕ "√лас Ќароден": »скаме деен общински съвет, който да работи с кмета,но не и да е негова функци€


13 ноември 2019 20:32  29 коментара   22127 прочита

я. Ќеделчев
я. Ќеделчев


я. Ќеделчев

ясен Ќеделчев, д-р “. ¬елчев и т€хната група са категорични: јмбициите тр€бва да са свързани с работа, а не със заемане на постове и преследване на лични цели


»зборът на председател на ќЅ— Ѕлагоевград и развихрилите се в дните след изборите политически преговори и совалки, провокира новите общински съветници от ѕѕ "√лас Ќароден " ясен Ќеделчев, д-р “еодор ¬елчев  и т€хната група да изл€зат с открита позици€,.ко€то  показва политически характер  и €сно осъзнаване на ангажиментите им като народни представители  в минипарламента на Ѕлагоевград. ≈то какво за€виха съветниците :  

ѕозици€ на съветниците от ѕѕ "√лас Ќароден": Ќие, съветниците от местната група, участваща в ќб— чрез ѕѕ  "√лас народен ";след като проведохме разговор с останалите участници в нашата група, както и с жители на община Ѕлагоевград, за€в€ваме следната позици€:

»зборът на председател на ќб— е важен, но ние се интересуваме не от името му, а от политиките, които ще следва. Ќачинът на говорене тр€бва да се промени, a амбициите тр€бва да са свързани с работа, а не със заемане на постове и преследване на лични цели. Ќа първата сеси€

имаше предложени имена, но не бе казано как ще се работи през предсто€щи€ мандат. «а нас, а и за жителите на Ѕлагоевград е важна не личностната реализаци€ на определени съветници, а това какво предстои да се случи в общината в предсто€щи€ мандат 2019-2023г. «атова имаше и празни бюлетини, г-н  мете. ѕразната бюлетина също означава позици€. » смеем да твърдим, ние имаме мнение и см€таме да го отсто€ваме през цели€ мандат.

÷елта ни е не да си търсим кусури един на друг, а да търсим правилното и справедливото решение – в полза на наши€ град. ќсновата, върху ко€то тр€бва да градим, са конкретните цели и програми за управление на ќбщината. »скаме работещ общински съвет, който да работи с кмета,

но не и да е негова функци€. »зраз€ваме готовност да участваме в преговори с другите формации в ќб—, но в преговори за начина и предмета на работа, а не в разпределението на постове.

≈то и една част от конкретните ни цели, които сме готови да реализираме заедно с всички. «а да се чува гласът на хората:

1. ѕровеждане на допитвани€ до жителите на община Ѕлагоевград по значими теми /не е нужно непременно да са под формата на референдуми - в 21 век има множество съвременни начини да се направи и ние знаем как/;

2. ѕостав€не изказвани€та на жители на общината на първо м€сто в дневни€ ред на

сесиите на ќб—;

3. ”величаване на времето за изказване на граждани; 

Ќай-важна е икономиката и затова:

4. »кономически съвет към ќб— с покана към:

- 3-ма национални или европейски лидери в частни€ сектор;

- 4 търговски палати (√ермани€, Ўвейцари€, ‘ранци€, —јў);

5. ѕри гласуването на структурата на общината, да се изиска създаване нова дирекци€ “ѕривличане на инвеститори”.

–азбира се, това е една малка част от нещата, които заедно можем да случим за града ни,

но считаме, че е добре за начало.

» накра€ - Ќа добър час! - на всички колеги в ќб—, които ще работ€т с мисълта за доброто на Ѕлагоевград. ¬ този мандат ¬и пожелаваме да надмогнете егото си, да поставите обществени€ интерес над лични€ и да търсим заедно справедливостта във вс€ко решение! 

ƒ-р “. ¬елчев
 
 ќще от: ѕолитика
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


29 коментара

13 ноември 2019 20:57 | Ћеле
ќценка:
14
 (
24
 гласа)

¬дигат си цената, но защо ли прозирам с€нката на водача на листата на глас народен в минали€ общински съвет а от там и бъдеща подкрепа по лини€ на адвокатската гилди€. Ќо ще поживеем и ще видим, н€ма скрито покрито, все пак сме едно малко село...13 ноември 2019 21:32 | +
ќценка:
2
 (
22
 гласа)

¬зе да става забавно, браво момчета!


13 ноември 2019 22:03 | Tupi
ќценка:
14
 (
32
 гласа)

яд ме че гласувах за вас тъпаци


13 ноември 2019 22:16 | —игурен
ќценка:
10
 (
22
 гласа)

ѕълни глупости и оправдани€!!!! ’убаво е човек да има изисквани€ и претенции към друг, но дали самите те двамата отговар€т на т€х!?!?!? (със сигурност-Ќ≈)


13 ноември 2019 22:37 | 123
ќценка:
14
 (
20
 гласа)

ќправдани€, оправдани€ на "„»—“ј“ј" ¬и съвест!


13 ноември 2019 23:26 | така така
ќценка:
4
 (
26
 гласа)

— та€ кукла на конци, ко€то си избрахте да ви ръководи, до никъде н€ма да стигнете. »два момента за разпредел€не на парчетата от предизорната баница.


14 ноември 2019 05:05 | »ва
ќценка:
-9
 (
27
 гласа)

Ѕраво. ћного точно казано дано успее те да го осъществи те.


14 ноември 2019 06:44 | Oo
ќценка:
-1
 (
23
 гласа)

Ѕраво, €вно народни€т глас се оказа фактор и им разбута сметките на мераклиите за пост.


14 ноември 2019 07:48 | 666хтм
ќценка:
11
 (
23
 гласа)

\"√лас народен\", от самото начало започнахте с лъжи и лицемерие! —амо ¬ие не сте били запознати къде и защо отивате на първата сеси€ на ќЅ—?! “а ¬ие най-много ламтеете за лична изгода ! Ќ€ма нужда от фалшиви€ об€снителен режим в койте сте влезли!


14 ноември 2019 08:24 | старогражданин
ќценка:
5
 (
9
 гласа)

–естарт на √ерб е първото условие за създаване на опозиционно поведение в ќб—. «ад ¬итков са хора от файтоните, които през годините стигнаха до... файтоните. Ќие не знаем още до колко √ерб е способен да стигне до реален рестарт, а кой има време за губене да размишл€ва за вечните дискусии по файтоните.
”мишлено ползва тавтологи€ през тези дни.


14 ноември 2019 08:36 | инж ¬еселински
ќценка:
19
 (
29
 гласа)

—м€х в залата. »лко адвокатчето стои зад тези пов€рвали си смешници. ясен потомствен комунист получил всичко на тепси€ от общината да се прави на бейзболен собственик и президент. ¬елчев благодарение на вуйчо си шеф на здравната каса е в общински€ съвет за сметка на √ерб които го назначиха там. » това са борците за народа. Ќ€ма да об€сн€вам за останалите от групичката им, защото ще замирише be725


14 ноември 2019 08:57 | старогражданин
ќценка:
17
 (
25
 гласа)

“акива като  амбитов и ÷ветанов заклещиха Ѕорисов по ц€лата страна. ќще не знаем размерите на бедствието. Ѕог да му е на помощ.


14 ноември 2019 09:08 | √ербер
ќценка:
5
 (
17
 гласа)

ƒ р ¬елчев, радвам се за ¬ас и в€рвам, че н€ма да се, \"изцапате \"продавайки съвестта си. ѕознавам ¬и много добре, можещ и знаещ човек сте. ќстанете такъв и помагайте, действай те без вуйчовци и лели, те са вече изцапани, за съжаление. ƒано ¬ие младите хора да прекратите потъването на кораба. Ќа добър час. — теб сме, момче. ѕокажиим.


14 ноември 2019 09:12 | ќнзи
ќценка:
14
 (
14
 гласа)

—т€гайте се и работете за хората ! ¬ид€хте, че хората не сп€т и със сигурност вие сте следващите, които ще изхвърчат от общински€ съвет. ƒа не се окаже само че това ще стане съвсем скоро !!!!


14 ноември 2019 09:19 | Ќострадамус
ќценка:
9
 (
19
 гласа)

ѕожелани€та и в€рвани€та са хубаво нещо, но за незнаещите. ¬елчев вече се е продал. ÷ената на влизането му в съвета е запазване на позициите на охранителн€та фирма јлфа, където вуйчото е на хранилка. Ќа ход е “омов. √ласувахме за него, за да спира такива схеми.


14 ноември 2019 09:20 | ћ»Ў ј“ј
ќценка:
5
 (
13
 гласа)

“ези момчета въобще зна€т ли какви са правомощи€та и какво прави председател€т на ќб—. јко не зна€т-жалко.  акви декларации, какви обещани€ от бъдещи€ председател. “ой не може нищо да направи без съветниците, те гласуват всичко, не е председател€ фигурата ко€то ще им изпълни искани€та в т. н. деклараци€. аƒ¬ќ ј“ј ѕќЌ≈ “–яЅ¬јЎ≈ ƒј »ћ ќЅя—Ќ» “≈«» Ќ≈ўј, ј Ќ≈ —≈√ј - ƒј —≈ ќѕ–ј¬ƒј¬ј“ „≈ Ќ≈ —ј ”„ј—“¬Ћ» ¬ √Ћј—”¬јЌ≈“ќ. ўе мине един месец и съветане работи рационално, а идва кра€ на годината, ще се приема бюджет и т. н. работа колкото щеш, но пустата жажда за власт не им позволи не само на тези двамцата и на много др. да мисл€т по-рационално и вече да имаше председател. ÷€л месец се пропуща, но сега ще си почесват егото всички комплексинари народни избранници. ƒа ни са честити.....


14 ноември 2019 09:39 | старогражданин
ќценка:
-4
 (
14
 гласа)

ћишко, ѕредседател€т осигур€ва спокойствието на кмета. Ќе го пише в закона за местно самоуправление. Ѕ€гай от форума.


14 ноември 2019 10:12 | 000
ќценка:
8
 (
20
 гласа)

"√Ћј— Ќј–ќƒ≈Ќ" или по-точно казано "√Ћј— Ќј »Ћ ќ —“ќяЌќ¬", който чрез пионките си се цели на висок пост след време!


14 ноември 2019 10:18 | старогражданин
ќценка:
3
 (
7
 гласа)

ў€х да повърна като вид€х кандидат-листата на "√лас народен" в ƒупница. “очка по въпроса.


14 ноември 2019 10:38 | √ербер
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

“ам е болката, знаем всичко, че се гон€т ин€т лични интереси/директор нс регионална каса на хранилка при.... јми, защо е още директор??? “ези, които държат чадърите над такива управници са същите .—илно се над€вам, младите хора да промен€т статуквото. Ќови€ кмет да пришпори пром€ната за добро на града ни.


14 ноември 2019 11:28 | до старогражданин
ќценка:
3
 (
7
 гласа)

сигурно си от времето на днозаврите и с такова мислене, щом като не приемаш др. мнение, а дави председател€ е този, който изпълн€ва т. н. декларации на съветниците, и като са толкова загрижени, защо не предложиха др. и да се проведе избор още тогава, а пускат бели бюлетини, какво ще измъдруват сега или просто прав€т совалки и постав€т услови€ за гласовете си. ћного от рано започнаха ти на мене, аз на тебе.....


14 ноември 2019 13:37 | властнароден
ќценка:
13
 (
17
 гласа)

не мога да възприема сериозно парти€ "√лас народен" с лидер —ветослав ¬итков Ц музикант отД’иподилУ, пресен е спомена от негови предизборни “¬ из€ви с оригвани€ и пърдене в студиата. ¬последствие същи€ пънкар се обзаведе с луксозен автомобил и обърна субсиди€та от изборното народно доверие в бизнес напъни напътстван от тъста си и политически ментор - генерал јтанасов


14 ноември 2019 14:10 | ужас
ќценка:
13
 (
17
 гласа)

ўом и €сен неделчев е станал съветник и ми говори за позици€ и принципи на всичкото отгоре, е нещата наистина са стигнали дъното. ѕо-хлъзгаво същество от този не познавам.


14 ноември 2019 14:24 | до гербер
ќценка:
10
 (
10
 гласа)

вуйчото и лелите отдавна са изцапани, това доктора го знае. а защо герб търпи тези изцапани вуйчовци .герб тр€бва да се огледа и да махне тези, заради които изгубиха изборите. помислете трезво и действайте, непременно тр€бва да ги премахнете. а този д-р велчев също е оцапан, и герб да внимава.


14 ноември 2019 14:34 | до инж.веселински
ќценка:
8
 (
10
 гласа)

коментара ви е много точен. вуйчото му е изцапан до костите на мозъка. но всеки, ще си получи заслуженото. над всички е Ѕог, вижда и не забав€.


14 ноември 2019 14:37 | ƒо ужас
ќценка:
10
 (
10
 гласа)

“ози Ќеделчев, стана общински, като не спази уговорката с другите от парти€та да влизат по бро€ на преференцийте. “ой има 100 гласа и е на 5 м€сто, и по уговорка с всички от парти€та много преди изборите, тр€бваше да е друг човек на негово м€сто. Ќќ поми€ра си е поми€р при това крадлив.


14 ноември 2019 15:52 | ƒо до ужас
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

ѕон€кога когато печелиш, не знаеш какво губиш, и обратно когато губиш, не знаеш какво печелиш за това за всичко си има видов ден.


14 ноември 2019 18:21 | √ербер
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

√ерб н€ма да ги поклати, ами дано нови€т кмет да вземе мерки, нали за това хора с надежда гласуваха за него дори и членове на ...


15 ноември 2019 07:15 | ѕич
ќценка:
6
 (
8
 гласа)

«а съжаление ќЅ— служи за интереси!!! “ам 90 % от сед€щите са гнусни и жалки гниди!!! ј сега пък този е направо феномен, ƒони сводника напъва за председател !!! ≈вала
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.