Без секретаря Д. Пейчев войводите от Гоце Делчев групово напуснаха ВМРО

01 април 2010 00:08   17 коментара   29012 прочита
Секретарят Димитър Пейчев /вдясно/ не гласува за преминаването групово във ВМРО-НИЕ, до него е председателят Димитър Хардалиев
Секретарят Димитър Пейчев /вдясно/ не гласува за преминаването групово във ВМРО-НИЕ, до него е председателят Димитър Хардалиев


Секретарят Димитър Пейчев /вдясно/ не гласува за преминаването групово във ВМРО-НИЕ, до него е председателят Димитър Хардалиев

Общинско делегатско събрание

Структурите на ВМРО-БНД в Гоце Делчев и селата Мусомища, Борово, Брезница и др. на делегатско събрание миналата вечер гласуваха да напуснат организацията, оглавявана от Красимир Каракачанов, и да преминат групово в новата ВМРО-НИЕ. Повече от 40 делегати от структурите в община Гоце Делчев дебатираха разгорещено и изтъкнаха причините за решението си да напуснат ВМРО. Те подписаха декларации, че се присъединяват към ВМРО-НИЕ, с изключение на секретаря на общинската структора на червено-черните Димитър Пейчев. Пейчев аргументира позицията си с думите:

Аз съм от първите основатели на ВМРО-БНД в Гоцеделчевско, в организацията съм вече 20 години и съм потомствен вемереовист и най-добре познавам проблемите, но не съм убеден, че това е начинът да свалим Красимир Каракачанов. Този човек е вреден за ВМРО, той е тумор в организацията. Искам още от утре да го няма, но не съм убеден, че с напускане на ВМРО-БНД това ще стане и ще доведе до обединителен конгрес.

Гости на събранието бяха Борис Ячев и Венци Маринов от Симитли.

Преди няколко дни е била възстановена заличената структура на ВМРО в село Брезница, бе съобщено на събранието.

17 коментара
01 Април 2010 02:56 | chicago
Оценка:
-26
 (
32
 гласа)

Този гн ПЕИ4ЕВ 6ил потомствен...Та тои си 4ервен и в костите,как нема да остане при КАРАКА4АНКАТА,та те са си от едно котило.А гн ПРЕДСЕДАТЕЛИАТ зашто 4акаше толкова дълго време.та не го витоса оште преди време.След като цел град го знае кои е тоа ХРАНТУТНИК...


01 Април 2010 09:22 | стоянчо
Оценка:
89
 (
105
 гласа)

пак ли вие бе кратуни с кратуните.. и кой ли го е грижа за вас?!абе вие сте на "всеки километър".. (девизът сигурно ви е "всеки ден трябва да ни има във вестник струма") хората се умориха да ви пишат отрицателни коментари.. вас ви плюят а вие си мислите че дъждец роси,мушмуроци :)


01 Април 2010 09:32 | Войвода до стоянчо
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

Не им обръщай внимание,те са ходещи пилитически трупове ;))


01 Април 2010 10:27 | майка ти
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

е така като прочета някой умник, който си позволява да се прави на голям разбирач-политик, умирам от смях. ти как си приценил кой е труд, кой не?


01 Април 2010 11:52 | отче
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

пейчев, в какво си убеден изобщо?


01 Април 2010 14:07 | Ризов
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Абе пловдивския кмет подкрепил Първанов....Хахахахахахах! Браво! Ние си го знаем ,какъв е комунист....


01 Април 2010 14:51 | 123
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

червено ( комуняги)-черни ( гробари )


01 Април 2010 17:52 | Воин
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Абе незнам кои е полически труп ама като гледам много ново открити партийки идваха и си отидоха.... А както гледам и други след 3 години ще се затрият като предишните!!!


01 Април 2010 19:13 | вашата майка
Оценка:
18
 (
30
 гласа)

Такива като горните коментатори са отрепките на обществото ,не могът нищо да направят и само знаят лаят и псуват.Като толкова сте кадърни и можещи направете нещо и вие за обществото та да го оценят хората.Защо не е времето когато такива като вас ВМРО ги е слагала на мястото което заслужавате.Крайно време е в тази държава да се сложи ред и дисциплина и отрепки като вас да да се научат да работят и да уважават труда и на другите.ВМРО е един от политическите субекти който може да постигне това и вас от това ви е страх.


02 Април 2010 00:13 | kak
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

какъв човек на място е този боклук Пейчев , най голамата върти опашка , около Кирчо Добрев се върти ,около кой ла и не . Само да се докопа до някаква изгода , долен интригант.


02 Април 2010 17:25 | Илинденци
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Луд умора няма! Сменете си името бе тъпанари! Щом работите за просперитета на България намерете си подходящо име. Стига сте се гаврили със святото име! Кръщавате и прекръщавате все около него.


02 Април 2010 18:10 | Илинденци
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Господин Пейчев, на кого си наследник, на сатрапите на Ванче? Ако е така не се ли срамуваш да парадираш с това? Защото сигорно срещаш наследници на мъченици избесени, изколени, избити от същите тези колячи. А ако си наследник на истински вемеровец, какво търсиш в тази партия създадена от Д. С. ? Хайде, ПРИЗОВАВАМ ТЕ да се защитиш! Или кокалчето от което има какво да се гризка, паричките, топлото местенце, всичко това прикрито под маската на един фалшив патриотизъм.


06 Април 2010 10:38 | АНОНИМЕН
Оценка:
-34
 (
40
 гласа)

ЗНАЕМ ГО МИТКО ПЕЙЧЕВ ЗНАЕМ И КОИ МУ Е ПАРТНЬОР В МОМЕНТА ЕДИН ЧОВЕК БЛИЗЪК ДО КИРЧО ДОБРЕВ ТЕЗИ СА СИ ЧИСТИ КОМУНИСТИ ЗА КАКВО ВМРО СТАВА ВЪПРОС БЕ ХОРА


06 Април 2010 11:33 | ВЕМЕРИСТ
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

димитър пейчев поне има позиция и каза какво мисли за разлика от всички други които съвсем по комунистически като мишоци гласуваха за разцепването на ВМРО и пишат анонимно по форумите и пак няма ясна позиция


06 Април 2010 13:39 | аз
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

АНОНИМЕН, ДОСТА СИ СЕ ОБЪРКАЛ!


17 Април 2010 17:15 | jancho
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Малеееееееееее,като ви чета претенцийте разбирам че няма нищо скрито покрито ,а все някой си мисли че червените пумияри ще могът още дълго време да ни душът.А за този Митко и сие ,кво да ви кажа,нали знаете че интереса клати феса.Там където им дадът плячка ,там ще има и подмазвачи описани и снимани по горе.Мога само да кажа че : колкото по скоро се отървем от тези престъпни организаций наречени -партий толкова по добре. Не забравяйте девиза на МАФИЯТА - разделяй и владей.Колкото повече разделения и разцепления има в едно царство,толкова повече бедствия,безбожие и мор ще наследява то.А тази поредна престъпна организация ВМРО ,трябва задължително заедно със престъпнодоказалата се БСП и СИЕ да бъдът ликвидирани на 100 %.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар