Без диплома назначиха Адриана Атанасова за гл. експерт на Симеон Дянков

27 януари 2011 00:20   26 коментара   71260 прочита
Елка Атанасова
Елка Атанасова


Елка Атанасова

23-годишната студентка по право в Софийския университет Адриана Атанасова бе назначена за главен експерт във финансовото министерство, оглавявано от Симеон Дянков. Тя е наполовина петричанка, наполовина санданчанка. Младата дама е дъщеря на учителя от Сандански Милчо Атанасов и съпругата му, също учителка, Евелина Атанасова от Петрич. Бащата Милчо е брат на шефката на Окръжна прокуратура - Благоевград Елка Атанасова.

До 2004 година Милчо Атанасов преподаваше трудово обучение и рисуване в петричкото училище “Гоце Делчев”, съпругата му Евелина бе преподавателка по български език и литература в Професионалната гимназия по лека промишленост в Петрич. През годините Евелина Атанасова работеше като репортер и водещ в санданското радио “Гея” и петричкото радио “Белла”, бе и пиар на екскмета на Сандански Драго Попов.

През 2004 година Атанасови заминали за Канада, преди 2 години купили апартамент в София и отново заминали за Канада, но без дъщеря си. Канадският климат не понасял на Адриана Атанасова, заради което тя се прехвърлила да учи право в Софийския университет.

26 коментара
27 Януари 2011 02:32 | Пешо
Оценка:
29
 (
31
 гласа)

Айде ново двайсет, на 23 години, главен експерт във финансово министерство.... нова калинка... Как се раждат тия БГ вундеркинди... в република Ъпсурдан...


27 Януари 2011 02:51 | St
Оценка:
26
 (
28
 гласа)

Как така финансов експерт, след като даже и това не учи.. а право?


27 Януари 2011 03:35 | Трошо
Оценка:
18
 (
18
 гласа)

Егати удара, срещу тарикатите, дето си накупуваха дипломи на килограм... вероятно сега е дошъл момента да разберат че само с дипломи не става, иска се и малко чар... Дипломата е само за фасон... Който си го може, може.... а останалите да духат супата, както казваше чичовото /Лубослав Пенев/. Настанаха години, да се е.. т и роднини, та нали тоя/чичовото/, прецака чичо си от Мировяне да стане тренъор на ЦСКА.... Типична БГ черта/чалга/... Все тая.... Уха... ха..


27 Януари 2011 05:50 | кромидарето
Оценка:
17
 (
19
 гласа)

Кромидарската маала застава зад това назначение!!!


27 Януари 2011 08:06 | Графа
Оценка:
-15
 (
27
 гласа)

Да е живо и здраво детето и да се развива. Лелята също, а вие не завиждайте, а се учете и трудете за да сполучите!


27 Януари 2011 09:20 | до благородните дами
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

Калинки-малинки колкото щеш в България. Че тя и лелята -окръжен прокурор е калинка-малинка. Сега пък племеницата назначена за главен експерт. Те на някои други работи им правят конкурс на калинките в България - те там са добри. И лелята за този си възход дължи успеха на тези други конкурси- Така е в България. А иначе за евето си спомняме много добре, поне мъжката част.


27 Януари 2011 09:21 | Благоевградчанин
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Е това е разликата между нормалните страни и при нас....
Берлускони си плаща от джоба, а този т. н. 'министър дянков' - раздава държавни службички за да може да се възползва от нещо /всички знаем какво/
Пореднот доказателство, че сме държава, където разните попаднали на ръководни длъжности използват нещата само и единствено за лични облаги, без дори да мислят!
За голямо съжаление.....


27 Януари 2011 09:42 | предложение
Оценка:
19
 (
21
 гласа)

Предлагаме на Елка Атанасова да уреди майка си /"видна педагожка" от санданското село Вълково/ в образователното министерство. Така кръгът ще се затвори - Елка ще оправя бандитите, племеничката /учила - недоучила/ - финнасите на България, а майката на Елка - кацнала на едно дърво ще управлява образованието. Те и трите ресора са в пропастта, ама тея трите ще ги смъкнат още по-надолу. Къде е ЕС? Къде са контролните органи и защо затварят очите при такива назначения? Ама нали и в Европа са още по-големи бандити? така че ще търпим братя българи, ще изтърпим поредната калинка със санданско-петрички поризход.


27 Януари 2011 09:43 | Митничаря
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

ДО:27 Януари 2011 @ 08:06 | ГрафаОценка: Не четеш ли, че незавършила студентка по право е назначена на ексретна длъжност. Не е само това момиче, и в миналото имаше такива юристки, сега са съдиики, но да не ги разобличавам, не е нужно. Явно си продължава както по старому, кой как може да се оправя в тази Държава. Да не мислите, че Борисов всичко знае и пак той е виновен? Лъжат го, използват го, провокират го, затова се намърдахав ГЕРБ хора само с интереси и сега пробутват и техни хора. Не гласувах за това, за ГЕРБ, но..... Колко ли зноещи и можещи деца с висше обзавание нямат работа при тази криза? За тях има само конкурси, скъсвания, нищета и работа като сервитьорки. Г-н Борисов, всичко това е срещу партията и Вас лично. Затова трябва справедливост, а не шуробаджанащина отново. Дистанцирайте се, като наказвате този който прави назначенията, а не дребните началници. Мин. Найденов, не знаел за Калинка, оправдания само, а хранителната Мафия ни трови с фалшивите си храни всеки ден, а минис


27 Януари 2011 09:46 | Читател
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Е СЕГА Я ОПРАВИХМЕ ТАЯ БЪЛГАРИЯ, ТЦТЦТЦ .....


27 Януари 2011 09:47 | Митничаря
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

тър Найденов лъже, че се справил с качеството им и пее по сцените на предавания, които всеки ден осмиват Премиера. Забранете им да се показват в такива шоу програми, а да работят, да дойдат в провинцията, инкогнито, а не с предупреждания и с ъс свитата и мерцедесите да ги видят всичко. Да видят и хапнат от сиренето и саламите, които народа купува. Стегни ги Борисов, стегни ги. Ако написаното във вестника е вярно, това говори лошо за цялото управление, независимо, че момичето може да е добро дете и работлива, но не е справедливо към нашигте деца, които са без работа, към нас които сме без работа.


27 Януари 2011 09:57 | Krisi
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.....


27 Януари 2011 10:01 | към митничаря
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Министър Найденов с една калинка не можа да се справи, та с качеството на храните ще се оправи. Но от цялата тая работа извъдът: Не само българските власти не осъдиха Калинка за шизофреничните й изпълнения, но И ОЛАФ и целия ЕС потулиха случая. Значи Калинка е в европейската мафия. Затова и отговорност на тая малка бандитка няма да се търси.
А племенничката на Елка и тя като леля си е тръгнала по единствената пътечка, която води към върха - тази да знаеш на кого да аддеш в подходящото време. А голем праз че хал хабер си нема момето от финанси. То нищо, че учи право - толко и от него отбира. Важното е човек да е дашен днес. Ъкъл не се иска, требва нещо друго - нещо, което само калинките могат.


27 Януари 2011 11:05 | Ленин
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Явно, че всичко си е постарому кой шура кой брат сват, и така се продължава до край има едно нещо, че на хората им пистна със тая простотия каква специалистка може да бъде едно хлапе и при това учи право нали премиера беше безупречен пълни глупости на търкалета нака яростно рекламираше във началота Калинка а после си замълча и то много гузно. Та и тази
А. Атанасова е същата като Калинка, това е долно и позорно, тук във тази статия се прави реклама на родителите и както и на Е. Атанасова все пак окръжен прокурор навързани са като свински черва. Има едно нещо, че държавата загива а народа мре като мухи безпарични и гладни.


27 Януари 2011 11:12 | !!!
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

То такъв окръжен прокурор с такова минало е срам за всяка съдебна система. Реклама се прави на нещо стойнстно. А в случая се знае кой кой е и как се е домогнал до този пост.


27 Януари 2011 17:19 | иво
Оценка:
-9
 (
15
 гласа)

Елка Атаносва е изключително подготвен юрист, издигнала се единствено и само на самата нея. Както е видно родителите са съвсем обикновени, трудови хора - средностатистически за страната. Учила е, завършила е СУ във време, когато такива като нея влизаха и завършваха единствено и само благодарение на собствения си труд. А не както сега - купуват си дипломите и после чеп за зеле не стават... Защо не пишете за професионалните качества на Атнасова като окръжен прокурор?! Няма какво да кажете, затова бълвате злоба по неин адрес!


27 Януари 2011 17:52 | Стойка Янева
Оценка:
-6
 (
8
 гласа)


МНОГО ПОЗДРАВИ ОТ МЕН СЕГА
ЕЛИ АКО ИСКАШЕ ДА СЕ ВИДИМ И ДА ПИЕМ ПО КАФЕ ЗА ДА ОБСЪДИМ ПОЛОЖЕНИЕ


27 Януари 2011 18:48 | Пешо
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Акъла не ми го побира.... Без един ден трудов стаж направо-гл. експерт.... Е, как разбра бе Дянков, че момето е толкова кадърно?????!!!!.... От професорите ли, от приятели ли, от общи познати ли???!!!.... Да се чудим и маем.... има ли йерархични /административни/ правила в тая държава... или направо да питаме -"има ли я България".... Падението ни е страшно...


27 Януари 2011 18:51 | Винету
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

КЪДЕ МИ Е КОНЯ ДА ИЗБЯГАМ ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА


27 Януари 2011 19:34 | митко,рупите
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Винету, мога да ти услужа с моето магаре-младо е 5 годишно, мъжко.. тегли много. До Влашко ще те прекара, оттам е лесно...


27 Януари 2011 22:45 | ...
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Чудно как е почнала. Вижте принципно изискванията към кандидатите за различни позиции http://www.minfin.bg/bg/page/32


28 Януари 2011 00:02 | преметнатите
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Ей народе не ви ли омръзна да ви правят на маймуни некакви глупаци. Гласувахме и се доверихме на едни лъжци. Преди изборите говореха едно, а сега правят съвсем обратното. За близо две години управление не виждаме никакви други реформи освен кадрови-махаме ваште дето поне знаят какво правят и си слагаме наште, които изобщо не знаят за какво става въпрос и къде се намират. В тая държава по-голема шуробаджанащина от сега не е имало. И аз бях от тия дето се излъгах да си дам гласа за ВАС, ама повече тая нема да се случи!!!!! 58880


28 Януари 2011 01:42 | Мариана
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Българио, Българио, държава Абсурдистан... майка за чужди, мащеха за свои... Как може едно дете в последия си стадий на пубертета да стане експерт по финансови въпроси? Е... може! Хахахааа..., тя се издържа все още от парите на родителите си, а сега ще ни управлява финансово и ще ни изкара от кризата. В този Абсурдистан всичко е възможно. И Тут-анк-Амон стана фараон на 9 годишна възраст. Че ние да не сме по-долу от египтяните, я?
А на останалите в Абсурдистан форумци ще кажа: бягайте от този климат в нашата Абургения и се отправете към Канада. Ще ви хареса повече, сигурна съм. Аз вече от 30 години не го дишам този въздух и ми е много добре.


28 Януари 2011 02:43 | До Иво
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Не бъди толкова сигурен кой как е влязъл в Софийския университет. Ако поразпиташ малко, ще разбереш. Тези, които работиха за стогодишнината на университета /бригада само за свои хора/, влязоха без нужния бал в специалността ПРАВО. Сега да не се броят за големи прависти.
А като прибавим кой на кого е братовчед - ясна е раБотата.


28 Януари 2011 10:29 | петричкия адвокат
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Е всички я знаем, Елка - лелята на момето, де. Окръжната прокурорка. Колко кадърне народ завърши право в Софийския? Много.. Но колко, по добри-прависти и с отлични идпломи, направиха кариера като нея. Нещата се знаят. А това, че си кипри по вестниците и си мисли, че вече е хванала Господ за шлифера е манталите, достоен за простак. А племеничката - ами и тя като лелята, лашка се от тоя до оня и току виж се качила на поста главен експерт в МФ. Така стават тея работ в България, така. А ние щом сме овце ще ги търпим - ще ни управляват разни Елки Атанасови, калинки илиеви и т. н.


29 Януари 2011 17:28 | Emo
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Момичето е на 20.. ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! Смешна държава! НА 20 е.. а не на 23!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар