Белица на бунт срещу победата на ДПС

01 ноември 2011 00:20   101 коментара   51156 прочита
Сградата на общината в Белица осъмна окупирана от стотици протестиращи
Сградата на общината в Белица осъмна окупирана от стотици протестиращи


Сградата на общината в Белица осъмна окупирана от стотици протестиращи

Разбиха носа на БСП лидера Л. Банков, хора на кандидата Х. Илан блокираха общината, кметът И. Палев спря 100 коли с активисти на Доган

Белица се вдигна на бунт срещу изборната победа на човека на ДПС и досегашен кмет Ибрахим Палев. Още през нощта, когато се разбра, че И. Палев само със 141 гласа преднина печели срещу Хасан Илан, беличани атакуваха офиса на ДПС, счупени са прозорци, има поражения и върху сградата на общината, където гневната тълпа счупи една витрина.

Общинският лидер на БСП Лазар Банков е отнесъл няколко шамара, разбра се, че той е окървавен, с разбит нос. Бунтът продължи цяла нощ, вчера площадът пред общината осъмна с над 200 протестиращи, които окупираха сградата на кметството. Победилият в изборите И. Палев обаче не се появи и кметският кабинет цял ден остана празен.

Вчера в Белица пристигнаха полицейски подкрепления от РПУ - Банско и от Разлог, агенти от ДАНС разпитваха протестиращите на площада. В Белица дойде и депутатът от ГЕРБ Любен Татарски, загубилият кметската битка Хасан Илан също бе на площада и се опитваше да укроти гнева на протестиращите. В тълпата имаше и много роми, десетки шивачки също бяха на протеста. Около обяд се разбра, че над 100 автомобила са се строили на изхода на с. Краище и под дирижирането на хора от ДПС са готови да тръгнат към Белица. Ако това се случи, ще стане страшно, коментираха политици. Разбра се, че кметът Ибрахим Палев също е в Краище и се опитва да спре ДПС активистите да не тръгват към Белица. За Краище заминаха и полицаи, за да предотвратят сблъсъка на двата лагера.

Според митингуващите в Белица, които часове наред скандираха "Хасан е нашият кмет" и "Стига толкова Палев", изборният резултат е бил манипулиран, избирателите в Краище са били заплашвани със саморазправа от привърженици на ДПС, а старият-нов кмет на селото Муса Мизур непрекъснато влизал в изборната секция и контролирал вота.

С разрязани гуми на три от автобусите си, паркирани в белишкото село Краище, осъмна бизнесменът Ибрахим Мозурски, който е известен привърженик на кмета на Белица И. Палев. Неизвестни буквално излели гнева си в изборния ден върху возилата на бизнесмена. Полицията почти през целия изборен ден бе на крак в издирване на разярени политически опоненти. Според служители на полицейското управление в Белица по време на изборите те са регистрирали над 30 сигнала за нарушения, в полицията са депозирани и 10 жалби за купуване и продаване на гласове.

И. Палев печели изборите с 51,10% срещу Хасан Илан, който е кандидат от коалиция "ЕВЕТ за Белица", включваща СДС, Обединени земеделци и Българска социалдемократическа партия.

Любопитното е, че в самия град Белица на балотажа за Хасан Илан гласуваха 1941 избиратели, срещу едва 250, подкрепили Палев.

Въпреки това ДПС остава и първа политическа сила в местния Общински съвет. На тези избори Движението успя да вкара 9 съветници, ЕВЕТ ще има 3-ма представители в местния парламент, с по 2-ма са ГЕРБ и БСП, 1 влиза от коалицията "Единни за община Белица".

В селата също цялата власт е в ръцете на Доган. Там изборите бяха спечелени още на I тур със смазващо мнозинство на кандидатите на ДПС. В Бабяк Мустафа Бъсков получи 64,26%, в Дагоново Страхил Барабунов взе 84,1%, в Краище Муса Мизур ще управлява с 67,57% подкрепа, а в Горно Краище Бекир Бекир премаза опонентите си със 71,41%.

Бюлетината с кандидати за местната власт от ДПС в Белица вървеше с червената бюлетина на кандидат-президента Ивайло Калфин. За него на балотажа гласуваха 75,99% от избирателите на общината, срещу едва 24,01%, дали своя вот за Росен Плевнелиев от ГЕРБ.

Агресията и омразата, които предизвикаха ГЕРБ на тези избори, взема неконтролируеми размери, заяви депутатът и лидер на областната структура на БСП в Пиринско Корнелия Нинова по повод инцидента в Белица: Няма да допусна нито един гражданин на област Благоевград да бъде бит и малтретиран безнаказано. Искам бързо разследване и съответно наказание за виновните. Ще сигнализирам всички институции за случая в Белица и ще настоявам за адекватна реакция, допълни Корнелия Нинова по повод инцидента с общинския председател на БСП в Белица Лазар Банков, който бе нападнат от недоволни от изборния резултат за кмет на общината.


Още за: бунт   И. Палев   Белица   Още от: Политика

Принтирай статия
101 коментара
01 Ноември 2011 02:44 | Трагедия
Оценка:
21
 (
41
 гласа)

Нека яде бой Лазар Банков като гледа само да лапа и се мазни на ДПС !!! Малко му е било !!


01 Ноември 2011 02:45 | ХааХахха
Оценка:
17
 (
27
 гласа)

Палев че го излекува на Банков с далавери !!


01 Ноември 2011 02:47 | Киро Слепото
Оценка:
18
 (
30
 гласа)

така и Ибраимчо да го подредите като Лазарчо


01 Ноември 2011 02:51 | ЕВАЛА
Оценка:
23
 (
43
 гласа)

ЕВАЛА НА БЕЛИЧАНИ СЕТИХА СЕ ЧЕ ТРЯБВА ДА СА ЗАДРУЖНИ БРАВО !!!!! ИЗРИТАЙТЕ ОТ БЕЛИЦА ПАЛЕВ И БАНКОВ ТИЯ ПОМИАРИ. ПРАТЕТЕ БАНКОВ ДА ЖИВЕЕ В ПАЛЕВО ДЕРЕ И БЕЗ ТВА СИ Е ДРУЖКА С ПАЛЕВ ....


01 Ноември 2011 07:02 | да
Оценка:
24
 (
38
 гласа)

Белица се събуди! Браво, бели4ани! Крайно време беше, да се обедините!


01 Ноември 2011 07:26 | Българина
Оценка:
18
 (
22
 гласа)

Белица от 200 човека лие, които са спали до сега? Най-лошото е, че страхливите хора, изпаднали в апатия и безразличие, негласувалите-ще патят заради неправилният избор. Седят си в къщи и само клюкарят пред ТВ. После търсят виновни за положението в което са ги докарали избраните кметове и общински съветници. По принцип.


01 Ноември 2011 08:02 | 22
Оценка:
20
 (
26
 гласа)

бРАВО НА бЕЛИЦА!


01 Ноември 2011 08:03 | тото
Оценка:
13
 (
21
 гласа)

нАЙ-ПОСЛЕ СЕ УСЕТИХТЕ


01 Ноември 2011 08:49 | до Корнелия
Оценка:
11
 (
19
 гласа)

От къде и тая пак се появи . На всека манджа мирудия . Я си седи по Софето и гледай работата . Заради нея и нейните бръщолевини само една община остана червена .


01 Ноември 2011 09:06 | Обективен
Оценка:
21
 (
27
 гласа)

Уважаема госпожо Нинова, драга Корнелия, толкова завладяващ е Вашият алтруизъм, че четейки гръмките Ви слова, ми се иде да направя нещо добро. Но, драга, преди да афиширате толкова силно покровителството си за "бити'' и онеправдани, информирайте се немедленно от що и от кого трябва да защитавате вашите подопечни (в случая ибрикчии). Защото другаря Банков не го застрашава нито ГЕРБ, нито протестиращите, а само и единствено алкохолния делириум, в който той е постоянно. И ако има рани и охлузвания, то те не са от няколкото шамара (както съвсем точно се изрази вестникът и които категорично не одобрявам), а от факта, че другарят Лазар не можеше да се държи на краката си и сигурно би счупил дрегера. Така че, уважаема, по-леко с гръмките слова и популизма!


01 Ноември 2011 09:22 | дон корлеоне
Оценка:
14
 (
22
 гласа)

Г-жо Нинова, не ви ли е срам да разпалвате огньовете... породени от вашата некадърност!!!
Много ми е интересно и как ТИ ще накажеш виновните? ти да не мислиш че си станала господ... Запомни едно-не правете глупости, а работете за народа не за ваша облага, че вдигне ли се народа няма да ви спасят нито министри, нито прокурори.
Ало Гоце предай го на Корнелия.


01 Ноември 2011 09:37 | мур сас големия чур
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

дгд всички депесари купихави гласчетата за 20 лв и за по едно телефонче а сега четри години ги гледаите как ядат и пият па вие и яште лаината,


01 Ноември 2011 09:46 | до струма
Оценка:
11
 (
21
 гласа)

абе струма какви 100 коли са били тръгнали кам белица вие да несте болни 100 гея играеха хоро те са страхливци, от крайще по дале4е не ходят.


01 Ноември 2011 09:55 | Георги Манолов
Оценка:
10
 (
24
 гласа)

Белица си има кмет, и си го избрахме с 1941 гласа ! На Краище щом не и харесва да си вземат оня от "палево дере" и да си и е той кмет заедно с Мизур - въпреки, че от Краище 500-600 човека, които не се влияят от заплахите на "ДОГАНОВИТЕ БОКЛУЦИ" избраха ХАСАН !!


01 Ноември 2011 10:03 | Георги Манолов
Оценка:
15
 (
23
 гласа)

А що се отнася до Лазар Банков, беше мн пиян и падна по стълбите, затова няма очила и е с охлузвания - нормално е на 1 литър водка и аз падам .


01 Ноември 2011 10:29 | до победителите
Оценка:
11
 (
23
 гласа)

Ние якорудчаните, които не се продадоха на Уредин Нефелов се гордеем с беличани И при нас тази "партия", която се бори за права и свободи плащащаше и заплашваше свободомислещите хора в Якоруда! Уредин стана кмет на една трета от гласоподавателите, на простаците, на жените с метлите, на махалите! Вярваме че вятърът на промяната ще дойде и при нас!!! Срамуваме се от този кмет, от неговата корумпирана клика и разбойническа партия! Партия на комунисти, доносници уплашени и необразовани хора! Партия на Сулиман Мръцов, на шиндевци, плюковци, цървуловци, клабовци, котките! Отврат и сволач! Не те ли е срам бе Кафелов да та подкрепя най долното и най необразованата част на някогашната алтън Якоруда?! Самият ти си голям червен боклук!!!


01 Ноември 2011 10:33 | ввв
Оценка:
15
 (
19
 гласа)

Какво се оказва кметовете в малките градчета се избират от гласоподавателите в селата. Защо се избират от села кметовете на градовете, нали си имат свои кметове. Може би трябва да се промени нещо, защото не е справедливо.


01 Ноември 2011 10:59 | Европеиски съюз
Оценка:
15
 (
23
 гласа)

ПАЛЕВИ КЪМПАНИ ГРУП са за панделата. Разбира се, 4е няма да ги искат хората ТЕ не са ве4е слепи, за МАЩАБНИТЕ КРАЖБИ И ЗЛОУПОТРЕБИ, прикривани от ПРОКУРОР АИША ДЖЕМБАЗКА. БРАВО НА ХАСАН ама, ТОИ трябваше да знае, 4е ДОГАН БАНКА плаща ЯКО на хорица, които лесно ЛЪЖЕ И ОГРАБВА, ама дано БАТ БОИКО МУ види сметката, защото и ние помаците, вече не го ИСКАМЕ.


01 Ноември 2011 11:29 | неврокопски
Оценка:
9
 (
23
 гласа)

БРАВО БЕЛИЦА!!! Най-после гражданско общество в България! В Гоце Делчев сутуацията е обсолютно единтична! чрез ДПС, БСП управлява четири мандата и сега пресдтои и следващият. Само с 364 гласа червеният Владимир Москов ще дерибейства 20 години. В града, кандидатът на ГЕРБ тотално води, но гласовете от селата, водени под строй със заплахи от ДПС успяха отново да надделеят макар и с тази крехка разлика. Това да принудиш хора, които бяха бити, малтретирани и убивани от комунистите, в Корница имаше и жертви и сега да подкрепят червените, не е ли нещо повече от агреси? Да, това е цинизмът на ДПС, да накара жертите да подкрепят инквизиторите си! Идеята за преминаването на Белица към Разлог е страхотна. Тук в неврокопско също има такава идея за подписка - селата Лъжница, Корница, Брезница и Буково да се обособят в самостоятелна община. Но не очаквам някой да инициира такава подписка защото неврокопчани спим за разлика от Белица


01 Ноември 2011 11:42 | Белица
Оценка:
18
 (
30
 гласа)

Браво беличани време беше да се събудите от това робство. Но не 200 човека, а цялото градче трябва да излезе и да протестира. На общината и трябват млади и кадърни хора, които да я измъкнат от това състояние, което е в момента. Жалко за хубавото градче. От 20 години за този град нищо хубаво не е направено. Колко безработни има? А за инфраструктурата да не говорим. Всеки гледа да вземе власта и да се облагодетелства докрай от нея, а за жителите... за града... никой не мисли. Отстоявайте си правата. Стига селата са избирали. Спрете безработицата и направете Белица китно и красиво градче.


01 Ноември 2011 11:44 | ПРОТЕСТ
Оценка:
11
 (
23
 гласа)

Здравейте на всички искам да съобщя, че в 12:00 на обяд в центърът на град Белица ще има нови протести всички който искат да подкрепят ХАСАН ИЛАН ДА ЗАПОВЯДАТ!


01 Ноември 2011 11:45 | ПРОТЕСТ
Оценка:
7
 (
19
 гласа)

ПРОТЕСТА ЩЕ БЪДЕ ПРОВЕДЕН НА 4. 11. 2011 В ПЕТЪК!


01 Ноември 2011 13:29 | Беличанин
Оценка:
-15
 (
25
 гласа)

ДА, МНОГО ЖАЛКО, ЧЕ НЕ ГО ИЗБРАХМЕ ХАСАН ИЛАН, ЩЕШЕ ОТНОВО МЕРЦЕДЕСА НА ОБЩИНАТА ДА ЛЕТИ ВСЕКИ ДЕН ДО СОФИЯ СЪС ПЕПЕРУДАТА МАЯ ПАДАРЕВА ПОД ПРЕДЛОГ ДА ОТКРИВАТ БОЛНИЦА С ВЕХТОРИИТЕ НА АМИР КХАЛИЛ. ТОВА Е РЕЗУЛТАТА ОТ СЪВМЕСТНАТА ИМ РАБОТА ОТ ПРЕДИШНИЯ МУ МАНДАТ!!!!


01 Ноември 2011 13:34 | Една беличенка
Оценка:
14
 (
24
 гласа)

Аз съм от Белица и се гордея с моите съграждани, няма да се дадем да ни управляват още 4 години от ДПС, ще протестираме колкото е нужно.


01 Ноември 2011 14:03 | Гост
Оценка:
-8
 (
30
 гласа)

Така си маате вие от Белица. Кметът ви е избран и ще дойде полицията и ще ви удари един хубав бой на тези дето много се пенявите. Така, че по-кротко го давайте. Да сте тичали в деня на изборите и да сте молили хората да излязат да гласуват и то за Хасан Илан а не сега да мякате.


01 Ноември 2011 14:11 | ГЕОРГИ
Оценка:
14
 (
26
 гласа)

БРАВО НА БЕЛИЧАНИ! САМО ТАКА! ЗАЩО ДА НЕ КАЖЕМ ТОВА КОЕТО ИСКАМЕ-ВЪН ПАЛЕВ! ГРАЖДАНИТЕ НА БЕЛИЦА НЕ ГО ИСКАМЕ! ..КРАЙЩЕ СИ ИЗБРАХА КМЕТ, ДАГОНОВО, БАБЯК И ДРУГИТЕ СЕЛА СЪЩО. И БЕЛИ4АНИ ТРЯБВА ДА СИ ИЗБЕРАТ КМЕТ ЗА БЕЛИЦА! ЗАЩО ТЕЗИ ПРОДАЖНИЦИ ДА НИ ИЗБИРАТ КМЕТ ТЕ СА СИ ИЗБРАЛИ ЗА РОДНИТЕ СЕЛА, ИСКА И ЗА БЕЛИЦА! НИЕ НЕ СМЕ РАСИСТИ КАТО ДЕПЕСАРИТЕ АКО ПАЛЕВ НЕШЕ НАПРАВИЛ НЕЩО ЗА БЕЛИЦА МОЖЕШЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА НЕГО. НО ТОЗИ ЧОВЕК РАЗРУШИ И ОТКРАДНА ВСИЧКО. СЕГА ИСКА ОЩЕ. НЕКА НАПРАВИМ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА СПРЕМ ТОВА. БЕЛИЦА ЗАГИВА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПАЛЕВ И ХОРАТА МУ! НЕКА СПРЕМ ТОВА БЕЗУМИЕ!


01 Ноември 2011 14:15 | \\\\\\\\\\\
Оценка:
6
 (
18
 гласа)

БРАВО БЕЛИЦА! БРАВО! НЕ СВЕДОХТЕ ГЛАВА ПРЕД ТИЯ ШАНТАВИ И ОЗВЕРЕНИ ГЕРБАДЖИИ! БРАВО!


01 Ноември 2011 14:19 | 5
Оценка:
14
 (
24
 гласа)

НО ПАЛЕВ ИМА ПАРИ КУПУВА, ДОРИ НАСИЛА ГЛАСОВЕ, ЗАПЛАШВА ХОРАТА И ТЕ СА ПРУИНУДЕНИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО НАСИЛА. В ДАГОНОВО ГЛАСУВАТ УМРЕЛИ ХОРА, КАК ТАКА??? В КРАИЩЕ ЕДНА ДОЛНА ИДИОТКА ИЗНАСЯ БЮЛЕТИНИ НАВЪН ДА ГЛАСУВАТ ЗА ПАЛЕВ, ЗАПЛАХИ ПОДКУПИ ..И ТОИ БИЛ ИЗБРАН ЗА КМЕТ! БОКЛУК. КРАДЕЦ МРЪСЕН, ДА СИ СЕДИ В КРАИЩЕ, НИКОЙ В БЕЛИЦА НЕ ГО ИСКА, ДОРИ И СЛУЖИТЕЛИТЕ В ОБЩИНАТА НО ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО ОТ СТРАХ ДА НЕ ЗАГУБЯТ РАБОТАТА СИ! ДОЛО ПАЛЕВ! ДОЛЕН БАБЕЧЕНИН ГНАСЕН!


01 Ноември 2011 14:46 | дпс
Оценка:
-25
 (
39
 гласа)

Браво на община Белица, че подкрепихте Ибрахим Палев. Той е достоен човек и най вече, че е от ПП ДПС.


01 Ноември 2011 15:11 | 777
Оценка:
-28
 (
42
 гласа)

БРАВО НА ВСИЧКИ ПОДКРЕПИЛИ ДОСЕГАШНИЯ КМЕТ ИНЖ. ИБРАХИМ ПАЛЕВ, А НЕ НЯКАКЪВ НЕГРАМОТЕН ХАСАНЧО:) НИЕ НАПРАВИХМЕ СВОЯ ИЗБОР ЧЕСТНО И ПОЧТЕНО И НЕ УСПЯХА ДА НИ РАЗЕДИНЯТ, ВЪПРЕКИ ОПИТИТЕ ИМ, ТЕ ОСТАНАХА НАПРАЗНИ, А СЕГА ВМЕСТО ДА ПОЗДРАВЯТ ПОБЕДИТЕЛИТЕ, ИЗКАРАЛИ ЦИГАНИТЕ НА ПЛОЩАДА, ХАХАХАХАХАХАХА:))))) СКРИЙТЕ СЕ ЧЕ СТЕ ЖАЛКИ....


01 Ноември 2011 15:56 | ВАЖНО!!!
Оценка:
11
 (
17
 гласа)

Митингът се отменя за четвъртък сутринта в 8 часа!!! ВСИЧКИ, КОИТО ИСКАТ ДА ПОДКРЕПЯТ ХАСАН ИЛАН ДА ЗАПОВЯДАТ!


01 Ноември 2011 16:12 | валан
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

Корнелия, посмали манго, давай по яваш, озапти си кумунягите и не забравяй, че твоята партия възродителка, ни направи нас помаците хора без достойнство, да превиваме гръб на всеки и на всички, за да оцелеем! За това по кротко, и не ни искай само гласовете, а поканете някой Хасан я за депутат, я за областен управител, я за..... не ни използвайте само за гласоподаватели и за черноработници, и ний сме хора..... Лошото е и че Ахмед агата слага някой за парлама, простак като хлебаря Муса Палев или комуняга като Алиосман Измамов!


01 Ноември 2011 16:17 | Do Beli4anin
Оценка:
1
 (
3
 гласа)


http://www. belitsa. com/bg/belitsa/obshtina-belitsa/chitalishta-i-kulturen-zhivot-na-belitsa

http://library. belitsa. com/http://ec. europa. eu/enterprise/sectors/tourism/eden/themes-destinations/countries/bulgaria/belitsa/index_bg. htm



01 Ноември 2011 16:25 | агент Иванов
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

И ние якорудчаните искаме да се освободим от бабечко робство, да си остане Кафелов кмет на бабеците с община Бабяк! Кафелоффф, къде беше на 1 ноември, защо не излезе да почетеш празника и учителството бе ахмак?! Лесно ти е да се изпъчиш с мазната си физиом.... сред неграмотните, излез пред учителството да се видиш колко струваш, че две думи умни не можеш да обелиш! "Кмет"на жакерията!


01 Ноември 2011 16:28 | благоевградчанка
Оценка:
14
 (
20
 гласа)

БРАВО БЕЛИЧАНИ! НЕ ОТСТЪПВАЙТЕ, ПА БЕЛКИМ СЪБУДИТЕ И ДРУГИ ЗАСПАЛИ! ПЪТЯ Е НАПРЕД И НАГОРЕ, КАКТО КАЗВА ВАШИЯ СЪГРАЖДАНИН ЛАЗАР.


01 Ноември 2011 17:33 | Kиро
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Те нещата си отидоха към 3 мандат на Палев. Допуснахме основни грешки - 1. ЛИДЕР, 2. Неграмотните в Краище, 3. Фрапираща неопитност на хората, правещи кампанията. От тук нататък се знае. Може и нещо да се промени, но едва ли. Чака ни мизерия, както беше и до сега де. Но всеки народ си избира управниците нали? Най-бедните общини и с най-много задължения - Белица, долината на широките гащи. Този Палев няма място сред нас, но.... :))) ! Това е!


01 Ноември 2011 17:36 | Ибриата
Оценка:
15
 (
21
 гласа)

Палев трябва да се даде на съд и делото да се гледа при широк медиен отзвук, именно заради корупцията и злоупотребата със служебно положение. Това, което той е направил във всяка европейска цивилизована държава е = затвор!


01 Ноември 2011 17:40 | Сандо
Оценка:
11
 (
17
 гласа)

Палев, СПРИ ДА КРАДЕШ поне този мандат. И обуздай хората си да не си уреждат живота на гърба на беличани още четири години.


01 Ноември 2011 17:42 | Карти
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Интересно ми е защо след като до сега един положителен коментар не видях, всички недоволстват.... как Палев е кмет, след като народа не го харесва?!


01 Ноември 2011 17:45 | Сандо
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Браво, че народа се надига, но.... Жалко, Белица ще бъде отново на последната дупка на кавала. Причината е ясна - на власт остава най-корумпираната издънка на ДПС. Наистина жалко....


01 Ноември 2011 17:52 | Карти
Оценка:
9
 (
19
 гласа)

"Браво" на Краище избраха тая овца за кмет. Сега ще видят как ще управлява града ни. Той си купи всички тия гласове. Белица сега ще загине още повече. Този е за затвора. но има още време, Много далавери ще се покажат.


01 Ноември 2011 17:56 | Васко
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Да ви е сладко, но вие не сте виновни, виновни са краищенци които искат да напълнят гушите и други ваши "супартийци" готови да се продадът за по 20 или 30 лева да сте живи и здрави градът ни умира с всичките грипове вътре в него!!! На добър час!!! Васко


01 Ноември 2011 18:03 | Саифа
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

Огорчението ми от загубата на кметския пост в гр. Белица е огромно. Независимо от оценката на беличките избирателите, за мен Хасан Илан си остава много по-стойностен, по-морален и по-качествен човек от своя опонент! За мен беше ЧЕСТ че работих в неговият предизборен щаб!


01 Ноември 2011 18:06 | ПАСЕТО
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

ПАЛЕВ- БЯГАй ОТ ТУК..... Е ТОВА МЕ РАЗБИ, НЯМА ТАКИВА ПРОДАЖНИЦИ КАТО БАНКОВ ТУК В ТОЯ ГРАД, БРАВО ГЛУПАЦИ ХА СЕГА С ТИЯ 40 ЛЕВА ДА ВИ ВИДЯ КАК ЩЕ ЖИВЕЕТЕ ОЩЕ 4 ГОДИНИ, И ЩЕ СИ КАРАТЕ КОЛИТЕ ПО ДУПКИТЕ, И ЩЕ СИ ХОДИТЕ БЕЗ ПАРИ И БЕЗ РАБОТА .ЧЕСТИТО ....


01 Ноември 2011 18:11 | Рамадан
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Пак подкупните хора на Краище определиха бъдещето на Белица! Ще ни крадът още четири години! Честито млади беличани! Можеше да си подигнете задниците и да не оставате без мнение!


01 Ноември 2011 18:29 | фатма
Оценка:
11
 (
19
 гласа)

Този Банков пияндето е требвало още бой да яде копелето продажно. Такива като него и Палев ле ле ненаяли се откъм имоти и преяли с власт. Белица най-после показа, че е достоен град и сме като всички, които вече не търпят такава управа. Скоро ще разберем и за други печално известни "герои на нашето време", които редовно блажат по време на пости, които са спастрили бая "подкожна" сланинка, та да не им е трудно в следващите години като пандизчии. Доста казионни организации ще поизпищят от това. Хубавото на цялата работа е, че всички нормални Беличани разбраха - ПАЛЕВИТЕ ВОЖДОВЕ И ТЕХНИТЕ КАЗИОННИ ЛАКЕИ са ВОЖДОВЕ БЕЗ ИНДИАНЦИ. А хипопотама Палев хич да не лежи на тая, че народа го обича. И той вече е ВОЖД без индианци.


01 Ноември 2011 18:30 | ,,,,,
Оценка:
-5
 (
21
 гласа)

хасан илан казваше не работи на принципа ( Разделяй и владей ), а сега той успя да раздели хората .жалко за него


01 Ноември 2011 18:51 | usmivka
Оценка:
15
 (
25
 гласа)

Браво, на всички здраво мислещи хора от община Белица!!! Младите и градивните застават зад промяната. Беличани и хора от Крайще, Горно крайще, Дагоново и всички, които подкрепихте Хасан Илан само заедно ще се преборим и ще покажем, че има гражданско общество, чийто глас е глас народен-глас божий. Вятърът на промяната е наш, трябва да го използваме .Каквото и да става това е за добро .Трябва да надделее разума и спокойствието! Трябва да се подкрепяме и затова всички да излезем на протеста !Упрявляващите ще трябва да ни чуят! УСПЕХ НА ВСИЧКИ!


01 Ноември 2011 18:55 | 111
Оценка:
-11
 (
25
 гласа)

Абе вие ненормални ли сте? Има закони, които трябва да се спазват от всички. Ако всеки, на който не му изнася изборния резултат се надигне, какво ще стане. Амен бе хора, използват ви като пионки.


01 Ноември 2011 19:22 | КраИще
Оценка:
-13
 (
23
 гласа)

а на митинга ще изкарате ли и баби4ките и дядовците дето в одеялата ги носехте да гласуват за вашия така желан хасЕн4о??? май ще се окаже 4е други копуваха гласове и караха куцо рогато киораво и сакато да гласува само и само да спе4елят, ДА, ама НЕЕЕЕЕ


01 Ноември 2011 19:49 | Горда с Белица!!!
Оценка:
10
 (
20
 гласа)

Браво беличанииии!!! Само така. Много дълго време позволяваме на индиянци да се подиграват с честта на Белица. И да не ми се правят на много смели с тези 100 коли, защото са смешници, който дори не могат да говорят. А тази или този който е с името 777 да внимава кой е жалак и да си спести тъпия коментар. Още веднъж БРАВО БЕЛИЦА. Само напред.


01 Ноември 2011 20:52 | Белица
Оценка:
16
 (
20
 гласа)

Ейй Палева шушумиго, за 8 години кметуване, така и така нищо не направи, та поне да се беше научил да говориш правилно, бе. Като те видях снощи по тв, как мрънкаше, ми се заповръща. Казваш, че протестиращите имат стимул, за да са на площада... Знаеш ли, колко си прав! Имаме стимул, да, и стимула си ти... Докато не си вдигнеш парцалките от Белица, ние ще сме там. Това ти го обещаваме....


01 Ноември 2011 21:05 | Как така Евет?
Оценка:
-12
 (
16
 гласа)

Само вижте кои са скочили срещу тиранията на ДПС! Избиратели на коалиция "Евет за Белица"! Евет е турска дума и означава на турски "да". А да видим сега как ЦИК, МИК и ОИК са допуснали регистрация на коалиция с име на турски език! Това е недопустимо и подлежи на санкция, тъй като е нарушение и на закона! Съзнателно ли е направен този акт, легитимира ли се турцизацията у нас? Кои всъщност са по-лошите в този случай? Дадено ли е това име на коалиция нарочно с провокативна цел? Все въпроси, които чакат отговор... Тук намирисва на някаква схема на по-висши нива от избора на кмет в един град...


01 Ноември 2011 21:20 | Сигнална лампа
Оценка:
-8
 (
12
 гласа)

Протурските настроения, които Доган се опитва да насажда сред помашкото население на Белица, Якоруда и др., което е етнически българско, са една меко казано много обезпокоителна тенденция. Привидно тия от "Евет за Белица" и ДПС са от различни лагери, но да не се окаже нещо друго... Има нещо много съмнително в създаването и допускането на коалиция с турско име за участие в български избори... За първи път виждам и чувам такова нещо... Според Конституцията официален език в тази държава е само и единствено българският, т. е. не се допускат наименования на друг език, различен от българския, в официални документи. Би било добре, ако ДАНС разследва и този момент...


01 Ноември 2011 21:29 | НАТО
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

ПАЛЕВИ даже да целунат ХАСАН ИЛАН и по задника, защото тои ги направи и КМЕТ И ДЕПУТАТ. НО това е самата истина, за жалост се отблагодариха по долен и коварен начин, също както се отблагодари ДОГАН на хората които му вярваха, само да не намесва религията ни, защото са прекалено омерсени и нямат право на това. БЕЛИЧАНИ АКО СМЕ ЕДИННИ ЩЕ УСПЕЕМ. ХАСАН Е ДОСТОЕН ДА УПРАВЛЯВА, И НАИ ВЕЧЕ ГО Е ДОКАЗАЛ.


01 Ноември 2011 21:41 | 999
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

ПАК ЛИ ЩЕ СЕ ТРЪГНЕ С МАНИПУЛАЦИИТЕ НА ДОГАНЧО, да престане с неговите хитри ходове, и да използва помаците, за МАША на УПРАВЛЕНИЕ. А БАБА КОРНЕЛИЯ ДА СЕ ЗАСРАМИ И ДА СЕ СКРИЕ ИЛИ ИСКА НЯКОИ ПОМАК ДА И ВИДИ НА ПОЛАТА ЦЕПКАТА...


01 Ноември 2011 21:52 | приказка
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

Банков бил тръгнал да поздравявя Палев за победата. Срешнали го по пътя БЕЛИЧАНИ, "ама истински". Толкова му се зарадвали.... Те се прегръщали и целували от радост.... и в тая суматоха си счупил носа, ама от радост. Сега същите тия 1941 щастливи беличани искат и Палев да поздравят. Голяма любов им се е насъбрала.


01 Ноември 2011 21:55 | Тя
Оценка:
-7
 (
21
 гласа)

Добре бе нали хората са гласували нали вие сте го избралии какво сега се правите на интереснии, защо си мислите че Хасан Илан ще направи повече за Белица ?! Защо не дадете още един шанс на И. Палев може тозии път да направи нещо повече за града ...


01 Ноември 2011 22:47 | до тя
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

Още един шанс ли?! Още 8 години му трябват да се събуди и още 8 да се разсъни?! Не става мила*ТЯ*, бъди сигурна, че не става... Той си доказа кадърията, Белица я оправи, нека сега да иде и да оправи палево дере...


01 Ноември 2011 22:50 | мария
Оценка:
14
 (
20
 гласа)

БРАВО БЕЛИЦА! Ще цитирам поет от БЕЛИЦА -АЗ СИ ОБИЧАМ БЕЛИЦА-ТЯ Е ВСИЧКО ЗА МЕН И БОГ И РОДИНА И СВЯТА СВЕТИЦА И МОЯТ ВЕДАР СВЕТАЛ ДЕН! БОЛИ МЕ ЗА БЕЛИЦА БОЛИ МЕ ЧЕ ПО НЕЯ ХВЪРЛЯТ ПОМИЯ И КАЛ И АЗ КАТО ДРУГИ ЗА НЕЙНОТО ИМЕ И УМ И СЪРЦЕ И МЛАДОСТ СЪМ ДАЛ! НЕ ПО ЗОВАТ НА ВЯРА И ЦВЯТ ИСКАМ В БОЯ АЗ ДА САМ ПРЪВ НАПИРА В МЕНЕ ДУХЪТ МИ КРИЛАТ И МОЩТНИЯТ ЗОВ НА БЕЛИЧКАТА КРЪВ! ОБИЧАМ ТЕ БЕЛИЦА И ЩЕ ТЕ ОБИЧАМ! НЕНАГЛЕДНА ХУБАВИЦЕ ВЪВ ВЯРНОСТ ТИ СЕ ВРИЧАМ!


01 Ноември 2011 22:57 | Една беличенка
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Искам да кажа на тя, че два мандата са предостатъчно време за да му дадем още един шанс. колкото изкарването на носилки както бише "Краище", то в вашето село как беше и куцо и сакато та даже и неграмотни с по няколко исулта и с заплахи от вашите наблюдатели и съмишленици, даже кмета ви се меси в избирателните комисии, така че по добре да млъкнете и да не говорите за неща който вие правихте.


01 Ноември 2011 22:59 | Белица
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

До "Мария"

Браво!!!!! От този цитат сега имат нужда всички беличани.


01 Ноември 2011 23:09 | ей тяяяя
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

.....*Нека да дадем още един шанс на И. Палев да направи нещо повече за града..... *Ами той какво малко е направил, та и повече да искаме???? /Смешна си госпожо тя.. Смешна и жалка си...


01 Ноември 2011 23:34 | !!!!
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

Да ти е 4естита победата господин Палев! Радваш ли и се? Едва ли..... Ти, Лазар Банков и Амет Канзата пардон Карамфил Джембазки много криви сметки сте си направили... Хванете се за ръчички и марш в палево дере да управлявате борчетата и елхичките..


01 Ноември 2011 23:40 | до Корнелия
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Тоя твой Банков изгони всички читави от БСП. Останали са само боклуците. Той работи самоза себе си и за Палев. Я ела и ти да му удариш два шамара.


02 Ноември 2011 00:57 | хаджигаев
Оценка:
-9
 (
17
 гласа)

СТЕФАН СТАНКОВ ПРЕДАДЕ ВСИчКИ ГЕРБЕРИ ОТ ОБщ БЕЛИЦА И СЕЛАТА И СЕ ХВАНА СЪС ТУРчИНА ЕРГИН ЕМИН НА ДРУГИТЕ ИЗБОРИ НОМИНИРАЙТЕ ...НЕГО ИНАчЕ ПАК чЕ ВЕ ПРЕДАДЕ.. ЗАЕДНО СЪС ДИРЕКТОР НА ЛЕСНИчЕЙСТВО БЕЛИЦА Г ГЕНЕВ . ГЕРБ ВЕ ИЗДИГНА, АМА, И СЕ ОТБЛАГОДАРИХТЕ. ПОМАГАТЕ, ЯКО НА ГЕРБ ДА ГИ ЗАКОПАТЕ АМА ТО Е ТАКА РАНИ КУчЕ ДА ТЕ ЛАЕЕ ДАНО ХАДЖИГАЯТА ПРО4ЕТЕ ТОВА, И ВЪПРЕКИ ВСИчКО МАКАР И ПРЕДАДЕНИ ПИчОВЕТЕ САСИ ПИчОВЕ ДАДОХА ГЛАСОВЕТЕ СИ НА ИЛАН....


02 Ноември 2011 01:18 | ДО ХАДЖИГАЕВ
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

така като гледам хич не си запознат с нещата така че ходи се застреляй някаде няма да липсваш на никой гарантирам ти го !!


02 Ноември 2011 09:47 | До победа
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Не трябва да отстъпваме, ние си търсим правото да живеем нормално, без заплахи и терор. Вън подлогите на Доган! Дерзайте Беличани . сега можем да променим да променим бъдещето си! ДО ПОБЕДА!


02 Ноември 2011 11:27 | герб-Белица
Оценка:
6
 (
18
 гласа)

Браво на ГЕРБ, само така г- Станков!!! Доказахте, че не сте като продажниците от БСП визирам Лазар Банков, Сашо Попов и много други които продадоха Белица


02 Ноември 2011 12:57 | аз
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

не всички от бсп са продажници, аз съм от тази партия но заставам зад Хасан Илан, не обвиняваите цялата партия, само определени хора, защото съм сигурна, че и от други партии има предатели, назоваваите само конкретни имена, а не само имена на партаии.
Официално Бсп-Белица подкрепя Хасан Илан.





02 Ноември 2011 14:15 | до АЗ
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Иди се гръмни некаде бе, всички знаят че БСП Белица подкрепя Ибрахим Палев .Вашия лидер Лазар Банков викаше ПОБЕДА като спечели ДПС защо ????? Боклуци сте всички там от БСП-Белица !!


02 Ноември 2011 16:40 | 0109
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Ахмед Доган, време е да се вслушате в гласа на народа, а не да посочвате кои да бъдат избрани, защото тези ваши " избранници" така са се " ояли", че вече не мислят дори и за тези, които са гласували за тях. Белица е на едно от първите места по безработица в България, а какво направи по този въпрос вашият Ибрахим Палев като общински кмет двата мандата?! Сигурен съм, че сте много далеч от истината, така че, сега не се изненадвайте, че народът се бунтува, а по-скоро елате да им чуете проблемите.


02 Ноември 2011 17:55 | 999
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

ДОГАН ЛИ ДА ДОИДЕ, ТА ТАЗИ ПИЯНА ХРЪТКА, НЕ МОЖЕ ДА СИ ОПРАВИ ХАРЕМА ОТ ИЗВЪН БРАЧНИ ДЕЦА, ТА ЩЕ СЕ СЕТИ ЗА НАРОДА. ТОИ СЕ ПОЯВЯВА САМО НА ИЗБОР ДЕН. НАЛИ Е ЗАЕТ С ДРЕГЕРА. А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО БЕЛИЧАНИ ИМАТЕ ЕДНО СПАСЕНИЕ ПРИКРЕПВАНЕ КЪМ РАЗЛОГ. УСПЕХ.


02 Ноември 2011 18:03 | аз
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

то и хората на Герб от селата се изпокриха и не гласуваха за Хасан Илан, така че престанете да обиждате хората, всички от Белица сме за една кауза, независимо от политическите възгледи.


02 Ноември 2011 18:04 | до сигналната лампа
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

е па голем СЪДИЯ се извади, та всеки има право на име, чуждици е пълно в бъл. език, нека провери тебе ДАНС що за стока си. Па като те е страх от думата ЕВЕТ земи си един ПИНЧЕР да те пази.


02 Ноември 2011 18:48 | 0000000
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Ибрахим Палев си позволява да говори, че " победените трябва да се научат да губят", а той може ли да обясни в каква битка е участвал??? Добре, че беше Ахмед Доган да го лансира та вече 12 години в общината: 4 като секретар и 8 като общински кмет! И през цялото това време не си направи труда да излезе сред народа, да поговори с него, да чуе проблемите му. Дори не направи предизборна кампания, защото беше сигурен в успеха си- в регионалната преса излезе статия, че Доган е наредил да бъде преизбран отново за общински кмет!!! За какво става въпрос тогава? За какво европейско мислене, поведение или както искате го наречете... жалко, че съдбата на хиляди хора трябва да се предопределя от нечии нечисти интереси...


02 Ноември 2011 19:13 | Краси
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

За затвора е тоя Палев и долната маймуна Банков, ама глупаците им осигуриха още 4 години охолен живот. Да им е честито


02 Ноември 2011 19:26 | Ването
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Трудно ще се търпи още 4 години тази наглост Палев, а за мутанта Банков да не говорим.
Още бой трябва да яде това тъпо говедо.....


02 Ноември 2011 19:31 | Бели4анка от 4ужбина
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Браво на Бели4ани!!! Най-сетне единни! Стискам палци и желая успех и промяна, искаме да видим Белица НОВА и хората там щастливи!!!


03 Ноември 2011 02:32 | ццццццц
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

В КРАЙЩЕ СА ДАВАЛИ ПО 50 ЕВРО НА ЧОВЕК НА СЕЛЯНИТЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ПАЛЕВА МАЙМУНА, А ВЪВ БЕЛИЦА АВУШКА АВРАМОВА -"ЗЪЛВАТА " Е РАЗДАВАЛА ПО 30ЛВ НА ГРАЖДАНИТЕ ЗА ГЛАС И ВЪПРЕКИ ТОВА В БЕЛИЦА ПРОСТО СА И ЗАГИНАЛИ ПАРИТЕ ЗА КОЙТО СЕ Е ВРЪЩАЛА ДА СИ ГИ ТЪРСИ И Е ЗАСНЕТА С ТЕЛЕФОН КАК АГЕТИРА И ПЛАЩА СКОРО ЩЕ БЪДЕ ПУСНАТ ЗАПИСА ПО НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ УСПЕХ АВУШЕ ТИ СИ ПЪРВОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ


03 Ноември 2011 04:05 | Али Бабашев
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Браво на Белица-дано мотивира повече помаци от района да потърсят това което им се полага!


03 Ноември 2011 09:54 | 123
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

храни куче да те лае хасан илан вкара палев в дпс и сега няма изгонване също като нуредин кафелов, той обиколи всички партии, докато влезе в политиката и сега няма изгонване, жалко че в дпс влязнаха такива хора... агенти, които знаят как се печелят избори по нечестен начин... и жалко за тези, които се продадоха


03 Ноември 2011 10:27 | евет
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Европейска визия за етническа толерантност! До всички, които не знаят какво е ЕВЕТ


03 Ноември 2011 13:48 | до палевия селяк
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Ей тъп селяндур, нима си мислиш, че всичко ще отмине за 3 дни ? Е не си познал. Няма да престанем с протестите, докато ти и твоите свирчовци не се изметете от нашия град. И не си играй с търпението на беличани, защото още стотици беличани от другите градове са готови да дойдат и да подкрепят протеста против теб и твоята ЦЪРВУЛСКА сган. Стой си в Краище, там ти най отива на селската ти физиономия .


03 Ноември 2011 15:14 | краище
Оценка:
-6
 (
10
 гласа)

ха -ха -ха-ха.....
кучетата си лаят, кервана си върви


03 Ноември 2011 16:59 | ха-ха ха
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Смешно ли ти е долен бабеченин? Ще се смееш много когато пак нема да можеш да минеш от моста нагоре, или го забравихте това време?


03 Ноември 2011 19:23 | жалко
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

беличани не са виновни ами нашите помаци нали сме си прости отиват да подкрепят бели4ани, а те, какво ни казват махаите се от тука бабе4ене а нашите вдигнали глави и ходят на митинг после ще държите бели4ените за .....кои да видиш на митинга по Тв циганин и помак е по тва си личи колко сме прости


03 Ноември 2011 19:30 | белица
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Лелеее кой ще покажат по БТВ новините все хора, които не могат две приказки да кажат. Директора на лесничейството, служителка от общината.... Срамота!!! По-добре не се показвайте. Не можаха ли да излязат хора с дар слово, а има такива.


03 Ноември 2011 19:50 | беличанин
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Излъчванията тази вечер по медиите много ясно показаха арогантното поведение и отношение на Палев към хората от Белица. Нито преди, нито сега той ще им обърне внимание. Добре че се случиха нещата, за да могат хората да му видят поне физиономията... И сега какво, и той ли ще бъде охраняван от НСО както Доган?! Има достатъчно безработни и гладни хора в Белица, които няма да му доставят това удоволствие...


03 Ноември 2011 21:40 | БНТ: - Няма ли да се сре
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Без коментар... 4 години смята пак да лежи и да се грижи за охранената си фигура... и после негово величество Палев ще благоволи да се срещне с нас... Нагъл до безобразие.. Даже говори и за проекти, за подобряване на инфраструктурата на общината... Излагация пред цяла България-новоизбран кмет да се крие като мишка от избирателите си, с който се гордее че е спечелил честно..... Като си толкова честен и деен, защо се налага да те пази полицията, бе мекотело Палевоо...


03 Ноември 2011 22:00 | избирател
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

ТОЙ не се криеееее, ние много добре го познаваме, обичаме го и за това ПАК ГО ИЗБРАХМЕ!!!! ЧЕСТИТО, КМЕТЕЕЕ!!! А ВАС, протестиращите, ви видяхме кои сте, 20-30 пияни цигани, пенсионери и "бабечене''дето викат "бебеченето отам реката"...!!! Това ли е БЕЛИЦА-яко лице си имате... :))


03 Ноември 2011 22:21 | белица
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

До "избирател"

Лошо няма, че го обичате. Кажи какво е направил за Белица, за хората в Белица? Че повечето едвам свързват двата края, защото не са на работа. В тази община само богоизбрани ли влизат? Или такива, които само си клатят краката и взимат заплати? Зададе ли си въпроса, ако Палев е направил нещо за града и за хората те ще се държат така и ще вдигат стачки? Явно им е писнало, а всяко търпение си има граници.


03 Ноември 2011 22:42 | избирател
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Разбира се че лошо няма, а колкото до това че повечето едвам свързват двата края, мога да ти кажа че в ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ е така, но това едва ли е новина за теб. а в тази община не влизат богоизбрани, а избрани от народа!!!


03 Ноември 2011 22:55 | белица
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

До "избирател"

Само да ти уточня, че кризата в България започна да се усеща в края на 2007 година, а кризата в Белица е от както такива, като Палев управляват. От кой е избран Палев, че не разбрах? От околните села, които трябва да избират кмет на Белица? Не ми каза само какво е направил Палев за годините през, които е кадрувал? Какво? Асфалтира улиците в града? Или пък направи така, че да се открият повече работни места и да се намали безработицата? Или е спечелил някой от Европейските проекти?


03 Ноември 2011 23:18 | избирател
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Кризата е от тогава от когато на вас ви изнася, а какво е направил вашия "светец"дето толкова крещите за него??? само не почвайте с "мечото селище"--знаем добре от кой е направено!!!


03 Ноември 2011 23:37 | до избирател
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Това ли ти е работата в Палевата администрация, да гледаш кой е на площада? Я излез навън да разкрасиш множеството! Не надничай зад пердетата на общината и не брой хората, а излез, ама нали не ти стиска... Много можещи са ви събрали там, затова и общината процъфтява, (аман от реализирани проекти). Освен можещи сте и мнооого красиви, затова и камара униформени ви охраняват:)))


04 Ноември 2011 00:57 | белица
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

До "избирател"

Много си далеч от криза и от икономика. Никъде в постовете ми не написано за "светеца", както го нарече. Говорим за Палев и за това какво е направил за това китно градче. А то е видно.... за това и на хората търпениети им се е изчерпало. И защото се правиш на много знаещ имаше зададени въпроси към теб, но е явно, че няма как да отговориш и се знае защо. Отговора е ясен:обичайте си Палев, но това, че нищо не е направил той, като кмет на Белица и приближените му е видно. Жалко за хубавото градче, жалко за хората, които живеят в него.


04 Ноември 2011 14:08 | краище
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Общини на ДПС с най-много пари от ЕС за замеделие

Публикувана: Понеделник, 2-ри Май 2011, автор (и) : Тихомир Тончeв; прочитания: 1484; коментари: 1

Виж галерия 1
2

»
165 евромилионери има от земеделие у нас през 2010 г., показват данни на фонд "Земеделие", обявени вчера.

По-голямата част от т. нар. бенефициенти със субсидия от над 1 млн. лв. обаче са общини, а не частни лица или фирми. 3 от първите 4 общини с най-много взети пари имат кметове от ДПС. Първенец е Сатовча с 11, 134 млн. лв. Те са за проекти по програмата за развитие на селските райони - най-вече за пътища и инфраструктура.

Общината в Девин е взела 9, 6 млн. лв., а в Белица - 7, 9 млн.


04 Ноември 2011 14:10 | краище
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

вижте и прочетете колко инвестиции са постъпили в белица, по времето на последния мандат на г-н палев


04 Ноември 2011 14:18 | 111
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

краище написа:вижте и прочетете колко инвестиции са постъпили в белица, по времето на последния мандат на г-н палев


Къде са отишли тези инвестиции, като са влезли в общината? Какво е направено за града и населението с тези пари? На некадърния човек, колкото и пари да му дават, като не знае какво да ги прави мястото му не е там. Не цитирай другите общини, а погледни Белица. Аман от некадърници!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар