Банкерът Пл. Младенов оглави РУСО в Кюстендил

15 май 2010 00:20   2 коментара   24329 прочита
К. Тодоров
К. Тодоров


К. Тодоров

В петък, 14 май, в стола на управител на "Социално осигуряване" в Кюстендил седна Пламен Младенов. Той е четиридесет и две годишен бивш банкер, досегашен шеф на клона на "Инвестбанк" в областния град.

Младенов и още трима кандидати за мястото участваха в конкурса за директорския пост, обявен от Националния осигурителен институт в столицата. Официалното му представяне на новите му подчинени е определено за началото на следващата седмица.

Кюстендилци познават новия шеф на РУСО Пламен Младенов като банкер, а в биографията му е записан и директорски пост на "Райфайзенбанк" в областния център. Той не е кюстендилец, женен е, с две деца, съпругата му е икономист.

Пл. Младенов заема мястото на временно изпълняващия длъжността директор Ани Андонова. Тя също бе кандидат за мястото, но бе класирана на второ място. Андонова, която от години работи като юрисконсулт в РУСО, седна в управленския стол, тъй като титулярят Кирил Тодоров депозира оставката си, след като Районната прокуратура повдигна обвинение срещу него за използване на документ с невярно съдържание към годишната си декларация за доходите. Целта му е била да намали размера на дължимите данъци.

2 коментара
20 Май 2010 11:23 | нззз
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

да и го осъдиха ,намалил ги с 100 лева




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар