Б. Борисов назначи ексмладежкия лидер на ГЕРБ в Пиринско Калин Каменов за зам. председател на Агенцията за закрила на детето

07 януари 2010 00:20   22 коментара   30513 прочита
К. Каменов
К. Каменов


К. Каменов

Скок в кариерата

Премиерът Бойко Борисов назначи вчера бившия младежки лидер на ГЕРБ в Благоевград Калин Каменов за заместник-председател на Държавната агенция за закрила на детето. Каменов е роден през 1980 г., завършил е право в Югозападния университет “Н. Рилски” в Благоевград. До момента работеше в дирекция “Административно-правно и информационно обслужване” в държавната агенция. В Благоевград той бе сред основателите на ГЕРБ и инициатор на множество благотворителни прояви, свързани с грижата за децата от различни домове.

Председателят на Държавната агенция за закрила на детето Надя Шабани изказа благодарност на досегашния зам. председател Христо Монов, който бе отстранен и на неговото място е назначен Каменов.

22 коментара
07 Януари 2010 02:06 | Топалков
Оценка:
27
 (
75
 гласа)

Другарю Плюшкин, извинете, Каменов, ние, младежите от МГЕРБ-Благоевград, Ви честитим високия пост. Вашето дупелюбство най-накрая успя да Ви осигури един, макар и не особено висок пост, то все пак на този етап достатъчен, за да може и ние с удоволствие да се опрем на Вашия опит. Занапред Ви пожелаваме все повече и повече успехи, които несъмнено ще бъдат гарантирани, тъй като Вие най-малкото имате един обигран език. Ама много обигран. И не ни забравяйте, след като си купите нов костюм (да не забравите и вратовръзка), защото в МГЕРБ държим на добре изглеждащите китки. И още нещо, високо вирнатият Ви нос ще бъде добре понякога да го сваляте и към нас, простолюдието в младежките редици, за да може да надушите всеки, който смърди. Преди да ВИ е надушил Бойко, на когото да обясните за подличките си номерца как, къде и срещу какъв наем живеехте, парадирайки с иначе наистина нелекото си положение на сирак, с което така умело спекулирахте. И престанете да гледате хората отвисоко.


07 Януари 2010 06:51 | Гражданин
Оценка:
2
 (
46
 гласа)

Браво Топалков,не знам откъде познавате този дупелизец,но определението Ви е много точно.Ако знаете още колко такива като него са в МГЕРБ-Благоевград,абе една збирщина която за нищо не става.Точно такива , ще провалят Б.Б.


07 Януари 2010 07:26 | Ради
Оценка:
-3
 (
43
 гласа)

Браво Калине успех на този пост.Ние всички които те познаваме вярваме че ще се справиш успешно.Честито!


07 Януари 2010 07:27 | надя
Оценка:
-2
 (
44
 гласа)

Горните два коментара,са написани от хора които страдат от жестоки комплекси и най-вероятно завиждат и на мравките.Каменов е страхотен човек и направил куп полезни неща в МГЕРБ-благоевград.Топалков и Гражданина е един човек с раздвоение на личността.Аз на такъв човек не вярвам.


07 Януари 2010 08:19 | Дддде
Оценка:
4
 (
40
 гласа)

злобни коментари колкото искаш. Мога да кажа само честито на Калин и да продължава само напред и нагоре


07 Януари 2010 09:11 | СТУДЕНТКА
Оценка:
14
 (
44
 гласа)

БРАВО ТОПАЛКОВ.МНОГО СИ ТОЧЕН.


07 Януари 2010 10:32 | Rosi
Оценка:
-13
 (
55
 гласа)

Кои от вас, господа, които така безцеремонно плюят Калин Каменов, наистина го познавате?! Защото съм далеч от мисълта, че някой, който наистина го познава би говорил така за него! Бил дупелизец - да, да ама не! Той е всичко друго, но не и това. По повод на "обиграния му език" - да такъв е, когато трябва да се говори истината! И не разбирам какво толкова ви притеснява това, че е амбициозен, защото от по-горните постове не виждам нищо друго освен завист. Но знаете ли - докато дребни душици като вас стоят и завиждат той ще се изкачва все по нагоре по стълбицата на успеха на пук на такива като вас.
Поздравления, Калине и успех !


07 Януари 2010 10:57 | dodo
Оценка:
-2
 (
44
 гласа)

успех Калине... сега е важно да не загубиш, а да надграждиш това което си постигнал, а това не е никак малко.Не обръщай внимание на завистта, тя е част от пайзажа... следвай сърцето си и само напред. Господ да бъде с теб и да ти помага във всичко, което правиш ;)


07 Януари 2010 11:06 | Мариана
Оценка:
4
 (
48
 гласа)

Роси, а защо си мислиш, че не го познават?
Или по-скоро какво обяснение ще дадеш на факта, че той
спря да ни "познава", лично към мен буквално
се правеше, че сме непознати. Реши, че много му е пораснала работата явно.
А така говорят и негови колеги, с които е работил.
Никаква откритост, никакъв позитивизъм не лъха от Калин.
А, че е фалшив, се вижда. Имитатор. Дори започна да се
подстригва като Бойко.  Нали е от Герб :)


07 Януари 2010 14:31 | xxxxx
Оценка:
1
 (
25
 гласа)

Още един чантаджия.Нищо ново под небето.


07 Януари 2010 16:47 | към завистливите и злобните
Оценка:
-3
 (
27
 гласа)

Злобата и завистта почивен ден нямат! А онези които са изписали простотиите по отношение на Калин, със сигурност са злобари и завистчии от най-горна класа...Е, само ще ви кажа, че колкото и да ви е мъчно, ще си стоите там където сте-в блатото на собствената си глупост и некадърност. Че то какво ви остава друго освен да злословите и да бълвате глупости:)


07 Януари 2010 17:19 | URSA MAJOR
Оценка:
31
 (
61
 гласа)

"Гражданин", кристално ясно е защо завиждате на Калин. Той е назначен на някаква длъжност и го пише по вестниците, а вие сте незабележим. Напълно обяснимо е защо реагирате като олигофрен.
По втора точка за МГЕРБ Благоевград. Това е единствената функционираща младежка политическа организация в област Благоевград. Под "функционираща" имам предвид честите събирания на членовете, активността им, социалната им ангажираност, амбицията им да направят живота около себе си по - добър. Не знам и малко ме интерсува къде, защо и как ви бърка тази организация?
п.с.
Не се пише "збирщина", а "сбирщина". Без да коментирам пунктуация. Залягай повече над учебниците и плюй по - малко в интернет. ОК? За твое добро. Ние от МГЕРБ се грижим за образованието на нашите съграждани.


07 Януари 2010 17:23 | Лазара
Оценка:
20
 (
46
 гласа)

Калин е първият , който по време на изборите извади в Нова Тв прословутото изказване на Ахмет Доган за " порциите на властта" . С това се обърна вота в Благоевградско и в страната !!! ГЕРБ трябва да го позлатят за тази работа!. Момчето има рефлекс ! Трябва само да го използва в правилната посока . Дерзай Калине !!!


07 Януари 2010 18:22 | Do Лазара
Оценка:
7
 (
27
 гласа)

Много си назад с информацията. Ама много. Калинчо няма НИЩО общо със случилото се.


07 Януари 2010 20:05 | ...
Оценка:
-4
 (
18
 гласа)

Хора Вие работа нямате ли си та толко много се вълнувате от живота на другите ? Калин това , Калин онова , ама вие и на малкия пръст неможете да му стъпите... Направете поне частица от това,което е направил той....Вместо да си губите времето в злобни коментари погледнете самите Вас, какво сте направили ...
Калине на теб пожелавам успех и натрии носовете на всички... крайна сметка не плащаш данък обществено мнение, а човек който те познава никога няма да каже нещо лошо за теб.Напред и нагоре!


07 Януари 2010 21:29 | mda
Оценка:
8
 (
18
 гласа)

do ....що за пожелание " напред и нагоре" ....Не ги ли избрахте за да свършат някоя и друга работа? Или целта е била " напред и нагоре" на всяка цена??? Поддръжниците на ГЕРБ са разбира се на нивото на избранниците си ....Аман от простотии...


07 Януари 2010 22:45 | Васил Шумаров
Оценка:
9
 (
23
 гласа)

Нямам и представа кой е Калин Каменов, но наистина е много грозно да пожелаеш на един прохождащ политик "напред и нагоре". Още повече във време, когато смисълът на живота се отъждествява с "ПРОБИВАНЕ НАГОРЕ", а не със служба на народа.
С това пожелание господин "Многоточие" просто е разкрил мизерната си същност.


09 Януари 2010 17:12 | ГЕРИ РАЗЛОГ
Оценка:
6
 (
24
 гласа)

БРАВО НА КАЛИН КАМЕНОВ
НАИСТИНА ДОСТОЕН,КАДЪРЕН И УМЕН МЛАД МЪЖ!
ПОЖЕЛАВАМ МУ УСПЕХИ!


09 Януари 2010 19:00 | Боби
Оценка:
-5
 (
13
 гласа)

Браво на Каменов, поста му е напълно заслужен. Наистина МГЕРБ Благоевград е единствената функционираща малдежка организация в региона и заслугата за това е главно негова. Завистливи хора има навсякъде и не мога да разбера защо гледат в "чуждата паница". Докато Калин се издига, вие ще си пишете злобни коментари и ще "разбирате от политика", но само пред телевизора.
Успех Калине, вярвам че си способен и ще успееш.


13 Януари 2010 14:20 | URSA MAJOR
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Бобка, донякъде си прав , братле. Донякъде. Заслугата за работещата организация на МГЕРБ е на всички членове. И такива изказвания не са полезни за никой.


15 Януари 2010 16:49 | Барези
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Евала на Калин.Защо сме такова племе някой като успее да се чудим как да го хулим само щото ние сме бездарници и само можем да псуваме пред телевизора.Не е мъжко-ама тия дето плюят ,няма как да го знаят


19 Декември 2012 13:21 | Румяна
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Успех, Калин! Късмет във всяко твое начинание. Ти си умен и справедлив човек.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар