Атанас Камбитов: Кой ще разследва борците срещу корупцията в грантаджийския “Антикорупционен фонд”?

28 септември 2019 12:09   98 коментара   37405 прочита


Проверен съм от НАП като физическо лице за периода 2002-2019 г. и няма несъответствие между приходи и разходи, казва кметът на Благоевград и кандидат за нов мандат

- Г-н Камбитов, прави впечатление, че повече от година насам неправителствената организация “Антикорупционен фонд” полага сериозни усилия, опитвайки се да достигне до порочни практики в държавата. В голяма част действията им са насочени към общините. Смятате ли, че това е тенденциозно?

- Адмирирам подаването на сигнали и проверяването им, но не тогава, когато са параван на други цели.

От месеци община Благоевград е подложена на натиск от така наречения Антикорупционен фонд - структура, финансирана от чужди източници, ангажирана видно с дискредитирането на публични личности и институции. Спонсорираната от чужди фондации композиция от обявили се като борци срещу корупцията персонажи системно пуска до правораздавателните институции сигнали, които в по-голямата си част се оказват пълни с неверни обстоятелства.

Аз съм една от “мишените” на “Антикорупционен фонд”, действащ със замах и медиен шум по време на разследването, но когато резултатите от исканите и направени проверки излязат, антикорупционерите мълчат.

В Благоевград всички проверки по сигнали, с които се е ангажирал фондът, излязоха с оневиняващ резултат, но резултатите не бяха публично оповестени от борците срещу корупция, които и до момента продължават да маскарят, обезценявайки и неуважавайки българските правораздавателни институции - съд и прокуратура.

Едно от първите разследвания на въпросната организация беше насочено именно към мен, а основната тема бе 50-годишният ми юбилей. Няма нищо лошо - прокуратурата провери - резултатът е, че няма никакви нарушения.

Аз съм човек със стабилно финансово състояние. Още преди да стана кмет, дълги години съм се занимавал с бизнес. Опитаха се да внушат, че има порочни практики около санирането по националната програма, около изграденото LED осветление в Благоевград, но твърденията им останаха “голи”.

Ще го кажа директно - т. нар. Антикорупционен фонд разпространява клевети, низки внушения, лъже най-безцеремонно. Тази организация е един инструмент за постигане на политически цели. Фактът, че започват разследване, а след това резултатите не се оповестяват, защото са различни от “сензациите”, които те търсят, говори достатъчно. Лично за себе си съм повече от спокоен - разполагам с всички необходими документи, които доказват, че всяко едно мое действие е законосъобразно

В крайна сметка, когато не става с диалог, има законови начини за търсене и отстояване на истината.

- Смятате ли, че се работи конкретно срещу определени общини?

- Категоричен съм в това отношение. Създадени са кръгове, които обслужват определени политически интереси.

В Благоевград например освен хора, свързани с политика по един или друг начин, за маша се използват т. нар. журналисти. Една от тях, Мариета Димитрова, е известна с това, че материалите, които "разработва" са добре платени. Изпълнява поръчки на “Антикорупционен фонд”. Същата получава сериозна финансова подкрепа от чужда фондация и доколкото ми е известно, към момента сумата възлиза на 164 хил. лева.

Подчертавам - “журналистическите” и материали са подплатени с лъжи, клевети, инсинуации.

Само ще вметна, че преди време заведох дело срещу въпросната репортерка, след което оттеглих иска заради множество лични молби от нейна страна, защото твърдеше, че била подведена, извинявайки се за подвеждащите си публикации. Видно е обаче, че тук не става въпрос за каквато и да било заблуда, а за финансови интереси.

- Мислите ли, че “Антикорупционен фонд” е фактор? Разпространяваните информации от тяхна страна влияят ли на общественото мнение?

- Разбира се, че влияят, на практика това е основната им дейност - да дискредитират неудобни за тях хора

Колкото до това какъв фактор са, никога не съм подценявал нивото на интелигентност на българина. Отговорите всеки може да намери сам за себе си.

- Има ли механизъм, чрез който да се противодейства на подобни опити за внушения?

- Подобни организации ще има, докато има кой да ги обезпечава финансово. По-важно е друго обаче - какви са резултатите от “разследванията”, които правят.

Както споменах, в голяма степен крайният изход не става достояние за широката общественост, защото резултатите не удовлетворяват тези кръгове от хора

Има и нещо друго - в самите публикации се съдържат квалификации. Най-важният, най-сериозният инструмент при разследването са документите, потвърждаващи или отхвърлящи определени тези, а не махленски приказки или публикации в платени сайтове.

Знам, че тези, които се борят за законност, четат решенията на съда и прокуратурата. Много добре знаят резултатите от многобройните сигнали, които подадоха, но скриват истината.

- Искате ли да кажете нещо конкретно към представителите на “Антикорупционен фонд” и директора му Бойко Станкушев?

- Твърденията му са потвърждение на всичко, което казах дотук. Казаното /Цитат Б. Станкушев: Кметът Камбитов няма по-големи доходи от това, което декларира като кмет, който получава заплата, а пък си е накупил имоти, които са в пъти повече като пари/, е пример за абсолютни лъжи, клевети, които преследват други цели.

По повод изявленията му ще уточня само, че съм проверен от НАП като физическо лице за периода от 2002 до 2019 г. и няма несъответствие между приходи и разходи.

Но тези документи г-н Станкушев ще ги види в съда. За разлика от него аз вярвам в институциите, в съда, не раздавам присъди чрез медиите.

Политическа публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление

98 коментара
28 Септември 2019 12:35 | t
Оценка:
68
 (
84
 гласа)

нещо за репортажите по бтв нищо не казва
струма, опитайте да правите сериозна журналистика, трудно е и вероятно няма да успеете, но поне опитайте


28 Септември 2019 12:39 | прилеп
Оценка:
-29
 (
59
 гласа)

Защото темите са анализирани, проверявани, а резултатите публикувани .Няма нищо ново в тези репортажи. Претоплени предизборно манджи затова


28 Септември 2019 12:41 | Nicola
Оценка:
-48
 (
68
 гласа)

Сериозно журналистика се прави с факти и документи, така бръщолевене не става . А фактите говорят и са многократно публикувани -няма закононарушение от страна на Камбитов по нито един от тиражираните сигнали . Оттук нататък всичко е предизборна пропаганда


28 Септември 2019 12:47 | пп
Оценка:
-39
 (
55
 гласа)

Съд, полиция, прокуратура са се произнесли по всичките сигнали .Категорично Камбитов е спазил закона навсякъде . При някои обаче "фактите служат ", за да публикуват онова, което си искат.. Това не е сериозна журналистика, това е поръчка . Последният сигнал за мястото на баскетболиста обвинява се общинска земеделска служба, която не е на подчинение на общината а на министерството, общиата е получила готови и одобрени документи, а кой си е купил земята, който е кандидатствал .. Така че не вървят обвенинята ..


28 Септември 2019 12:52 | пп
Оценка:
-26
 (
42
 гласа)

Сигнал -проверка -резултат ! това е сериозна журналистика ! Всички сигнали са публикувани както обаче и резултатите от проверките -заключения на съд полиция и прокуратура и всякакви поверяващи институции


28 Септември 2019 12:55 | пп
Оценка:
-6
 (
14
 гласа)

https://www.struma.com/politika/spuka-se-poredniyat-politicheski-balon-v-blagoevgrad-administrativen-sud-razbi_148968/


28 Септември 2019 13:09 | Яни
Оценка:
-39
 (
53
 гласа)

Браво, кмете!


28 Септември 2019 13:34 | Потърпевш
Оценка:
15
 (
39
 гласа)

Мариетка-марионетка. За тая не съществува нищо друго осен парите


28 Септември 2019 13:39 | Гражданин
Оценка:
-7
 (
27
 гласа)

Тази Мариета пише доноси, пуска сигнали постоянно, но няма кой да и каже нещо. Всичко е лъжи, но за тях няма проверки. Как така става. Америка за България плаща всичко и какво, после се потулват нещата от небивали "журналистически" материали.


28 Септември 2019 13:41 | Потърпевш
Оценка:
2
 (
26
 гласа)

Тая Мариета каква ку#ка е.


28 Септември 2019 13:44 | Зарознат
Оценка:
-1
 (
25
 гласа)

И на мен ми е ревала да не я съдя мазни се вече е осъдена за лъжи тя ще се прави на писачка знаем. се


28 Септември 2019 13:47 | Веселенов
Оценка:
-19
 (
33
 гласа)

Прав е кмета, не може така постоянно да се правят проверки и като резултатите да отрицателни после за тях няма наказание, някакви недоразвити репортери, които си мислят, че с доноси и изнудване се прави журналистика.


28 Септември 2019 13:54 | Коце
Оценка:
-1
 (
21
 гласа)

Колко неща мога да ви разкажа за мариета


28 Септември 2019 14:17 | Ще припадна
Оценка:
20
 (
36
 гласа)

Боже колко е нагло това същество


28 Септември 2019 14:19 | ....
Оценка:
12
 (
24
 гласа)

Разкажи ни за Мариета


28 Септември 2019 14:24 | Айдук
Оценка:
45
 (
65
 гласа)

На тоя крадец мястото му е в затвора, а не да прави коментари по медии! Съсипа града ни!


28 Септември 2019 14:43 | Миро Ванев
Оценка:
-22
 (
38
 гласа)

Отече Мариета и тези около нея. Действай, Камбитов, ти си!


28 Септември 2019 14:44 | Венци
Оценка:
-3
 (
23
 гласа)

Ха така, на Мариета най-накрая да и се покажат мръсните ризи


28 Септември 2019 15:26 | Rizova
Оценка:
11
 (
27
 гласа)

чух аз, че си била купила имот в Дъбрава, ето откъде били парите й


28 Септември 2019 15:37 | Georgiev
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Да, аз и уреди имота на половин цена в Дъбрава



28 Септември 2019 16:02 | Гошо
Оценка:
43
 (
59
 гласа)

Кметче, айде по-скоро да се ометеш от сградата на общината и да ни освободиш от твоето присъствие. С теб града затъва и младите хора напускат. Но за огромно съжаление, народа е ПРОСТ и пак ще гласува за теб, защото си сложиш асфалт на 2 улици и сложил 5 пилона с улично осветление. Марш на Падеж, овчарче проклето!


28 Септември 2019 16:13 | инж. Рейнова
Оценка:
-38
 (
50
 гласа)

Камбитов, винаги си бил мъжкар, Право куме в очи


28 Септември 2019 16:55 | .........
Оценка:
-29
 (
43
 гласа)

Браво Кмете, целия Благоевград е с теб.


28 Септември 2019 17:01 | хъхъ
Оценка:
26
 (
40
 гласа)

Страх го е, скоро ще приключат кражбите и накрая целия тоя крадлив ГЕРБЕРСКИ цирк за за си купи една къща в София и едно ауди 10 години кражби. И кво спечели бе глупак


28 Септември 2019 17:44 | Петров иван
Оценка:
-18
 (
30
 гласа)

НЕма кой да те стигне, момче


28 Септември 2019 17:45 | круме
Оценка:
-26
 (
44
 гласа)

Благоевград никога не е имал такъв кмет Умен работлив и страхотен стратег успех кмете


28 Септември 2019 18:15 | Съседка
Оценка:
-4
 (
18
 гласа)

Не й се носи добра слава на Мариета, има защо


28 Септември 2019 18:22 | Възмутен
Оценка:
4
 (
26
 гласа)

Ха-Ха, Мариета ли! Любовницата на Илко Стоянов и снаха на гадния комунист Градевеца. А мъжа и е като тюфлек и изглежда леко малоумен. Тази Илко и направи сайта, но сега го прецака с пари и той не и говори. Изживява се като журналистка, но е много проста


28 Септември 2019 19:05 | До възмутен
Оценка:
0
 (
22
 гласа)

Илко не й говори, ама нали си е близка сега с Росен дюнера, та дружка си има. Те краставите магарета се надушват


28 Септември 2019 19:13 | Леле
Оценка:
19
 (
29
 гласа)

Бизнесмен потънал в дългове не е хвалба. Как се отърва от дългове, това е интересно.


28 Септември 2019 19:21 | старогражданин
Оценка:
23
 (
29
 гласа)

Когато само за поставянето на едни светофари имаме около 10 статии в медията всеки може да се замисли с какъв човек влиза в спор.
Нашата тема е корупцията в Герб и управляващите. Благодатна тема и за всички корумпирани преди тях. Та не беше ли такъв и Стефчо Софиянски, със същата усмивка, но с бяла якичка? Кои го свалиха от власт и с каква идея??? Колко Стефчо се е променил през годините, толкова и Наско.
Десните на гъби!!!


28 Септември 2019 19:24 | ПП ВЪЗРАЖДАНЕ
Оценка:
4
 (
20
 гласа)

ще потърси сметка от всички подобни кметове. Рано или късно ПП Възраждане ще дойде на власт, защото са единствени, които са произлезли от народа и не играят по ничия свирка, а ГЕРГ вече са изчерпани, БСП също!


28 Септември 2019 19:55 | Мило
Оценка:
-5
 (
21
 гласа)

Тая Мариета е много проста, тя ли плюе кмета? я да си оди при Илко ...На Бело Поле ..много и се радват


28 Септември 2019 19:58 | ....
Оценка:
-3
 (
19
 гласа)

Да ли я клати Илко


28 Септември 2019 19:59 | Трол
Оценка:
-3
 (
17
 гласа)

Ей. смешница долна! взимаш си. пара от лево и десно па и имаш уста да думаш. Ей немате никакъв срам.


28 Септември 2019 20:00 | ...
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

Клати яяя та


28 Септември 2019 20:11 | ....
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Ми мъжа и да ли знае


28 Септември 2019 20:19 | Гражданин
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

Маркетмейкър иди си гушни Илко и си фукайте, не се за и Авай със сложни казуси за теб!


28 Септември 2019 20:21 | Петров
Оценка:
-4
 (
16
 гласа)

Малко са ти дали от Америка -да плюеш кмета. Ама ти си дребна душица !Срамота


28 Септември 2019 20:25 | Роси
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

Мариета ли си каква си иди да си гукаш с Илко и не се занимавай с глупости!


28 Септември 2019 20:34 | старогражданин
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

Чак след изборите може да се анализират малките партии като Възраждане или партията на Светлю Витков-Глас народен и т. н. Моят призив е за излизане на десните от партиите, които ни лъжат вече 30години. Всеки решава сам дали да отиде на гъби или да търси друг изход.
През годините моите очи видяха разминаване в новите формации между София и провинцията. Може и умишлено да е толерирано от старите муцуни, но го е имало и го има. Костов е цар на погрешните внушения. Колко пъти блокира Бойко Борисов...


28 Септември 2019 20:42 | Гражданин
Оценка:
-3
 (
17
 гласа)

Каква журналистка е тази ?Леле какви хора, за за два лева се е продала.


28 Септември 2019 20:44 | Петя
Оценка:
-5
 (
19
 гласа)

Ех Мариета ще дойде и твоя срам! Само почакай! Каквото почукало..... се обадило!


28 Септември 2019 20:44 | Паола
Оценка:
-23
 (
33
 гласа)

Камбитов трън ви е в очите,
А властта остава във мечтите,
Я, по-добре се примирете,
Раните си оближете!
Камбитов си е кмет мечта,
Кмет на всички времена.
Вие пак сте шеста глуха,
На кой не му изнася да го ДУ*А


28 Септември 2019 20:48 | Петя
Оценка:
-15
 (
31
 гласа)

Браво на кмета, че не раздава присъди чрез медиите. Достойно поведение! Да се сеамуват тези мазници дето се чудят къде да ровят и с какви ли не интриги да се занимават? Успех на Камбитов и нека запази това достойнство!


28 Септември 2019 20:57 | Спас
Оценка:
23
 (
33
 гласа)

Ивайло Благов - Кучката да разследват, не работи, а две аудита за по 100к€ има


28 Септември 2019 22:03 | До старогражданин
Оценка:
12
 (
22
 гласа)

Точно това е и целта на досегашните управляващи, да накарат хората да отидат за гъби, като ги отвратят от изборите и след активиране на администрацията и купения вот да спечелят отново.


28 Септември 2019 22:12 | обективен
Оценка:
-14
 (
28
 гласа)

Много е грозно когато някои рови, търси разсъждава върху нормални човешки неща, коментира рождени дни и лични празници на хората, изказва се без да разбира, без да търси истината, а да търси цаката, само за да оправдае парите, които е получил за да очерня някого .Срамно е такъм човек да се нарича разследващ журналист, въпросната е известна само с глупостите по адрес на кмета .Нещо друго да е направила та е навирила нос до небето ? Така не се прави защото тенденцията личи От такивакато нея Камбитов само спечели .Те мислят че му рушат имиджа обааче той излиза като великан след всеки техен сигнал . Ма въпрос на интелегентен подход, какъвто за съжаление няма при неколцината му пишещи врагове . Подцениха Благоевград и скоро всичко ще се обърне в обратна посока. Достойно поведение на Камбитов -Браво


28 Септември 2019 22:19 | Вили Петрова
Оценка:
-20
 (
28
 гласа)

Възхищавам ти се, кмете


28 Септември 2019 22:28 | Питанки по 2
Оценка:
-8
 (
18
 гласа)

Ама защо някой и обръща внимание на тази провинциална метреса. Мо. я ви се хора, в Благоевград има далеч по-стойностни журналисти. Коя е тази и как е стигнала до тук. Застаряващо Лалка с мъж лумпен. Асенчо то знам от дете, олегофрен на тате и мама. И не, не си говорят с Илко вече, защото тя го завлече с пари. Пари взима от много места назаем и не обича да ги връща. Даже ЧСИ-тата са я подгонили. Отрека.


28 Септември 2019 22:38 | Слугинаж
Оценка:
13
 (
25
 гласа)

Слугинаж и ялова журналистика, а градът успешо е приспан с обещания и ... последен по средна заплата от областните градове.
И това ако не е успех...


28 Септември 2019 22:52 | Коче
Оценка:
12
 (
20
 гласа)

Ивайло Благов или така наречения Кучката направи пунта мара, уж полуде за да не носи отговорност, беше в лудницата ама само наужким


28 Септември 2019 23:14 | Бб
Оценка:
21
 (
29
 гласа)

Господин Камбитов, Вие като толкова добър бизнесмен преди да станете политик, защо завлякохте един истински бизнеснем със сума от порядъка над 200000 лв за бетон за Ваши обекти, и до ден днешен не сте ги платили


29 Септември 2019 00:03 | Питанки по 2
Оценка:
-12
 (
22
 гласа)

Ето, на излязоха троловете на Америка за България
Само бетон им в главата, ами така е Дончо като Паскалев те продаде градинката срещу трето за да я пре-надстроиш. Лисунгер.
Иво е пич, да му ядете...


29 Септември 2019 02:11 | Леле Мале
Оценка:
5
 (
21
 гласа)

Силвия, не знам дали си даваш сметка какво падение си? Наемния труд е познадт отдавна. Има и наемна любов, наемничките са проститутки... не знам как се наричат наемните лъжци... ти знаеш ли. А субекта Камбитов не е за обсъждане....


29 Септември 2019 07:55 | старогражданин
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Сегашните управляващи и предишните управляващи и по-предишните управляващи ни въртят в 30-годишна политическа криза. Чак след изборите ще разберем какви са последните ченгеджийски конспирации. Всичките разчитат на купен вот. Вече не е интересно кой ще е на власт. От едни идиоти на други. Създаването на критична маса срещу тях минава през бойкот. А не в разпръскването по 500малки партии с неясен произход и цили.


29 Септември 2019 08:06 | старогражданин
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Тази велика нация вече 30 години е без консенсус по най-важните държавни дейности от икономика през образование и здраве та чак до отбрана и МВР. Имат консенсус само за пунта мара. За това ли да им ходиме на избори???


29 Септември 2019 09:18 | 123
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

Тоя от горе забавя, но не забравя! Тогава ще си връщат ако са грешни и кмет и кметица, Стига сте ги плюли,


29 Септември 2019 09:21 | старогражданин
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Видях листата на Глас народен в Дупница и се хванах за главата. Пълна порнография. Седнали да ми хвалят Светю Витков, а той знае ли с кой си има работа....


29 Септември 2019 10:05 | Бойко
Оценка:
12
 (
24
 гласа)

Майка му на Камбитов сигурно много се гордее с него. Отгледала е пладнешки крадец.
Даже и не споменава нищо в интервюто за кражбата на имот в Баларбаши. Няма такава мутра!


29 Септември 2019 10:20 | Паола
Оценка:
-9
 (
19
 гласа)

Камбитов пак в десетката удари,
червените усещат успехите му кат* шамари,
от злоба и безсилие преливат,
върхът им е целта - на дъното отиват.

Той гради, а те помия хвърлят,
Не се щади, а те с лъжи и клюки само мърлят,
Няма как да го настигнат,
Нивото му те никога не ще да стигнат…


29 Септември 2019 10:23 | Петров
Оценка:
-5
 (
19
 гласа)

Мариета се е сдушила с тоя чергар Росен, и са трешили да катурнат кмета. Е, нема такава излагация. И по 10 да им уножиш уменията, няма да покрият 1% от интелигеннтостта на Камбитов


29 Септември 2019 10:24 | Балабан
Оценка:
-11
 (
23
 гласа)

Нама как да не ти се признае кмете, мъжкар си. Завяваш истината директно, не увърташ


29 Септември 2019 10:26 | Стоянов
Оценка:
-5
 (
15
 гласа)

Стига с тая Мариета, не залужава толкова внимание. Алчно човече


29 Септември 2019 10:29 | Илиана
Оценка:
-10
 (
20
 гласа)

Евала Камбитка, покажи им на всички че донашните им сметкина пазара не излизат


29 Септември 2019 10:50 | Плажо баражо
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

Покрай изборите герберските тролове нямат почивен ден, даже не си ходят по родните си села и паланки, страх ги е, че след изборите отново ще акат във външните си тоалетни.


29 Септември 2019 10:52 | Ники
Оценка:
10
 (
20
 гласа)

Илианке, ама много си неграмотна, случайно да не бачкаш в общината?


29 Септември 2019 11:04 | Petyr
Оценка:
-17
 (
25
 гласа)

Истината е, че Камбитов е изключително успешен кмет. Нормално е и да пречи на някои хора. Успешните, задължително са и неудобни в определени случаи


29 Септември 2019 11:30 | Благодарен
Оценка:
14
 (
24
 гласа)

Трябва да благодарим на Камбитов, че опази Булгартабак и привлече нови инвеститори... :)


29 Септември 2019 11:33 | Баларбаши
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

Интересно, но не чух нито дума за кражбата в Баларбаши. Явно е че има нещо гнило в Дания.


29 Септември 2019 11:36 | Илиян
Оценка:
-7
 (
17
 гласа)

Точно това е истината. Страх ги е от Кмета.


29 Септември 2019 11:46 | Ивон
Оценка:
-7
 (
19
 гласа)

Много бързо забравят някои хора, че децата им тренираха в интернат, пропит с мухъл. Върху главите на други ппадаха парчета мазилка докато плуват в закрития басейн. Площадките бяха буренясали и по целия площад те дебнеха плочки-изненадки. Къса памет човешка


29 Септември 2019 12:13 | Филка
Оценка:
-9
 (
19
 гласа)

Не, хората не са забравили и много добре знаят, че за да продължи градът ни да се развива в положителна насока, ще гласуват за Камбитов. Това, че някакви 3 трола на Дончо, Злата и Мариета вписват няколко фалшиви сайта, няма никакво значение за вотът на гражданите. Благоевград си иска Камбитов, факт.


29 Септември 2019 12:30 | Румен
Оценка:
-9
 (
19
 гласа)

Градът ни е по-добро място за живеене благодарение н Камбитов и въпреки хейтърите около някои малоумници, на които им се плащат огромни суми, за да създават фейкове и да тиражират лъжи. Аре отворете си очите и си при знайте кое от съвършеното от екипа на кмета щеше да стане, ако беше Дончо, Калоянчо или некой червен циркаджия


29 Септември 2019 12:34 | Татяна
Оценка:
-1
 (
15
 гласа)

Аз работих за Мариета като беше "господарката на ефира". Некомпетентен човек, още пише с правописни грешки дори в статиите, лъже за пари и дава 400лв. на работниците, а другите си ги прибира в джоба. Илко Стоянов идва често в офиса, двамата са в схемата и си делят парите, които са изкарани от работниците. Жалка е тази Мариета, няма дори висше образование селянката....


29 Септември 2019 12:34 | Георги Янакиев
Оценка:
11
 (
19
 гласа)

Трябва да си сляп или близък до властимащите да не видиш как Благоевград бавно, но сигурно загива.


29 Септември 2019 12:41 | До анонимните
Оценка:
-9
 (
11
 гласа)

Не се ли притеснявате, че утре ще ви лъснат IP-тата и ще носите отговорност за написаното? Много сте смели, анонимници!


29 Септември 2019 12:45 | Леле
Оценка:
13
 (
23
 гласа)

Основният работодател е общината. В Благоевград е така. Така, че като прибавим и държавната администрация мандатът му е в кърпа вързан. Да се чуди човек като е толкова проспериращ град Благоевград, защо всички административни служби са с връзки. Останалите работят за има няма 500 .Конкурс да спечелиш невъзможно, подбор за работа в общината или администрация също. Така се държи мандатът.


29 Септември 2019 13:50 | ...
Оценка:
-10
 (
18
 гласа)

Кмета си ние супер! Само злобеете.


29 Септември 2019 13:51 | Селянка си ти
Оценка:
-6
 (
16
 гласа)

Марионетке, селянка си ти и се разкарай от този град, който не търпи такива като теб и долната ти пасмина.


29 Септември 2019 14:46 | Бойко
Оценка:
-11
 (
19
 гласа)

Камбитов постигна грандиозни успехи в управлението на този град. Процъфтяването на града се дължи на неимоверните усилия и неуспорим упраленски талант на градоначалника ни. С тези темпове на развитие скоро ще достигнем, а и дори ще надминем
европейски столици като Рим, Париж и Лондон. Дерзай кмете ние сме с тебе.


29 Септември 2019 16:15 | старогражданин
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Като хвалипръцко Камбитов ми прилича на Катин от Кочериново, на вертутото от Дупница и на Стефан Софиянски. Вижте си в спомените дали не е бил член на съюза на свободните демократи.


29 Септември 2019 18:05 | някой
Оценка:
-6
 (
16
 гласа)

Паола много ме кефиш !!!
Продължавай в същия дух !!
Нека тези идиоти да си знаят мястото ...
Камбитов е нашия човек, всичко друго е плява ...


29 Септември 2019 19:33 | Тина
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Явно някой коментира за ИП-адреси мале мале то като гледам над 30 адреса трябва да се изкарат, ама как ще се докаже кой е писал може и да са откраднали телефона или нещо хакване да е станало иди докажи кой кой е Камбата далече не е морален да коментира ама щом толко много хора говорят за въпросната журналистка значи и при нея нещо има гнило


30 Септември 2019 06:52 | старогражданин
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

За Мариета Димитрова. Трябва да се четат всички местни медии за да имаме по-широка представа за събитията в региона. Политическите пристрастия са едно, ежедневието за повечето от нас е надпартийно, нещо съвсем друго.
Казах Ви преди време, че разкритията около санирането са плод на теч от администрацията на Камбитов. Не е по силите на журналист да прави подробни разследвания в провинцията. Да не мислите, че Ана Заркова сама работи по тема. Този подход към местната действителност трябва да се уважава и подкрепя. Трябва ли да ги питаме хората от общината дали им е удобно така.
А шупливата ябълка си е шуплива, та дори и вечно усмихната.


30 Септември 2019 08:29 | старогражданин
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Днес ще видите сценарият за сваляне на правителството в действие. Още едно основание за "Десните на гъби! ". Костов и Царя ходиха в Скопие-кккакво си говориха-никой нищо не разбра. Защо???


30 Септември 2019 10:26 | Пилев
Оценка:
-6
 (
18
 гласа)

Напред, Камбитов, няма кой да те стигне


30 Септември 2019 10:54 | България
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Абе кога ще оправиш улиците в селата в община Благоевград.


30 Септември 2019 12:13 | Венци Петров
Оценка:
-8
 (
16
 гласа)

Благоевград те обича, Камбитов


30 Септември 2019 13:14 | Жоао
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Докога ще лижеш дупетата на властимащите, Венци?


30 Септември 2019 14:37 | Коче
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Докато седи на стол пред стар компютър и строшено бюро! Инак, на село работа от тъмно до тъмно, тоалетна външна и йок интернет.


30 Септември 2019 18:38 | Венци
Оценка:
-6
 (
10
 гласа)

Успех, г-н Камбитов, никой от кандидатите не е на Вашето ниво


30 Септември 2019 20:49 | Добрич
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Какво да кажем за кмета? Добър успех със санирането на грозните блокове. Нищо не е направено по отношение на поликлиниката и преместването й на по-достъпно за гражданите място, макар че Камбитов е лекар. Нови мостове над реката не се появиха, макар и понтонни. Да не говорим, че навсякъде бяха премахнати светофарите и бяха заменени с кръгово движение, така че сега пешеходците да се молят и кръстят, докато пресичат. Ако бяха решение, целият свят щеше да ползва кръгови острови вместо светофари. А може би някой е прибрал пари от тая обществена поръчка. Въпросът с пешеходната зона в центъра също остана нерешен.


30 Септември 2019 21:15 | До Добрич
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Регулацията на движението е съвкупност от административни актове. Всеки светофар съдържа три броя-преминаването забранено, изчакай и премини. Кръговите нито един, няма как да блокират движението. При светофарните уредби колите се разминават в насрещно регулирано движение, при кръговите се избягва челен удар, който е животозасрашаващ. Ама капацитети много по форумите.


30 Септември 2019 21:24 | Добрич
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

До експерта по кръговото. Не става въпрос за автомобилите, а за пешеходците, ако четете поста ми внимателно. Вие платен драскач на дежурство ли сте, че се включвате веднага? Може би сте на смяна да тролвате.


01 Октомври 2019 09:36 | Дядо Йоцо
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Камбитов, друго си е да те разследват Пацо и Тони с терасите!


01 Октомври 2019 15:29 | Поли
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Нагъл бесрамник е този неделчо.


01 Октомври 2019 16:16 | ...
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Да ви сера на умрелия блог, пишат коментари и сами си отговорят на тях. мухаха Струна вържете си цървулите чисто сте изперкали




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар