“Атака” в Дупница с нов офис, украсен с огромен плакат на лидера В. Сидеров, посрещат гости в огромен салон

12 февруари 2010 00:10   2 коментара   19628 прочита
М. Попов е горд със залата за симпатизанти и гости
М. Попов е горд със залата за симпатизанти и гости


М. Попов е горд със залата за симпатизанти и гости

Волен Сидеров излива рога на изобилието в дупнишката структура на “Атака”. Местните атакисти се простират на над 200 квадратни метра площ в салона на бившето кино от началото на този месец. Ръководителите на местната централа Методи Стойнев и Милен Попов разполагат вече не само с артистичен кабинет, украсен с портретите на Невена Коканова, Георги Калоянчев, Йосиф Сърчаджиев и крилати фрази, стихове в рамки, модерната техника компютър, принтер... но и с огромен салон с президиум. От средата гледа Волен Сидеров на плакат близо 4 на 3 метра. Срещу него цяла стена е облицована с българското знаме.

“Не може да се покланяте и на Мамона” /бога на парите/, припомня думите на Христос в последната си книга “Властта на Мамона” Волен Сидеров и същевременно лично е изпратил огромния плакат със собствения си лик, коментираха симпатизанти и обикновени граждани, които идват с проблемите си до местните остриета на “Атака”.


Още за: Атака   офис   М. Попов   Още от: Политика

Принтирай статия
2 коментара
13 Февруари 2010 04:03 | George
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

Е не е толкова голяма придобивката!!!Галевите идиоти цял град си напазаруваха по време на изборите за местна власт.Нека да сме точни,да имаш кмет-слуга, барабар с целия общ.съвет начело с олигофрена Председател,не е по малка придобивка!!!Не е по малка придобивка и да отвориш кръчма заведение под прозорците на кмета.Но какво да се очаква от нагъзена и купена управа на цял един град,който лека,полека,придобива селски вид....Възход или падение!!!!!Градът на Галевите гърнета,вероятно в най скоро време ще бъде представян пред БГ обществото като град на селищна система със затихващи функции,с липса на какъвто и да е поминък на местното население.Едно време заради успехите на местният футболен отбор,следван от феновете си по стадионите беше ,,градът на колела".Сега Галевите бандюги и слуги възстановиха старата му слава,защото повече от 50% пътуват и работят в съседните общини Бобов дол и Сапарева баня.В Дупница няма нови инвестиции и открити работни места,въпреки брътвежите на Галевите слуги


13 Февруари 2010 15:56 | Перде
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Миленчо Попов...с какво ще станете по-силни атакистите???С героичните изпълнения на Лидера по Европа ли??
?Или с това че дружно с ГЕРБ гласувате за ГМО и ПРО...това ли ви е национализма??




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар