Антон Асиски: За мен генерал Радев е бунтът, който има смисъл да изразим, бунт срещу всичко пошло в политиката

01 ноември 2016 16:08   5 коментара   7532 прочита


Антон Асиски е общински съветник от групата на БСП, член на Националния съвет на БСП

Подкрепям генерал Румен Радев, защото от години слушам как в политиката трябва да влязат умни и почтени хора; че всички, които са участвали във властта под една или друга форма имат вина. Ето вече всички имаме избор. Случи се - човек като Румен Радев, който е постигнал всичко в живота си с труд и качества, който никога не се е допирал до грешните политически решения, се включва в битката за държавен.

Той е единственият различен , тъй като не е бил в политиката, показа на всички ни как се брани достойнство, чест и суверенитет. Като млад човек, аз се впечатлих разбира се и от неговите професионални постижения, но най-силно ме впечатли това, че той е предал опит и знания на десетки български летци, поколенията, които идват след него. Това показва нивото за мен, показва нивото не само на професионалистта, но и на човека Румен Радев.

Всички останали кандидати са част от досегашния политически живот. Те нямат моралното право да искат промяна, защото вече са имали възможност да инициират такава. Радвам се, че моята партия направи много важна стъпка - показа, че може да даде подкрепата си за човек, който не е бил в нейните редици, за човек, който не е професионален политик. Радвам се, че и той прояви смелост да бъде подкрепен от БСП, защото допреди няколко месеца партията ни не беше особено привлекателна.

Ако трябва да се абстрахирам от партийната тема, то просто като гражданин подкрепата за генерал Румен Радев за мен е бунтът, който има смисъл да изразим, бунт срещу всичко пошло в политиката, срещу задкулисието.

*Предизборна пулбикация

5 коментара
01 Ноември 2016 17:57 | Стара Кресна
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Защо не се разбунтуваш срещу бащата и неговия съдружник и ги попиташ от къде намериха милионите за ВЕЦО


01 Ноември 2016 18:11 | Аууууу
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Какво да очаквам от човек, който е назначил приятелката си на длъжност за която тя няма ценз? Пък и злите езици говорят, че тя е управлявала от негово име. . .Та ще гласуваме за него, а ще ни управлява тя. . коя по ред Моника? Че нещо и със Станишев май бе така. . .
Откакто свят светува. . . . Наложниците да управляват чрез леглото. . .Когато се е случвало никога не е довеждало до нещо добро.
Твърде млад е Асиски, за да е отворен за такива наблюдения и констатации. Пък и е идеологически заслепен. . Наследствено!


02 Ноември 2016 09:28 | саня
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

БЕЗОБРАЗНИК НАГЪЛ МЛАДЕЖ !!! ВСИЧКО НАГОТОВО В ЖИВОТА НА ГЪРБА НА ДРУГИТЕ ВЪОБЩЕ БСП КОИ ХОРА ЗАБЛУЖДАВАТ !?!?! ОТГОВОР: БЕДНИЧКИТЕ ОБЪРКАНИТЕ СТРАХЛИВИТЕ БЕЗНАДЕЖНИТЕ БОЛНИТЕ НЕЩАСТНИТЕ САМОТНИТЕ ГЛУПАВИТЕ ОТРУДЕНИТЕ ДОБРИТЕ ДЕПРЕСИРАНТИЕ МЪНИЧКИТИ ХОРИЦА НА БЪЛГАРИЯ И НАЙ ВЕЧЕ ОПРЕДЕЛЕНИ СЕДЕСАРИ ЗА ДА РАЗДЕЛЯТ НАЦИЯТА И ОБЪРКАТ ХОРАТА ЗА ПОКОЛЕНИЯ НАРЕД..... НЕ НЕ НЕ НЕ !!!!!


02 Ноември 2016 12:08 | благоевградчанин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Проблемът съвсем не е Асиски или баща му. Проблемът е, че хората не гласуват и оставят подобни карикатури като този дегенерал Радев да заемат ключови позиции с наредените му гласове и отказващ да излезне пред народа.


02 Ноември 2016 13:04 | --
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ФАКТ е, че Г О С П О Д наказва жестоко комунистите за лошите им дела така че...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар