Анкетата на struma.com приключи: Оценката: За кого от народните представители в областта бихте гласували отново? Ето как гласуваха читателите ни

19 декември 2017 11:01   3 коментара   8099 прочита


Точно преди месец struma.com стартира анкета озаглавена: Оценката: За кого от народните представители бихте гласували отново?! 4271 от читателите ни гласуваха в нея. От тях 730 заявиха, че втори път няма да гласуват за изброените депутати в Пиринско.

Останалите разпределиха гласовете си така Първото място за депутатът от ПП ГЕРБ Стефан Апостолов, определиха 1493-ма от гласувалите, Апостолов е и най-младият депутат от групата на народните представители в областта. На второ място, 1191 от читателите ни поставиха депутата Александър Мацурев от Банско - На трето място по брой на гласовете се надежда депутатът от БСП Николай Бошкилов, с 404 от гласовете на читателите.

Областният лидер на ПП ГЕРБ Даниела Савеклиева получи подкрепата на 149 от гласувалите. Останалите депутати се подреждат както е показано по -долу. Анкетата бе озаглавена "Оценката", с което подсказахме, че вашето гласуване ще даде оценка за работата на народните представители от Благоевградска област на мястото, където сме ги изпратили. Оказва се, че най-младите депутати от групата на ПП ГЕРБ се ползват с голямо доверие и ако изборите бяха днес то те отново щяха да влязат в парламента.

Анкетата показа, че структурите на партия ГЕРБ в Симитли и Банско са най-силни, най-организирани и готови за избори, в които да подкрепят техните избраници. Структурата на ПП ГЕРБ в Благоевград явно има нужда от стягане на редиците си, като имаме предвид резултатът от гласуването и подкрепата на Даниела Савеклиева. "Явно е, че гласоподавателите харесват млади хора, в което няма нищо лошо, проучването сочи, че партийните структури в градовете, чиито народни представители са лидери, са в добра кондиция. Не може да не се отчете, че с новите лица ПП ГЕРБ в област Благоевград, доказа правилния избор.

Групата на ПП ГЕРБ в парламента показва добра работа, казва областният координатор Даниела Савеклиева, от която поискахме точна справка за това какво направиха ГЕРБ за хората в областта за времето, в което са в народното събрание и ще съобщим тези дни, отчета. Факт е, че депутатът от ПП ГЕРБ Стефан Апостолов, който бе с изключително добър резултат на изборите, продължава да се радва на обичта и признанието на избирателите за работата си в парламента.

Апостолов е единственият депутат от областта, който дарява част от заплатата си за инвитро процедури всеки месец, младежките структури на ГЕРБ в областта припознават Апостолов, като своя човек заради активната му работа за развитието на младежта и спорта в парламентарна зала и. Добър резултат и третото място в анкетата е за депутата от БСП Николай Бошкилов, който заедно с колегата си от Гоце Делчев Богдан Боцев събраха 491 от гласовете на читателите ни". Ето резултатите:

Даниела Савеклиева - ПП ГЕРБ - 3.49% (149)
Стефан Апостолов - ПП ГЕРБ - 34.96% (1493)
Александър Мацурев - ПП ГЕРБ - 27.89% (1191)
Димитър Гамишев - ПП ГЕРБ - 0.52% (22)
Георги Динев - ПП ГЕРБ - 1.62% (69)
Атанас Стоянов - ВМРО - 1.22% (52)
Николай Бошкилов - БСП - 9.46% (404)
Богдан Боцев - БСП - 2.04% (87)
Дилян Пеевски - ДПС - 1.1% (47)
Елхан Кълков - ДПС - 0.63% (27)
За никого от изброените - 17.09% (730)

Общо гласове: 4271

3 коментара
19 Декември 2017 13:15 | петрич
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Динев, скрий се, умоляваме те!


19 Декември 2017 16:23 | 123
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Поздравления за Гамишев. Къпе се в народна Любов 22 гласа


20 Декември 2017 18:21 | защо?
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

защо скрихте резултатите от анкетата от водещите новини
та нали вия организирахте анкетата и тя течеше близо един месец в пространството
и сега не обявявате публично разултатите т. е. притъпявате вота на хората в трета глуха




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар