Андрей Новаков - евродепутат: Зад успехите и просперитета на Банско стоят кметът Г. Икономов и неговият екип

09 октомври 2019 10:21   11 коментара   8537 прочита


Евродепутатът Андрей Новаков, един от най-успешните представители на България в Европарламента даде висока оценка на работата на кандидата за кмета на града Георги Икономов и неговия управленски екип във втория му мандат. Ето какво каза Новаков:

Банско извървя дълъг път, в който се разви и прогресира. Всеки има очи да види какво е съградено и направено за града. Затова и дойде световната слава на курорта и множеството отличия, награди и добри отзиви. Благодарение на туризма и просперитета, банскалии живеят в община с неизброимо повече възможности за работа и предприемачество. И зад всичко това стои кметът Георги Икономов и неговият екип. Той работи с огромна фантазия и замах, а нали казват хората - по делата ще ги познаеш. Резултатите са видими, в Банско има ред и правила.

П. Костадинов

Политическа публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление


Още за: А. Новаков   оценка   работа   Още от: Политика

Принтирай статия
11 коментара
09 Октомври 2019 15:19 | Банскалия
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

Айде скрий се бе, галофон глупав! Утре като изберат кмет от другия ГЕРБ и за него ли така ще разправяш? Ти пък кога стата циганин, кога си оцърни газо?


09 Октомври 2019 17:42 | От град Нетуно/ Италия
Оценка:
-10
 (
14
 гласа)

Млад, а вече толкова успешен. Благодаря Ви г-н Новаков. Разликата между Вас и тези, които са писали по-отгоре е, че вие сте в Европейски парламент, а те някъде скрити зад компютрите си.


09 Октомври 2019 18:30 | Само ГЕРБ без Икономов
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Всеки има очи и трябва да види на Икономов златните тоалетни


09 Октомври 2019 18:32 | Само ГЕРБ без Икономов
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Икономов граби общината за да си прави Златни тоалетни.


09 Октомври 2019 22:17 | Мнение
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

ГЕРБ с Икономов е като ГЕРБ без Икономов! Имаше момент, когато тези, които сега са срещу него-бяха с него. На той беше "Неделчо" и те се обърнаха срещу него. Сега се борят да го заменят. Ще има още европейски субсидии. Защо да не намажат и те? Или гласувайки срещу Икономов-получавате Кадев, Колчагов, Въчкова и бр. Еринини! Или "преобул се Илия-погледнал се-пак в тия! " Ако не печели Дудката-ще печелят Еринини. И какво ще се промени за избирателя-банскалия??? Хайде стига сега. Утре всички на банкет в "България". Черпи Гошко Хубавецът! С нашите парици!


10 Октомври 2019 10:25 | евро.....
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Ти си, ало измамник''.


10 Октомври 2019 13:19 | Андрейчо-о-о!
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Ти си евродепутат и си имаш парички. Знаем. Плати си на Струма. ком, та да трият коментарите под твоите статии както прави Гошо-дете лошо. Сега взел да го хвали един рязан и веднага му скрили коментарите. То Сталински бе-"Има човек-има проблем. Няма човек - няма проблем. " Та и гербаджии сега-"Има коментар-има истина. Няма коментар-няма нищо". Така отрязаха няколко коментара от предната статия и ги оставиха само хвалебствените -първите 7, а другите отрязаха заради написани истини. БРАВО! Вървим напред с ПРАВДА!


10 Октомври 2019 13:57 | Добринищенин
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Венета, спокойно можеш за отидеш да работиш в\" проспериращия\" туризъм, Но не ни го пледлагай на нас .Истината е, Че работа в Банско няма никъде. Икономов си настанява родата на държавните местенца, А нас вълци не яли в туризма. Хайде да се разменим Вететооо. Да бачкаш без почивен ден, без пари дали ще ти хареса? Този с всичкия ли е да рекламира осъждан човек за измами с ДДС, човек забъркал се в кумгейт и апартаментгейт? Пък и ве се разбра какво рекламира Икономов или тоалетните му? Вететооо, стига си трила коментарите.


10 Октомври 2019 14:26 | Нород
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Много похвали много чудеса. Красивата напудрена Венета несе спря. Народа знае че си ти


10 Октомври 2019 14:38 | То
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Вететооо, Само от Борисов не сме видели похвала за Икономов. да не си забравила за него или нещо не смееш там да молиш пак


10 Октомври 2019 15:05 | Ами тоя с 13-те букви
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Защо и там стопирахте коментарите? Или "няма коментар, няма проблем-НЯМА ИСТИНА". Коментарите след седмият ги изтриха и блокираха повече да не се пише. Даже и под оня рязаният. На 111-то място ли бяхме по свобода на словото?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар