Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018
   –егистрац舫абравена парола

јндрей Ќоваков - евродепутат: «ад успехите и просперитета на Ѕанско сто€т кметът √. »кономов и негови€т екип


9 октомври 2019 10:21  11 коментара   5845 прочита≈вродепутатът јндрей Ќоваков, един от най-успешните представители на Ѕългари€ в ≈вропарламента даде висока оценка на работата на кандидата за кмета на града √еорги »кономов и негови€ управленски екип във втори€ му мандат. ≈то какво каза Ќоваков:

Ѕанско извърв€ дълъг път, в който се разви и прогресира. ¬секи има очи да види какво е съградено и направено за града. «атова и дойде световната слава на курорта и множеството отличи€, награди и добри отзиви. Ѕлагодарение на туризма и просперитета, банскалии живе€т в община с неизброимо повече възможности за работа и предприемачество. » зад всичко това стои кметът √еорги »кономов и негови€т екип. “ой работи с огромна фантази€ и замах, а нали казват хората - по делата ще ги познаеш. –езултатите са видими, в Ѕанско има ред и правила.

ѕ.  остадинов

ѕолитическа публикаци€!  упуването и продаването на гласове е престъпление

ќще за: ј. Ќоваков  оценка  работа ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


11 коментара

9 октомври 2019 15:19 | Ѕанскали€
ќценка:
11
 (
15
 гласа)

јйде скрий се бе, галофон глупав! ”тре като изберат кмет от други€ √≈–Ѕ и за него ли така ще разправ€ш? “и пък кога стата циганин, кога си оцърни газо?


9 октомври 2019 17:42 | ќт град Ќетуно/ »тали€
ќценка:
-10
 (
14
 гласа)

ћлад, а вече толкова успешен. Ѕлагодар€ ¬и г-н Ќоваков. –азликата между ¬ас и тези, които са писали по-отгоре е, че вие сте в ≈вропейски парламент, а те н€къде скрити зад компютрите си.


9 октомври 2019 18:30 | —амо √≈–Ѕ без »кономов
ќценка:
10
 (
14
 гласа)

¬секи има очи и тр€бва да види на »кономов златните тоалетни


9 октомври 2019 18:32 | —амо √≈–Ѕ без »кономов
ќценка:
9
 (
13
 гласа)

»кономов граби общината за да си прави «латни тоалетни.


9 октомври 2019 22:17 | ћнение
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

√≈–Ѕ с »кономов е като √≈–Ѕ без »кономов! »маше момент, когато тези, които сега са срещу него-б€ха с него. Ќа той беше "Ќеделчо" и те се обърнаха срещу него. —ега се бор€т да го замен€т. ўе има още европейски субсидии. «ащо да не намажат и те? »ли гласувайки срещу »кономов-получавате  адев,  олчагов, ¬ъчкова и бр. ≈ринини! »ли "преобул се »ли€-погледнал се-пак в ти€! " јко не печели ƒудката-ще печел€т ≈ринини. » какво ще се промени за избирател€-банскали€??? ’айде стига сега. ”тре всички на банкет в "Ѕългари€". „ерпи √ошко ’убавецът! — нашите парици!


10 октомври 2019 10:25 | евро.....
ќценка:
2
 (
6
 гласа)

“и си, ало измамник''.


10 октомври 2019 13:19 | јндрейчо-о-о!
ќценка:
2
 (
6
 гласа)

“и си евродепутат и си имаш парички. «наем. ѕлати си на —трума. ком, та да три€т коментарите под твоите статии както прави √ошо-дете лошо. —ега взел да го хвали един р€зан и веднага му скрили коментарите. “о —талински бе-"»ма човек-има проблем. Ќ€ма човек - н€ма проблем. " “а и гербаджии сега-"»ма коментар-има истина. Ќ€ма коментар-н€ма нищо". “ака отр€заха н€колко коментара от предната стати€ и ги оставиха само хвалебствените -първите 7, а другите отр€заха заради написани истини. Ѕ–ј¬ќ! ¬ървим напред с ѕ–ј¬ƒј!


10 октомври 2019 13:57 | ƒобринищенин
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

¬енета, спокойно можеш за отидеш да работиш в\" проспериращи€\" туризъм, Ќо не ни го пледлагай на нас .»стината е, „е работа в Ѕанско н€ма никъде. »кономов си настан€ва родата на държавните местенца, ј нас вълци не €ли в туризма. ’айде да се разменим ¬ететооо. ƒа бачкаш без почивен ден, без пари дали ще ти хареса? “ози с всички€ ли е да рекламира осъждан човек за измами с ƒƒ—, човек забъркал се в кумгейт и апартаментгейт? ѕък и ве се разбра какво рекламира »кономов или тоалетните му? ¬ететооо, стига си трила коментарите.


10 октомври 2019 14:26 | Ќород
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

ћного похвали много чудеса.  расивата напудрена ¬енета несе спр€. Ќарода знае че си ти


10 октомври 2019 14:38 | “о
ќценка:
0
 (
4
 гласа)

¬ететооо, —амо от Ѕорисов не сме видели похвала за »кономов. да не си забравила за него или нещо не смееш там да молиш пак


10 октомври 2019 15:05 | јми то€ с 13-те букви
ќценка:
0
 (
4
 гласа)

«ащо и там стопирахте коментарите? »ли "н€ма коментар, н€ма проблем-Ќяћј »—“»Ќј".  оментарите след седми€т ги изтриха и блокираха повече да не се пише. ƒаже и под он€ р€зани€т. Ќа 111-то м€сто ли б€хме по свобода на словото?
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.