Анализът! Близо 14 000 гласували читатели на Struma. com формираха Нов общински съвет в Благоевград!

08 март 2019 11:59   75 коментара   29575 прочита


Дадоха път на младите, оцениха високо тези, които работят, изпратиха на поправителен "вечните съветници", поставяйки им слаба оценка и зашлевиха звучен шамар на спящите народни избраници! Ето какво заслужиха местните съветници...

Изненадващ резултат в едномесечната анкета на Struma.com с въпрос "За кои от съветниците в ОБС Благоевград бихте гласували отново?!". В продължение на един месец от 8 февруари до 8 март, дадохме възможност на съветниците от ОБС Благоевград да организират електората си да се включи в анкетата, и на читателите ни да покажат отношение и дадат оценка на работата на парламентаристите.

Видно от резултатите читателите ни избраха и дадоха висока Отлична оценка на младите общински съветници, низвергнаха с гласовете си познатите до болка парламентаристи, които виждаме във всеки общински съвет, заслужено оцениха онези, които работят и са спечелили симпатиите им и още по-заслужено наказаха "спещите хубавци" в местния общински съвет.

Някои сред отличниците показаха завидна степен на Организираност и отговорност в изборната анкета на struma.com, а други вероятно са разчитали единствено и само на народната любов, затова резултатите им са катастрофални....

"Зрелостниците" от класа на ОБС Благоевград, които ще изпратим подобаващо през есента на тази година, месеци преди края на мандата им, се окичиха някои с лентата "Отличник", други бяха изхвърлени от "училище", заради оценки "Слаб", трети имат шанс да се явят на поправителен през октомври, а голяма част от съветниците получиха като награда "лампичка", която светна, за да им покаже къде е тяхното място и, че трябва да удвоят усилията си, за да бъдат оценени по-високо в деня на истинския избор. И така. Ето кои, как бяха оценени в анкетата ни:

СЛАБ 2

/под 100 гласа /

Красимир Роячки 59 ПП „ГЕРБ“

Васил Щерев 76 „ЗАЕДНО ЗА БЛАГОЕВГРАД - ЕНП И КБ“

Васил Димитров 62 „ЗАЕДНО ЗА БЛАГОЕВГРАД - ЕНП И КБ“

Цветозар Балабанов 30 ПП „ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ“

Александър Стойков 23 ПП „ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ“

Янка Шейтанска 19 ПП „ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ“

Милан Богдански 81 ПП „БСП“

Калоян Хаджийски 89 „РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК“

Давид Сукалински 58 „РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК“

Рашко Динков 81 „КОАЛИЦИЯ ЗА БЛАГОЕВГРАД“

Румен Калайджиев 67 „КОАЛИЦИЯ ЗА БЛАГОЕВГРАД“

Кирил Ваклинов 69 КП „ЕКИП – АБВ, НДСВ, ОБТ“

Христо Ковачки 43 ПП „НАРОДЕН СЪЮЗ“

Сашо Милчев 42 ПП „ЗЕЛЕНА ПАРТИЯ“

Валери Смиленов 57 ПП „ЗЕЛЕНА ПАРТИЯ“

Илиана Керина 24 ПП „ГЛАС НАРОДЕН“

Цвета Рангелова 41 ПП „ГЛАС НАРОДЕН“

Видно от посочените резултати, читателите ни показаха, че изброените съветници, не са оставили траен отпечатък в съзнанието им, не са се представили успешно, затова и най-малко са гласували за тях. Критичната оценка нека да послужи на благоевградските политици за урок и размисъл около това - имат ли място в общински съвет Благоевград и трябва ли да се занимават с политика, след като от близо 14 000 гласували за тях са се сетили под 100 души?!

Унизително слабите резултати за някои от изброените съветници дават да се разбере, че са били в ОБС Благоевград само за присъствие. Имената им не споменаваме изрично, броят на гласувалите за тях показва оценката им. Има двойкари сред голяма част от политическите формации, формирали сегашния общински съвет.

СРЕДЕН 3

/100-300/

Елена Димитрова 121 ПП „ГЕРБ“

Кирил Илиев 135 ПП „ГЕРБ“

Славка Гелишева 144 „ЗАЕДНО ЗА БЛАГОЕВГРАД - ЕНП И КБ“

Андон Тодоров 116 ПП „ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ“

Румяна Кръстева-Джолева 159 „РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК“

Димитър Урдев 113 ПП „ЗЕМЕДЕЛСКИ СЪЮЗ АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ“

Албина Анева 135 „ДВИЖЕНИЕ 21“

Георги Васев 181 ПП „ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ“

Познати съветници, част от които формираха така наречената твърда опозиция на местната власт, съветниците Андон Тодоров и Албина Анева бяха активни в парламентарна зала, критикуваха общинска управа яростно, но както е видно явно са пресолили "манджата" и с гласовете си читателите ни показаха, че поведението им в залата на ОБС Благоевград са заслужили оценка Среден 3.

Всички съветници с тази оценка имат шанс да се явят на поправителен през октомври, тъй като до момента явно е, че не се къпят в народната любов. Част от съветниците се лутат като свободни електрони, търсейки място, откъдето ще атакуват новия общински съвет, вероятно заради това са неглижирали работата си в сегашния, чийто мандат изтича.

Сред тройкаджиите има и съветници от водещата политическа сила ГЕРБ, на фона на отличните резултати сред колегите си Кирил Илиев и Елена Димитрова са с незадоволителни резултати. Георги Васев от ВМРО, сравнително индиферентен в зала, също получава оценка 3 от читателите ни. Според нас, ако не се активират, или не променят начина си на поведение в залата на ОБС са застрашени от изпадане от "управленския кораб" в община Благоевград.

ДОБЪР 4

/300-500/

Ивайло Златанов 487 ПП „ГЕРБ“

Гергана Муртова 384 „ЗАЕДНО ЗА БЛАГОЕВГРА - ЕНП И КБ“

Владимир Таковски 436 „ЗАЕДНО ЗА БЛАГОЕВГРА - ЕНП И КБ“

Добър резултат на началника на инспектората по образование Ивайло Златанов, Гергана Муртова и д-р Владимир Таковски. Добрата оценка им дава шанс да продължат да коват законите в Благоевград, с едно условие : Бъдете по-активни в зала в оставащите месеци до края на мандата ви. Все пак има време да направите нещо добро, с което хората да повишат оценката ви в големия изпит през октомври.

МНОГО ДОБЪР 5

/500-700/

Илиан Георгиев 634 ПП „ГЕРБ“

Захари Хаджийски 512 „ЗАЕДНО ЗА БЛАГОЕВГРА - ЕНП И КБ“

Гергана Янчева 584 ПП „БСП“

Похвален резултат за тези трима съветници. Илиян Георгиев, шеф на НОИ, успешно ръководи Осигурителния институт Благоевград, за него казват, че жените от ПП ГЕРБ са негови най-върли фенове, които гласуват с две ръце, за това той да продължава да е част от местния общински съвет. И въпреки, че не е достатъчно активен в залата на ОБС Георгиев, показа висока степен на организираност, мобилизирайки електората да гласува в анкетата. Захари Ханджийски шеф на Общинска банка.

Безукорен авторитет в Благоевград, част от коалиция "Заедно за Благоевград", заслужена висока оценка. Изненадващ е вота за Гергана Янчева от БСП. Трябва да отбележим, че Янчева е достатъчно активна в залата на местния парламент, превърна се в лицето на БСП в залата на Общински съвет Благоевград. Изненадващ е вотът в анкетата, тъй като на предишните избори тя стана съветник със само 7 преференциални гласа, извън тези получени за партията, които представлява. Гласуването показа, че за времето, в което е в местния парламент Янчева е станала по- разпознаваема, по -популярна сред жителите на областния център

ФАНФАРИ И БУРНИ АПЛОДИСМЕНТИ ЗА ОТЛИЧНИЦИТЕ И ЗЛАТНИ МЕДАЛИСТИ В АНКЕТАТА НА STRUMA.COM!

Читателите ни дадоха път на младите с гласовете си, показаха, че са се уморили да виждат едни и същи лица в местния парламент, изключвайки председателя на ОБС Благоевград Радослав Тасков, който както се оказа продължава да бъде тежката артилерия в местния общински съвет. Радослав Тасков показа, че е класа в подготвянето на избори, успешен ръководител на парламента и един от най-популярните местни политици.

Тасков заслужава аплодисменти за това, че успя да овладее разнородния и тежък за управление общински съвет, показвайки умение за баланс, когато е необходимо и мъжество, ако се наложи. А "битките до кръв" в този съвет не бяха малко. За Тасков гласуваха 875 от читателите ни в анкетата, а той бе и Златен Медалист по време на миналите избори, с най-високия си брой преференции 673. Ето отличниците:

ОТЛИЧЕН 6

/над 700/

Йордан Миленков 959 ПП „ГЕРБ“

Евгени Бибов 730 ПП „ГЕРБ“

Венцислав Хросинков 867 ПП „ГЕРБ“

Давид Петров 803 ПП „ГЕРБ“

Радослав Тасков 875 „ЗАЕДНО ЗА БЛАГОЕВГРА - ЕНП И КБ“

Антон Асиски 1052 ПП „БСП“

Владимир Елезов 1052 КП „ЕКИП – АБВ, НДСВ, ОБТ“

Злата Ризова 766 ПП „НАРОДЕН СЪЮЗ“

Васил Миладинов 764 ПП „ЗЕМЕДЕЛСКИ СЪЮЗ АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ“

Георги Корчев 1016 „ДВИЖЕНИЕ 21“

Интересен резултат за съветничката Злата Ризова. Тук е мястото да отбележим, че в първите дни на анкетата, когато партийните централи не бяха активизирали електората си Ризова бе фаворит, за нея бяха гласували, за броени часове над 400 от читателите ни. Не трябва да забравяме, че Ризова бе и сред отличниците по преференциални гласове на миналите реални избори, тя имаше 339 преференциални гласа. Ризова създаде "свой фейсбук свят" за политпропаганда, има многократни изяви и питания в залата на ОБС и се обособи като най-твърдия, неотстъпчив и неуморен Опозиционер на властта!

Златни медали за отличен резултат получават младите и напористи общински съветници, сред които с най-добър резултат са Владимир Елезов от ЕКИП, Ан. Асиски от БСП, В. Хросинков от ГЕРБ, Георги Корчев, който влезе в ОБС от Движение 211 заедно с Албина Анева, но в последствие се отдели от групата. Висок вот за Васил Миладинов.

Признаваме, че високият брой гласували за Миладинов са изненада за нас, тъй като на реалните минали избори той влезе случайно в ОБС, след като много преди него подадоха оставки, а той имаше едва 7 преференции. Миладинов е сред късметлиите в общински съвет, като Васил Щерев, станал съветник с около 800 преференции, тъй като номерът на бюлетината, съвпадаше с неговия номер в листата на Коалиция за Благоевград. Не си спомняме изява на Щерев в местния парламент, ако сме пропуснали, молим за Прошка. Със същия късмет съветник стана и Елена Димтрова от ПП ГЕРБ.

Резултатите по партии са следните. От близо 14 000 гласували, ето колко завоюваха партиите в анкетата ни:

ПП „ГЕРБ“ – 4795

„ЗАЕДНО ЗА БЛАГОЕВГРА - ЕНП И КБ“ – 2489

ПП „ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ“ – 188

ПП „БСП“ – 1717

„РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК“ – 306

„КОАЛИЦИЯ ЗА БЛАГОЕВГРАД“ – 148

КП „ЕКИП – АБВ, НДСВ, ОБТ“ – 1121

ПП „НАРОДЕН СЪЮЗ“ – 809

ПП „ЗЕМЕДЕЛСКИ СЪЮЗ АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ“ – 877

ПП „ЗЕЛЕНА ПАРТИЯ“ – 99

ПП „ГЛАС НАРОДЕН“ – 65

„ДВИЖЕНИЕ 21“ – 1151

ПП „ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ“ – 181

И ако изборите бяха днес резултатът означава, че в местния общински съвет ще влязат всички получили оценка Отличен, много добър и част от тези получили оценка Добър. Останалите както казва са "на кантар", а някои със сигурност няма да видим в новия общински съвет, който формираха читателите ни. Резултатът от анкетата около 14 000 гласували е достойна представителна извадка, която може да наложи важни изводи. На миналите реални избори гласувалите бяха 35 000.

И понеже днес е 8-ми март, честитим празника на жените в Общински съвет-Благоевград, надяваме се да не сме ги разсърдили, или помрачили настроението на някои от тях. Все пак има време да поправят оценките си и да се организират за бъдещите избори. На останалите съветници пожелаваме успех, повече активност в залата и повече добрини за Благоевград и неговите жители.

На Отличниците и Златни медалисти едно голямо Браво за активността в анкетата ни и в общински съвет. Не се отпускайте само няколко месеца ви делят от истинската оценка на Благоевград и неговите хора. Успех и Честит 8-ми март на всички!

Резултатите от анкетата ни ще стои на първата страница до утре.

Екип Struma.com


Още за: анализ   анкета   съветници   ОбС   Още от: Политика

Принтирай статия
75 коментара
08 Март 2019 13:19 | Йордан
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

14 000 гласували за цял месец, а тук иимате статии за ден два прочетени от... уж 40-50 000.


08 Март 2019 13:20 | Кольо
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

И какво излиза - народа харесва най много тези, които са против кмета, Злата Асийски и Елезов, който му беше съперник на изборите.


08 Март 2019 13:23 | Йордане
Оценка:
-8
 (
14
 гласа)

Крайно малоумен си ! Не всеки, които чете Гласува, айде престани с тия глупости, да не ти извадим Дневните четения на Струма ком и да получиш инфаркт! 40 000 -50 -60 35 -42- до този момент днес, а това за седмицата . Злобей на друго място и хейтвай там, вече тази плоча е изтъркана


08 Март 2019 13:26 | mima
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Йорданчо и аз не ги харесвам, но всеки чете струма ком не знам защо, ето и аз съм тук явно се харесват


08 Март 2019 13:28 | Тончо Токмакчиев
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Това с четени статии от 50 000 човека го разказвайте на някой луд. То в града няма толкова хора, а и как сравняват дневна статия а цял месец гласуване?


08 Март 2019 13:29 | Йордан
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Аз едно време харесвах и четях и вестник Стършел, това не значи, че беше сериозен вестник.


08 Март 2019 13:30 | Тончо
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

Знаем те, че си голям журналист, дай си пощата да ти пратим четенията от седмицата по Тиксо брояч, не е в стила ни да се изхвърляме, но скъпи това е положението под 50 000 читатели трудно падаме .. Така, че някой друг, гледай си работата и се активирай


08 Март 2019 13:37 | mima
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Не ставай смешен коле, естествено че е платена, как иначе ще се издържат, кой не е платен ти ли коле, ела да работиш, ще ти дадем някой лев . Запомни нещо обаче много измряха и вегетират, поразени от синдрома " Злобата на некадърника " !


08 Март 2019 13:38 | Nifi
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Впонеделник откриват официално площада, тогава ще пуснат и фонтаните h


08 Март 2019 13:40 | Кольо
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Едно е да ти плащат за свършена работа, друго е да ти плащат да лижеш дупета, да манипулираш със статии и заглавия, да си заровиш главата в пясъка, да се правиш, че не виждаш как България и Благоевград загиват, а да пишеш хвалби за герб и кмета. Това се нарича подлога.


08 Март 2019 13:43 | Ники
Оценка:
-5
 (
17
 гласа)

Благоевград загива от такива като тебе, дето ги мързи да бачкат, а седят във форумите и пишат обаче анонимно, по отношение на лизането зависи от цената, братле, теб специално няма да лижем никога


08 Март 2019 13:46 | Кольо
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Напротив, аз бачкам и съм независим, вие щом един път сте се навеки цял живот ще ЛИЖЕТЕ задници, няма значение чий е, важно да ви се плати. Вие сте майстори в най древната професия.


08 Март 2019 13:47 | Кольо
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

И не съм анонимен, винаги може да се видим и запознаем.


08 Март 2019 13:55 | Ники
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Още по ниско можем да паднем.! ! Да търпим да ругаете ли, не ! Това време свърши ! Вече и ще показваме на светло хайтърите, които изливат ругатни тук. Форумът не е психотерапевтично отделение, където да лекувате злобата си .


08 Март 2019 13:59 | Анал из
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Тасков не е в тройката даже.


08 Март 2019 14:16 | ПЕТРЪР КОЛЕВ
Оценка:
-3
 (
19
 гласа)

ГЕРБ НА ПЪРВО МЯСТО В АНКЕТАТА ! КМЕТЪТ С 24 000 ГЛАСА КМЕТ НА ГРАЖДАНИТЕ ! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ТРОЛОВЕТЕ ДА СПРАТ С НАПЪНИТЕ


08 Март 2019 14:20 | Общинарче
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

Кога някой ще попита кмета, защо излъга, че на червените плочки пред общината ще има пеещ фонтан като в Барселона? Парите са изписани и са в нечий джоб.


08 Март 2019 14:23 | тфк
Оценка:
-5
 (
17
 гласа)

браво златке щастлив съм заради теб дерзай моето момиче, браво


08 Март 2019 14:25 | ха-ха
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

Сигурен съм че такива ще са резултатите и на есен камбитов кмет герб водещи тасков председател добре добре двокаджиите вън, тройкаджиите също


08 Март 2019 14:27 | Доволен
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

те така само ГЕРБ и Тасков неразрушим тандем Златка заместник председател на обс елезов зам кмет


08 Март 2019 14:36 | ....
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

И Бойко беше сигурен, че Цецка ще е новия президент, старите хора са го казали - не казвай хоп преди да си скочил.


08 Март 2019 14:37 | Ъпсурт
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Колко по ниско може да паднете, след като си признавате, че за пари правите определени услуги? Перфектна журналистика.


08 Март 2019 14:39 | Орлин махала
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Благоевград загива, аради управляващите града, ние работим, плащаме данъци, а живеем в най мръсния и беден град в България.


08 Март 2019 14:41 | Сър Пичук
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Глупости на търкалета е тази "анкета". Ицо Мама Кажа пак ще е общ. съветник с купени ромейски гласове, ако го пишете "слаб"!


08 Март 2019 14:42 | advokat
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

не знам кой да кого и за какво е гласувал но знам че тези от ГЕРБ са за затвора....


08 Март 2019 14:52 | Uooo
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

ми те и други ще си купуват гласове, нека харчат, щом им е на всяка цена, обаче на тези избори ще има и много изгорели мангизи, щото на народа му писна, ще им вземат парите и пак нема да гласуват .така че това е реалността, кои си има приятели и стройна организация за гласуване ще успее, плащачите ще хапнат дървото . На бас ...h


08 Март 2019 15:13 | круме
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

опозицията умре. Кмето ги занули, златка изкочи напред, останалите ги нема, ами който не знае как и срещу кого да рипа е така .елезов верно беше умерен опозиционер и мното спечели от кръстовището .Гери Янчева си заслужава местото, щото жената нещо се пъне, говори, ама ако ме питаш що е свършила за града не знам


08 Март 2019 15:14 | Иван
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

аз па не искам ни един от тия да го виждам повече у съвето, барабар с кмето, нови лица требват нови, ама у градо останаха само убитаци


08 Март 2019 15:16 | iclejkru
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

Тасков е най-умния от тия, с хитри ходове си постига целите, никой не може да го трепне


08 Март 2019 15:18 | доколенкото
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Не плещи глупости бе Тасков, ако не е кмето нема да се узнае ни тасков, ни герб


08 Март 2019 15:54 | ЦЕЦО
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Герб е най голямото зло сполетяло България в последните 30 години, доста партии се извъртяха и лъгаха народа, но по корупция и кражби герб задминаха и комунисти и костовисти и царски юпита.


08 Март 2019 15:59 | Добри
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Дано скоро развържат ръцете на румънската прокурорка да разследва далаверите на крадливата шайка герб и доста от тях да влязат в затвора.


08 Март 2019 16:03 | аз
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Струма. ком вие сте измамници и платена подлога. Всеки които отиде на произволна статиа, например от 12. 01или от миналата година и след това преварти брояча ви за прочит ще се убеди че четения след вас са се увеличили с 4-5 или повече. ИЗМАМНИЦИ НИКОИ НЕ ВИ ВЯРВА


08 Март 2019 16:06 | Георги Янакиев
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Точен коментар, сега ще започнат оправдания на псевдо-журналистчета.


08 Март 2019 16:15 | аз и ти
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Абе щоте боли фара колко прочитания има и колко няма. Направи си сайт и се пиши чети си се сам и си трупай читатели. Някой насила да ти е сложил пистолет на главата и да ти казва чети струма ком. Или си от тези дето имат такъв ама никой него чете. Айде лека нощ, малоумници.


08 Март 2019 16:17 | Георги
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Много рано си лягате бе обидчиви сърдитковци. Неможачи.


08 Март 2019 16:21 | Боли
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

яко ги жулнахте струма ком, яко тия дето броят читателите спият на сайто, грешна работа а за анкетата казвам точни резултати, така ще е отпаднаха точно тия що нищо не направиха и никой не разбра що правят от съвета .Слаб 2 -седни си ! Среден 3 отиваш на поправка срам голем


08 Март 2019 16:31 | обективна истина
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

Крадат, плагиатстват, копират и мразят струма ком само некадърници, които искат ма не могат, които се мъчат да летят, но са родени да пълзят, които се провъзгласиха за журналисти, а всъщност са дребни лукави страхливци, които нищо съществено не са направили, нищо креативно не са създали и чиято сила е в злобни, гнусни коментари, отчаяни вопли и риене, обаче както се видя -Волът рие върху главата си . Прекалихте, който не харесва струма ком, има 70 сайта, където може да разположи таланта си в писането на коментари, ако въобще им дадат такава възможност .


08 Март 2019 16:35 | Георги
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Вие само си признахте, че за пари ЛИЖЕТЕ дупета. Жалко сте.


08 Март 2019 16:38 | Хомър
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Има само две изисквания да започнеш работа в този сайт - да си полуграмотен и да си герберска подлога.


08 Март 2019 16:50 | радо
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Ти май ще отговориш на 2-те условия, но отпадаш от третото тук работят пичове, а не мишки, така че не ставаш, ако си полуграмотен ще те ограмотим, ако си малоумен трудно, герберска подлога бързо ще станеш, ако излезеш на светло, ще има да целуваш ръце и да се гърчиш и да молиш за извинение .Лесно е да си мислиш, че си анонимен..


08 Март 2019 16:54 | Хомър
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Не съм анонимен бе мишле, кажи къде ще се видим? Аз не мога да работя при медия, която си признава, че срещу пари ли е дупета.


08 Март 2019 16:56 | РОСЕН
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

ОТ ИСТИНАТА ЛИ ВИ ЗАБОЛЯ ГОСПОДА ДРАСКАЧИ ОТ САЙТЧЕТО?


08 Март 2019 16:57 | Чичо Данчо
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Струма-стършел ни забавлява.


08 Март 2019 16:58 | Радо
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Ами аз съм в офиса, ела ! Заповядай ! Офиса е в центъра тук съм, ще ми е приятно да видя един коментатор с големи възможности !


08 Март 2019 16:59 | Минчо
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Типично по герберски, даже журналисти герберасти заплашват читатели. Ех демокрацио.


08 Март 2019 17:01 | Хомър
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

В офиса може да има много хора, кажи си името, дай тел, ще се видим.


08 Март 2019 17:03 | до Чичо ми Данчо
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

Чичка пък ти си толкова ретро с тоя стършел, де измисли нещо друго под всяка статия струма стършел, смени репертоара струма не им отговаряйте бе захранвате некакви мишоци тука, да си уплътняват работното време


08 Март 2019 17:04 | Радо
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Не бе сам съм, жените празнуват, а на мен ми вдигнаха заплата, да се занимавам с такива като тебе, ела, нали знаеш къде е, ще те почерпа, ще пийнем по едно за твое здраве, празник е все пак ф


08 Март 2019 17:05 | Чичо Данчо
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Ти от съседното бюро ли си нагаждачо?


08 Март 2019 17:07 | Хомър
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Празник е за жените, явно си се припознал. Дай тел, име и след 10 мин съм твой. Страх лозе пази а?


08 Март 2019 17:07 | Радо до Минчо
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Ти пък къде видя, че някойзаплашва, каня читател на гости, за да види, че не сме нито полуграмотни, още по -малко подлоги . Сигурен съм, че ако има куража да дойде ще станем приятели, пак драматизирате излишно по време на мойто дежурство . Хомър чакам те братле.. Не ми е гот някой да ме мрази, без да ме познава


08 Март 2019 17:08 | Радо
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Е как да ти дам телефон в публиката бе ! Ще вземат да ми звънят фенките по всяко време


08 Март 2019 17:10 | ....
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Прочети по горе как ще стане от герб, ще целува ръце, ще се гърчии Т. Н. Вие там наистина не сте в час.


08 Март 2019 17:12 | Хомър
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Честваш 8 ми март, признаваш го за собствен празник и имаш фенки? Ти страдаш от раздвоение на личността


08 Март 2019 17:14 | Хомър
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Дай тел и ставаме приятели, напиши служебен и кой да търся, май не ти стиска.


08 Март 2019 17:19 | Рядо
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Хомър, продължаваш да словоблудстваш, глупости не ми се слушат хайде поканих те да излезеш на светло, продължаваш да хейтваш тук . Аз съм на работа, но се чудя ти работа нямаш ли ? Знаеш къде е офисът ни ! Поканата е отворена, но прости ми имам и други ангажименти, позабавлявахме се достатъчно време ти отделих


08 Март 2019 17:21 | Хомър
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

На редакционни телефон вдига жена, явно си страхлив шушляк и се крие зад полата на някоя колежка.


08 Март 2019 17:31 | Рядо
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Ти ли си този със скрития номер, смел си браво, звънни сега


08 Март 2019 17:54 | старогражданин
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Комбината Камбитов-Тасков е вредна за Благоевград.


08 Март 2019 18:23 | Пациент
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Тези ревултати са фалшиви.


08 Март 2019 18:40 | Хомър
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Ради, страхливецо...


08 Март 2019 18:47 | !!!!!
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Мерете си приказките господине ! Не се крийте във форума и зад скрит телефонен номер ! Обидите, ви са наказуеми, затова официално ще ви помоля да напуснете този форум и да спрете с коментарите извън темата на новината. Страхливец е този, който пише анонимно, който крие телефона си, а тук се прави на мъжкар. Ние имаме посочен телефон и отговорихме на него . Ако продължавате ще се принудим да ви изхвърлим от сайта !


08 Март 2019 19:03 | Баба
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

В тази анкета се гласува по симпатия, а не на партиен принцип. На изборите, не е възможно да избирате по този начин. Примерно гласувате за БСП или ГЕРБ, как ще изразите симпатията си към Елезов? В анкетата избираш от много групи.


08 Март 2019 20:16 | Хомър
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Значи се доказа, че Радослав е.... Радослава. Ха ха, смешни журналя, обиждат, заплашват, а се крият зад колежки. Платени подлоги.


08 Март 2019 20:18 | Хомър
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Вие личен телефон ли дадохте, а име? Заемет те стойка партер, отива ви.


08 Март 2019 20:19 | Хомър
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Какви журналисти сте след като си признахте, че за пари правите определени услуги.


08 Март 2019 20:25 | старогражданин
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

В Благоевград Герб има потенциал за мнозинство в общинския съвет. Но при друг кандидат за кмет. Сегашния си върви с горната картинка, завери и договорености. Той е бреме, но няма кой да му каже...


08 Март 2019 23:15 | Методи
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Струма. Ком-поръчков сайт.


08 Март 2019 23:31 | Златната
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Щом журналист от сайта си признава, че за пари лижат дупета, всичко е ясно.


08 Март 2019 23:35 | ИВО КУЧКАТА ЗАМ КМЕТ
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

КАМБИТОВ ЩЕ ИЗГОРИ КАТО ФАКЛА ПАСКАЛЕВШЕ ОПРЕДЕЛИ СЛЕДВАЩИЯТ КМЕТ НА БЛАГОЕВ ГРАД ДУРИ ОТ СОФИЯ


09 Март 2019 07:46 | старогражданин
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Паскалев ще участва в евроизборите на моя територия, в съседната област. Д-р Ибришимов. Там го виждам фокуса на БСП за тези избори. Чак след това може да се коментира неговата личност.


09 Март 2019 08:34 | Шанел
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Фалшиви новини! Царе сте!


09 Март 2019 08:39 | Rumen
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Илиан Георгиев от ГЕРБ е правилният избор за кмет и всички го знаят!!!


09 Март 2019 12:36 | тамерланд
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ХОРА ВНИМАВАЙТЕ ПАК ПРОСТОТИЯТА ИСКА ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТТА ЩЕ ПЪШКАТЕ И ПРОКЛИНАТЕ ДЕНЯ И ЧАСА В КОЙТО СТЕСЕ РОДИЛИ




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар