АБВ се готви за избор! Тодор Янаков е най-вероятният нов водач на азбукарите в Петрич! На 29 -ти гласуват нов областен лидер

19 април 2018 11:44   7 коментара   13993 прочита
Тодор Янаков
Тодор Янаков


Тодор Янаков

Росен Николов направи структури на партията навсякъде в областта, предполага се, че ще бъде избран за областен лидер

След като вчера официално обвиниха лидера на БСП К. Нинова в нечисти партийни игри, азбукарите от Пиринско съобщиха официално, че на 29 -ти април провеждат областно събрание, на което ще издигнат и гласуват нов областен лидер. Засега номинираният е само един и това е временно изпълняващият длъжността Росен Николов.

Оценката на националното ръководство на АБВ за работата му е висока, тъй като за кратко временният лидер е създал организации на партията в почти всички общини в региона. Структурата в Петрич, откъдето бе бившият областен лидер, Димитър Атанасов, е стабилизирана и на 29 -ти ще бъде гласуван и нейния водач.

Най-вероятно това ще е Тодор Янаков, който беше кандидат за кмет на азбукарите в южния град и реализира добър резултат на последните местни избори.

"Де факто в БСП отидоха 3-ма души, които отдавна са изключени от партията, всичките приказки на БСП за сливане с АБВ са неистина, партийни игри и желание за създаване на национални новини, та макар и фалшиви", казаха за struma.com от националното ръководство на АБВ.

Припомняме, че лидерът на АБВ Димитър Атанасов обяви, че структури се вливат в столетницата, младите хора от АБВ избрали БСП и желаят да станат нейни членове, това каза Атанасов на брифинг, воден от Корнелия Нинова в Благоевград.

Последва сериозна атака срещу Атанасов от "съпартийците" му в БСП Петрич, които го обявиха за предател и затръшнаха вратата на партията под носа му. Как ще се намести оттук нататък Атанасов предстои да видим, но заявката е за сериозна битка в структурата на БСП в Петрич.

Вася Костадинова

7 коментара
19 Април 2018 12:30 | Байко
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

АБВ се градеше около авторитета на Първанов. Партията нямаше облик на масова партия, членовете и /поне в Петрич/ лъкатушеха от леви до десни, та чак и националисти. Така не се прави. Атанасов в главата му беше главно бизнеса и партийните дела, дотолкова доколкото можеха да помогнат на бизнеса му. Тази смесица от партийни симпатии, липсата на себеотдайна членска маса/разбирай надделяване на интересчийството/, отсъствието на действително харизматичен лидер прави трудно реализирането на АБВ в Петрич. Зависимостите тук са прекалено големи и непосилни за малките партии. И накрая - ако някой се пита, как така АБВ влезе в по-предишния Парламент отговарям - благодарение близките отношения на Първанов с Борисов. Вяввайте ми - точно така е. По какъв начин точно е станало е друг въпрос - законно или не.


19 Април 2018 16:50 | .......
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

АБВ са толкова безлични и съсипани от Митко Атанасов и тоя на снимката, че нямат ни структури нито, кой да ги коментира, не разбрахте ли, че от 2 години няма АБВ в Петрич


19 Април 2018 19:27 | Иво
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Тоя е лакеи на Бръ4ката, както и Капитанож, кмета се прави на хитър но до кога ли?


19 Април 2018 19:39 | Огражденлия
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Към Иво. Прав си донякъде. Но истината е, че Янаков е проект на Вельо Илиев. Запомни ми думата - до дни Д. Атанасов ще го потвърди по някакъв начин и то добре мотивирано.


19 Април 2018 19:50 | Гошо
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Тук драскате само болни мозъци хахаха


20 Април 2018 18:48 | Гражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ама нещата на много хора не са ясни, странно кандидат кмета на АБВ Т. Янаков, веднага след изборите бе назначен на работа в кметство Петрич, структори на АБВ, няма най-вече заради ръководството на национално ниво проект "алтернатива за българско възраждане" бе проект с финансова стойност за жалост. Както всичко в бг е бизнес и този проект е така.


29 Юли 2018 20:57 | Тодор Янаков е
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Тодор Янаков е продажно **. Скоро ще бъдат махнат от всякъде, защото е леке. И приятелката му ще го остави, защото с такива търтеи няма бъдеще.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар