Ќовините на югозападна Ѕългари€
 ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан
   –егистрац舫абравена парола

јЅ¬ » Ѕ«Ќ— в община ѕетрич подкрепиха кандидата за кмет ƒимитър Ѕръчков


18 октомври 2019 10:49  17 коментара   6594 прочитаќбщинските структури и кандидатите за съветници на партиите јЅ¬ и Ѕ«Ќ— официално за€виха подкрепата си към кандидата за кмет ƒимитър Ѕръчков. “ова стана на проведени срещи в работен формат за обсъждане на приоритетите в развитието на община ѕетрич през следващите четири години. » двете политически формации – јЅ¬ и Ѕ«Ќ— излизат със самосто€телни листи за общински съветници, но се обедин€ват в подкрепата си към доказали€ се кмет – ƒимитър Ѕръчков.

„–абота с резултати и фундаментален поглед за развитие през следващите четири години“, казаха в оценката си за мандата на ƒимитър Ѕръчков представители на двете партии. Ќе бе пропуснато да се отбележи за позитивната кампани€ на кандидата за втори мандат и фактът, че не си е позволил да компрометира ничие €в€ване в изборната надпревара. Ќа 27-ми октомври ƒимитър Ѕръчков тр€бва да спечели!

ѕарти€ јЅ¬ в община ѕетрич има 27 кандидати за съветници, а парти€ Ѕ«Ќ— 21 кандидат-съветници. јЅ¬ издига свои кандидати за кметове на селата √абрене, —амуилово и —крът. Ѕ«Ќ— има кандидат-кметове в с. ћарикостиново, с. –упите и с. —крът.

ѕредизборна публикаци€!  упуването и продаването на гласове е престъпление!

ќще за: подкрепа  кандидат  ƒ. Ѕръчков ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


17 коментара

18 октомври 2019 11:00 | bobi
ќценка:
11
 (
13
 гласа)

¬—»„ » —“≈ ќѕЋ≈“≈Ќ»  ј“ќ —¬»Ќ— » „≈–¬ј


18 октомври 2019 11:07 | пътник
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

направете свесна автогара на ѕ≈“–»„.  –ј—»¬ ѕ≈“–»„ Ѕ≈« ј¬“ќ√ј–ј. “ќ¬ј ƒќЋ” Ќ≈ ј¬“ќ√ј–ј ј ЅќЌ»ў≈ —Џ— —“ј–» Ѕј–ј »  ќЋ».


18 октомври 2019 11:12 | ћаркс
ќценка:
15
 (
15
 гласа)

 акви ликета от старата школа има между " алинките" . ѕублично близане на насрани задници .... ƒерзай народе !  умунистически строй през 2019г.....


18 октомври 2019 11:44 | отврат
ќценка:
10
 (
10
 гласа)

»Ѕ–» „»» - ибрикчѝ €. «начение на думата ибрикчи€. остар. 1. «ана€тчи€ в турската импери€, който изработва характерните за подмиването съдове Ц ибриците.


18 октомври 2019 11:49 | отврат1
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

" огато султанът усети лек дискомфорт в областта на правото черво и аналните сфинктери, на помощ идва свитата от ибрикчии ..


18 октомври 2019 13:06 | съгражданка
ќценка:
4
 (
6
 гласа)

Ќаистина Ѕръчков, удовлетворен ли си от твоето кметуване изобщо?  ато се разходиш малко, мъничко наслади се на стореното от теб и тогава получи удовлетворението да се кандидатираш отново!


18 октомври 2019 13:13 | нина
ќценка:
5
 (
9
 гласа)

»ма повече партии, които подкреп€т бръчков, отколкото места за общински съветници.... тцц.. гол€м план, умишлено се създадоха, 150 партии да участват в местни€ вот, но 90% подкреп€т1 и същи човек, а повечето мисл€т, че гласуват, за различен..
“ук изборите вече са приключили...


18 октомври 2019 13:49 | »стината
ќценка:
7
 (
9
 гласа)

Ѕръчков се усра за 4 години повече от ¬ельо за 16 години ¬ижте лидерите на партиите които го подкреп€т къде работ€т, —амо два примера, “одор янков на заплата в общината, »ли€ ѕавлов, ќбщинска —лужба по «амеделие, също вижте колко субсидии взема ѕашов, но  ьовеши не е от √≈–Ѕ.


18 октомври 2019 13:50 | »стината
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

»звинете, »ли€ ѕашов.


18 октомври 2019 15:15 | Petar
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

 олко много сел€ни събрани от една обща кауза всеки граби колко може такива идиоти са около
Ѕръчков че направо ме гнус като ги гледам не че и тои има визи€ . “рагичното е „е има липса на умни и грамотни хора които да дават идеи и да прав€т така че като гласуват бюджет от 2 милиона примерно за нещо не да се изби€т 5 партии да вземат по 350 хил€ди за облаги и да остав€т 250 «а да направ€т нещо което гласуват а от 2 мил да откраднат 200 хил а другите 1. 8 мил за
ѕетрич.
«ащото като гледам кандитатите за поредна година за съветници са все старите гнусни комунисти от време оно или техните синчета или на новите богаташи дечицата които са с купени образувани€ и не мога да см€тат и да четат само да сед€т на заведени€та за де се знае че са от хайлайфа за това н€ма да има развитие вижте снимки на събрани€та на
Ѕръчков с
јбв с
Ѕзнс с
—дс или какви още не там та вижте за какво иде реч стари и мазни партийци и бизнесмени алчни за още пари


18 октомври 2019 15:24 | до горните
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

образование е правилното но ....много сте прави всички... никой не може да ме накара да гласувам за тези ибрикчии .... но както и да гласувате гласът ¬» ще бъде подменен.... на евро-изборите отренираха подм€ната на бюлетини и сега ще го приложат... но ако гласуват всички на 100% тогава горните ще духат супата... не тр€бва да се примир€ваме с мисълта, че този пак ще спечели...


18 октомври 2019 18:25 | √инес
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

Ѕоже господи, как може партиен лидер да е наемен сулжител на кандидата за кмета, да затане до него и да за€ви, че парти€та му го подкреп€ за нов мандат на база н€какви политически принципи? ѕросто се разиграва отново схемата " алфин" но на местно ниво. ≈, как да в€рваме на такива "политици" и "партии"? ѕълен игнор! ѕълен! ѕоне да не си хабим нервите за това гол€мо нищо, наречено българска политика.


19 октомври 2019 10:49 | ѕалачинката
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

ѕовечето от ти€ смешници са на заплата в общината. Ќаправили парти€ да подкреп€т кмета, е това ако е държава?????


19 октомври 2019 12:06 | —илноантипартийна
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

Ѕќ∆≈, ƒќ Џƒ≈ —≈ —“»√Ќј, «ј—–јћ≈“≈ —≈ “≈«»,  ќ»“ќ ѕќƒ –≈ѕя“≈ Ѕ–Џ„ ќ¬! —  ј ¬» ќ„» ў≈ ѕќ√Ћ≈ƒЌ≈“≈ ’ќ–ј“ј,  ќ»“ќ ѕ–≈ƒ» ¬» ¬я–¬ј’ј!


19 октомври 2019 12:47 | »стината
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

«ащо бе хора не питате гербаджиите, каква е заплатата на един чиновник и как »во ћасата посто€нен пациент на ѕирогов след всеки избор ќт къде са му парите за ∆илищј в —офи€. јко ¬и отговор€т смислено гласувайте за герб.


19 октомври 2019 13:16 | »збори
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

¬ общината или ли служба екологи€, нека отидат по —тари€ път за —. Ѕеласица, да вид€т, отр€заните чинари и да запитат “унчев на кого ги продаде. —ъщо от къде в двора на »во ћасата са „инарите нар€зани зј огрев. ¬ъпроса е към кандидата на крадлива ѕарти€ и герб г-н Ѕръчков.


29 октомври 2019 04:25 | Ѕай —таври от стругарното
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

√ласувайте за вашите хора за да промените нещата. јко не гласувате как да се очаква пром€на? » друго това е в реални€ живот- едни печел€т други губ€т 50/50, наистина добър шанс. ѕриемаме вота, най-лесно е и най-добре . » може би е време да спрем първо да говорим и после да мислим. » още - имаме две уши и една уста- да слушаме повече и говорим по-малко . ѕърво изглеждаме по-разумни и второ по-човечни! ¬реме е да пораснем не само на години, но и на акъл! ”спех!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.