А. Доган не прати представител на митинга на площада в с. Рибново

18 март 2010 00:20   94 коментара   36099 прочита
А. Башев
А. Башев


А. Башев

Зевзеците: Да обявим 16 март за “ден на героите от ДАНС Башев-Бошнак”

С молитва и по тъмно с повече от час закъснение започна миналата вечер афишираният митинг-концерт в гърменското село Рибново, организиран от кмета на общината Ахмед Башев и учителя по религия Мурад Бошнак по случай 1 година от задържането им в ДАНС - София с обвинение за насаждане на ислямски фундаментализъм, които бяха снети. За незаконосъобразно бе обявено задържането на Башев и Бошнак и от Иван Костов - комисия за контрол на ДАНС, и министъра на МВР Цветан Цветанов. От трибуната на митинга бяха изчетени оправдателните документи по адрес на Башев и Бошнак.

Въпреки изчакването на фона на музика и кръшни хора поканените от Ахмед Башев гости от Централния съвет и парламентарната група на ДПС не пристигнаха в Рибново да уважат мероприятието. Сред публиката бяха представители на общинското ръководство на ДПС, кметове и хора от селата Горно Дряново, Скребатно, Осиково, Гърмен, Дебрен и др., на които Ахмед Башев и учителят по религия благодариха за подкрепата.

Езикова грешка на Башев накара хората на площада да затаят дъх в очакване на следващата реплика, но ораторът бързо се поправи и продължи пламенната си реч. Той заяви буквално:

22 години работих за "държавна...", и се поправи: "...за държавата", и бях задържан в ДАНС, защото заявих, че в Рибново ще се колят курбани, ще се чете Коранът, ще се носят шалвари. Това и сега го казвам, защото селото ни е мюсюлманско, изпълняваме и уважаваме религията и традициите. Задържането ни бе провокирано от хора от с. Рибново. В ДАНС подписахме протоколи да не застрашаваме националната сигурност. В Рибново проблемите не са етнически. Те са за тютюна, за здравните осигуровки, за поминъка на населението, каза още Ахмед Башев.

Той коментира, че кметът на селото Мустафа Абдиков не бил изключен от ДПС, че посрещнал Яне Янев в Рибново на 3 март, а заради нелоялността му към партията на Доган. Башев обвини Абдиков, че дал на Яне Янев писмо с невярно съдържание, което да го оневини на делото на 4 март пред комисията за дискриминацията за нанесени му обиди. Абдиков изразил мнение, преди да е гледано делото, че Яне го е спечелил. За това и за зачестилите напоследък контакти на Абдиков с Яне Янев Ахмед Башев поиска оставката му и провокира митингуващите да викат "оставка", което те направиха, макар и вяло.

Башев припомни, че той и учителят по религия Бошнак заедно с още 30 членове на ДПС преди няколко години били изключени за две години, изтърпели са наказанието и сега отново са в ДПС.

Нямам намерение да подавам оставка, бе категоричен вчера кметът Абдиков.

Местните жители коментираха най-много, че поканените гости от Башев от централата на ДПС не дошли на митинга му. Не одобряват начина на неговото управление и политика. Митингът беше пълно фиаско, младите излязоха на площада заради музиката, много от хората се разотидоха, след като разбраха, че няма да дойдат депутати и политици, с които да коментират най-наболелите проблеми на селото - за тютюна, за премиите, за субсидиите, за здравните осигуровки. Башев не подхвана тези най-важни теми, а хората бяха излезли най-вече за да се информират. Местни жители коментираха:

Ние настояваме за среща с премиера Бойко Борисов не да си говорим за политика, а за оцеляването ни, за поминъка на хората от Рибново и за бъдещето на децата и внуците ни. Не можем да живеем в затворено общество, да не допускаме да се гони в селото този и онзи, дето не е угодил на Башев и компания. Искаме срещи с всички политици, настояваме ръководството на ГЕРБ - Благоевград да направи и в Рибново среща като в Брезница с директори и експерти на земеделските институции, за да ни обяснят какво да правим.

Да направим 16 март - "арестът на Башев" - национален празник, за да удовлетворим самолюбието на кмета Ахмед Башев, се майтапеха млади хора.

Митингът беше за сплашване на инакомислещите, но уплашените не са в нашия лагер, пък и кому е нужно да се делим на лагери, коментираха хора около кмета Мустафа Абдиков. Писмото, дадено на Яне Янев от кмета Абдиков, съдържа имена на мюсюлмани от региона, които с подписа си доказват, че никога не са дискридитирали никого, изповядват мюсюлманска религия, проявяват уважение и разбиране към всички религии.


Още за: А. Башев   митинг   Рибново   Още от: Политика

Принтирай статия
94 коментара
18 Март 2010 01:48 | usa
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

това село като париж го направихте специално. едно време никои не знае6е за на6ата страна, сега знаят мн. даржави за нас. така се про4у и рибново.


18 Март 2010 02:33 | пак от USA
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

проблема е че само простотии се ръсят-нищо смислено няма! Хората мизерстват докато някой се опитва да се прави на Обама на Рибново..жалка картинка, дано се осетят малко тия хора и да се опитат да се решат някак си проблемите си и да използват тая слава за нещо което ще им помогне..


18 Март 2010 07:39 | коментар
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

вдиков е един жалък и продажен лъжец,хората бяха на площада до последния момен,а това,че ДПС не уважиха хората от Рибново си е за тяхна сметак,нека си помислят,кой ще ги представлява и кой може да се бори Недим Таламанов,Мачо Джурки Ходжата Ликов, всички задлъжняли кой на държавата кой на близките си. Нек заповядат които искат в Рибново ,но да се изправят пред хората като Башев,а не да се крият горе при Мачо,който им взема по 700 лв наем , за да си оправядълговете. Страх ги е обаче да се изправят пред хората защото са насрани и ще ги сполети съдбата на Чакъров,който им се подведе по лъжите и видяхадо къде се стиган. Всичко това е каша забъркана от Али Имамов и неговото паленце ходжлето ликово,което вземаше парички от горичката и си ги деляха. Как ще дойдат сега в Рибново,нали точно тези хора,които поканиха и посрещнаха Яне Янев викаха ДПС преди две години заедно с Имамов. А Ареста стана по време на управлението на ДПС,те са виновни как ще дойдат в Рибново.


18 Март 2010 08:08 | ............
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

Най - добре е да пратят един булдозер в това село, да изрине ...


18 Март 2010 08:25 | До всички заблудили се Ри
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Виждате ли подръжници на Янев от Сандански що за хора подкрепяте и каните в Рибново?Четете горния коментар и мислете,дори и шалварите да свалите и имената да си смените ................


18 Март 2010 08:26 | еи коментарчо
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

какво става хамута ли ви стяга нали вие избрахте и имамов и лидер зашто цвичите аако не сте разбрали на агента това му е задачата да оништожи рибново и друго немога да разбера ХОДЖАТА ЛИКОВ по висок пост ли заема от башев и по често му изкарва кирливите ризи абашев изомбитата от рибново жал ми е за тях колко са жалки


18 Март 2010 08:34 | :)
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Глупости на търкалета, с час закъснение било почнало. Хахахах, що нямаше предсгавител от в.Струма, а пишете глупости? Или тичате само след Янето, да не би да ви е дал и на вас пет бона?:)))))


18 Март 2010 08:35 | наблюдател
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Не разбирам от политика ама оркестъра беше много як!


18 Март 2010 08:58 | do еи коментарчо
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Знаеш ли,че има и "й" в азбуката? Липсва ти началното образование,за да коментираш! Както и на много от свитата на оджлето!


18 Март 2010 09:06 | Риба от Рибново
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Бе,е-е-й,мерет,оти се фатате на акъла на Аамед Башъ Агент Ооглу Ефенди?Вие акъл имате ли или немате?!А да видим,кой е по-чорбаджия от него в селото.По-чорбаджия - нема.Е оти нема?Ми оти тоа не дава да има по-чорбаджия от него.Ахмед Башев е кадър утре и от ГЕРБ да стане,ама само той да е кмет,той да е председател на на помаците,той да си не върти на оная работа.Не го ли гледате,че е шашма човек и не е еден от нас.


18 Март 2010 09:07 | родолюбец
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

срам срам срам ..............


18 Март 2010 09:09 | рая
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Кои поръчва музиката - той дава парите. От къде са , чии са тези пари-това питайте кмета.Ако са общински, това мероприятие ли е най- важното за селото и хората? Да ги даде на бедните, старите и детската градина.


18 Март 2010 09:44 | 111
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

най-вишя гост беше бай Митко тракториста от осиково, кмет от БСП, който навремето свали звездата от джамията. А иначе митингът наистина беше пълен провал...


18 Март 2010 09:49 | ахмед апашев
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Този направо си го е казал на тези МУЛЕТА че от 22 години работи за държавна сигурност. Поне от БСП да му бяха дошли на порнографския митинг.


18 Март 2010 09:54 | абду рахман
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

какво ще правят сега баниците и питите за посрещане на гостите, плакатите вече ги скриха в мусанковия подник


18 Март 2010 10:03 | ???
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

ПРЕДИШНИЯ КМЕТ- РЕФАТ АТИПОВ МУ ЗАБИЛ НОЖ В ГЪРБА, СЕГАШНИЯ- НАЧАЛНИК ПОЩА МУ ЗАБИЛ НОЖ В ГЪРБА.


18 Март 2010 10:06 | 0000
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

до Рая , скъпа нима мислиш че Бяшев ще си признае че парите за този верно порногравски митинг са от бюджета на общината . Той каза че са лични пари но доста помълча докато тези думи излязат от устата му . Дори и да са дадени от неговият джоб те пак са открадени от залъка на бедните, на тези които му ръкопляскаха . Този крадец и мошенник се надявам да си намери майстора най после. Много е уплашен и този митинг е именно доказателство . Не случайно праща най верните си хора като директора на училището Феим Иса да се предлага да го вземат за член на ГЕРБ с условие да го запазят на поста му . Башев го плаща в ГЕРБ и да му носи информация изобшо обученият агент за 22 години вече си е създал собствена агентурна мрежа и хората в Рибново не са следени от властите а именно от атентите на Башев .


18 Март 2010 10:06 | мехмед
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

АБЕ ИЗЕДНИЦИ ЩО ЯНЕ ДИМКАТА НЕ САБРА ТОЛКОВА ХОРА НА ПЛОЩАДА,А АХМЕД БАШЕВ ГИ СЪБРА,ХОРАТА МУ ВЯРВАТ И ЗА ТОВА Е 10Г КМЕТ,И ЩЕ БЪДЕ ОЩЕ ПОНЕ 4


18 Март 2010 10:11 | 0001
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

много сте назада бе фесове рибанкски сега ще видите ще с Янето ще сключим съюз,сюз между турски и български еничари и ще ви разбием. Даже си имаме и ходжи,които ни посрещат.


18 Март 2010 10:12 | ДО КОМЕНТАР
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Еййй попче брадато, изложихте се. Престани да пишеш а се скрий някъде!!! голям СРАМ беше тъпия ви митинг. И никой не ви дойде ни от ДПС ни от БСП ай бегай да хванеш бай Митьо от осиково за оная работа сега


18 Март 2010 10:14 | България
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Защо се заблуждавате толкова много бе този башев го изкарахте супер мен направо,голям герой голямо чудо били го задържали на 16 март ами та той си го е заслужил нищо празно не остава само тормозите хората със вашите глупости Башев аде стига че главата ме зоболява само като чуя името ме оставете хората да си живеят спокойно .


18 Март 2010 10:15 | Коментар
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ходжата ликов има толкова кирлимви ризи,че ги смята за чисти. Прикрива се като казва,че другите крадът,питайте внуците му,диката,кануш и други огпраени от него. Сегя янето може и на него да даде та да си оправи дълговете. ние ги избрахми и нвие ще ги свалим. Защото не сме подражници и сме с хората а не с тези,които са на власт.


18 Март 2010 10:16 | ДО НЕТКО
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

НЕ СИ МИСЛИ ЧЕ НЯМА ДА ТЕ ПОЗНАЯ КАТО СЕ КРИЕШ ПОД ИМЕТО БЪЛГАРИЯ
ВЕЧЕ СТАВАШ ЖАЛАК


18 Март 2010 10:18 | асан
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

аз бях на митинга супер си беше, всичко точно,а тва че вашкара ведат от буково не дойде голям прас. и да беше там пак нямаше да каже нещо смислено


18 Март 2010 10:18 | 3
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Ще ти останат само писанията по интеренет и ще тичаш низ селото като луд, ама нема. Още малко и ония на които дължиш ще дойдат. защото друго вече нямаш. Приготви си прашките,които подари на снаха си на рожденният и ден.


18 Март 2010 10:20 | МИТКО
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

ВСИЧКИ УМНИ ХОРА ЗНАЯТ ЧЕ В ТОЗИ ФОРУМ ПИШАТ КУЧЕНЦА НА КОИТО ИМ СЕ ПЛАЩА ДА ПИШАТ ПРОСТОТИИ ЗА НЯКОГО


18 Март 2010 10:21 | до независим
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Да удари на вас вие сте обратните,нали Янето ви е лидер


18 Март 2010 10:22 | ДО 3
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

ЕВАЛА ЗА КОМЕНТАРА, ЗА НА НЕДИМ ТАЛАМАНОВ СНАХАТА СЕ ОДНАСЯ НАЛИ ?


18 Март 2010 10:22 | @@@
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

какво става бе??? башо се е изложил май??? нещо май почва да залязва вече, никой не го бръсне за слива


18 Март 2010 10:28 | 1980 ИЗТОК
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

гледах репортажа по БТВ, всички ли в рибнево приличат на та тези които бяха интервюирани, егати грозните сурати


18 Март 2010 10:28 | до @@@
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Изложиха се те защото са слаби, нищо,догодина пак ще ги разбием айде бегайте предварително да плачете.


18 Март 2010 10:36 | 0000
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

до Абду Рахман, приятелю но Башев тези баници и бакламви както и печеното агне не ги ли даде на хората от селото да похапнат за негово здраве или на тях им остана само музиката и хрипканете на площада - Ако не е почерпил за неговия " куртулуш" за мен е пълен идиот , маниполатор и експлоататор.


18 Март 2010 10:36 | ДОНОСНИЦИ
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

До всички доносници които снасят на Башев от Рибново.Знаем койсте най големите доносници са:
НАТО
КОЗАРЧЕТО /МУСТАФА ГЕРОВ/
ПАЛАНЗАТА
МУТЕТО ЦУНГОВО


18 Март 2010 10:40 | външен
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

ХОРАААААА,СПРЕТЕ СЕ! МЮСЮЛМАНИ СТЕ! СПРЕТЕ СЕ И ВИЕ - ХРИСТИЯНИ,ЖИВЕЕТЕ ЗАЕДНО ОТ ВЕКОВЕ В 1 ДОМ, В 1 РОДИНА.


18 Март 2010 10:41 | ПРОЧЕТИ ГО
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО- ПИШЕТЕ СИ КОЛКОТО ИСКАТЕ ВЪВ ФОРУМА, ВИНАГИ ЩЕ ВИ БОЛИ,ЗА ШАМАРИТЕ КОИТО ЯДЕТЕ НА ИЗБОРИТЕ И СЛЕД ТОВА ОТ БАШЕВ И СЛЕД 1г ПАК ЩЕ БЪДЕ ТАКА ЗА ВАШЕ СЪЖАЛЕНИЕ, ГНУСНИ ПУМИЯРИ !!!!


18 Март 2010 10:53 | 222
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Вижте му само лукавата и мазна физиономия на този Башев и си направете сметка какъв човек е . Боже опази - енергиен вампир .


18 Март 2010 10:54 | Хасан
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Обръщам се към хората от Рибново,не се страхувайте от никого вйе живеете във България а не
във арабска джамахирия, каквото ви тревожи го заявявайте на глас ,дори и ако има тормоз пак се объщайте за помощ на висок глас,защото човек нетрябва да се оставя да го маниполират
а времето на Башев е до следващите избори всичко зависи от вас за вас.А Башев се държи като
паша ,май се е объркал нещо,доносниците като него са страм и позор за обществото,хора прогледнете и си търсете спасението от тоз тапанар.


18 Март 2010 11:00 | до ага Хасан
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Не заслужаваш това име


18 Март 2010 11:07 | баш ПОМАК
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

щом рибанци вече не са му вярна агитка и го подиграват на собствения му тъп и бесмислен митинг или башев е мръднал и незнае какво прави вече или тия Мутки там са го разбрали най-после какво представлява


18 Март 2010 11:08 | 111
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Скоро ще изкарат доносите на всички агенти и ще имаме възможност ние обикновените хора да ги прочетем . Скъпи хора от Рибново да не се окаже че Башев е донасял и клеветел хората които сега го подкрепят , техните родители и близки . Тогава ще му лъснат налъмите на г-н Башев и тогава вие ще изтрезнеете от утопията му в която живеете . Папката е обемна ще бйдат извадени имената на хората за които е доносничил и точно тогава вие които сега го боготворите и издигате едва ли не в култ ше разберете що за човек е фашият " покоровите" съсипал десетки съдби и семейства . Имайте още малко търпение .


18 Март 2010 11:13 | майор Сираков
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

МИТИНГА БЕШЕ ПЪЛЕН ПОЗОР, НИЩО СМИСЛЕНО. БАШЕВ КОЛКОТО ПО СКОРО РАЗБЕРЕ ЧЕ ТОЗИ ПРЪЧ МУРАТ САМО ГО ИЗЛАГА И ГО ДЪРПА НАДОЛУ КАТО УДАВНИК, ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ ЩЕ Е ЗА ВСИЧКИ И ПО-ЗЛЕ ЗА ПРОТИВНИЦИТЕ


18 Март 2010 11:18 | ----
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

До ага Хасан , ходжа какво искаш да кажес с това че не заслужавам името Хакан. Ти по голяв от майка ми ли искаш да се представиш защото тя ми е сложила това име . И Хасан и Иван да се казвам пак ще разсъждавам по същия начин . Плашиш ни с Аллах и Господ да страхувай се ти защото се представяш за алахов човек а вършиш най- големите мръсотии недопустими в нито една религия . Няма ненаказано зло така че всики ще си понесе наказанието . Аз моето ти твоето . Моля се да съм жив и да видя с очите си как ще понесете наказанието от греховете си вие ти и Башев . НЯМА НЕ НАКАЗАНО ЗЛО ыЗА ВСИЧКО ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ .


18 Март 2010 11:25 | 666
Оценка:
-7
 (
9
 гласа)

Що не питате Башев колко пари от нас данъкоплатците даде на Нова Телевизия да излъчат верно поръчковият материал а не да говорите че в Струма материалът е поръчков. Много правилно са постъпили от Струма цитирали са изказването на Башев според автентичният запис , взели са мнението и на другата страна . Да не би да е лъжа че гостите от ДПС не уважиха фиаското на Башев ???????. Доста снисходителни са този път в Струма но това е действителността . А в Нова Телевизия какво беше . платен материаб 2000 лева


18 Март 2010 11:30 | Хасан
Оценка:
75
 (
81
 гласа)

Що се касае за името ми е Хасан и съм горд със него аз не си слагам главата под вода и за сега
съм много добре във Рибново не съм бил никога ,но съжалявам хората който живеят там ,за страхъ който имат от Башев и от неговите хора който не си заслужават коментар защото са прости.А религията си е религия няма значение дали е Господ или Алах просто трябва да сме хора а не животни,защото сме свободни и живеем във свободна държава.


18 Март 2010 12:06 | до Струма
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Стига вече с този Башев. Аман, направихте го медийна звезда. Искаме един брой поне без статия за него.


18 Март 2010 12:12 | до противниците на кмета
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

ИДВАТ ИЗБОРИ! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ. ОЩЕ 4 ГОДИНИ ЩЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТЕ С БАШЕВ, И ТАКА ВО ВЕКИ ВЕКОВ,ДО КАТО ТОЙ РЕШИ


18 Март 2010 12:28 | срам
Оценка:
-2
 (
16
 гласа)

Как може в 21век да управляват толкова жалки хора,като Ахмед Башев,няма ли правосъдие за този омразен човек,агент на дс , крадец и интригант.


18 Март 2010 12:57 | К.Р.С.
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

ЕЙ , ХАСАНЕ , НЕ СЪЖАЛЯВАЙ РИБАНЦИ, А СЕБЕ СИ , ЗАЩОТО И ТИ СИ РИБАНЕЦ


18 Март 2010 12:57 | До пишман депесарите
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Бе вие не разбрахте ли, че винаги ще гласуваме за Башев бе, независимо от коя партия е?! А вие от личната си изгода предадохте Доган... Срам и смях беее! подиграват ви се всички.
Не давате да асфалтират главната ни улица,а ще оправяте улицата на Верхат от Дебрен, духайте супата бе еейййй мошенници-съветници!


18 Март 2010 13:02 | наглост
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

В Рибново защо не се празнува 3 март.....Български кмет ли е Башев/


18 Март 2010 13:31 | РИБАНЕЦ
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Боико,ела в рибново ше гласуваме за герб.


18 Март 2010 13:48 | Стефан Данаилов
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

222 написа:Вижте му само лукавата и мазна физиономия на този Башев и си направете сметка какъв човек е . Боже опази - енергиен вампир .
Подкрепям на 100% мнението ти - много гнусна подла жабешка физиономия


18 Март 2010 13:54 | БЕЗСРАМИЕ
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Престанете ве тапи рибанци не жиждатели че станехме за срам отново и отново.Защо толкова мразите себе си и селото си нима ако е кмет някои от друго село тои ще обраща внимание на Рибново. ПОМИСЛЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ДООООООБРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ


18 Март 2010 14:10 | 123
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

СЪЖЕЛЯВАМ, ЧЕ И АЗ ПИША ЗА ПЪРВИ ПЪТ! МОЖЕ И ПОСЛЕДЕН!
БЛЕЕНЕТЕ НА ОВЦЕТЕ, ПРЕДИЗВИКВА САМО ОВЦИ!


18 Март 2010 14:26 | към;наглост;
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

3 март го празнуват българите, а манолетата са талибани.


18 Март 2010 15:05 | Сериозен
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Глупако, - 3 март е празник на русофилите и продажната колониална администрация.Макар че той е ужким национален празник , много малко българи го празнуват истински.
Яне Янев употреби , както виски "лъжепатриоти"тази дата. Така употреби и Башев портрета на Васил Левски които пък си го е закачил в личния си кабинет.
Та какъв Трети март какви пет лева?
Та това е начало на сто годишното руско робство.По време на турците е имало права на миллетите, докато в Русия кретените са имали крепосничество.


18 Март 2010 16:08 | политик -до сериозен
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Време е държавата да наказва самозабравилите се родоотстъпници и такива като Башев да проумеят,че 3 март е ден на влизане в модерната епоха и на социално освобождение от една вековна ФЕОДАЛНА ТИРАНИЯ на всички нас- българи, роми, арменци, турци, независимо дали са християни ,будисти и др....;Сериозен;,за тези думи ,вкарват в зандана самозабрвилите се.като тебе и Башев.


18 Март 2010 17:12 | Богдан
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Интерестни са всички коментари ,написани но има нещо което е много страно пишат различни
хора но има и такива който живеят във България а не расъждават като българи май са се само забравили,но когато тръгнат зад граница се представят като българи,и във личните им карти пише българин дошло е време всеки да се огледа около себеси и да разбере, че България е родината на всеки който се е родил във нея без значение хрестиянин, мюсулманин, будист, всеки е българин.


18 Март 2010 17:44 | чичко
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Абе защо ги величаете такива мърши като тоя резан турчин защо не му вдигнат паметник че заповядал на пумакините да излязат на хорото.Тия ВИСОКОПЛАНИНСКИ ДЖЕНТЪЛМЕНИ трябва да ги затворят за дълго време ,а не да ги дават новините.Как на някой камион не са му испуснали спирачките на площада та да видите чудо.


18 Март 2010 18:12 | от анти манолетата
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

мръсни манолета дали баашев ще командва още 4 год. а не берете дерт за нас и за недим . а питаите брадатие мартин карбовски като откраде парите от джамиета кокво ще ги прави ами да купи на всичките манолета на жените по едни пражки.а па на поп андреи да купи крошумче та да повните кока сте крали пари от нас или по точно от джамиета.


18 Март 2010 18:25 | Stoni
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Башев ще управлява докато другарите имат власт и сила в тази държава. После ще си замине където му е мястото редом с тях. Нима забравихте, че е агент на ДС и всичките злини в селата ви и етноса ви са проводени от такива хора, които са си продали душата на една клика червени изроди, които мъчиха и наси вас по един и същи начин.


18 Март 2010 18:33 | до ага Хасан
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Абе много ви боли когато се яви српособен и кадърен човек,боли ви от башев така както и от Доган, но жалко това е действителността. Който си го може си го може 10 г директор и още 10 г кмет. Вече пет години слушаме още малко му остана,в затвора ще го вкарат та това та онова, абе вземете се научете да четете и пишете та тогава.Агент на Дс не сме забравили всеки ден това чуваме и за Доган,местан,Лютфи,Аталай и сие и сега някои господа не знаят,че Етем е всъщност Тошкова, но си говорят това което им изнася.


18 Март 2010 18:34 | revolt
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Специално за празника!
САГА ЗА РИБНОВО
Прославило се Рибново
със своите славни юнаци,
най си се много прослави
със Tаламан делия,
делия, дели-башия,
даскал и замдиректор...
Дето гидия ходеше,
враня си коня яздеше,
окачен топуз носеше,
селото обикаляше,
сякакви моми търсеше-
сякакви-млади и стари.
Дето мома стигнеше
мили и думи не думаше,
а я с топуза плашеше...
А йощ се повеч прослави
наше велико Рибново
със Ахмед юнак- мъдрия
мъдър и още премъдър,
от личните-най-личен,
от умните-най-умен.
Ахмед в община бродеше,
та на народа служеше
и си момите бранеше
от клети върли делии
делии-делибашии.
Чуло се веднъж дочуло
Таламан мома подгонил
и я с топуза подплашил,
топуза-окачения.
Люто се Ахмед разлютил
и веднага дума наредил,
Таламан да се озапти
и от школото изпъди,
та да не плаши момите,
младите моми и старите...
Грешна му била сметката!
Таламан млада гидия
така се лесно не дава,
не дава се,не се предава.
Най се гидия обади
на Яне-баш войводата
войвода-народен избранник.
Яне си Ахме


18 Март 2010 18:35 | до струма
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Ако не е Башев и Рибново ще умрете от глад ,ще фалирате.


18 Март 2010 18:35 | revolt
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Яне си Ахмед заплаши,
че ще го в зандан отпрати,
в зандан за черни грехове,
за бели пари укрити
и страшни помисли скрити,
скрити и фундаментални...
Яне потеря запрати,
Ахмед да бъде заловен
и с окови окован.
Тогаз се Ахмед разлюти
и всички моми извика,
всички-и стари и млади.
Облече ги в китни премени,
Китни премени рибновски,
дето се носят всеки ден,
по ниви и по седенки,
дето се носят и нощес,
под момини топли завивки.
Та ги при Слави закара,
да им се чудят на хубост,
на хубост и красота
и на гиздави премени.
Да ги харесват момците
и млади момци и стари
и да не им е уроки
от дивна им хубост родопска.
Та се прочу Родопа
от Рибново чак до Сатовча,
със своите славни юнаци
и дивна хубост моминска...
.......................................
А Таламан млада гидия,
побойници го пребили,
когато за сено отишъл,
в централния магазин в Огняново.
Та му топуза отнели,
за да не плаши момите,
младите моми и старите.....


18 Март 2010 18:38 | revolt
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

МАНОЛ ПРЕЗ ГОРА ВЪРВЕШЕ
Манол през гора вървеше,
филдишан гребен държеше
и си перчана чешаше,
и на перчана думаше:
- Перчанко, ти мой къдрявкo,
де ли щеш да са вейтреиш, след тия пусти избори
из кои гори зелени
113 хиляди декара?
Дуре си Манол издума,
сеймени са го фънали,
сеймени билюк-башии,
опък му ръце вързаха....
Като Манола караха,
край общината минали.
Алиосман в градинка с'ъдеше,
и досиета виеше,
Манол на Алиосман думаше:
- Османе ле, Алиосмане,
дай ми, Османе, досието,
дето си скрил в пазвата,
да си оправя нещата-нещата във общината!
Алиосман Манолу думаше:
- Маноле, ти баш измамнико,
-Защо Маноле избяга,
не мяза, не ти прилича -
да бягаш от верни другари,
камъни в бунар да хвърляш,
там ,дето вода пиеше
цели осем години,
-Защо ухапа ръката, дето ти хляб даваше и


18 Март 2010 18:39 | до сантиманолето
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Пражките е патент твой Недиме,ти на снаха си го подари и за рожденнят ден я изчерви та неди да не ревнува тя те посъветва, а ти се люто ядоса и беж към училище и невеста си потърси ,потърси танамери,намери хубаво яне и на него вярен остана


18 Март 2010 18:40 | revolt
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

-Защо ухапа ръката, дето ти хляб даваше и благословия да владейш гори,поля,баластри и минерални извори?
-Защо,Маноле тъй много краде
и защо на верни другари
от сърце нищо не даде?
- Защо,Маноле глава не склониш
и нисък поклон да сториш,
пред стари верни авери
кротко да се извиниш,
потеря да ти не пращаме,
за твойте стари афери
афери черни золуми !
Тежко се Манол натъжи,
извади кавал от пояс,
кавал меден загорски,
който,му беше подарък
от стари червени агенти
за вярната служба в ДС-то.
Вакло си стадо подкара
по равно поле Огняновско,
край топли води минерални...
Та събра вярна дружина, вярна


18 Март 2010 18:42 | revolt
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Та събра вярна дружина, вярна и още сговорна и общината не даде....
Най събра верни кметове от всички села околни И им дума нареди: Във всяко село да има дърво високо,клонато ! Народа люлки да връзва Да се люлеят хората и песни народни да пеят!
На клоните място да има и за по-дебели въжета! Да е удобно за всички и всеки да си намери мястото...
И още им дума нареди, памперси да се закупят .Та кога гости пристигнат от София града голяма, по Лещен и по Ковачевица, в общината да не мирише и да не и се носи славата на бастион и на кошара,


18 Март 2010 18:44 | revolt
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Минали дни и нощи , минали цели недели, минали две години.....
Тъмна се мъгла задала, тъмна и още по-тъмна- европейска парламентарна...... Сбрали се стари авери и при Манол отишли. Всички се чудом чудили как да народа излъжат и всичко да му отнемат- всичко-дори сърцето......................
Плеснали с ръце па се прегърнали и вярна си дума зарекли- всичко що вземат да делят и никому друг да не дават. Нека си говорят хората, че врагове били и какво ли не , че били лоши и злобни, че били врагове заклети и че Ахмед с Ахмед не били братя и че Манол и Сава се мразят.....
Събрали верни кучета от всички села по ЧЕЧ-а, нахранили и упоили ги с голям ги кокал


18 Март 2010 18:46 | revolt
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Събрали верни кучета от всички села по ЧЕЧ-а, нахранили и упоили ги с голям ги кокал залъгали и сред народа ги пратили- да лаят,да гонят да хапят, но в парламента да ги изпратят- и в европейския та и в Софийския.
Грешна им била сметката- срещнали млади юнаци, начело с юнак Татарски. Татарски на бял кон яздеше та към София гледаше и за София замина за радост на старо и младо и на сърце и на съвест..............


18 Март 2010 18:55 | до Хасан
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Хасане то чи си от Рибново така е но си много жалък и страхливи нищо няма да доживеш


18 Март 2010 19:01 | до
Оценка:
0
 (
6
 гласа)


КАТО ЧЕТА ПО ГОРЕ НАПИСАНОТО РАЗБИРАМ,ЧЕ МАЙ НЯМА НИЩО ВЯРНО В СТАТИИТЕ НА ВЕСТНИКА .НЯКОИ СИ ИМА ЗЪБ НА ДРУГИЯ И РЕШАВА ДА СЕ ОБАДИ НА ВЕСТНИКА ДА ГО ЗЛЕПОСТАВИ ЕСТЕСТВЕННО ''СТРУМА ''ТОВА И ЧАКА НОВИНА -АЗ ЧЕТА ТОЗИ ВЕСТНИК ЗА ДА СИ УБИЯ ВРЕМЕТО НЕ ЗА ДА НАУЧА НЕЩО ОТ НЕГО,ЗАЩОТО САМ СИГУРНА ,ЧЕ В НЕГО НЯМА ПОЧТИ НИЩО ИСТИНСКО.МНОГО ЖАЛКО ЗА НАРОДА ОТ ТОЗИ РАЙОН ЧЕ ВЯРВАТ НА ВСИЧКО НАПИСАНО ОТ ВЕСТНИКА


18 Март 2010 19:29 | МОЯТ ГЛАС
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

ЕЙ ХОРА, НЯМА СМИСЪЛ ОТ ЦЯЛАТА ПАТАРДИЯ - ДАНС,РАДИКАЛЕН ИСЛЯМ И КАКВО ЛИ НЕ. ГЛУПОСТИ! НАПРАВЕТЕ СИ УСТАТА ПРЕД НОВИТЕ УПРАВНИЦИ - ГЕРБ ДА СИ МУ НАПРАВЯТ ЕДНА ПРОВЕРЧИЦА В ОБЩИНАТА И ВСИЧКО СИ ИДВА НА МЯСТОТО. САМО ЗА ПРОЕКТЧЕТАТА КОИТО ВЪЗЛАГАШЕ НА РЕФАТ ХОДЖА ОТ С. ДОЛНО ДРЯНОВО И ИЗВЕСТНИЯ НЕГОВ ТЪСТ АГО ШЕКИР ОТ С. БРЕЗНИЦА Е ДОСТАТЪЧНО ДА ГИ ВКАРАТ В ПАНДИЗА. ПРОВЕРЕТЕ ИМУЩЕСТВОНО И НА ТРИМКАТА И ВРЕМЕТО ЗА ПРИДОБИВАНЕТО МУ И ВСИЧКО СИ СЕ НАРЕЖДА. РЕФАТ ХОДЖА - ДИРЕКТОР НА СОЦИАЛНИ ГРИЖИ - ГЪРМЕН - САМО ДИРЕКЦИЯТА Е С ТАКОВА ИМЕ ЗАГРАБИ ЛУДИ ПАРИ ОТ ПОРЪЧКИ НА БАШЕВ,АГО ШЕКИР - ОБЩ.ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ОТ ПРОСЯК СЕ ПРЕВЪРНА В ЧОРБАДЖИЯ СЪС 2-3 КОЛИ,ДЖИПОВЕ ИМОТИ ВОЗЕШЕ СЕ СЪС СЛ.КОЛА А СЕГА МАЙ ГЕРБ МУ ДОМИЛЯЛИ. ТОВА ПРОВЕРЕТЕ И ВСИЧКО СИ ОТИВА НА МЯСТО


18 Март 2010 20:05 | Stoni
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Да го проверят ама кой?
Същите онези, които вербуваха някога Манол сега са съветници на децата си а те са в ДАНС и МВР и то на ръководни постове. За прокуратурата е ясно също, за съда какво да говорим? Ако нещо някога стигне до него ще го намерят човека който да вземе парите и той пак ще е техен ортак и така до края на света, както си пеят в една песничка.
За да се промени това е нужно да пораснете и различавате кой от кои е и на кой Господ служи.


18 Март 2010 22:18 | лумпени
Оценка:
126
 (
130
 гласа)

айде всеки толерантен българин да отиде в центъра на Рибново да пие едно кафе, недай си боже да е сама жена!


18 Март 2010 23:52 | лумпени
Оценка:
50
 (
56
 гласа)

защо да съм расист, да не би да сте от друга раса? А за възелина само подвърждава думите ми!


19 Март 2010 00:53 | татарль
Оценка:
206
 (
214
 гласа)

Ей Рибанци чеченци,толкова ли сте наплашени от тоя доносник Манол Башев ,толкова ли сте прости та се оставяте да ви манипулира и вае сякаш сте от глина направени? Митинг ще прави ,защото се разкарал до София,и герой станал и на това отгоре с националното знаме се завил!Демагог гаден!Чакал гости от София,добре че Муса Палев от палево дере и Алиосман Измамов не са му уйдисали на простия акъл,че не знам какво ще си мисли целокупния народ за помаците!Само онзи смотаняк Ведат Хюсеин от буково дере му се води по акъла защото е много прост !


19 Март 2010 08:15 | венция
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

А бе прости селяни хванете се засрамете направихте цялото село за смях с тоя Башев... само Башев и Башев и Башев само той ли е огледайте се малко как неговите деца се смеят на вашите че са много назад сас материала те си правят ексурзиики насам натам, моренце, количка, елитно даскало, хубава къщтурка, хотел и т.н. А вашите деца каде са отишли до сега на екскурзия какво са видяли радват се на някви строшени лади-жигули и са ходили на полето на тютюн и в гората на гъби за да вземат някой лев за да могат да отидат на даскало и да си вземат някоя дрешка от циганията в гоцето докато неговите се обличат в скъпи дрешки.. До Недим виж до какво отчаяно състояние си стигнал..


19 Март 2010 08:36 | ((((
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

до до "до" Кво четеш и кво разбираш бе . Толкова ясно е написано че вашият Башев е маниполатор и измамник, че е крадец от класа , че само в Рибново намира поле за изява за да се вживява на национален герой . Ако не вярваш на Струма то повярвай на хората които коментират толкова истини тук във форума дето и Струма не ги знае или поне не ги е публикувала . Акакво ще кажеш за прекрасното народно творчедство по горе там се садържа цялата истина . Ти май не четеш защото Башев те е налял с отровният си опиат . За мен Струма е точен и обективен вестник , а това че ви боли че се пише истината и действителността си е ваш проблем а не на Струма . Надявам се органите да се самосезират от такива публикации и коментари във форума и да поставят на мястото му този безчестен дерибей който изсмека кръвчицата на народа .


19 Март 2010 08:42 | ((((
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

до венеция - макар и малко грубичко но си много прав .


19 Март 2010 08:49 | 111
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Докато Башев се обаждаше на вестниците да го хвалят те бяха точни и обективни , сега като му изкараха кирливите ризи вестниците лъжат. Много чудно какъв обрат настана , ТРЯБВО ДА СЕ ЧУВА ГЛСЪТ НА НАРОДА ы ИСКАМЕ ДА СМЕ ИНФОРМИРАНИ И ЗА ХУБАВОТО КОЕТО СЕ СЛУЧВА МАКАР ЧЕ ТО Е ВЕЧИ МНГО МАЛКО НО И ЗА ЛОШОТО И ЗА НАП)РОДНИТЕ ИЗЕДНИЦИ КАТО ТОЗИ БАШЕВ.


19 Март 2010 11:18 | абе простатциии
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

33 000 гласа на изборите не са малко беее! Събра повече от ДПС! Ай сиктир! така ще е во веки веков!


19 Март 2010 12:12 | 111
Оценка:
309
 (
319
 гласа)

знаете ли тия от ГЕРБ какво им пука за тия тъпи миризливци, да си се оправят щом са си го избрали сега нека им е..!!!! А мизерията ще продължи за община Гърмен. Трябва да знаете че който и да е на власт в държавата заради тоя пари няма да дадът. Те го разбраха че е долен мошенник и немогат да му гледат мазната доносническа мутра.


19 Март 2010 16:48 | до манол
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

манолееее, манолеее, маноле затънал си мойто момче.Личеше ти на екрана че насила се смееш.Загиваш, потъваш и то дълбоко, ако можеш осъзнай се.Ще ти дам един съвет мойто момче , аз съм доста по-възрастен от теб - ако те еставят изкарай си мандатчето и бягай от политиката, не ти трябва нов мандат, само ще си похарчиш паричките напразно, както стана на последните избори, доганчо ти глътна паричките , а за теб само нерви. Не е важно че си игкарал 30 хил. гласа , те просто не ти стигнаха с 40 хиляди.Така че помисли си добре и ако можеш се спасявай, остави гордоста и не допускай егото ти да те заслепи.Твой приятел.


19 Март 2010 17:39 | до манол
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

не им вярвай ,ти се къпеш в народна любов,ако паднеш,яко ти дупе.


19 Март 2010 21:31 | sssssssss
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

интересно ми е кои е този поет(револт) то и Вазов не може да се сравнява с него.Ние в Рибново сме инали скрити таланти.България тарси талант може и да го намерои този поет.


19 Март 2010 22:20 | УУУУУУУ
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Щом накаря фърля големите хвалби към Дупетата, сигурно е от Разложко-Банско-Добринишко-Гърменския баир! .............


20 Март 2010 23:16 | до рибново
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Малииии какъв грозил на снимката . Тою Башев като майменк грозен . Гади ми се само като го гледам . Пфу .


20 Март 2010 23:18 | до рибново
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

като маймунек е грозен породата му е сигулно ШЕБЕК




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар