А. Анева атакува в съда решението на 21 съветници, които я свалиха от поста зам. председател и избраха Р. Тасков

29 септември 2009 00:20   3 коментара   47747 прочита
А. Анева
А. Анева


А. Анева

След преврата в ОбС - Благоевград

Албина Анева внесе вчера жалба в Административен съд - Благоевград, с която оспорва решението на Общинския съвет от съботната сесия, когато бе отстранена от зам. председателското място и на нейно място с 21 гласа бе избран Радослав Тасков от “Граждански съвет за Благоевград” /ГСБ/. Адвокат Анева изтъква в жалбата си, че решението е взето, без да бъде спазен редът за включването в дневния ред, уреден в Правилника за организация и дейност на Общински съвет - Благоевград.
Анева твърди, че общинският съветник Димитър Урдев не би трябвало да гласува, тъй като се намира в съдружие в две търговски дружества с внеслия предложението съветник Р. Тасков. Според нея свалянето й от поста е станало с незаконосъобразен кворум и въпреки направеното възражение по реда на чл. 26, ал.2 от правилника не е открита процедура по установяване на конфликт на интереси, а направо се е прибягнало към гласуване на предложението на Р. Тасков за отстраняването й от зам. председателския пост.


Още за: А. Анева   жалба   ОбС   Още от: Политика

Принтирай статия
3 коментара
29 Септември 2009 11:22 | mitko bombata
Оценка:
4
 (
58
 гласа)

За предателка и интересаджийка като тази кокона няма място дори в Общинския съвет.
Защитница на мафията не може да искаме да се съобразява с нас обикновените граждани. Вън на подлеците


29 Септември 2009 15:54 | kilier
Оценка:
-15
 (
45
 гласа)

Шефката ще ги разбие в съда и скоро всички ще духат супата!И в ГЕРБ скоро ще бъдат изненадани!Шефката не е интересчийка или предателка,все ги намира тя предателите ама накрая си го получават!


29 Септември 2009 21:49 | kolega
Оценка:
17
 (
35
 гласа)

Абе бомба,ти май си някоя завистлива бомбаджийка като баба Васка-председателката на някаква комисия ,която е "вярна",а не " предателка","интересаджийка" или "кокона",каквато никога не може да бъде!Каква предателка точно не разбрахме и интересчийка-на Радо Тасков ли и на неговите интереси!Ха,ха..................Колко смешна група-Радо Тасков,Василка -детската учителка и Картала-всички видни политици.........................................




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар