№ 6 в листа № 17! Познавате го всички, той е един от вас! Подкрепете Станимир Радулов от ВМРО - Благоевград

23 октомври 2015 12:11   4 коментара   9174 прочита


Защото познава града и неговите проблеми, защото има куража да защитава интересите ви в местния парламент

Станимир Драгомиров Радулов – роден през 1964 година, завършил средното си образование в гимназия „Св.Св. Кирил и Методий” – Бивша Солунска в Благоевград със специалност-екскурзовод с Френски език. Висше образование – Университет за Национално и Световно Стопанство/УНСС/, София, специалност – Прогнозиране и планиране на икономически системи. Работи по европейски проекти в областта, на трансграничното сътрудничество. Ползва Английски и Руски език. Кандидат за общински съветник в Благоевград от изборната листа 17 на ВМРО-БНД, в която е под преференциален номер 6.

Честит празник на всички български патриоти! Днес е рождената дата на ВМРО. На 23 октомври през 1893 година в Солун е създадена една от най-българските и патриотични организации – ВМРО! Целите на Организацията са кауза, мотив и начин на живот!

Моята лична програма, като кандидат за общински съветник от листата на ВМРО-БНД в Благоевград:

1. Приемане и гласуване на Етичен кодекс за общинските съветници. Това е бариера за корупционни рактики и действия.

2. Създаване на обществен комитет, който да следи за спазването на този кодекс. Членове в него трябва да са отделни изтъкнати личности от Благоевград, както и граждански сдружения от типа - „неправителствени организации”.

3. Подпомагане, на Югозападния университет „Неофит Рилски”, който храни града. Икономическата криза се отразява негативно на притока от студенти в Благоевград. Нова формула за привличане на чуждестранни студенти от Македония, Молдова, Украйна, Западните покрайнини, Гърция.

4. Незабавно изготвяне на стратегия за Ски-СПА-туризъм в града. Имаме Рила планина със ски писта, имаме и минералната вода. Нямаме, обаче хубав път до пистата, нямаме насока за развитие на СПА и използването на минералната вода в Благоевград.

5. Изграждане на велоалеи и паркинги за велосипеди.

6. Ограничаване на шумът от заведенията в центъра на Благоевград вечерно време. Гражданите в този район буквално не могат да спят и на този терор трябва да се сложи край!

7. Завършване на програмата за поставяне на камери, които да следят за сигурността в Благоевград. Настояване, обаче за съфинансиране от страна на МВР в този проект.

8. Спасяване на Благоевградския театър.

9. В общонационален план се ангажирам за започване на дискусия, която да завърши с въвеждането на закон за военна служба, за момчета - 6 месеца а за момичета – 3 месеца. Въвеждане в училищата, часове по военно обучение, бедствия и аварии.

10. Вън от България, икономическите емигранти! Те ще легнат на нашата социална и здравна система и ще я съсипят! Ще започнат жестока нелоялна конкуренция с българските граждани за работните места! Те са от друга култура и са потенциален фактор за тероризъм и бъдеща етническо-верска гражданска война. Всичко това ги прави неприемливи в нашата страна!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление


Още за: Ст. Радулов   ВМРО   листа   Още от: Политика

Принтирай статия
4 коментара
23 Октомври 2015 12:39 | BLGR
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Не е лошо като идеи... Дано стане.


23 Октомври 2015 12:41 | Милена
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Само ВМРО !!!!!


23 Октомври 2015 13:41 | електората
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Ами проблема с уличните кучета?! ами огромния проблем с паркирането в центъра и следващата зона, който съсипва нервите ни?! ами нахалството на собствениците на заведения в центъра, които си построиха втори заведения от найлон към съществуващите и намалиха много пешеходната зона ?!ами безкрайното копаене за какво ли не в центъра, асфалтиране, пак копаене... ами проблема с пълната липса на пеши полицаи, които да създават поне малко чувство на сигурност в града?! ..


23 Октомври 2015 14:21 | Станимир Радулов
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Благодаря на човека с псевдоним "електората"! Записах си всичко, на което обърнахте внимание.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар