8 структури на ГЕРБ обявиха война на горския шеф Ал. Йолев, искат премиерът да го уволни

27 януари 2012 00:20   103 коментара   44604 прочита
Ал. Йолев
Ал. Йолев


Ал. Йолев

Топли връзки с БСП и ДПС, уреждане на свои фирми с поръчки и на свои хора с топли служби са част от обвиненията срещу директора на новосъздаденото Югозападно държавно горско предприятие

Осем от 14-те общински структури на ГЕРБ в Благоевградска област обявиха война на директора на Югозападно държавно горско предприятие /ЮДГП/ - Благоевград Александър Йолев и настояват спешно той да бъде уволнен, научи "Струма". В мотивирани декларации, адресирани до Изпълнителната комисия на управляващата партия и областното ръководство в лицето на Костадин Хаджигаев, те разкриват порочни практики на Йолев в управлението на предприятието, топлите му връзки с БСП и ДПС и схеми на работа по места в негова полза.

Становищата на 8-те общински структури на ГЕРБ с подписи бяха получени и на електронната поща на в."Струма". Партийните структури в Благоевград, Петрич, Сандански, Кресна, Разлог, Гърмен, Хаджидимово и Якоруда обвиняват Йолев пред премиера Бойко Борисов в злоупотреби и заявяват, че оттеглят подкрепата си от него.

От благоевградската структура, оглавявана от депутата Йордан Андонов, се оплакват от системно незачитане на мнението им по отношение на различни въпроси, свързани с дейността на ЮДГП, и смятат, че работата на Йолев категорично противоречи на политиката на ГЕРБ.

В Петрич обвиняват директора на ЮДГП, че не поддържал какъвто и да било контакт с местните структури, възлагал поръчките на свои хора и обричал местния бизнес на фалит.

Поръчките се възлагат и изпълняват от големи външни фирми, което обрича на фалит малките местни фирми, на които в момента се крепи дейността на дърводобива и заетостта на местното население, което ще предизвика недоволство и допълнителна безработица по места, пишат в декларацията от Петрич, подписана от ръководителя на ГЕРБ Димитър Танев и членове. Те уличават Александър Йолев в еднолично вземане на решения при управлението на дейностите на горските стопанства в областта, без да се влияе от Управителния съвет. В декларацията си от южния град сочат, че като цяло няма ясна визия и концепция за правилното развитие на горските стопанства.

В Кресна Йолев кадрувал, без да дава обяснения на никого, назначавал свои хора и поел ангажименти към хора от основния политически враг на ГЕРБ - БСП. Ето какво твърдят от общинското ръководство там: Още с встъпването си в длъжнст Ал. Йолев уволни тогавашния директор на ДГС-Кресна, без да бъдем уведомени за това. Мотивите - несправяне със служебните задължения и постигнати слаби резултати. Съгласни сме, че това отстраняване от длъжност е в правомощията на г-н Йолев, но неговото настояване уволненият директор да бъде изхвърлен от системата на Горското за нас бе необяснимо, докато не разбрахме, че тези действия са продиктувани от предварително поети ангажименти на г-н Йолев към хора от Кресна, които са приближени на БСП. За създалата се тогава ситуация сме изпратили писмен сигнал до председателя на УС на предприятието Анатоли Антов /б.р. - когото през декември Ал.Йолев уволни/.

През месец август бе проведена среща между председателя на общинското ръководство на ГЕРБ в Кресна Георги Георгиев и Александър Йолев, на която последният демонстрира абсолютно арогантно поведение - категорично заяви, че няма да се съобразява с мнението на структурата на ГЕРБ и че него не го интересува, че предстоят избори, разкриват в декларацията. Оттам обясняват, че в момента ДГС - Кресна е без заместник-директор и по разпореждане на Йолев се търсят хора за назначаване на поста извън общината. При всички визити в Кресна той игнорирал представителите на управляващата партия и демонстрирал близки отношения с кмета Илиян Кръстев и политически опоненти.

В Разлог също се бунтуват срещу назначенията в ЮДГП. Оттам остро осъждат Александър Йолев, обяснявайки за извършените рокади два месеца преди местните и президентски избори, когато той уволни директора на ДГС - Разлог Йордан Бангеев и назначи никому неизвестния Бойко Адамов от Свищов, който и към днешна дата не може да овладее нарушенията и гафовете, най-вече продажбата на дървесина. "Не сме съгласни, че никога не сме информирани за предстоящи смени, камо ли да е искано нашето мнение. Не сме съгласни да разбираме от медиите за тези рокади, включително случая с освобождаването на Анатоли Антов от УС на ЮДГП", заявяват от общинската организация на ГЕРБ в Разлог, ръководена от Мария Копанарова.

В Гърмен се жалват, че откакто е директор, Йолев не намерил време да се срещне с тях, въпреки че районът е горски. Те дават за сравнение директора на РДГ - Благоевград Иван Гергов, с когото са в постоянен конструктивен диалог. "Възмутени сме и от уволнението на Анатоли Антов като председдател на Борда на директорите на ЮДГП, тъй като с него винаги сме работили много добре и винаги ни е помагал в разрешавенето на нашите проблеми, преди всичко партийни. Г-н Йолев е неподходящ за директор на предприятието, още повече че не проявява никаква политическа принадлежност към ГЕРБ", допълват от Гърмен в декларация, подписана от общинския ръководител Розен Марчев и членове.

В Якоруда шефът на ЮДГП също кадрувал с лични интереси. В становището си от общинската структура, оглавявана от Ваня Катдерова, разкриват следното: Преди няколко месеца с писмо до директора на местното ДГС Васил Стамберов, Йолев нареди в стопанството да бъде назначено лицето Мустафа Ахмед Пирьонков - брат на секретарката на кмета на община Якоруда Нуредин Кафелов и приближен на ДПС. Ако няма подходящо работно място, Йолев препоръча да бъде намерено такова в най-скоро време, пише в декларацията.

В становището си от ГЕРБ - Хаджидимово, ръководено от Кирил Пасков, са единодушни: Поетите ангажименти от Александър Йолев за реализация на кадрови назначения и съдействие не са изпълнени. Причината - същият има нареждане от депутати и други наши по-висше стоящи функционери, които дълго време правят опити да обезмислят решенията на ГЕРБ -Хаджидимово и съществуването й като цяло.

С декларациите осемте общински структури молят изпълнителната комисия и в частност премиера Бойко Борисов да вземат спешни мерки спрямо Александър Йолев, положението станало нетърпимо и няма изгледи към по-добро. Всички настояват той да бъде отстранен и на негово място да се сложи човек, който да работи за благото.

103 коментара
27 Януари 2012 01:52 | оби4ам ГЕРБ заради БОИКО
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

само от Сатов4а няма протокол ами как ще има то прецедателя там е нехранимаико.... коитооооо неможе да говори камоли да пише..... плинтеля..... пак и няма собствено мнение все останалите съъъпартиици каквото кажат....


27 Януари 2012 07:27 | K1
Оценка:
8
 (
36
 гласа)

Е това ако не е лов на вещици па здраве му кажете.. Алооо ГЕРБерите, вие чисто се уляхте бе, Йолев да не е като Гергов да за става на коленца пред вас и да чака да му го подадете. Какво всеки ден натискате човека, тоя да се уволни, ония да се назначи, тази фирма да се изгони, друга да се сложи. Истината е че Сашо Йолев се справя с положението и вече почна да изправя доста стопанства на краката оставени от предишния некадърник затънали. А и ЮЗДП не е само в Благоевградска област, нали се сещате. И защо герберите от останалите пет области не плачат като вас?.


27 Януари 2012 07:39 | K2
Оценка:
11
 (
21
 гласа)

Така и не разбрах за благото на кого трябва да работи Александър Йолев


27 Януари 2012 07:39 | до
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Топли са връзките с ДПС ами как не в Горското в Гърмен, главния счетоводител Валентин Кинивирски е счетоводител в "свободното време " на фирма РИФ-А собственост на Шикир Аян - съветник от ДПС, ако е толкова добър кадър да излезе от системата и да работи за каквито си иска фирми, дали властимащите не се възползват да го използват а господа управляващи ????Вече се изказвате един друг !!


27 Януари 2012 08:07 | abe
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

каков герб, какви пет лева? сичкиа боклук/тарикати, натегачи, топачи, шушумиги, тезии и тн. /от всички партии са там. е има и некой качествен, който са изработили да е от тех. ама сигурно сега си хш=върля шапката.


27 Януари 2012 08:24 | калак няма как
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

ДАИТЕ НА МИТУШЕВ И ВЕСО ВСИ4КИ ПОЛЬ4КИ НО ПЬРВО ТЕЗИ ГЕРБЕРИ ДА СИ ВЬРНАТ ПАИТЕ ОТ 300000 ЛВ НА ГОРСКО САНДАНСКИ ПИТАМЕ ИМА ПИ ЗАДЬРЖАНИ КАМИОНИ НА СЬЩИТЕ ОТ ГОРСКО ПЕТРИ4 И ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА МЬЛ4И ЗАЩОТО НА ВЕСО СЕСТРА МУ Е ПРОКУРОРКА А КЬДЕ Е МАНОЛОВА ТЯ ТЬРСИ ТЕПИХА ТА ТОИ СИГУРНО Е ПРИ НЕИНИЯ 4ОВЕК 4УРУКО ТАНЕВ С ТАКОВА ОБКРЬЖЕНИЕ СТЕ ЗА ПО ПЬТЯ НА ИВАН КОСТОВ ЗА ГРОБИЩАТА ПРОМЕНЕТЕ ВИЗИЯТАСН


27 Януари 2012 08:25 | Гошо
Оценка:
17
 (
27
 гласа)

Йолев трябвяше дя бъде увалнен още когато купи дрехи втора употреба и унижи служителите от предприятието. Къде бяхте тагава вие от ГЕРБ? Защо не поискате да бъде уволнен, затова че в момента горските стопанства не работят само заради един негов подпис? Знаете ли колко хора са без работа? В момента служителите на ЮЗДП получават най- ниските заплати от всички предприятия в страната, а аругантността на неговото управление прилича на една по- виша такава. Попитайте го защо разпореди в писмен вид три горски стопанства да преведат безвъзмездно на Етрополе по 20х лв?


27 Януари 2012 08:31 | ..„““„
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

МИЛИ ГЕРБЕРИ, ВЪРНЕТЕ ПО-БЪРЗО ЧЛЕН ПЪРВИ ОТ ОНАЯ КОНСТИТУЦИЯ !


27 Януари 2012 08:33 | горски
Оценка:
10
 (
20
 гласа)

Положението в мега структурата ЮЗДП излезе извън контрол. Време е Борисов, Цветанов и Емил Димитров да се вслушат в нашите приказки, да обиколят по места горските стопанства и да разберат истината. Йолев е манипулатор, който милее единствено за собственото си благо, вкарва в горите собствени фирми и взема комисионни, в цифри достойни за осигуряване на американски стандарт. Затвор за такива мушенници!


27 Януари 2012 08:38 | БГ
Оценка:
16
 (
20
 гласа)

Благоевградския кмет е лично заинтересован. Нали фирмите му се занимават с кутробан


27 Януари 2012 08:38 | до Емил Димитров
Оценка:
11
 (
17
 гласа)

Г-н Димитров, вие го поставихте това протеже начело на буксуващото ЮЗДП. Сега и Вие ще носите отговорност за действията на протежето си. Отворете си очите и вижте, че протежето краде всеки ден от горите чрез свои фирми, като заповядва на директорите на стопанствата какво да правят. Дали и на Вас не обеща част от комисионните, които прибира. Срамота е случващото се. Опомнете се!


27 Януари 2012 08:40 | до БГ
Оценка:
0
 (
18
 гласа)

Благоевградския кмет не е в играта. Пийте си спокойно хаповете. Неговите фирми са дребни рибета и не са от ранга на тези, с които работи комуниста Йолев.


27 Януари 2012 08:43 | до Йолев
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Вземай си членовете на ДПС, БСП и всички онези скорошно дипломирани "много отбиращи" разложки Мулдеви и тем подобни, дето назначи и си отивай с новозакупеното автомобилче, с откраднатите пари за Варна. Анатема-за Йолев!


27 Януари 2012 08:45 | външен
Оценка:
16
 (
22
 гласа)

Ами той Емил Димитров го сложи за да може да краде от Югозапада!
С тия оплаквания чакате от умрял писмо :) :)


27 Януари 2012 08:52 | Горския
Оценка:
10
 (
22
 гласа)

По времето на ТАТО: Общинския комитет на БКП РЕШИ:Да бъде освободен от заеманата длъжност др. ЕДИ КОЙ СИ! СЕГА в Бойково време :ОСЕМ ОБЩИНСКИ комитети на ГЕРБ РЕШИХА :Да бъде освободен от заеманата длъжност г-н Йолев ! ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКАТА


27 Януари 2012 09:47 | до Хаджигаев
Оценка:
11
 (
17
 гласа)

Направете справка в икономическа полиция какво се случи с дознанието срещу Йолев, по времето на управлението му на столично "Озеленяване". Какви щети е нанесъл тогава, благодарение на кадърното му управлерние. Говорете и с други, дето го помнят от другите учреждения, където е работил. Навсякъде, от където е минал мирише на парици, взимани под масата. Корумпирана и крадлива дребна душица. Затвор за такива мръсници, повярвали в силата на краткотрайната слава!


27 Януари 2012 09:59 | Елешница
Оценка:
7
 (
23
 гласа)

Татарски и Копанарова, да кажат защо подкрепят Дивизиев да е начело на горското в Елешница, като баща му е комунист а той член на ДПС. Ама нали и той снася на Йолев и никой не го пипа. В това горско стават най-големите кражби а директора има апартаменти навсякаде последно си бил купил във Велинград.


27 Януари 2012 10:00 | ГЪРМЕН
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

Денис Шенгов го очаква същата съдба много скоро.


27 Януари 2012 10:10 | Бандурин
Оценка:
8
 (
26
 гласа)

Браво на Йолев само така .Защо рипате бе знаем че ви спре да крадете и са ревете еми това е вече нема да лапате.


27 Януари 2012 10:42 | и ти ли Розене
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

В Гърмен се жалват, защо бе Розене, сигурно искаш пак ти да назначаваш. Ти добре го правиш това срещу 5 бона. Джемал Инуз, Соленковци, Аговци Зелевци и мн. други... всички ти снесоха. Защо не кажеш това на Бойко, а клеветиш Йолев. Защо не даде от тези пари на Шенгов, а трябваше да плащаме допълнително и на него.


27 Януари 2012 11:40 | разложанин
Оценка:
7
 (
19
 гласа)

па нали те тия точно уволниа Данчо Бангеев а сега реват за него. боли ги оти Йолев не дава поръчките по списъците на ГЕРБ а гледа да е справедливо. па кои сте вие бе идиоти - да не се е върнало тошовото време а вие да сте БКП та вас да слуша а не законите и началниците си от министерството. май се е върнало това време но Тошо е Боко а БКП е ГЕРБ. лекета!


27 Януари 2012 11:41 | 333
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

Сега ле се сетихте, че един доносник на ДС ще слуша комунистите? Отговорете си на въпроса защо го е страх от Корнелия Нинова и Кортишев? Чудно ми е защо тия от Кресна ревът? Незаконно построената вила на президента ще им избоде очите, а те плачат като малки деца. Отговорете си защо Йолев потулва Калабаков за вилата. Ако не можете ще ви отговоря ДС, ДС, ДС, ДС.....


27 Януари 2012 12:08 | адмирал
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Ето ти място за Анатолчо Антов като се върне от Англията. Нали го уволниха за незаконно взети заплати, та се разсърди момчето. Хайде, чичо Хаджигайков, действай, докато и на тебе не са ти духнали под опашката!


27 Януари 2012 12:46 | Чопър
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Йолев с тая от Белица-директорката ти - си "слушаш" редовно музика и фирмата (ти) от Варна там си работи денонощно, начело с криминалния контингент, а половинката и е като ударена овца и си търси вълк под наем.


27 Януари 2012 13:21 | външен
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Всъщност май Хаджигаев не може да раздели горите с Емил Димитров и е решил да му духне под опашката.
Чудя се на Емил Димитров как така реши да вземе точно Югозападното предприятие... там хората са комити и няма да дадат на един външен, пък ако ще и зам председател на Комисия в Парламента да обира каймака!


27 Януари 2012 13:53 | полски
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Много интересна статия и то каква декларация не ви ли мирише на ценарии от Герговисие и Хаджиидиотчето да така е само вижте кои структори са най некъдърните, сменените директори на дгс са напълно доказали във времето некъдърници, защо ревете Благоевград - г-н Зашев неможе да го стигнете по далавери и то хитро изпипани, Кресна - некъдърност от пъртиина пренадлежност и сменен директор доказан смешник и послушко кумунист до 9 коляно, кражби вечер нали Попов и Гергов, та чак Синаница проплака но г-н ти ГОГу... ще потвърди след време, Сандански- отидеси директор които не бе за това място нямаше нужния опит и размах на работа, Разлог - голяма грешка бе че махнаха Бангеев за това и аз не съм съгласен, Якоруда- незнам защо реве Стамберов та той през времето на ДПС и БСП беше на върха що пара направи заедно с женаси от преписки бедна ви е фантазията, Гърмен -ох там е голямата лапачка и на Гергов му е най мъка за там директора е супер, Петрич си е едно и също далие Митов или друг работата си вър


27 Януари 2012 13:54 | до Йолев
Оценка:
11
 (
23
 гласа)

Как не ВИ е срам, да лапате заплати с ДМС по над 2000лв. на месец, а да оставите служителите по горските и ловни стопанства с по 300-400лв. месечна заплата. Вие, ядете незаслужено техния хляб, тяхната изработка, техния труд и сте в прав текст-ПАРАЗИТ. Смърт за паразитите! Такива място в югозапада нямат. Ходете си във Варна и ако искате си говорете и на меко!


27 Януари 2012 13:58 | запознат
Оценка:
9
 (
23
 гласа)

Час по-скоро да се промени закона и всичко ще си дойде на мятото. Тоя Димитров е виновен, понеже той прокара този смотан закон, та и доведе това мазно нещо Йолев в югозапада. Айде, Хаджигаев, ти си на ход. Махайте го тоя некадърник, мислещ само за търбуха си Йолев.


27 Януари 2012 14:55 | до К1
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Ами защото в останалите предприятия се работи без проблеми, затова. Защото в останалите 5 предприятия директорите си направиха организацията и горските и ловни стопанства продължават да работят по стария начин. Само в Йолевото се боксува, понеже рибата от главата се вмирисва и защото само той отдава сечища на свои фирми, като нарежда на директорите по места какво да правят, със заплахата, че ако не изпълняват ще ги уволни. Стана ли ясно, сега?


27 Януари 2012 14:58 | АЙДЕ
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

АЙДЕ, БУТАЙТЕ ГО ТОЯ КРАДЕЦ. ТОЯ ВСЕ НА ДЛЪЖНОСТИ СЕ Е УРЕЖДАЛ, КЪДЕТО СЕ КРАДЕ. ТОЙ И ТАКА ЖИВЕЕ-С КРАЖБИ. С ЧЕСТЕН ТРУД ЛЕВ НЕ Е ИЗКАРАЛ. СРАМ ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ Е ТОЗИ МАЗНИК, БИВШО УШЕ НА ДС!


27 Януари 2012 15:12 | непознат
Оценка:
9
 (
19
 гласа)

Йолев уволни директори на горски стопанства добри професионалисти, за да си разчисти пътя и да не му създават проблеми, а на тяхно място сложи хора, които си нямат хабер от работата


27 Януари 2012 15:22 | Zapoznat
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Йолев е кукла на конци на Емил Димитров. Първата му задача беше да махне всички директори които не му ходят по свирката и най вече на тези дето работят за да докара до загуба всички. ЗА ЦЕЛТА назначи КАПИСЪСКА, едно недоразумение дето си мисли че знае всичко и я използва за разчистване на кадрите чрез прожерки и констатации за измислени злоупотреби, за да отклонява вниманието от себе си.
Да пипитам Мимистър Найденов и управляващите:
Какво стана с делаверата с дрехите втора употреба?
ПОДПИСАЛ ЛИ Е МИНИСТЪРА РАЗРЕШЕНИЕ НА ЙОЛЕВ ДА ПЪТУВА ВСЯКА СЕДМИЦА ДО ВАРНА СЪС СЛУЖЕБЕН АВТОМОБИЛ?
Тази чистка на директори, точно преди изборите не обслужва ли друга политическа сила. Май Йолев преде на два стана?
Защо остави хиляди горски работници без работа и защо управляващите се правят, че не забелязват съсипването на толкова горски стопанства. А дали това не е целенасочено с цел монополизацията на пазара на дървесина?


27 Януари 2012 15:24 | горски
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

ЙОЛЕВ отдавна щеше да си е отишъл, ако не беше Емил Димитров, май е време Бойко да се отърве от този воденичен камък.


27 Януари 2012 15:32 | друг горски
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Йолев съсипа всички стопанства, елате да видите в Кюстендил - спретнаха някакъв компромат на бившия директор/после се разбра, че е за заблуда, ама бития бит.. / и сложиха за директор човекна Людмил Бояджиев, председателя на Асоциация Български дивеч /с видни членове Емил Димитров, В. Златев, Батков.. / и настана разграбване. Днес след няколко месеца управление стопанството е във фалит а служителите изгонени принудително в отпуск, щото няма пари - ЙОЛЕВ НЕ Е ЗА ИЗГОНВАНЕ, А ЗА ЗАТВОРА


27 Януари 2012 15:39 | ПЕРНИК
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

А ловното във Витошко Студена. С телевизия изгониха оттам сем Дамянови за цирка със стрелбата по макети и какво стана
-Дамян Дамянов директор в министерството и представлява българското ловно стопанство на всички изложения в чужбина, чужденците и туроператорите само се кръстят, като го видят, ама бате Емил..
Жената на дамянов отскоро е новия директор на стопанството, то бива безочие
Май ГЕРБ следва плътно стъпките на НДСВ, а хора като Йолев направо ги бутат натам.


27 Януари 2012 15:42 | някой отгоре
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Споко, бушона Йолев ще изгърми скоро, само остана да подпише дългосрочни договори със стратегически партнйори, разбирай на Емил Димитров и си тръгва, после всички работете работете.....


27 Януари 2012 15:45 | бисер
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

Изказване на Йолев - "Аз съм политическо лице, над мен има само двама в държавата, Емо и Бойко"


27 Януари 2012 15:56 | Иванчо
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

В Благоевград Б. Б. има един СВОЙ човек-деец, който е мноооого ОБРАЗОВАН, мноооого ЧЕСТЕН и въобще, ама никак не ТЪРГУВА с политическо влияние за джоба си. Знам, че сега същият този е в основата на декларациите срещу г-н Йо.


27 Януари 2012 16:05 | ,,,,
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

На вниманието на правораздавателните органи !!!!! Защо не се самосезирате вижте какви пари са вземали общинските лидери за да назначяват на работа в държавното горско !!


27 Януари 2012 16:25 | АГРОЛЕСПРОЕКТ
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Емил Димитров и неговото протеже-Александър Йолев са мръсни ЖАБОЦИ, които скачат от локва в локва до като има вода в тях и не я пресушат /нещо за лапане-дървесина на ниски цени за приближените им другарчета и фирми/.
Емилчо Димитров, отиде си от президенството твоето приятелче Георги Първанов, сега няма кой да ти чисти помията дето сътворихте в горския и ловния сектор - ще бъдеш сменен като зам. председател на комисията по земеделие и гори от Лесовъд който има представа как да се стопанисват горите и дивеча в България.


27 Януари 2012 17:21 | Гора
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Емо Димитров и Йолев са си родица как да го махне още работата не е свьршил да приватизират стопанствата . Емил Димитров в комбина с ТАКИ направи Ловен участьк в ДГС Дупница Йолев го дава на концесия на негови фирми БОЙКО ПОПИТАЙ ЕМО КАДЕ Е ТАКИ ЗАЩО ГО ТЬРСИТЕ С ИНТЕРПОЛ КАТО ЕМО ЗНАЕ КАДЕ Е.


27 Януари 2012 18:11 | Елена Гулева
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Бъдете спокойни ! Новия шеф ще се казва Ангел Живков. Един много отговорен и образован човек на който може да се разчита. Само за два дни събра 2000 души за подкрепа на ансамбъл Родопа Той ще вкара нещата в пътя. Името му се свързва и с областен кординатор на Герб. Такива хора трябват браво! Борисов и Цветанов знаят какво правят


27 Януари 2012 18:41 | Лесничей
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Горската мафия КЮСТЕНДИЛ се завьрна благодарение на ЕМИЛ ДИМИТРОВ БИСЕР ДАЧЕФ ВАСИЛ ПУРОВ кмета ПАУНОВ ВАСИЛИ МАРИНКОВСКИ пьрва часна ПЛАНИНА ОСОГОВО Е ЗАМЕНЕНА И Е ТЯХНА. Гл .счет Калина Пеева се завьрна и зяпочна ПУРОВАТА далавера смени картите зазплати кьм банката на сьпругаи взе си майчинство 1800 лв от нейната в сьдружие с любовника В. Пуров фирма Балдердеру като окраде и НОЙ. Благдарение на тях СТОТИЦИ хора са без работа .БРАВО НА БОЙКОВАТА РАФОРМА. ДА ЖИВЕЕ МАФИЯТА В ДЛС ОСОГОВО


27 Януари 2012 19:18 | ДО ВСИЧКИ
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

НЯМА ЛИ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ДА ИЗМЕТЕМ И ГЪРМЕН. ТУК СЕ НАСТАНИ ДЕНИС ШЕНГОВ - НАСЛЕДНИК НА КОМУНИСТИЧЕСКО ПОКОЛЕНИЕ, А ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ПЪК СТАНА ЧЛЕН НА ДПС И ЕТО ГО В ГЪРМЕН - ДИРЕКТОР. ТОЗИ И НЕГОВИЯ БАТКО ШЕКИР ИСА АЯН ОТ С. БРЕЗНИЦА СЪС ФИРМА РИФ-А СЪСИПАХА И ГОРАТА И ПОЛЕТО С ТЯХНОТО ДПС И ПОРЪЧКОВИ ТЪРГОВЕ. ПРОДЪЛЖАВАТ И ДО ДНЕС БЕЗЧИНСТВАТА
ПОИНТЕРЕСУВАЙТЕ СЕ С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАТ И ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ


27 Януари 2012 19:54 | мирослав найденов
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

отбора на крадците в горския сектор се състои от трите лица - е. димитров, м. найденов и а. йолев! тези мошеници манипулират закона за горите и наредбата за ползване на дървесина както им е изгодно в личен интерес ограбвайки българската гора и горския бизнес! какво да очакваме от тях!?! стоковата борса и стратегически партньор са дело което ще убие малкия бизнес за да може емилчо да захранва с евтина дървесина новите си инсталации за биомаса..
за тях партия и политика нямат значение на фона на звъна на парите! ББ ако не го е разбрал - ще бъде наказан от избирателите догодина!


27 Януари 2012 20:22 | чар
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Браво Благоевград и Кюстендил протестираме срещу господата Ем. Димитров и зет му Йолев но нашите депутати са мишоци и до никаде не стигаме


27 Януари 2012 20:48 | светнат
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

ДЛС Осогово благотворително дружество на Доктор Людмил Бояджиев тькмо Миленков го накара да си плаща ловното поле и те му спретнаха компромати и го изгониха. Тапака ГЕНЧО Пурова подлога лови дивеч и го пуска в заграденото на Доктора но те наблюдаваме ще си платиш затова.


27 Януари 2012 21:02 | ПЕТЪР
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Тия ГЕРБ се самозабравиха


27 Януари 2012 21:03 | Непукист
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Миналата година Димитров и Йолев ни изправиха на крака тази година на НОКТИ


27 Януари 2012 21:11 | РАЛИ
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

АЛООО... ГЕРП, МНОГО НАГЛИ ЛЪЖЕТЕ.
ЙОЛЕВ ЛИ НАЗНАЧИ В САТОВЧА ДПС ЧЛЕН ЗА ДИРЕКТОР ИЛИ ВИЕ?
ЙОЛЕВ ЛИ НАЗНАЧИ ДЕНИЗ ШЕНГОВ ОТ ДПС ЗА ДИРЕКТОР В ГЪРМЕН?
ЙОЛЕВ ЛИ НАЗНАЧИ КИШЕВ ОТ БСП В ДОБРИНИЩЕ?
СТРУВА МИ СЕ ЧЕ ТЕЗИ ХОРА БЯХА НАЗНАЧЕНИ ПРЕДИ ЙОЛЕВ ДА ДОЙДЕ.
ВИЕ НАЗНАЧАВАТЕ СРЕЩУ ПАРИ ОТ БСП И ДПС, НЕ ЙОЛЕВ, ТОЙ ГИ УВОЛНЯВА- СПРАВКА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ.


27 Януари 2012 21:14 | Земеделец
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Няма място, където този мутроид да е работил и да не е сгазил лука. Ама яко. Навремето от горско стопанство Пирдоп едвам отърва затвора - то бяха актове за начет, то бяха чудесии. От "Озеленяване " с тояги бяха решили да го изгонят, добре че го махнаха заради далаверите му. Същата работа и в РДГ София - корупция, подправка документи... После се запиля на някъде и иведнъж цъфна в Своге. Запозноти казват, че и там не е останало без кражби. Докато го изгонят. Явно такива "способни"хора много допадат и на мутродепутата Емил Димитров . Как омагьосаха Бойко не знам, но накрая той ще плаща сметката.


27 Януари 2012 21:17 | Чворо
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Щом Билята от кресна реве, зна4и тоя Йолев си върши работата добре. Та нале белята сасипа горското снеговото бсп протеже, училището 2-бсп червени кукли. абе червени подлоги. Целата политика на тоя е само личен интерес. Сега го глеите в общината и му се радваите Абе билята си е биля.


27 Януари 2012 21:37 | ЧЕНГЕ ОТ ДС
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

ГОСПОДИН ЙОЛЕВ
В МНОГО ОТ ТЕЗИ СПОМЕНАТИТЕ ОБЩИНИ ПОДПИСКАТА СРЕЩУ ВАС Е ИНИЦИИРАНА ОТ ВАШИТЕ ДИРЕКТОРИ ТАМ, ИЛИ НАЙ-МАЛКОТО СА ВЗЕЛИ АКТИВНО УЧАСТИЕ В ТОЗИ СЦЕНАРИИ.
В ПОДПИСКАТА ОТ ГЪРМЕН ДОРИ ИМА ПОДПИСАЛИ СЕ ВАШИ СЛУЖИТЕЛИ СРЕЩУ ВАС.


27 Януари 2012 21:46 | пърси
Оценка:
8
 (
18
 гласа)

Много злоба и агресия. Що пък Йолев трябва да се съобразява с местните структури на герб! За да се чувстват значими, задето задават правата линия на партията ли?


27 Януари 2012 21:58 | иво
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Силен Генерал сьс слаби поделения в ЮЗДП


27 Януари 2012 23:31 | гроЗен герБераст
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

абе киро пасков и розен марчев що не вземат да се скрият някъде. имат по 200 гласа на изборите в техните общини и не ги е срам да искат оставки на областни шефове.
ай сиктир бе...
... а чурката от мусомище що не се е изказал компетентно по въпроса в статията се питам...
СМЯХ, Смях


27 Януари 2012 23:37 | леле
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Елате да видите що е корупция в ДЛС Осогово. Бившия директор Пуров - милионер с частен хотел в планината. В двора на горското частна вила на Людмил Бояджиев. Дивеч се трепе ежедневно, отчети няма.....


27 Януари 2012 23:38 | Бойко прибери си вересиит
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Премиерски заплати в ЮЗДП Благоевград. Корупция или злоупотреба?

Дата: 21-12-2011 12:42
Читатели : 348
Директорът на Югозападното горско предприятие Александър Йолев след като принуди служителите в подчинените му 37 горски и ловни стопанства да носят дрехи втора употреба /фактурирани предвидливо като рекламни облекла/, забърка нов скандал в горската сфера, като даде премиерски заплати на двама свои приближени, които освен негови началници се оказаха и негови подчинени.
Предприятието се управлява от борд на директорите в състав Камелия Каписъска – председател, Петър Савев и Александър Йолев- членове. Оказа се обаче, че от 12. 07. 2011г. Савев е назначен от Йолев и за директор на ДГС Брезник, като оттогава съвместява и двете платени държавни длъжности и се радва на доходи от заплати по големи от премиера. Това явно не стига на Савев, но същия е вдигнал двойно заплатите на служителите си в Брезник, за да може по силата на нормативната база да си осигури и на себе си максимална за


28 Януари 2012 10:41 | майор лесовъд
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

йолев незабавно провери тези подписки и виж кои горски са се подписали и всичко ще ти стане ясно. От кои общини са и кои са преките им директори.
целият цирк е дело на хаджигаев, гергов на руг-а, който иска да ти седне на стола и един двама твой директори на поделения които се изживяват като политици и кадровици.
Успех!!!


28 Януари 2012 13:51 | Хижа Бор
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Крадците с премии от по 4000лв до 5000лв се завьрнаха вДЛС ОСОГОВО пак да грабат Миленков го изритаха за злоупотреба от 470лв


28 Януари 2012 14:06 | rendeto
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

КОЙ ПАЗИ ДИВИЗИЕВ чЛЕН НА ДПС А БАщАМУ чЛЕН НА БКП НЕ ВЕЕ СРАМ ПАЗИТЕ ХАИДУК КОИТО Е ПУСНАЛ ДВЕ КОЛИ ПОСТОЯНО КРАДАТ ЗА НЕГО ЕДНА ТА Е ВАВ КРАЙщЕ ВСЕКИ ДЕН КРАДЕ ДРУГАТА Е ВЪВ РОДНОТО МУ СЕЛО ДАНЕ ГОВОРИМ ЗА БИЗНЕСМЕНИТЕ КОЙТО СИ ПЛАщАТ НА РЪКА ЖМЕСТО ВЪВ ДАРЖАВНАТА ХАЗНА ПАРИТЕ СМЕНЯТ ПОСОКАТА КЪМ ДИВИЗИЕВИ .


28 Януари 2012 16:29 | грозна марчева-кутева
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Този боклук Розен, търси оставки, а е време да се потърси и неговата. Какво допринесе той за изборите на ГЕРБ, та е тръгнал с неговите тъпяци да уволняват, назначават и се тупат в гърдите, че те са най-великите. По време на изборите Розен и неговите две другарки Величка Цветкова и Йорданка Ралева работиха усилено против ГЕРБ. Ака не бяха тяхните мръсни и долни игрички сега кметът на Огняново щеше да е от ГЕРБ. Устройват си само техните семейства на работа а останалите да пасат трева. А другият боклук Иван Мавродиев- най-големият бандит, рекитьор и бияч на братя Прокопови е оставен да безчинства и краде както зе световно. Нима не се сещате, че след една година ГЕРБ си отива и др. Розен Марчев отново пръв ще отиде при неговите бойни другари, защото вълкът козината си мени а нрава не!


28 Януари 2012 16:35 | гербаджия
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Тези същите боклуци /Марчев, Цветкова, Ралева, Мавродиев/ щяха да си изядът задниците, че кандидат кмет на Благоевград не е бил тяхният човек Хаджигаев, с който са много близки а е станал Наско Камбитов. Пплюха, плюха по него, говореха, че е дължал пари на ГС и на много други хора, а сега му лижат .....
На вниманието на г-н Камбитов!!!



28 Януари 2012 22:32 | счетоводител в ГС
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

А не е ли истина, че г-н Камбитов дължи пари нагрските стопанства и то не малки суми, говорим от порядака 30 000, 40 000 лв
гербаджия написа:Тези същите боклуци /Марчев, Цветкова, Ралева, Мавродиев/ щяха да си изядът задниците, че кандидат кмет на Благоевград не е бил тяхният човек Хаджигаев, с който са много близки а е станал Наско Камбитов. Пплюха, плюха по него, говореха, че е дължал пари на ГС и на много други хора, а сега му лижат .....
На вниманието на г-н Камбитов!!!



28 Януари 2012 22:37 | счетоводител в ГС
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Истината е че г-н Йолев съсипа и съсипва горските стопанства, ако политиката на герб е такава, каквато следва Йолев, защо в другите четири горски предприятия, тези проблеми ги няма . ВРЕМЕ е Йолев, Ройнева и Камелчето да си ходят, не случайно Йолев назначи Билянчето/ заклета далавераджика/ за главен счетоводител и Камелчето за председател на УС


28 Януари 2012 22:40 | служител в ГС
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Срайно време беше някой да се опълчи против Йолев. Наближавам да се пенсионирам в системата на горите, Всичко съм виждал, ама такава наглост като Юолевата и такава съсипия и подигравка със служители не беше се случвала в системата на горите


29 Януари 2012 02:13 | отвратен
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Ей, луд умора няма! Тоя депесарски кмет Кафелов умира да кадрува, готов е заради секретарката си да си развали семейството !А бе Нефелофф, хората си харчат парите да си изучат децата, и после както е редно да отидат на конкурс .Да те и в боклука долен това да не ти е общината, която си превърнал в бащиния?! Не му прави чест на господин Йолев да препоръчва човек на когото ни диплома, ни акъл е видял, само защото кмета му се обадил! Ами то цяла Якоруда е загазила от този кмет, заради тези негови без конкурс назначения? В каква държава живеем, къде да се изселим от този наглец??? Оставаме се в ръцете на Всевишния да ни спаси от него!


29 Януари 2012 21:14 | горскио
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Видяхтели Крадеца Йолев по Бразди ха ха и КАДАФИ говореше така пак си отиде


29 Януари 2012 21:29 | Asss Tii
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Сашо, ти си знаеш, ама в Кюстендил те бачкат по сценарий, разработен от бивш психично болен директор, за когото лобират ти знае кои. С този ще се вкараш в голямо приключение, ако го назначиш за директор. ИАГ


29 Януари 2012 22:06 | йойо
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

ДИВИЗИЕВ Е КРАДЕЦ УВОЛНЕТЕГО - ГЕНЕВ СЪщО Е КРАДЕЦ И -ДВАМАТА РАБОТЯТ И ОБСЛУЖВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ДРУГИ ПОЛИТИчЕСКИ, ФОРМАЦИЙ, ХАДЖИГАЕВ СПИщ ЛИ БЕ ТЪПАНАР АМА НАЛИ ВИ КИХАТ ПРАВИТЕ СЕ НА ЛУДИ .РАНО ИЛИ КЪСНО Г-Н БОРИСОВ ТОВА щЕ ГО НАУчИ АИ НЕ САМО ТОВА ИМА МНОГО ДРУГИ НЕщА КОЙТО ТРЯБВА ДА НАУчИ .БЪДЕТЕ СИГОРНИ чЕ щЕ ГИ НАУчИ.. ДАЖЕ И Г-Н ЦВЕТАНОВ ...


29 Януари 2012 23:05 | do vsi4ki pisalki
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Що не си гледате в дворовете си, а не виждате ли колко сте порчни и бездейни, кокво ви е направил Йолев, просто човека си върши работатата, уволни много гербаджии, и не се страхува от това.... защото фактие говорят! Евала ..... Йолев - давай все така сега е ред на Гергов, Попов и другите лапачи с големи претенции. действай с независими и свободни хора а не с лизо..... ци трябва ред..... Поздрави... а на всички писанковци- да помислят те какво правят, че постоянно се бъркат къде трябва и къде не.... и


30 Януари 2012 14:34 | руди
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

Пуров щел да става директор в КЮстендил, хаха, тоя психопат там го замерат с камъни като го срещнат. Нека Йолев го направи директор. тогава ще си ходи преди него, нема да е първия дето Пуров е прецакал. по района още се носят легенди за изпълненията на Пуров дето ходеше с бронежилетка и два пистолета и спреше като кадафи всяка вечер на различно мяст, по точно под различно дърво в гората, да събира енергия, като счетоводителката му Калина, психо отвсякъдееее,


30 Януари 2012 14:37 | до Йойо
Оценка:
-6
 (
8
 гласа)

Кой е този Дивизиев?!!!!


30 Януари 2012 19:21 | @@@
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Ей дребни душици, новата система ви разби схемите и сега всички са ви виновни. Изливате мръсотия и злоба по доказали се служители в системата на горите. Явно с катинари са ви затворили вратите.


30 Януари 2012 19:58 | 1
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

УГОДИЯ НЕМА. НА ТОЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД СЕ НЕ МУ СТИГА. СА ПА НАЧАЛНИЦИТЕ СА КРИВИ, АБЕ ГЛЛЕДАИТЕ СИ У ПАНИЦИТЕ И СИ САРБАЙТЕ ПОПАРИТЕ ИЛИ СА НЕ Е СЛАДКО, СПРЕХА ВИ КРАНЧЕТАТА И НЕМА АААА


31 Януари 2012 16:50 | лайкучков
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

За капак преди седмица за ръководител на вътрешния одит в предприятието с протекциите на Каписъска е назначена Снежана Колчева-съпруга на шефа на вътрешния одит в ИАГ. Госпожата досега не е била вътрешен одитор и няма право да заема тази длъжност каквито са изискванията на чл. 21, ал. 2 от Закона за вътрешния одит в публичния сектор. Попитайте Каписъска и Йолев как и защо нарушават закона, явно при тях това е практика... А за инспектората на МЗХ няма и да питам дали знае и какво предприема или ще предприеме...


02 Февруари 2012 14:01 | 786
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

гърми му на цвету и боко благото на тортата е винаги най отгоре


02 Февруари 2012 17:39 | денис
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Шенгов се бори със зъби, нокти за мястото на Александър Йолев. Знаем, че с Камбитов гласят тази схема за да крадът и безчинстват. Шенгов какво стана с трите коли крадени трупи от Вищерица? Защо ги покри, бе? Крадец и некадърник си да знаеш.


02 Февруари 2012 23:00 | Яшко
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

ЩОМ И ТОЯ ГЛУПИ Е ДИРЕКТОР В ГОРСКОТО ГЪРМЕН ЗА КАКВО ДА ГОВОРИМ. ПО-ДОБРЕ ДА ЗАКРИЯТ ЛЕСОТЕХНИЧЕСКИЯ ЧЕ ТОЯ ШЕНГОВ БЕШЕ НАЙ -ГОЛЕМИЯ РЕЗИЛ НА ВИПУСКА. ПОМНЯ ГО КАК ПРЕСКАЧАШЕ ТРАМВАЙНИТЕ ЛИНИИ ДА НЕ ГО ХВАНЕ ТОКА. ПОСЛЕ С ДОНОСИ СРЕЩУ МОЛОВ И ЧОЛАКОВ СЕ ОКОПА НА ПОСТА. ПЛЮЕ И КЛЕВЕТИ НАРЕД. СРАМНА РАБОТА Е ТОВА ЖАЛКО ПОДОБИЕ


03 Февруари 2012 19:48 | за истината
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Всички коментари за Емил Димитров и Йолев са вярни това се отнася и за ДЛС Витошко измислиха че претприятието е финансово не добре и популацията на дивеча е слаба и накараха директора да напусне а това не е вярно а истина е друга съпротивисе да уволни хората подали сигнала за корупция срещу предишния директор Дамянов защото разбра истината. В мотивите търсисе мениджър които да стабилизира финансово и подобри популацията на претприятието. Назначена е съпругата на Дамянов като директор която е 17-18 години управител по нареждане на Емил Д това ли е мениджера с опит или Дамянов ще командва и всички които писаха за него ще бъдат уволнени защото към тях вече има натиск. Предизборната кампания на ГЕРБ беше борба с корупцията а как во стана хората борещисе скорупцията малтретирани. А къде е ГЕРБ Перник крият се като мишоци нима няма кадърен лесовъд в Перник и защо не отстояват за това. Питам г-н Йолев г-н Дачев къде са конкурсите или които ние удобен до кога.


04 Февруари 2012 16:45 | бодил
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Чете ли някой тези коментари, господа управляващи всичко това става с вашето знание и одобрение какво обещавахте какво стана мислите ли да се кандидатирате на следващите избори, защото югозападна България я губите или бързате да се налапате сега за да имате до създаването на нова лъжлива партия която пак ще обещае да се бори с най-голямата корупция на света - да ама не будалите ще свършат! Опомнете се защото обещанието ви за борба с корупцията преди изборите ви спечели най-много гласове!


05 Февруари 2012 22:09 | Муха
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Депесарския активист и мазник Денислав Шенгов - вън !


07 Февруари 2012 21:01 | Ведат от Буково дере
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Мухааааа! Не се бутайте за шефове!!! Иде нашето време, на правата и свободите, на движението за дърва и свободи!!! Шеф ще направим Калабаков, ние го изучихме да краде най добре с нас, да има и за него, ама повече за нас! Научихме го първо правилно да държи ибрико, след като свършим с пръцкането, от най близкото дере да ни напълни водосъдържатело с вода и да я използваме по предназначение. Учен човек, проверен човек, наш човек!


08 Февруари 2012 10:43 | Романът на българската го
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Истина е, че горите винаги са били разменна монета между партиите, сега обаче са дадени на ловното лоби, организирано под формата на "Асоциация български дивеч" /погледнете членовете - Емил Димитров, В. Златев, Батков, д-р Стоичков и сие/. Председател и формално лице е д-р Людмил Бояджиев, за този му ангажимент му бе подарена планината Осогово. Съвсем случайно там беше назначен един директор който се опита да върне нещата в рамките на закона, но сглупи, отвяха го с компромати и платени статии. Същото е и във Витошко студена, където един директор Динко се казваше вдигна стопанството на крака, ама не беше угоден на Бояджиев и го отвяха и него.
А наглеца Йолев се показва по БНТ по "Бразди" и обяснява някакви небивалици, то предприятието му фалира, ама кой го е грижа за хилядите без работа, важно е да кажем по телевизията, че всичко е ок. То бива наглост..


09 Февруари 2012 13:39 | А007
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Чудя се и се мая :На колко ли хора от властта е удобна тази нагла корумпирана личност, та още я държат на посочената длъжност. Доган май ще излезе прав за обръчите.


10 Февруари 2012 15:49 | близък
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ако йолев беше, крадец щях и аз да съм усетил, спирането на кранчето боли


10 Февруари 2012 17:05 | 123
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Човек, който е неудобен, винаги го уличават и набедяват за нещо. Никой не обича някой да му разваля кефа и да му спира кранчето и когато това се случи, българинът роптае и недоволства. И ако Йолев би беше оставил да си правите далаверите, щяхте да го хвалите ...много смешно! Е, поне да се бяхте научили да пишете грамотно на български език и тогава да си пускате жалките коментари.


12 Февруари 2012 20:42 | младотурчин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

До "истината" - каквато и да е тя, много ме съмнява колегата от Стара Загора, работил преди това кротичко в Старозагорското регионално, да е имал какъвто и да било контрол над кладничанските "тигри" и пернишките "батковци"... Не защитавам предишния директор, но на хората им трябва мъжко момче, а и стопанството се занимава с толкова много дейности, че само образование "горско стопанство" не стига...


13 Февруари 2012 23:34 | Муфлон от Перник
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ЛЛЕЛЕЕ, ЛЛЕЛЛЕ!!! БЯХМЕ ЗА СРАМ, НО СТАНАХМЕ И ЗА РЕЗИЛ!!! Новото ръководство на най-най "известното и печелившо" ловно стопанство "ВИТОШКО-СТУДЕНА" в нашата мила РОДИНА е кое? СТАРОТО, познато на всички ни, което усърдно и неуморно, години наред лижеше задници - знайни и незнайни, само за лична изгода, за сметка на служителите си. ЕЕЕ - има и лека козметика - вместо ЕДИНСТВЕНИЯ Дамянов - на хоризонта грее с ослепителна светлина - г-жа Дамянова, известна ни като хотелиерката на Ловния дом, която говори и ръководи единствено и само след КОНСУЛТАЦИЯ по телефона, защото нищо не разбира!!! Мила ПРИРОДО, това ли заслужаваш? Ако не се събудим, БЪЛГАРИ, природата ще ни го върне!!!!!


15 Февруари 2012 11:51 | коле
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

До младотурчина какво е направил Дамянов нито една хранилка след писаниците направи 3 броя купиха глигани и муфлони под формата за раселване от чужбина но ги убиха неги пуснаха какво е направил за лова или за него си направи исплати си джип сина му гледаше коне от които взимаше пари а фуража държавен женаму не отчиташе нощувки. Каква друга деинос строителство да прави ремонт на къщата на Плугчиева на апартамента на Радославов на апартамента на Маринова да се държи на власт. И в Дамянова ли тисе видя мъжкото момче па тя освен от пари да прибира за себеси друго не знае. Какво е направил за хората които там работят от пет години неим е заплатите вдигал нито премии са получавали а иначе на първо място по приходи от лов кои е изкарвал тия пари тои или тия дето дърпаха макетите.


16 Февруари 2012 08:35 | ловец
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

В тази държава законите се правят не да се спазват а да се заобикалят в това сме убедени всички и най-много сега. Колеги от Витошко очаквайте връщането на Дамянов и гл. счетоводителка в най-скоро време, с което беззаконието и липсата на правосъдие в "правовата държава България" ще бъдат доказани категорично за пореден път


16 Февруари 2012 17:48 | младотурчин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

До Коле - съгласен съм, казах, че не защитавам бившия директор, нито антуража му - само не мога да разбера - толкова ли няма местен кадър да оглави горското, ами трябва само да внасят от странство. Или ги е страх, че няма да им снася..


16 Февруари 2012 17:55 | младотурчин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

До Яшко - хаха, да, това и аз го помня..


22 Февруари 2012 08:41 | ловец
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

близък написа:
ако йолев беше, крадец щях и аз да съм усетил, спирането на кранчето боли

не те боли защото крадеш повече от него и не си усетил


25 Февруари 2012 20:20 | ВЪЛК
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Йолев машата на Емил Димитров си свърши работата в Витошко назначи Дамянова и започна чистка с работниците и служителите коити подадоха сигнала за корупция срещу Дамянови и бяха открити след проверка. Вече трима имат заповеди за освобождаване това всичко е умишлено и със знанието на Йолев а назначава от приближените си без образование при тия задължения направени от неиния мъж и тази криза. А за мениджърството на Дамянова нула как ще езведе това претприятие от дъното може би с един бонус от Йолев или Дачев. След тия голями римонти в ловния дом мисля че претриятието се готви за концесия от Емил Димитров и с тази чиска ще останат 15–16 човека без ррабата и дане им се плати обещетения. ГЕРБ вдигнахте се и какво стана нищо натиснахави така беше и в Перник благодарение на работниците с предаванията та отсраниха Дамянов. НЯМЯ ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ДЪРЖАВА жалко че съмесе родили тук.


05 Март 2012 14:58 | подкрепа
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Смях! Смях! Великата "мениджърка"- Дамянова, която ще изведе Витошко-Студена от колапса изпада в смешни ситуации, с които непрекъснато доказва че тя е там, за да отмъсти за съпруга си с помощта на властимащите. На основание одобрено щатно резписание тя вече предизвести няколко работника за освобождаване с мотива че нямат изискуемото се образование по същото щатно. В същото време назначава удобни за нея хора които също нямат нужното образование но това не пречи. При цялата икономическа криза, която във Витошко е убийственна единственно тя има право на двама зам директори единия от които е по лова и още две новооткрити /чиновнически/ длъжности които дублират този зам. директор /заплатите на новоназначените са над 2500 лв. - за сравнение един горски взима 450-500 лв/ и под нейното вещо ръководство стопанството е на загуба само за м-ц януари т. г. почти колкото за цялата 2011 г. Странно защо председателя на Подкрепа в стопанството г-н Диканчев не знае нито за щатното нито за уволненията! Т


09 Март 2012 12:44 | гора
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Не забравяйте и копоите които Ѝ олев доведе от Варна. Ако се върнете малко назад и попитате в морската столица за Антон Димитров и Красимир Петров просто свят ще ви се завие. Много смели момчета .Обучени за всякакъв вид поръчки., но най вече да крадат и то много.


10 Март 2012 11:14 | коле
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Горски внимаваите не разкриваите корупцията и далаверите на началниците си защото щеви последва участа както служителите в ДЛС Витошко ще бъдете уволнени независимо че бяха открити куп далавери и нарушения за които не трябваше и двамата семеиство Дамянови даса в системата на горите а те единия в Витошко а другия всики момент ще превземе Искър срам и позор за ИАГ и ЮЗДП всичко се реди от Емил Димитров и Асоцияция Български Дивеч няма министър няма министерство. А предизборната платформа на ГЕРБ беше борба с корупцията къде отиде лъжи с които да спечелят изборите и хората повярваха и сега щеси ближат раните позор.


19 Март 2012 12:54 | шило в торба
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

във Витошко под предлог че събират подписи за заплати лъжат хората да се подписват в подкрепа на Дамянова което е по чие нареждане .... а досетете се, имало нарушения в дърводобива казват новите стари кадри които имаха актове от ревизия за точно такива нарушения. Подписката е започнала в почивните дни като са търсени хората по домовете им - нещо много се бърза позната схема от времето на Дамянов. А загубата на стопанството от времето на кадруването на Дамянова гони 100 хил. лева за два месеца!!!! За заплатите на работниците никой и не мисли докато има печеливши стопанства, които дават пари уж на заем и тя си отвързва ръцете - всъщност работи заедно с антуража си за наказване и уволняване на неудобните. Много бързо забравиха че и до 2009 год. заплати не са се взимали по 2, 3 че и повече месеци и оставиха задължения, които други изплатиха над 450 хил. лева което може да се провери, а до връщането й заплати са взимани редовно


19 Март 2012 13:28 | ния
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Кои са уволнените!??


21 Март 2012 20:21 | ния
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Защото уволвеният директор на Витошко сега е шеф на Кормисош


27 Март 2012 21:15 | 345
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

МНОГО СТЕ ЗЛЕ БЕ ХОРА, НЕГРАМОТНИ, ЗЛОБНИ... ЧУЛИ - НЕДОЧУЛИ. ТОЗИ КАЗАЛ, ОНЗИ РЕКЪЛ. ДА СТЕ ЧУВАЛИ НЕЩО ЗА ДОКАЗАТЕЛСТВА?!? АМА АКО КЕПАЗЯТ НЯКОГО - ДАВАЙ, ХАЙДЕ ДА СИ ИЗЛЕЕМ ЗЛОБАТА, НАСЪБРАНА В ДРЕБНАТА ДУШИЦА, ДАВАЙ И НИЕ ДА ХВЪРЛИМ КАМЪКА. СЪЩО КАТО ОНЕЗИ КОИТО НАВРЕМЕТО УБИВАЛИ С КАМЪНИ НАБЕДЕНИТЕ С КАМЪНИ. Е, АКО НЯКОЙ ОТ ВАС СЕ ЧУВСТВА ТОЛКОВА БЕЗГРЕШЕН, АМА НАИСТИНА БЕЗ НИТО ЕДИН НЕДОСТАТЪК, НЕКА ПРЪВ ХВЪРЛИ КАМЪКА!!! АМА ПОНЕЖЕ ДРУГИТЕ КАЛЯТ ДАВАЙ И АЗ ДА КАЛЯМ, НАЛИ? А ЗА АВТОРА НА СТАТИЯТА НЯМАМ ДУМИ, ПО-НЕПРОФЕСИОНАЛНО И ПОРЪЧКОВО КЛЕВЕТЕНЕ НЯМА! АМА ЦЯЛАТА НИ ДЪРЖАВА Е ТАКАВА И БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАКИВА КАТО ВАС ДЕТО САМО ПРИКАЗВАТ И НИЩО НЕ ПРАВЯТ БЪЛГАРИЯ ЗАТЪВА. НЕ РАЗБРАГТЕ ЛИ, ЧЕ ВСИЧКО СЕ ПОСТИГА С РАБОТА, АМА ЯКА РАБОТА, А НЕ С НАДЗЪРТАНЕ В ЧУЖДАТА ПАНИЧКА И СПЛЕТНИЧЕНЕ ПО АДРЕС НА ХОРАТА, КОИТО СЕ ОПИТВАТ ДА ПРАВЯТ НЕЩО ПО СЪВЕСТ. САМО СЕ ПЕРЧИТЕ, А СТЕ ЗАТЪНАЛИ ДО ШИЯ В КАЛТА И МРЪСОТИЯТА, КОЯТО САМИ СИ ПРАВИТЕ С ПРИКАЗКИТЕ.


31 Март 2012 16:48 | бодил
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ало 345 защо не поискаш на тези тедо ги защитаваш доклат № 93ТТ-15/11. 05. 2009 иго прочети или влез в ИАГ финансовата проверка и тогава ги защитаваи маи тиси неграмотен или ти затварат устата с нещо или си и ти от тях кога е влизала новата директорка в гората, освен от ловния дом е на обят даси полегне е истина освен от ордьври, салати и други, надали разбира от лесовъдство колко трудов стаж има кото лесовъд само тя си знае друг надали знае защо и напускат младите хора нали е много хубаво така че такива като теб са зле иса лиз..... тасе държат около тях.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар