7 мераклии за социален директор в Сандански се явиха на първия етап от конкурса

27 май 2010 00:12   6 коментара   13283 прочита

"На поправителен"

7 кандидати за директор на "Социално подпомагане" в Сандански вчера се явиха на първия етап от конкурса, съобщиха от пресцентъра на агенцията. Сред кандидатите са временно изпълняващият длъжността директор Елеонора Петкова-Сливкова от с. Микрево, община Струмяни, настоящият началник-отдел "Закрила на детето" в Сандански Мими Алексиева, Дичо Джаферов, служител в дирекцията, Блажка Аспарухова, безработна от Сандански, с две дипломи за висше образование, служител на агенцията от Благоевград и две служителки от дирекция Бюро по труда в Сандански.

Както "Струма" писа, това е "поправителен" конкурс за длъжността, след като министър Тотю Младенов обяви първия конкурс за нередовен и наказа с порицание за срок от половин година спечелилата конкурса Мими Алексиева и класиралата се на второ място - настоящият вр.и.д. Ирина Велева, заради случая с насилвания 2-г. Сашко Костадинов Тасев. Скандалът около детето бе основната причина агенцията да обяви нов конкурс за длъжността. Резултатите ще бъдат обявени в 14-дневен срок след провеждането на конкурса.

6 коментара
27 Май 2010 04:49 | дичо
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

А тая мима срам нема. За морал да не говорим. И тъй като Мимка кримка вече е герберка може след като случая със Сашко се потули най-после да стане и директор. Е, Мимке, дано ти се връща съдбата на това момченце.


27 Май 2010 07:19 | МИМИ
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Мими не е изнасилила детето, след като се е явила на конкурс означава, че е с яиста савест, занимавате се с живота на другите,....вместо да пишеш гупости излез и направи едно добро


27 Май 2010 17:10 | към Мими
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Ти колко добри неща си направила, Мими? Поне едно можеш ли да посочиш, а? Просто си се намърдала в "Социални грижи" и с простата си тиква се качваш стълбичка по стълбичка нагоре. За разлика от теб, която завършва висше на 50 годин, ние сме учили, когато трябва и без да плащаме. Сигурно и без да работим в тази система сме направили много добри неща, с които ти не можеш да се похвалиш. Хиена си ти, Миме. Хиена.


28 Май 2010 10:26 | бамби
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Те тва е дялан камък. Ашколсун.


28 Май 2010 11:09 | КЪМ БАМБИ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ТОВА НЕ Е ДЯЛАН КАМЪК, А ПРЕПЪНИ камъче - то винаги обръща каручката! ЖАЛКО ЗА ИНСТИТУЦИЯТА!


17 Септември 2011 11:01 | еми
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

здр-искам само да попитам-като представих бележка че детето е 1 клас при подаването на молбата за еднократната помош за парволаци сега трябвали да представя друга че детето учи до края на месеца за тази помошт-благодария ви




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар