3-ма лекари от онкодиспансера и главният им счетоводител кандидати за местни депутати

21 септември 2011 00:12   11 коментара   21546 прочита
Г. Георгиев
Г. Георгиев


Г. Георгиев

 Ден за регистрация в Общинската избирателна комисия на абсолютно неизвестни партии бе вчерашният, когато изтече последният срок за желаещите да се домогнат до местната власт в Благоевград през следващите 4 г. Сред новорегистрираните са Партия за хората от народа, която е подредила 5-членна кандидат-съветническа листа начело с Надка Николова Гранзова, политическа партия “Национално движение за спасение на отечеството”, която е с двама кандидат-съветници и водач Васил Герасимов Георгиев и др.

Адвокат Илко Стоянов атакува изборите с 11 кандидати, обединени в партия, наречена “Вот консерватори”. Нова на политическата сцена е и партия Движение за европейска интеграция, чиято 18-членна листа се оглавява от Огнян Викторов Богдански.

Вечният участник в местните избори за Благоевград Светослав Зашев ще се опита да влезе във властта начело на листа от 13 души, обединени от политическа партия “Движение нашият град”. Очаквано бившият областен управител Любим Пранжев е начело на листа на последното дясно обединение Общност на демократичните сили-ОДС. В тази листа е и бившият зам. областен управител Николай Куколев.

След като регистрация получиха БЗНС начело с настоящия и кандидат за нов мандат кмет на с. Рилци Живко Чукарски, вчера в битката за 37-те съветнически места на Благоевград влязоха още 2 земеделски партии. Без изненада е тази на Земеделски народен съюз, чийто водач Христо Ковачки и до момента е неин съветник, любопитно в листата му обаче е включването на четвърта позиция на най-мощния дистрибутор на лекарства в Пиринско Гроздан Стаменов.

Доста по-атрактивно е влизането в изборите на известния хирург д-р Съби Хаджиев, който се е регистрирал като земеделски водач. Д-р Хаджиев е под номер 1 в листата на ПП “Обединени земеделци” и е четвъртият работещ в онкологичния диспансер в Благоевград, влизащ в политиката тази есен. Интересното е, че и четиримата са от различни политически сили - д-р Георги Георгиев е кандидат за съветник от Синята коалиция, хирургът д-р Владимир Таковски е от ЕНП, а главният счетоводител Нина Марчева - от Коалиция ЕКИП.

За изборите се роди още една партида “зелени” кандидат-съветници. След листата на Зелената партия, водена от Сашо Милчев, регистрация получи и Партия “Зелените”, която е с двама кандидати, а под - 1 е вписана Наталия Димитрова-Попова.

11 коментара
21 Септември 2011 06:31 | пенка
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

м-да... Много вожд-малко индианец! Доктора организирал сите от бившият диспансер да стават политици на принципа, Пари нема-действай!,


21 Септември 2011 07:09 | политзатворник
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Гнусе-Таковски явно на стари години е решил да си спомни това, което вършеше преди двадесетина години, когато вдигайки двата пръста за СДС, вкарваше цистерни с петрол през юго-ембаргото, естествено не за жълти стотинки. Сега когато далаверата с т. н. болница за *избрани пациенти* (разбирай онко диспансера) е на път да приключи, реши да се върне към старите си трикове. Учудва ме само как хипертрофираното му самочувствие не го е подтикнало да си създаде собствена партия, та всички гореспоменати да се кандидатират от нея.


21 Септември 2011 07:52 | Страхил
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Изроди..... и дегенерати..... ако бяха толкова успели защо им е да се бутат при професионалните политици..... или хайде всички юруш на държавната погача..... и после какво ..... пак нищо!


21 Септември 2011 09:17 | Стоян Мирчев
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

Не е необходимо да слагаме всички под общ знаменател. Намират се все още свестни люде. Само мога да предполагам какъв ще бъде като политик д-р Хаджиев, но като лекар и най-вече ЧОВЕК е изключителен. Да му дава Господ здраве, а на нас разум, търпение и възможност да отсяваме ДОСТОЙНИТЕ от недостойните люде на Благоевград.


21 Септември 2011 10:43 | колега
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Радвам се за д-р Георгиев и му желая успех, а аз самият ще го подкрепя !
Геца, успех и не обръщай внимание на глупавите писаници. Всички колеги знаят колко много направи за Онкологията.


21 Септември 2011 13:28 | здравко
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

само д-р Георгиев от тримцата е достоен да стане местен депутат! Успех!


22 Септември 2011 21:28 | !!!!!!
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Браво другари, бребоядил се Илия пак със тия. Старите крадливи муцуни пак излязоха от бърлогите.


23 Септември 2011 07:30 | БРАВО !
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

ЧЕТИРИ ДУШИ ОТ 4 РАЗЛИЧНИ ПАРТИИ, А ПЕТИЯТ - БЕШЕ ОТ Н Д С В . ТОВА СИ СТАНА БАШ ПАРЛАМЕНТЧЕ - ХЕМ ЩЕ СИ СЕ ОБИЧАТ КАКТО ДОСЕГА, ХЕМ ЩЕ СИ ГЛАСУВАТ ЕДИННО КАК ДА СЕ" ЦИЦКАТ" ПОВЕЧЕ ОБЩИНСКИ ПАРИЧКИ


23 Септември 2011 08:26 | СТОЯНЕ ,СТОЯНЕ...
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ЗА Д-р ХАДЖИЕВ . ТОЙ Е НЕ САМО ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ЧОВЕК, НО И ДОСТОЕН ПОЛИТИК С МНОГО ОПИТ. ЗАД ГЪРБА МУ СА ВЕЧЕ МАСТИТИ ПАРТИИ И СЪЮЗИ КАТО : Д К М С ; Б К П ; Б С П ; С Д С ; Д П С/неофициално/ ; Б Л С /ловджийски/ ; Б Л С /лекарски/ . А СЕГА и № 1 В ПП "ОБЕДИНЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ". ТА НЕКА ГОСПОД ДА НИ ДАВА РАЗУМ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС


23 Септември 2011 11:37 | ДПС
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Че откога нашият бубайко (Съби Хаджиев) пък стана и земеделец? Не му ли е достатъчен Чеча, който години наред цица, защото заблудените хорица мислят, че отивайки при "техният" си доктор, той ще направи всичко за тях ( да ама не безплатно)! За съжаление и Гнусьо и Бубайко са политически проститутки, готови да продадат поредната партия, за собственото си благоденствие. Жалко, че хорската памет е толкова къса.


25 Септември 2011 15:22 | доктора
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Това са писаници на хора злонамерени. Един човек ако знае защо идва реч ще е наясно че това е битка за и против медицината.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар