29 кандидати за общински съветници от СДС влизат в битка за Благоевград 

07 октомври 2023 13:19   9 коментара   8229 прочита


29 кандидати за общински съветници от Съюза на демократичните сили в Благоевград официално започват да убеждават избирателите, да гласуват за синята идея.

„ Днес тръгваме с вяра в победата и с отговорност към всички Вас, дошли на откриването на предизборната кампания на СДС Благоевград. Нямаме по малка цел от победата, защото сме уверени, че можем. “ Това заяви пред симпатизанти, съмишленици и съпартийци Мария Гошева, водач на листата за общински съветници от листата на СДС Благоевград  в залата на Исторически музей, при официалното откриване на предизборната кампания в областния център. 
С химна  на Република България стартира предизборната кампания на СДС в     залата в Историческия музей, която  се оказа тясна да събере съмишленици, симпатизанти и членове на синята партия, дошли да пожелаят победа в местните избори.

За подкрепа на своя отбор в Благоевград специално пристигна и евродепутатът от СДС Александър Йорданов, който призова избирателите да гласуват рационално, а не емоционално. Благоевград като един университетски град има нужда от промяна към по-добро и промяната може да стане факт с този страхотен екип! “, заяви евродепутатът, който предаде сърдечен поздрав от председателя на СДС Румен Христов и от Националния съвет.

Успех в надпреварата пожела и   независимият кандидат за кмет на Благоевград Илко Стоянов, който е издигнат от инициативен комитет, а  СДС бе първата политическа сила, която категорично го подкрепи. 

Сред приоритетите в предизборна платформа на кандидатите за общински съветници от синята партия са с акценти: 
Благоевград – чист, зелен и устроен град; 
Благоевград – град на образованието, децата и младите; 
Благоевград – социален град; 
Благоевград – град на бизнеса и инвестициите; Благоевград – град на спорта и на туризма и с поглед към малките населени места. 

Лидерът на СДС в Благоевград и водач на листата за общински съветници Мария Гошева споделя максимата на древногръцкия философ и учен, един от най-големите гений на Античността – Аристотел, че „Удоволствието от работата води до съвършенството в нея”. Тя работи в сферата на здравеопазването години наред и знае, че всяко предизвикателството ни прави по силни. Призова кандидатите да влагат всичките си усилия да запалят онази угаснала искрица в хората за единение, която ще поведе Благоевград към благоденствие и ще върне младите хора в града. 

Листата се състои от 29 кандидати, всеки един от тях застава със своята експертиза, авторитет и опит. “Сигурна съм, че тези способни хора има какво да дадат на община Благоевград. Хората имат нужда от ред, сигурност и спокойствие. Ще работим с нулева толерантност към корупцията, ще осигурим по-добър шанс на хората с увреждания за професионална реализация, а образованието ще е номер 1 за нас.

Ясен Неделчев -третият в листата и кандидат за общински съветник, призова хората да направят правилния избор и на 29 октомври да гласуват за политици, които са доказали, че знаят как и могат да решават проблемите на хората. Кметът на Падеж Валери Качулски препоръча на кандидатите за общинските съветници в следващия мандат да обръщат внимание на малките населени места и да реагират адекватно и се включват по активно в решаването на наболелите проблеми.

На тези избори СДС Благоевград се явява самостоятелно на изборите с една единствена цел – да прокара друг път, по-добър, алтернативен път в политиката. „Трябва да си дадем ясна сметка, че когато избираме политиците, които ще управляват общината ни, ние определяме как ще живеем занапред. Отборът ни е мотивиран да работи и постигне максималното.

Ние сме отговорни хора, които заставаме пред хората с опита, с експертизата си и силното желание да върнем нормалния начин на живот на хората”, каза г-жа Гошева водачът на листата за Благоевград и призова за честна игра по време на кампанията и сблъсък на идеи, тези и политики за развитието на Благоевград. 

Предизборна публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление. 


Още за: СДС   Благоевград   Още от: Политика

Принтирай статия
9 коментара
07 Октомври 2023 15:02 | Blajko 161
Оценка:
-11
 (
11
 гласа)

Илко Стоянов отново кмет тоя месец… браво!!


07 Октомври 2023 15:11 | до горния
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Не. Благоевград иска нов кмет.


07 Октомври 2023 15:49 | Атанас Дафинов
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Ако не сте виждали по-изпаднали хора от мене ето ги на снимките


07 Октомври 2023 16:29 | Пепо
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Евродепутат срам за цяла България


07 Октомври 2023 22:30 | ТТ
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Я, Сашко фризьорчето! Преди някоя година се кандидатираше, но от листата на БСП. Сега вече е в СДС. Браво! На това се казва постоянство във възгледите и идеите!


08 Октомври 2023 00:41 | Ха
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Обърнете внимание на Тасковата листа! Липсват водачите дъртите д-ро и Захарин! Защо ли? Сигурно ги е срам вече на тия години въопще да са кандидати за нещо освен за спокойни старини. А отдоло нема и право да питаме каде са тия?


08 Октомври 2023 07:44 | До ТТ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Тая листа е мешангелес от такива къде не са ги вземали у друга. Па на всичко от горе и ги е срам да се снимат всички. Къде е Миро чолев, от квотата на бояджията Калата беше общински съветник и нито едно изказване нема за четри години. Хихихи


08 Октомври 2023 22:05 | Христо Ангелов
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Майко мила! Кьораво да сакато решили да участват в управлението на града. Абе, вие, -фризьари, шофьори и трайно безработни кандидати, вие срам нямате ли?


09 Октомври 2023 09:19 | ГРАЖДАНИН
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ЩОМ И ПЪЛНИЯТ САШКО СЕ ВКЛЮЧИ В ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ, ЗНАЧИ НЕЩАТА НЕ СА НА ДОБРЕ. ТОЙ СЕ ЯВЯВА САМО В НАПРЕГНАТИ МОМЕНТИ И ЗАСТАВА НА АМБРАЗУРАТА, КАТО В БРЮКСЕЛ ПРЕД ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар